-
Απαράδεκτοι, ανακυκλώνουν τα ίδια, προβάλλουν τους εαυτούς τους. Τι θα τους κοστίσει να συγκεντρώσουν στοιχεία και να μας τα δείξουν σε 1 ώρα;
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Απαράδεκτοι, ανακυκλώνουν τα ίδια, προβάλλουν τους εαυτούς τους. Τι θα τους κοστίσει να συγκεντρώσουν στοιχεία και να μας τα δείξουν σε 1 ώρα;Ναι ρε γμτ, τί να πεις; Πήρα και τηλέφωνο στον Άλφα αλλά δεν το σηκώνουν. Έστειλα και email αλλά τίποτα.
-
Ο χρήστης Koupris έγραψε:
grrrr...
Το site formula1.com δεν ανοιγει,ουτε ο γκουγκλης ουτε το f1live.com....
κανενα αλλο site gia live timing???Ούτε κι μένα!! Βόρεια προάστια είσαι? Ο αδερφός μου βλέπει ΟΚ όμως στα Νότια!
Τι γίνεται???
-
Γαλατσι ειμαι $@!$#^
ISP:Otenet...
ελαχιστες ειναι οι σελιδες που μου ανοιγει.... -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
grrrr...
κανενα αλλο site gia live timing???Ούτε κι μένα!! Βόρεια προάστια είσαι? Ο αδερφός μου βλέπει ΟΚ όμως στα Νότια!
Τι γίνεται???
Ούτε και εμένα από Θεσ/νίκη. Μήπως μπαίνει όλη η Ελλάδα και είναι απασχολημένο.
Τον κ@λ@ άλφα έχει καταντήσει αηδία. -
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
grrrr...
Τι γίνεται???
Ούτε και εμένα από Θεσ/νίκη. Μήπως μπαίνει όλη η Ελλάδα και είναι απασχολημένο.
Τον κ@λ@ άλφα έχει καταντήσει αηδία.Δεν είναι μόνο αυτό! Ούτε ξένα site μου ανοίγουν! Όλα τα Ελληνικά δουλεύουν...in.gr κλπ...αλλά δε δουλεύει ούτε το http://www.f1fre.gr !
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:x40 συνάνθρωποί μας χάθηκαν! Μας απασχολεί αν θα δούμε τα αυτοκινητάκια να τρέχουν?
+1 έλεος δηλαδή ο κόσμος χάνεται και εμείς έχουμε το πρόβλημα οτι δεν θα δούμε τα δοκιμαστικά.
αν θέλετε πατως τώρα το livetiming στο f1.com δουλευεί κανονικά
-
Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ@@νί χτενίζεται...
-
ακριβως...
40τοσοι συνανθρωποι χαθηκαν χθες και ασχολειστε με τα αυτοκινητακια?off-topic:
Kαι γι'αυτο που καποιος ειπε οτι ο αλφα μπορει να δειξει f1, αφου ολοι οι αλλοι δειχνουν τις φωτιες.
Xθες κατα τις 1 το βραδυ, μονο ο αλφα ειπε για μια φωτια που απειλει ενα χωριο.
Σε αυτο το χωριο ξερω οτι μενει ο ηλικιωμενος πατερας μιας γνωστης μου.
Την πηρα τηλ να της το πω και μετα απο τηλ στην αστυνομια τον μαζεψαν απο εκει την ωρα που καιγοταν το χωριο του.
Ο παππους κοιμοταν και ολοι οι αλλοι κατοικοι που ειχαν εγκαταλειψει το χωριο, δε σκεφτηκαν οτι ηταν μονος του.
Σημερα το πρωι το σπιτι του ηταν καμμενο.
Και αν δεν το λεγε ο αλφα, θα ηταν και ο παππους μεσα στο σπιτι...
Οποτε αφηστε τα καναλια να κανουν κατι καλο... -
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αισθάνομαι (περισσότερο) άσχημα επειδή περιμένω να δω τις κατατακτήριες. Συνάνθρωποί μας χάνονται κάθε μέρα, για να μην πούμε τι γίνεται στον κόσμο κάθε λεπτό, πόσοι πεινάνε, διψάνε, ζούνε και πεθαίνουν χωρίς να έχουν στον ήλιο μοίρα. Με προβληματίζουν όλα αυτά αλλά είναι τελείως άσχετο με τη συγκεκριμένη μετάδοση.
