Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)
    1. Home
    2. Formula 1
    3. Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)
    • 1
    • 2
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 34
    • 35
    • 9 / 35
    Formula 1
    119
    689
    1888
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • F
      funis last edited by

Ο χρήστης ipan έγραψε:
      Άσε που προτιμώ τους αλανιάρηδες και μάγκες από τα φλωράκια.

+1

Και σαφως οι οδηγοί δεν είναι πρότυπα συμπεριφοράς, είναι απλά άνθρωποι που εχουν ταλέντο στην οδηγηση, τόσο απλά!

Το να συμπαθείς κάποιον οφειλεται πέρα από την οδηγηση και στο όλο στυλ που έχει ο καθε οδηγός. Εμενα αυτο το στυλάκι 'I don't give a shit' που έχει ο Κιμι μου αρέσει (με τα συν αλλά και τα πλην του φυσικά) και το προτιμώ από το 'ειμαι ρομποτακι'. Γουστα είναι αυτα.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • P
        phaethon last edited by

Για μια ακόμα φορά η παρουσία καλεσμένου οδηγού αγώνων έδωσε μια ωραία νότα. Εύστοχα τα σχόλια του Στέφανου, κάνει μπαμ όταν κάποιος που σχολιάζει έχει ασχοληθεί με τους αγώνες.

Μου άρεσε και το θεματάκι με τον Kubica, χθες, πολύ το συμπάθησα το Πολωνό!

Αυτό το θέμα με τα test drive της ING με γαργάλησε πολύ πάντως... εν αναμονή του διαγωνισμού, λοιπόν...

• K
          kid last edited by

Ο χρήστης ast έγραψε:

το πρόβλημα με το ποτό κ άλλα

Επίσης από πότε το να δηλώνει κάποιος ότι πίνει 1-2 ποτά και του αρέσει αποτελεί πρόβλημα ή τον κάνει αλκοολικό και κατακριτέο;

δεν είναι τα 1-2 ποτήρια το πρόβλημα, αλλά αυτά τα βίντεο που βγαίνουν στη φόρα

Και γιατί αυτό είναι πρόβλημα?

• A
            ast last edited by

Βρε, αν παίρνει νίκες, ας πίνει και όλο το βαρέλι με το ουίσκι. No prob, το αλκοόλ μια χαρά είναι.

Απλά θέλω να πω πως δεν του βγήκε το όνομα επειδή πίνει 1-2 ποτηράκια,
            καμια φορά είναι περισσότερα.

[το πρόβλημα στην απάντηση μου πήγαινε στο πρόβλημα του ipan]

• R
              ripper last edited by

Αν και συνήθως δεν σχολιάζω την περιγραφη του αγώνα, νομίζω ότι αυτή τη φορά ο χαρακτηρισμός τραγική μάλλον την κολακεύει.
              Και δεν αναφέρομαι σε τυχόν λάθη (πχ να μπερδεύεις οδηγούς και μονοθέσια ή τη μάνικα με άνθρωπο κτλ) που είναι ανθρώπινα.
              Αναφέρομαι στον χαρακτηρισμό ΚΑΘΕ προσπάθειας του Αλόνσο για προσπέρασμα ως 'λάθος'. Ο χαρακτηρισμός αυτός δεν είναι λάθος. Είναι ή ασχετοσύνη ή εμπάθεια.
              Πχ στην προσπάθειά του να περάσει τον Heidfeld από την εξωτερική, που παρολίγο να στεφθεί από επιτυχία ο παντογνώστης καλεσμένος αναφώνησε: 'Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας παγκόσμιος πρωταθλητής χάνει το φρενάρισμα'
              Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν αυτός να κάνει μετάδοση GP.
              Τι θα έπερεπε δηλαδή να κάνει ο Alonso; Να κοιμηθεί πίσω από τον Heidfeld και να περιμένει τα pit stop;
              Κάθε προσπάθεια για προσπέρασμα που δεν καρποφορεί, είναι λάθος και τονίζεται επανειλημένα;
              Όταν τελικά περνάει, δεν είναι ένα ωραίο προσπέρασμα (από αυτά που κραυγάζουμε ότι λείπουν από την σύγχρονη F1), αλλά είναι πάλι λάθος (του Heidfeld);
              Όταν στο τέλος λούφαξε πίσω από τον Fisichella, ήταν καλύτερα να υποθέσω; Αφου δεν έκανε ¨λάθη¨;

Το ότι δεν χωνεύετε τον Alonso δεν πειράζει. Το ότι υποστηρίζετε κάποιον οδηγό επίσης δεν πειράζει. Το να λέτε ασυναρτησίες για να επιβάλλετε τις συμπάθειές σας όχι απλά πειράζει, εξοργίζει κιόλας.
              Και να σημειώσω ότι δεν είμαι οπαδός του Alonso.

