-
Παιδιά...δε θέλω να σας στεναχωρήσω...αλλά φοβάμαι ότι δε θα δούμε πάλι GP.
Ο κύριος Πουρναράκης απ'ότι θυμάμαι έγραφε παλιά...θα το δείξετε αξιότιμε Κύριε??
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Παιδιά...δε θέλω να σας στεναχωρήσω...αλλά φοβάμαι ότι δε θα δούμε πάλι GP.Ο κύριος Πουρναράκης απ'ότι θυμάμαι έγραφε παλιά...θα το δείξετε αξιότιμε Κύριε??
Δεν απαντάναι και στα email ρε γμτ
-
Ε ντάξει λογικό είναι να μη το δείξει.
Την πολιτική του και τα ρουσφέτια του θέλει να προωθήσει ο κύριος Κοντομηνάς.
Ούτε νοιάζεται για τα θύματα ούτε για την οικολογική καταστροφή, ούτε καν για την τηλεθέαση (δεν μιλάω καν για ενημέρωση πολιτών, θα ήταν τουλάχιστον αστείο να το αναφέρει κανείς). Φανταστείτε για τι κολοσσιαία συμφέροντα μιλάμε...
Αληταράδες της χείριστης μορφής. -
Θα το δω πρακτικά. Αν ήμουν σε ένα μέρος κοντά που καιγόταν και παρακολουθούσα και από την τηλεόραση τι γίνεται με τις φωτιές και έβλεπα όλα τα κανάλια να ενημερώνουν για τη φωτιά και τον κάθε Alfa να ασχολείται με αθλητικά γεγονότα θα απογοητευόμουν. Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε ακόμα και αν βρισκόμαστε μακριά, κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους. Κοντά δεν είμαστε όταν ο πόνος μας είναι αν θα δείξει ή όχι ένα τηλεοπτικό κανάλι το αγαπημένο μας άθλημα. Καίγονται οι άνθρωποι στην κυριολεξία. Δε λέει τίποτα αυτό;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Παιδιά...δε θέλω να σας στεναχωρήσω...αλλά φοβάμαι ότι δε θα δούμε πάλι GP.
Ο κύριος Πουρναράκης απ'ότι θυμάμαι έγραφε παλιά...θα το δείξετε αξιότιμε Κύριε??
Ευτυχώς που υπάρχει και το RTL
Speak for yourself...γιατί έβαλα ΟΝ με την ελπίδα ότι θα έχει RTL...αλλά έχει ZDF και κάτι RAI...θα δω αν το δείξει εκεί...αλλά πάλι μας βλέπω για f1.com
-
οταν χαρη στις εκλογες δεν ειχαν δειξει το βραζιλιαωικο τζιπι το ειχα δει μεσω ενος σαιτ απο το espn live. Δυστυχως αυτο το σαιτ εχει κλεισει τωρα. ξερει κανεις κανενα αλλο σαιτ που μπορουμε να βλεπουμε live ξενα καναλια ?
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Jερει κανεις κανενα αλλο σαιτ που μπορουμε να βλεπουμε live ξενα καναλια ?PLS someone .... ( εμεινα απο ταψι )
-
δοκιμαζω αυτο http://wwitv.com/portal.htm
-
Κανονικά οι γείτονες θα έπρεπε ν΄ακυρώσουν τον αγώνα
**
Bayern7** ποία είναι τα κολοσσιαία συμφέροντα αγόρι μου;υγ.
Πως θα πληρωθούν οι 50 δημοσιογράφοι και οι 30 τεχνικοί του Α ρε παιδιά;υγ2.
Ο ΤΠ είναι Κωνσταντινούπολη.
Μάλλον τρέχει όλη μέρα πίσω απ΄τον Kimi και δεν έχει χρόνο για surfing... -
και τι κάνει στην Κων/πολη;
εφόσον δεν θα το δούμε από χτες έπρεπε να γυρίσουν Ελλάδα να κλαίνε μαζί μας...
-
Ο χρήστης Sapilas έγραψε:
Κανονικά οι γείτονες θα έπρεπε ν΄ακυρώσουν τον αγώνα... μετρο παιδες ...η μαγικη λεξη σε ολα ....μετρο
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... μετρο παιδες ...η μαγικη λεξη σε ολα ....μετροΜετρημενη απαντηση χεχε!
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
εφόσον δεν θα το δούμε από χτες έπρεπε να γυρίσουν Ελλάδα να κλαίνε μαζί μας...
... μετρο παιδες ...η μαγικη λεξη σε ολα ....μετρο
-
καλά που υπάρχει κ το Star αυτό λέω εγώ με τα κοράκια τους δημοσιογράφους.
δηλ τι κάνουν; το συντονιστικό κέντρο της Π.Υ. και συνεχώς τους ανακριτές γιατί το ένα κ γιατί το άλλο...κριτές των πάντων.
το μέτρο χάθηκε μάγκες...
-
o alpha δε θα το δειξει....πηρα τωρα τηλεφωνο
-
ελεος ...δειξτε τα κοράκια τους δημοιογράφους σας και βάλτε στον....τον αγώνα σας!
από μένα τέλος.
αγωνιστές και προστάτες του γλυκού νερού
-
Το RTL δεν πιανει εδω κ 3 μηνες...Δεν ξερω αν αλλαξε η συχνοτητα...Αν το ξερει καποιος ας ενημερωσει..Γιατι το RAI2 που καλυπτει τους αγωνες μου το κλειδωνουν μολις αρχιζει ο αγωνας...
-
-to RAI 1 to deixnei-
-
Λες και με τις μεταδόσεις του 'Α' που επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια βίντεο...θα βοηθήσουν στο σβήσιμο!
Ίσα, ίσα...πανικοβάλλουν τον κόσμο...κλασσικό προσόν των ΜΜΕ!
-
Κάποιοι από δω δεν έχουν καταλάβει ότι η χώρα χθες δέχθηκε τρομοκρατική επίθεση μεγάλου βεληνεκούς, μελετημένη και άρτια οργανωμένη από τρομοκράτες- εμπρηστές! Η Φόρμουλα 1 μας μάρανε τώρα...
Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)