-
Σορυ ρε μάγκες, αλλά σας άρεσε η σημερινή μετάδοση?
Ήταν και με διαφορα η πιο ξενέρωτη που έχει γίνει ποτέ. Ούτε ένα τεχνικό σχόλιο.
'Ο τέτοιος είναι 1ος' 'Ο άλλος είναι 2ος' 'Η μάχη της ψυχολογίας'....
Χεστήκαμε.
Αυτά τα βλέπει ο καθένας. Το θέμα είναι να μας πούνε (αν μπορούνε) τίποτα που να μη ξέρουμε.
1000 φορές Τακούλης. Τουλάχιστον ξέρει 5 πράγματα από το άθλημα. Τι και αν κάνει κανά οπτικό λάθος ?.
Εγώ προσωπικά δε γουστάρω ποδοσφαιροποιημένη μετάδοση Βαζέχα για Μπορέλι-Μπορέλι για Βαζέχα..
Διώχτε τους.. Φέρτε πίσω το Τάκη... μη σου πω και τον Κόλια... -
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
Σορυ ρε μάγκες, αλλά σας άρεσε η σημερινή μετάδοση?
Ήταν και με διαφορα η πιο ξενέρωτη που έχει γίνει ποτέ. Ούτε ένα τεχνικό σχόλιο.
'Ο τέτοιος είναι 1ος' 'Ο άλλος είναι 2ος' 'Η μάχη της ψυχολογίας'....Με προλαβες για 10 λεπτα.. Εντελως ξενερωτη..και με λαθη που με εκνευριζαν.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι ο ανυπαρκτος σχολιασμος στο προσπερασμα του Κιμι στον κουλθαρντ.Κατι να πεις ρε αδερφε,την ωρα που βγαινει αποτομα στην εξωτερικη μεσα στην πισινα,και τον περναει στα φρενα..Οχι μετα απο 20 δευτερολεπτα,στο ριπλει δλδ,οτι μετα απο 10 γυρους ο κιμι καταφερνει να περασει τον Κουλθαρντ.Ε τι σχολιασμος ειναι αυτος;Το ειδα,δε χρειαζεται να μου το πεις κι απο πανω.Αλλο περιμενω να πεις και κυριως αλλιως.Φυσικα,για να μην παρεξηγηθω,δε θα μπορουσα να κανω αυτη τη δουλεια.Αλλα εφοσον σε εχουν (ειτε τον τακη ειτε τον πανο ειτε τον κωστα τεσπα ) στον Α για αυτη τη δουλεια θα ηθελα να την κανεις σωστα..
-
Συνεχως μπερδευαν πιλοτους, η τηλεοραση εδειχνε προσπερασματα και πιρουετες και αυτοί ελεγαν διαφορα αλλα ασχετα
οταν στούκαρε ο Αλόνσο όμως αμεσως το αναγνώρισαν και το φωναζαν
-
Όντως πολύ κακή η μετάδοση πέρα από το θέμα των διαφημίσεων. Ιδιαίτερα κακή εντύπωση μου έκανε το πλάνο που έκανε μπαμ το πληγωμένο πίσω δεξιά μέρος του Alonso που το είδε και τυφλός και αυτοί δεν είπαν τίποτα. ΑΚΟΜΑ και όταν ο σκηνοθέτης έδειξε κοντινό πλάνο ΚΑΙ εστίασε χαμπάρι...
Κρίμα πάντως γιατί ο Σεϊτανίδης στο GP2 είναι πολύ καλός. -
Toyolaxiston sthn magnhtoskopimenh ekpomph den mas afhse na blepoyme 18 gyroys me to pace car....
Apo ekei kai pera den edwsa kai poly bash sto ti legane...... Giati 8a moy anebaine h piesh.....
Synh8ismenos pleon..... -
εμένα μου λείπει ήδη ο Τάκης... δε μου άρεσε ο 'νέος', συνέχεια μιλάει μα συνέχεια ακόμα και στα Incar!!!!! έλεος!
edit: καλά όταν προσπέρασε ο Μάσα με το SC μετά το τετακέ που έκανε 'μπαμ' από χιλιόμετρα, δε το πήραν χαμπάρι;
-
Ο Τάκης γιατί δεν έκανε την μετάδοση όπως συνήθως?
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
εμένα μου λείπει ήδη ο Τάκης... δε μου άρεσε ο 'νέος', συνέχεια μιλάει μα συνέχεια ακόμα και στα Incar!!!!! έλεος!+Βrera...Ντάξει η Σκλαβούνου έδωσε και σήμερα ρεσιτάλ βλακείας και το χειρότερο μιλούσε περισσότερο από τις άλλες φορές που ήταν με τον Τάκη
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
+Βrera...Ντάξει η Σκλαβούνου έδωσε και σήμερα ρεσιτάλ βλακείας και το χειρότερο μιλούσε περισσότερο από τις άλλες φορές που ήταν με τον Τάκη
Και πρωι πρωι οι αντοχες μας ήταν περιορισμένες...