Κι εγώ δεν χωνεύω τον Schumacher. Δεν πειράζει.
              Αν βγαίνω όμως και λέω ότι ήταν κουλός, ότι πέτυχε οφειλόταν στο μονοθέσιο, ήταν κολόφαρδος, ξάδερφος του Γκαστόνε, οι αντίπαλοί του ήταν ανάπηροι και άλλα τέτοια, γίνομαι γελοίος.
              Πόσο μάλλον όταν είμαι αυτός που παρουσιάζει την F1 σε μια ολόκληρη χώρα.

Α και κάτι άλλο: Όταν επιστρέφουμε από διαφημίσεις, θέλω να μάθω τι έγινε στο διάστημα τις διακοπής. Όχι την προσωπική άποψη του παρουσιαστή. Δεν είναι δυνατόν ο Alonso να έχει πέσει στην ένατη θέση επειδή έχει κάνει pit stop, και με το που επιστρέφουμε ο παρουσιαστής να λέει 'με απανωτά λάθη ο Alonso έχει πέσει στην ένατη θέση' και να ψάχνω σαν χαζός που είχε έξοδο και τι πρόβλημα έχει το μονοθέσιό του, και το replay να μας δείχνει ένα λάθος που του κόστισε 3-4 δέκατα!
              Λυπηθείτε αυτόυς που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από άλλο μέσο.

• elteo
                elteo last edited by

@ ripper

• P
                  powergs last edited by

Τον παραδέχτηκα που είπε σε ποιο γκραν πρι δε θα ήταν καλό να πάμε λόγω των περσινών καραγκιοζιλίκιων.

• S
                    sosna last edited by

Ο χρήστης ripper έγραψε:
                    Αν και συνήθως δεν σχολιάζω την περιγραφη του αγώνα, νομίζω ότι αυτή τη φορά ο χαρακτηρισμός τραγική μάλλον την κολακεύει.
                    Και δεν αναφέρομαι σε τυχόν λάθη (πχ να μπερδεύεις οδηγούς και μονοθέσια ή τη μάνικα με άνθρωπο κτλ) που είναι ανθρώπινα.
                    Αναφέρομαι στον χαρακτηρισμό ΚΑΘΕ προσπάθειας του Αλόνσο για προσπέρασμα ως 'λάθος'. Ο χαρακτηρισμός αυτός δεν είναι λάθος. Είναι ή ασχετοσύνη ή εμπάθεια.
                    Πχ στην προσπάθειά του να περάσει τον Heidfeld από την εξωτερική, που παρολίγο να στεφθεί από επιτυχία ο παντογνώστης καλεσμένος αναφώνησε: 'Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας παγκόσμιος πρωταθλητής χάνει το φρενάρισμα'
                    Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν αυτός να κάνει μετάδοση GP.
                    Τι θα έπερεπε δηλαδή να κάνει ο Alonso; Να κοιμηθεί πίσω από τον Heidfeld και να περιμένει τα pit stop;
                    Κάθε προσπάθεια για προσπέρασμα που δεν καρποφορεί, είναι λάθος και τονίζεται επανειλημένα;
                    Όταν τελικά περνάει, δεν είναι ένα ωραίο προσπέρασμα (από αυτά που κραυγάζουμε ότι λείπουν από την σύγχρονη F1), αλλά είναι πάλι λάθος (του Heidfeld);
                    Όταν στο τέλος λούφαξε πίσω από τον Fisichella, ήταν καλύτερα να υποθέσω; Αφου δεν έκανε ¨λάθη¨;

Το ότι δεν χωνεύετε τον Alonso δεν πειράζει. Το ότι υποστηρίζετε κάποιον οδηγό επίσης δεν πειράζει. Το να λέτε ασυναρτησίες για να επιβάλλετε τις συμπάθειές σας όχι απλά πειράζει, εξοργίζει κιόλας.
                    Και να σημειώσω ότι δεν είμαι οπαδός του Alonso.

