-
Παιδες μην τρελενεστε.
Οσοι εχετε dsl μπορειτε να το δειτε με live streaming. -
Ο χρήστης lack έγραψε:
vagelis-rallyeΔες εδώ
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=26129&start=105
>. Thanks a lot!!!!
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Θα το δω πρακτικά. Αν ήμουν σε ένα μέρος κοντά που καιγόταν και παρακολουθούσα και από την τηλεόραση τι γίνεται με τις φωτιές και έβλεπα όλα τα κανάλια να ενημερώνουν για τη φωτιά και τον κάθε Alfa να ασχολείται με αθλητικά γεγονότα θα απογοητευόμουν. Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε ακόμα και αν βρισκόμαστε μακριά, κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους. Κοντά δεν είμαστε όταν ο πόνος μας είναι αν θα δείξει ή όχι ένα τηλεοπτικό κανάλι το αγαπημένο μας άθλημα. Καίγονται οι άνθρωποι στην κυριολεξία. Δε λέει τίποτα αυτό;Δηλαδη κατακρινεις την ΕΤ1 που δειχνει το Παγκοσμιο Στιβου?
Εγω παντως τους παραδεχομαι, που δεν εγραψαν στα @@ τους τους φιλους του Στιβου.
Στο κατω κατω οποιος θελει να βλεπει τι γινεται στις φωτιες εχει τοσα καναλια για να το κανει.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ Φ1 Ή ΣΤΙΒΟ Η' ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ??? -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Παιδες μην τρελενεστε.
Οσοι εχετε dsl μπορειτε να το δειτε με live streaming.Με 786 θα γίνει τίποτα ή όχι;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Παιδες μην τρελενεστε.
Οσοι εχετε dsl μπορειτε να το δειτε με live streaming.Με 786 θα γίνει τίποτα ή όχι;
ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
Απλα κατεβασε το sopcast απο το sopcast.com και συντονισου στο ESPN STAR SPORTS.
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Παιδες μην τρελενεστε.
ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
Απλα κατεβασε το sopcast απο το sopcast.com και συντονισου στο ESPN STAR SPORTS.
ετσι ειναι, παιζει μια χαρα
απλα περιμενε 1-2' να φορτωσει 'καλα'
-
50-60k leei to Netlimiter me to TVU.
-
κατεβασα το tvu player κ εβαλα το καναλι wheels αλλα εχει ποση ωρα που φορτωνει(27ΜΒ εχει κατεβασει ως τωρα)αλλα δε δειχνει τπτ...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
κατεβασα το tvu player κ εβαλα το καναλι wheels αλλα εχει ποση ωρα που φορτωνει(27ΜΒ εχει κατεβασει ως τωρα)αλλα δε δειχνει τπτ...κανε υπομονη....αυτο δειχνει την Φ1....το βλεπω εγω εκει....επισης αν κατεβαζεις τπτ κλειστο
-
στα πόσα Mb αρχιζει να παίζει το tuv player
εγω ειμαι στα 28 και ακόμη...δεν -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
εγω ειμαι στα 28 και ακόμη...δενΔειτε το wheels.
ΟΧΙ το star sports.
Με 768 παίζει πολύ καλά.Κάθε 6-7 γύρους κάνουν διαφημίσεις αυτοί. Χειρότεροι από τον ΑLPHA.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
εγω ειμαι στα 28 και ακόμη...δενμηπως κολλησε και θελει refresh ?
-
τωρα που εβαλα το Wheels παιζει
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Κάθε 6-7 γύρους κάνουν διαφημίσεις αυτοί. Χειρότεροι από τον ΑLPHA.
Tουλάχιστον έχουν ωραίες διαφημίσεις και όχι μούφες
-
γμ τις διαφημίσεις τους
-
καλα που δεν εχει διαφιμησεις το wheels ρε παιδια...Που να ειχε δηλαδη...
-
Ο χρήστης teodor_v έγραψε:
καλα που δεν εχει διαφιμησεις το wheels ρε παιδια...Που να ειχε δηλαδη...ποιος ειπε οτι δεν εχει ?
-
Δεν ειπε κανεις οτι δεν εχει, απλα εγω δεν περιμενα να εχει και τοσες πολλες..alpha και παλι alpha
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
καλα που δεν εχει διαφιμησεις το wheels ρε παιδια...Που να ειχε δηλαδη...
ποιος ειπε οτι δεν εχει ?
έλα ντε;
-
Ο χρήστης teodor_v έγραψε:
Δεν ειπε κανεις οτι δεν εχει, απλα εγω δεν περιμενα να εχει και τοσες πολλες..alpha και παλι alphaε δες τον Alpha...
Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)