-
Ο Σειτανίδης κρίνεται και με βάση την εμπειρία που έχει. Δεν είναι χρόνια βασικός σχολιαστής στην Formula 1 για να δέχεται τόσο αυστηρή κριτική. Όταν θα είναι, τότε να τη δεχτεί. Μια χαρά για την εμπειρία σαν βασικού σχολιαστή μετάδοση έκανε. Όσο για τη Σκλαβούνου, πάντα μια γυναικεία παρουσία είναι ευπρόσδεκτη. Εκτός και αν η Formula 1 θεωρείται ότι πρέπει να πλαισιώνεται μόνον από άντρες.......στις μεταδόσεις.
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Όσο για τη Σκλαβούνου, πάντα μια γυναικεία παρουσία είναι ευπρόσδεκτη.Σα να λέμε, γυναίκα να 'ναι, κι ό,τι να 'ναι. Ταιριάζει και στην περίπτωση της συγκεκριμένης 'δημοσιογράφου'
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Ο Σειτανίδης κρίνεται και με βάση την εμπειρία που έχει. Δεν είναι χρόνια βασικός σχολιαστής στην Formula 1 για να δέχεται τόσο αυστηρή κριτική. Όταν θα είναι, τότε να τη δεχτεί. Μια χαρά για την εμπειρία σαν βασικού σχολιαστή μετάδοση έκανε. Όσο για τη Σκλαβούνου, πάντα μια γυναικεία παρουσία είναι ευπρόσδεκτη. Εκτός και αν η Formula 1 θεωρείται ότι πρέπει να πλαισιώνεται μόνον από άντρες.......στις μεταδόσεις.με το ίδιο σκεπτικό χαρακτήρισα κ εγώ τα της μετάδοσης.Ναι λάθη υπήρξαν,αλλά όπως είμαι δοτικός με τον βασικό παρουσιαστή κ.Πουρναράκη,ομοίως συμπεριφέρομαι κ με τον κ.Σειτανίδη(δεν έχω δει μετάδοσή του στα Gp2).
Κ για να μην παρεξηγηθώ,δεν λέω οτι η μετάδοση ήτο τέλεια,απλά κ μόνο όποια λάθη θεωρώ οτι είναι συγχωρητέα,γαι 1η -μετά από τόσο καιρό μεταδόσεων-εμφάνιση.
Για την κ-.δίδα.Σκλαβούνου πιστεύω οτι τελεί απλά μια παρουσία ενός μέσου τηλεθεατή θεωρώντας την περιττή.Δεν με ενοχλεί όμως κιόλας.
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Για την κ-.δίδα.Σκλαβούνου πιστεύω οτι τελεί απλά μια παρουσία ενός μέσου τηλεθεατή θεωρώντας την περιττή.Δεν με ενοχλεί όμως κιόλας.Eμένα αυτό ακριβώς είναι που με ενοχλεί αφάνταστα. Επειδή η F1 δεν είναι 'κους κους το μεσημέρι', δεν έχει θέση κανείς 'μέσος τηλεθεατής' να κάνει μετάδοση/παρουσίαση. Χρειάζονται άνθρωποι με βαθιές γνώσεις στην ιστορία του αθλήματος, τουλάχιστον. Οι τεχνικές γνώσεις σε βάθος δεν είναι απαραίτητες για τον παρουσιαστή, αλλά είναι βασικό να υπάρχουν κάποιες. Η ένστασή μου δεν έχει να κάνει με το ότι είναι γυναίκα η Σκλαβούνου, αλοίμονο. Αλλά ας πούμε, έχει ακουστεί κανένα παράπονο οπουδήποτε για την Καραμανλή στην Αθλητική Κυριακή; Και για όσους βιαστούν να πουν πως κανείς δεν παραπονιέται επειδή είναι μ*%*άρα, πιστεύουν πως θα ήταν η Αθλητική Κυριακή (σε κρατικό κανάλι) πρώτη σε θεαματικότητα, αν η Καραμανλή πετούσε τις μπαρούφες που πετάει ο 'μέσος φίλαθλος'; Είναι άριστη στη δουλειά της.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Και για όσους βιαστούν να πουν πως κανείς δεν παραπονιέται επειδή είναι μ*%*άρα, πιστεύουν πως θα ήταν η Αθλητική Κυριακή (σε κρατικό κανάλι) πρώτη σε θεαματικότητα, αν η Καραμανλή πετούσε τις μπαρούφες που πετάει ο 'μέσος φίλαθλος'; Είναι άριστη στη δουλειά της.Και είναι και μ*%*άρα.