Κι εγώ δεν χωνεύω τον Schumacher. Δεν πειράζει.
                    Αν βγαίνω όμως και λέω ότι ήταν κουλός, ότι πέτυχε οφειλόταν στο μονοθέσιο, ήταν κολόφαρδος, ξάδερφος του Γκαστόνε, οι αντίπαλοί του ήταν ανάπηροι και άλλα τέτοια, γίνομαι γελοίος.
                    Πόσο μάλλον όταν είμαι αυτός που παρουσιάζει την F1 σε μια ολόκληρη χώρα.

Α και κάτι άλλο: Όταν επιστρέφουμε από διαφημίσεις, θέλω να μάθω τι έγινε στο διάστημα τις διακοπής. Όχι την προσωπική άποψη του παρουσιαστή. Δεν είναι δυνατόν ο Alonso να έχει πέσει στην ένατη θέση επειδή έχει κάνει pit stop, και με το που επιστρέφουμε ο παρουσιαστής να λέει 'με απανωτά λάθη ο Alonso έχει πέσει στην ένατη θέση' και να ψάχνω σαν χαζός που είχε έξοδο και τι πρόβλημα έχει το μονοθέσιό του, και το replay να μας δείχνει ένα λάθος που του κόστισε 3-4 δέκατα!
                    Λυπηθείτε αυτόυς που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από άλλο μέσο.

Δυστυχώς όλα αυτά που αναφέρεις ήταν μεταξύ των ''λαθών'' που διαπίστωσα κ μου κακοφάνηκαν!Απλά ήθελα να είμαι λίγο πιο επιεικής κ λίγο ανεκτικός με τα λάθη κ τις παραλείψεις του παρουσιαστή αφού αντιλαμβάνομαι οτι είναι πάρα πολλές οι πληροφορίες που πρέπει να επεξεργαστεί κ να μας μεταδόσει εκείνη την ώρα!

Εκείνο επίσης που θα έπρεπε να αποφευχθεί είναι το:''μην πάτε στην Τουρκία,θυμηθήτε κ την απονομή με τον Ταλάτ'' που για εμένα δεν είχε θέση κ θα μπορούσε απλά να μην είχε αναφερθεί.Ναι κ εμένα με ενόχλησε απίστευτα το γεγονός αλλά δημόσια θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικές οι δηλώσεις,ειδικότερα για 1 θέμα που ενοχλεί.

Καλά το σχόλιο του καλεσμένου:''ναι καλός ο Λιούτσι,είχα κάνει καλύτερο χρόνο από αυτόν'' το αφήνω ασχολίαστο!

Προσοχή δεν τα μηδενίζω όλα,απλά οι μεταδόσες μπορούν μέσα από γόνιμο διάλογο να γίνουν καλύτερες.

Εκείνο που θα ήθελα 1 κλίκ παραπάνω είναι αντικειμενικότητα(όχι δεν είναι άσχετος-κουλός ο Αλόνσο αφού ήταν κ ο μόνος που κράτησε το ενδιαφέρον για εμένα τουλάχιστον στον αγώνα)

φιλικά

ΥΓ:κ κάτι άσχετο,θα μπορούσε να πάει κανείς στο απίστευτο αυτό γεγονός με τα μονοθέσια εκτός του διαγωνισμού?Είναι κάτι σαν σεμινάριο δηλαδή?Αν είναι να αρχίσω να αποταμιεύω ευρά

• G
                      geo-f1 last edited by

Τον Τσακιρογλου δεν μπορουν να εχουν σε καθε gp??

Αστοχη ηταν και η συγκριση στο προσπερασμα του Hamilton επι του Kubica με τις προσπαθειες του Alonso επι του Nick...Αλλο ο ενας αλλο ο αλλος!!ο Heidfeld τρεχει απο το 2000 και ξερει καπως καλυτερα να προστατευει την εσωτερικη...

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                      • G
                        go_for_pole last edited by

Ο χρήστης sosna έγραψε:
                        Καλά το σχόλιο του καλεσμένου:''ναι καλός ο Λιούτσι,είχα κάνει καλύτερο χρόνο από αυτόν'' το αφήνω ασχολίαστο!