Όσον αφορά τα κανάλια, το ότι μέσα σε όλη την εκμετάλλευσή τους κατάφεραν να κάνουν και κάποια καλά και χρήσιμα δεν αρκεί για να τους εξιλεώσει. Τη μετάδοση την κάνουν για τους δικούς τους λόγους συμφέροντος.
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αισθάνομαι (περισσότερο) άσχημα επειδή περιμένω να δω τις κατατακτήριες. Συνάνθρωποί μας χάνονται κάθε μέρα, για να μην πούμε τι γίνεται στον κόσμο κάθε λεπτό, πόσοι πεινάνε, διψάνε, ζούνε και πεθαίνουν χωρίς να έχουν στον ήλιο μοίρα. Με προβληματίζουν όλα αυτά αλλά είναι τελείως άσχετο με τη συγκεκριμένη μετάδοση.Όσον αφορά τα κανάλια, το ότι μέσα σε όλη την εκμετάλλευσή τους κατάφεραν να κάνουν και κάποια καλά και χρήσιμα δεν αρκεί για να τους εξιλεώσει. Τη μετάδοση την κάνουν για τους δικούς τους λόγους συμφέροντος.
Ελπίζω να αστειεύεσαι...αν και δεν το νομίζω!!!
-
Ο χρήστης surrey έγραψε:
eisai megalos paramythas endlessμε ξερεις και απο χθες? δεν σου επιτρεπω...
το ονομα του χωριου ειναι ανω ασεα, τα χερακια σου (και τα δυο) στο πληκτρολογιο, μπες σε ειδησεογραφικο σαιτ και θα δεις... -
massa 1'27'329
hamilton 1'27'373
raikkonen 1'27'546
alonso 1'27'574
kubica 1'27'722
heidfeld 1'28'037
kovalainen 1'28'491
rosberg 1'28'501
trulli 1'28'740
fisichella 1'29'322davidson 1'28'002
webber 1'28'013
coulthard 1'28'100
baririchello 1'28'188
button 1'28'220
wurz 1'28'390liuzzi 1'28'798
schumacher 1'28'809
sato 1'28'053
vettel 1'28'408
sutil 1'29'861
yamamoto 1'31'479 -
Ο χρήστης surrey έγραψε:
eisai megalos paramythas endless
με ξερεις και απο χθες? δεν σου επιτρεπω...
το ονομα του χωριου ειναι ανω ασεα, τα χερακια σου (και τα δυο) στο πληκτρολογιο, μπες σε ειδησεογραφικο σαιτ και θα δεις...den eipa pos den epiase fotia ekei... ola ta ypoloipa omos einai paramythia pou mas eipes... ntropi sou.
Κι εσυ πως το ξέρεις? Σταμάτησε αυτό το παραμύθι των άσχετων και προκλητικών δημοσιεύσεων!!! [kouk]
[color=green]
Adios surrey [Krus]edit : Τζάμπα λερώσαμε το στόμα μας ...
-
Μην κάνετε quote τις μ@λακίες του καθενός παίδες. Ο συγκεκριμένος δε, σε λίγο δεν θα είναι εδώ για να διαβάζει
-
To αστείο είναι πως αύριο μπορεί να μην δείξουν τον αγώνα. Και άμα θα τον δείξουν θα μας πρήξουν με τα έκτακτα δελτία.
-
Τι είναι πιο σημαντικό για σένα? Ο θανατος 50 συνανθρώπων σου ή να δεις τον αγώνα?
-
ψευτοδιλημμα ειναι αυτο κατα τη γνωμη μου αυτο Νικο.
και οπως ειπα, αν αυριο δειξει τον αγωνα, ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα αυτον θα παρακολουθησουν και οχι τις ειδησεις με τα 'καμενα'.
και δεν θα το κανουν επειδη δεν νοιαζονται ή επειδη ειναι αναισθητοι
-
Αλλάζει κάτι αυτό στον συλλογισμό μου Σπύρο?Είπα, ότι δεν μου αρέσει να βλέπω να γίνεται θέμα το ότι δεν έδειξε τον αγώνα, την ώρα που γίνεται αυτός ο χαμός!
Αν διαφωνείτε, δεν έχω καμία αντίρρηση.
-
O Αλφα καλα κανει και δε τα δειχνει.Η μαλακια γινεται με το ιντερνετ που δεν μπορουμε ουτε να δουμε live απο online αναμεταδοσεις,ουτε καν τους χρονους δε μπορουσα να δω.Το μεσημερι δε καταφερα να μαθω τι εγινε μεχρι τισ 6 που δε με πεταξε απο εδω.Αν το ιντερνετ ηταν οκ μια χαρα αλλα...
Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)