-
Αλλά ας πούμε, έχει ακουστεί κανένα παράπονο οπουδήποτε για την Καραμανλή στην Αθλητική Κυριακή; Και για όσους βιαστούν να πουν πως κανείς δεν παραπονιέται επειδή είναι μ*%*άρα, πιστεύουν πως θα ήταν η Αθλητική Κυριακή (σε κρατικό κανάλι) πρώτη σε θεαματικότητα, αν η Καραμανλή πετούσε τις μπαρούφες που πετάει ο 'μέσος φίλαθλος'; Είναι άριστη στη δουλειά της.Εντάξει η τύπισα είναι απαράδεκτη, ταιριαστή με τον Δντή αθλητικού, τον πουρουπουπού, τον ΄΄καθηγητή΄΄, τους σπίκερ, ρεπόρτερ και σχολιαστές που αβαντάρουν την ομάδα της οποίας τα δικαιώματα έχει η ΝΕΤ (λες και η αντίπαλος είναι ομάδα της Τουρκίας) και 2-3 ακόμη πρώην μέτριους ποδοσφαιριστές που είδαν φως (ευρώ) και μπήκαν.
Φλυαρία, αναμάσημα των ίδιων και των ίδιων, χαζόγελα, συζήτηση για τη διαιτησία φυσικά (έλεος) και μετά απο 2-3 ώρες ξεχείλωμα θυμούνται να τελειώσουν με τα λοιπά ματς, τη Β εθνική και κανα ξένο στιγμιότυπο.
Χαλαρά ΕΤ3 και supersport έχουν καλύτερες εκπομπές (χωρίς κι εκεί να λείπουν τα λάθη, π.χ. αβάντα της Θεσνίκης).Εντάξει αν το μέτρο σύγκρισης είναι αυτό, πάσο.
Ο Τάκης θα σταματήσει τις περιγραφές ή απλά δεν μπόρεσε να πάει Ιαπωνία;
-
Για την κ-.δίδα.Σκλαβούνου πιστεύω οτι τελεί απλά μια παρουσία ενός μέσου τηλεθεατή θεωρώντας την περιττή.Δεν με ενοχλεί όμως κιόλας.
Eμένα αυτό ακριβώς είναι που με ενοχλεί αφάνταστα. Επειδή η F1 δεν είναι 'κους κους το μεσημέρι', δεν έχει θέση κανείς 'μέσος τηλεθεατής' να κάνει μετάδοση/παρουσίαση. Χρειάζονται άνθρωποι με βαθιές γνώσεις στην ιστορία του αθλήματος, τουλάχιστον.
Και να πεις ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στην Ελλάδα... Δόξα τω Θεώ, δεν είναι λίγοι οι καταρτισμένοι δημοσιογράφοι στη F1. Οι γνώσεις της συγκεκριμένης κυρίας στα motorsports βρίσκονται σε νηπιακό επίπεδο Επιπλέον, κακοποιεί την ελληνική γλώσσα, αφήνει προτάσεις ανολοκλήρωτες, έχει κάκιστη αίσθηση του timing κ.λπ. Μου είναι παντελώς αδιάφορο το ότι είναι γυναίκα, τα ίδια και χειρότερα σούρνω και στους σχολιαστές του WRC στο κρατικό κανάλι.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Και για όσους βιαστούν να πουν πως κανείς δεν παραπονιέται επειδή είναι μ*%*άρα, πιστεύουν πως θα ήταν η Αθλητική Κυριακή (σε κρατικό κανάλι) πρώτη σε θεαματικότητα, αν η Καραμανλή πετούσε τις μπαρούφες που πετάει ο 'μέσος φίλαθλος'; Είναι άριστη στη δουλειά της.
Και είναι και μ*%*άρα.
Δεν καταλαβαινω γιατι χαιρεστε τοσο που ειναι μαρτυριαρα και με τον Αλονσο το εχετε κανει θεμα...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Και για όσους βιαστούν να πουν πως κανείς δεν παραπονιέται επειδή είναι μ*%*άρα, πιστεύουν πως θα ήταν η Αθλητική Κυριακή (σε κρατικό κανάλι) πρώτη σε θεαματικότητα, αν η Καραμανλή πετούσε τις μπαρούφες που πετάει ο 'μέσος φίλαθλος'; Είναι άριστη στη δουλειά της.
Και είναι και μ*%*άρα.
Δεν καταλαβαινω γιατι χαιρεστε τοσο που ειναι μαρτυριαρα και με τον Αλονσο το εχετε κανει θεμα...
αχαχαχαχα Εγραψες
-
Επειδη τον εχω σκισει κατα καιρους, χθες φανηκε η ποιοτητα του Πουρναρακη, εστω και δια της απουσιας του
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Επειδη τον εχω σκισει κατα καιρους, χθες φανηκε η ποιοτητα του Πουρναρακη, εστω και δια της απουσιας τουΣαφως, αλλα και ο Σειτανιδης προσωπικα ηταν καλος οπως παντα.
Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)