Οχι, δε θα επρεπε. Για πες μας λοιπον, ειναι ψεμα; Ξερεις κατι που θα ηθελες να μοιραστεις μαζι μας ή το υποθετεις;

Περι Αλονσο, σαφως ηταν αναγκασμενος να κανει επιθετικο αγωνα απο εκει που ξεκιναγε αλλα σαφως αναμεσα στις προσπαθειες του εκανε και αρκετα λαθη. Θα δεχτω οτι χωρις να σπασεις αυγα δεν κανεις ομελετα, θα δεχτω οτι εν γνωση του εκανε καποιες κινησεις χωρις ελπιδα επιτυχιας για να πιεσει το οποιο ειναι μερος του παιχνιδιου. Αλλα νομιζω οποιοσδηποτε πλεον μπορει να παρατηρησει οτι οταν ο Ισπανος πρεπει να επιτεθει δυστυχως εχει χαμηλοτερο δεικτη επιτυχιας απο οτι θα περιμενε κανεις απο την κλαση του. Αυτοι οι βαθμοι που εχασε στο Μοντρεαλ και στη Γαλλια μπορει να του στοιχισουν το πρωταθλημα, αν μη τι αλλο ενα τετοιο turning point δεν μπορει να περασε απαρατηρητο.

Περι Κιμι, ειναι γεγονος οτι η εξωαγωνιστικη ζωη το δημιουργει εντονα PR προβληματα στους εργοδοτες του. Ειναι απλα γεγονος. Σας αρεσει; Οκ δεκτο, αλλωστε γουστα ειναι αυτα. Ομως απο την αλλη δεν πληρωνεται απο εμενα και απο εσας αλλα απο ομαδες που εχουν καποιες απαιτησεις και η συμπεριφορα του ειναι γεγονος οτι δεν ειναι 100% επαγγελματικη. Και ναι αυτη η συμπεριφορα του φετος δειχνει να εχει επιδραση στα αποτελεσματα του. Ειδικα για τη Φεραρι που ειχε συνηθησει σε εναν ανθρωπο 100% commited ειναι αρκετα βαρυ αυτο ειτε μας αρεσει ειτε οχι.

Αλλο ο ενας αλλο ο αλλος!!ο Heidfeld τρεχει απο το 2000 και ξερει καπως καλυτερα να προστατευει την εσωτερικη...

Δεν νομιζω οτι ηταν τοσο θεμα απειριας του Πολωνου οσο του οτι ο Χαμιλτον ειχε αλλη τροχια στην Εστοριλ οντας προερχομενος απο τα πιιτς πραγμα που νομιζω ανεφερε ο ΠΣ.

• K
                          king-alexander last edited by

Πάλι καλά που, κάπου-κάπου, διαβάζω εδώ τι έγινε, καθώς Φ1 δεν βλέπω πια(λόγω έλλειψης θεάματος αλλά και, ΚΥΡΙΩΣ, λόγω διαφημίσεων οι οποίες με αποσυντονίζουν τελείως απ' τον αγώνα και την έντασή του -αν έχει ένταση... - ).

Υ.Γ.: το παραδέχομαι, εντάξει, μπορεί να βάλω στον τελευταίο γύρω να δω ποιός κέρδισε, αλλά αυτό είναι όλο και όλο.
                          Μετά που 'ανακάλυψα' και τα MotoGP, ποιά Φ1 και πρασινάλογα: καλύτερα να τους βάζουν να τρέχουν μόνοι τους και να νικάει αυτός με τον ταχύτερο χρόνο(κάτι σαν υβρίδιο του WRC), περισσότερο θέαμα θα δω.

• P
                            phaethon last edited by

Το θέμα με τον Kimi είναι ότι όλα αυτά δε δείχνουν ανεξάρτητα από την απόδοση. Έχει πάρει τα κιλάκια του και φαίνεται. Καλές οι εποχές James Hunt που ο Lauda τον έβρισκε με 2-3 γυναίκες ή να κοιμάται στο cockpit στο πλάι της πίστας, αλλά όλοι ξέρουμε πλέον ότι η φυσική κατάσταση και η συγκέντρωση στη δουλειά είναι πλέον κρισιμη στην Formula1. Οκ, έστω ότι δεν πάει άσχημα. Αλλά ποιός μπορεί να πει ότι αν ήταν πιό εγκρατής δε θα πήγαινε καλύτερα?

Τώρα, για τους Έλληνες οδηγούς, ισχύει απόλυτα ότι έχουν καταφέρει συχνά αξιοσημείωτες επιδόσεις στο εξωτερικό, ειδικά στο χώρο του kart, που τα πράγματα είναι 'κάπως' (όχι τελείως, σίγουρα) πιό ισοδύναμα από άποψη τεχνικής υποστήριξης. Αλλά και σε αγώνες μεγαλύτερων κατηγοριών είχαμε καλές επιδόσεις, ακόμα και με σαφώς κατώτερο εξοπλισμό και ελλιπέστερες συνθήκες προετοιμασίας. Νομίζω (και τυχαίνει να γνωρίζω) ότι έχουμε αρκετά καλούς και, κυρίως, ευφυείς οδηγούς.

• P
                              pininfarina last edited by

Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
                              Αυτοι οι βαθμοι που εχασε στο Μοντρεαλ και στη Γαλλια μπορει να του στοιχισουν το πρωταθλημα

Αν εννοεις να το χασει απ'το Lewis αποκλειεται, εγω βασιζομαι ακομα στο σχολιο σου μετα το Monaco:

'Ο μικρος θα επρεπε να ξερει οτι δε θα παρει πρωταθλημα φετος'

• S
                                sosna last edited by

Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:

Οχι, δε θα επρεπε. Για πες μας λοιπον, ειναι ψεμα; Ξερεις κατι που θα ηθελες να μοιραστεις μαζι μας ή το υποθετεις;

Περι Αλονσο, σαφως ηταν αναγκασμενος να κανει επιθετικο αγωνα απο εκει που ξεκιναγε αλλα σαφως αναμεσα στις προσπαθειες του εκανε και αρκετα λαθη. Θα δεχτω οτι χωρις να σπασεις αυγα δεν κανεις ομελετα, θα δεχτω οτι εν γνωση του εκανε καποιες κινησεις χωρις ελπιδα επιτυχιας για να πιεσει το οποιο ειναι μερος του παιχνιδιου. Αλλα νομιζω οποιοσδηποτε πλεον μπορει να παρατηρησει οτι οταν ο Ισπανος πρεπει να επιτεθει δυστυχως εχει χαμηλοτερο δεικτη επιτυχιας απο οτι θα περιμενε κανεις απο την κλαση του. Αυτοι οι βαθμοι που εχασε στο Μοντρεαλ και στη Γαλλια μπορει να του στοιχισουν το πρωταθλημα, αν μη τι αλλο ενα τετοιο turning point δεν μπορει να περασε απαρατηρητο.

Περι Κιμι, ειναι γεγονος οτι η εξωαγωνιστικη ζωη το δημιουργει εντονα PR προβληματα στους εργοδοτες του. Ειναι απλα γεγονος. Σας αρεσει; Οκ δεκτο, αλλωστε γουστα ειναι αυτα. Ομως απο την αλλη δεν πληρωνεται απο εμενα και απο εσας αλλα απο ομαδες που εχουν καποιες απαιτησεις και η συμπεριφορα του ειναι γεγονος οτι δεν ειναι 100% επαγγελματικη. Και ναι αυτη η συμπεριφορα του φετος δειχνει να εχει επιδραση στα αποτελεσματα του. Ειδικα για τη Φεραρι που ειχε συνηθησει σε εναν ανθρωπο 100% commited ειναι αρκετα βαρυ αυτο ειτε μας αρεσει ειτε οχι.

Χμμ,ναι σε γενικές γραμμές δεν διαφωνώ με όσα γράφεις.

Εκείνο το σχόλιο που έκανε ο καλεσμένος το θεώρησα άστοχο αφού ενώ είχε πάρει μέρος σε αγώνα με τον Λιούτσι,δεν είπε κάτι αναφορικά με εκείνον αλλά το μόνο σχόλιό του ήταν:''ναι μαζί τρέχαμε αλλά εγώ (βέβαια) έκανα καλύτερο χρόνο'' που στα αυτιά μου ακούστηκε υποτιμητικό τουλάχιστον,αφού ναι σε εκείνον τον αγώνα μπορεί να έκανε καλύτερο χρόνο αλλά ο αργότερος Λιούτσι αυτήν την στιμή οδηγεί μια F1 κ αναμετράται με τους κορυφαίους οδηγούς του πλανήτη.Εκτός αν ο προσκεκλημμένος πιστεύει οτι αφού έκανε καλύτερο χρόνο τότε είναι καλύτερος του Λιούτσι κ πρέπει να πάει καρφί για F1-ας μην τα ισοπεδώσουμε όλα!(νομίζω οτι λέω τα αυτονόητα αλλά το θεωρώ ασήμαντο ως γεγονός ενώ τόσα άλλα έγιναν-ειπώθηκαν!)Εσύ πού θίχτηκες δεν κατάλαβα κ μιλάς τόσο απότομα?

Δυστυχώς ελέω έλλειψης θεάματος οι υπερβολές κ τα λάθη του Αλόνσο είναι τα μόνα που μου κρατούν ενδιαφέρον.Ναι είναι τσίρκο το όλο θέμα αλλά από το ολότελα καλή κ η .....

Κ πού γνωρίζουμε εμείς πόσο επαγγελματίας είναι ο Κίμι κ πως ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του(επειδή δεν χαμογελά-πιθηκίζει?).Δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο ο ίδιος επηρεάζεται από την εξωαγωνιστική του ζωή,εκτός αν αυτόχρημα θεωρούμε την υστέρηση σε χρόνους-αποτελέσματα αιτία της ''κακής'' ζωής.Μπορεί κ να ισχύουν όλα αυτά απλά imho καλό είναι να κρατάμε κ μια πισινή-τα σκανδαλοθηρικά λένε κ κατασκευάζουν πολλά.

Κ ο Αλόνσο συγκριτικά με το Λούης πάει χειρότερα,αλλά ακόμη δεν βρήκαν κάτι εξωαγωνιστικό να του φορτώσουν τα λάθη του!

• G

Ο χρήστης pininfarina έγραψε:

Αυτοι οι βαθμοι που εχασε στο Μοντρεαλ και στη Γαλλια μπορει να του στοιχισουν το πρωταθλημα

Αν εννοεις να το χασει απ'το Lewis αποκλειεται, εγω βασιζομαι ακομα στο σχολιο σου μετα το Monaco:

'Ο μικρος θα επρεπε να ξερει οτι δε θα παρει πρωταθλημα φετος'

Εχουμε βρει καποιου ειδους απασχοληση να ειρωνευεσαι οτιδηποτε γραφω; Αν εχει καποια εμπαθεια μπορεις να την μοιραστεις μαζι μας, ισως σε βοηθησουμε.

Επι της ουσιας, αυτο που εγραψα ειναι αυτο που πιστευω. Ο Ισπανος εχει κανει στους τελευταιους αγωνες αρκετα δωρα στον μικρο που ενδεχομενως να του χαρισουν το πρωταθλημα. Και επιμενω στην λεξη χαρισουν γιατι ο μικρος κρινομενος σα διεκδικητης του τιτλου (αυστηροτερα απο οτι πρεπει δηλαδη), δεν εχει κανει σπουδαια δουλεια. Το ευτυχημα για αυτον ειναι οτι κανεις απο τους αλλους τρεις διεκδικητες δεν εχει σπουδαια δουλεια. Τι να κανουμε, αν συνεχισουν να μοιραζονται ετσι οι βαθμοι μπορει και να παρει τιτλο οντας λιγοτερο κακος.

• S
                                    sosna last edited by

Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
                                    Το θέμα με τον Kimi είναι ότι όλα αυτά δε δείχνουν ανεξάρτητα από την απόδοση. Έχει πάρει τα κιλάκια του και φαίνεται. Καλές οι εποχές James Hunt που ο Lauda τον έβρισκε με 2-3 γυναίκες ή να κοιμάται στο cockpit στο πλάι της πίστας, αλλά όλοι ξέρουμε πλέον ότι η φυσική κατάσταση και η συγκέντρωση στη δουλειά είναι πλέον κρισιμη στην Formula1. Οκ, έστω ότι δεν πάει άσχημα. Αλλά ποιός μπορεί να πει ότι αν ήταν πιό εγκρατής δε θα πήγαινε καλύτερα?

Τώρα, για τους Έλληνες οδηγούς, ισχύει απόλυτα ότι έχουν καταφέρει συχνά αξιοσημείωτες επιδόσεις στο εξωτερικό, ειδικά στο χώρο του kart, που τα πράγματα είναι 'κάπως' (όχι τελείως, σίγουρα) πιό ισοδύναμα από άποψη τεχνικής υποστήριξης. Αλλά και σε αγώνες μεγαλύτερων κατηγοριών είχαμε καλές επιδόσεις, ακόμα και με σαφώς κατώτερο εξοπλισμό και ελλιπέστερες συνθήκες προετοιμασίας. Νομίζω (και τυχαίνει να γνωρίζω) ότι έχουμε αρκετά καλούς και, κυρίως, ευφυείς οδηγούς.

Ναι οι εποχές άλλαξαν,αλλά τα κιλά δεν είναι πάντα απαραίτητα δείγμα υστέρησης.Δεν μπορώ να ξέρω αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο(αν δηλαδή τον επηρέασαν άλλα πράγματα κ πήρε κιλά) κ γιαυτό είμαι λίγο επιφυλακτικός αφού όπου μπορούσε έκανε αυτό για το οποίο προσελήφθει.Αν υστερούσε μόνος αυτός ανεξάρτητα από τον Μάσα τότε θα έδινα περισσότερη σημασία στα σχόλια αυτά....

Ποτέ δεν προσπάθησα να υποτιμήσω-μηδενίσω τις αξιοθαύμαστες προσπάθειες των Ελλήνων αφού μόνοι τους κ με τη χρήση της πατέντας, αφού τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν,έχουν κάνει ακριβώς αυτό που λές.Απλά θεώρησα το σχόλιο λίγο άκαιρο κ υποτιμητικό προς τον Λιούτσι.

• P
                                      pininfarina last edited by

Ο χρήστης Phaethon έγραψε:

Για τις μικροτερες κατηγοριες δε γνωριζω, αλλα εφοσον υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι συμμετεχοντες & κατηγοριες υποθετω πολλοι μπορουν να περηφανευτουν για αξιοσημειωτες επιδοσεις.

Για μεγαλυτερες κατηγοριες παντως, για να μην παρεξηγουμαστε οριστε τι εννοουμε οταν λεμε 'μεγαλυτερες κατηγοριες':

Μονοθεσια: F1 - GP2 - A1GP - F3 Euroseries - Renault World Series - Εθνικα πρωταθληματα F3, Formula Ford, Formula BMW, Formula Nippon - Αμερικανικα Champ Cars & Indy

Τουρισμου: WTCC - DTM - BTCC - V8 Supercars

Sports cars: LMS - ALMS - FIA GT κλπ.

Οπως και να την κανεις τη συγκριση με τις αλλες χωρες τα αποτελεσμα αυτης ειναι οικτρο. Οχι μονο ελλειψη επιτυχιων αλλα σχεδον πληρης ανυπαρξια συμμετοχων.

• P
                                        phaethon last edited by

Για GP2, F1, Champ Cars κτλ δε σηκώνει κουβέντα, ούτε καν έχουν καταφέρει να οδηγήσουν οι Έλληνες, πόσο μάλλον να διακριθούν.

Αλλά σε εθνικά πρωταθλήματα F3 δεν τα έχουν πάει άσχημα.

Το σχόλιο του Καμιτσάκη εγώ το βρήκα περισσότερο αυθόρμητο... της ηλικίας ας πούμε. Ε, σίγουρα του άρεσε όταν έκανε καλύτερη επίδοση από το Liuzzi! Και σίγουρα τα έλεγε με χαβαλέ και με τις παρέες του. Οι 19χρονοι οδηγοί στην Ελλάδα ούτε το ψήσιμο στα media έχουν ούτε και τη μεγάλη ευθύνη των όσων λένε. Δεν το είπε και στο RTL το παιδί!

• G

Ο χρήστης sosna έγραψε:
                                          Εσύ πού θίχτηκες δεν κατάλαβα κ μιλάς τόσο απότομα?

Μα ειναι απλο, εκανες ενα υποτιμητικο σχολιο χωρις να ξερεις αν αυτο που λες ειναι αληθεια ή οχι. Καλα, καλα δεν ακουσες οτι ο Στεφανος τονισε οτι ο Liuzzi ηταν εξαιρετικος οδηγος στα καρτ. Ακομη και η αναγωγη 'ο ενας στην F1, ο αλλος πουθενα αρα...' δε στεκει. Πληροφοριακα λοιπον οι δυο τους ηταν αντιπαλοι στα καρτ και ναι υπηρξε τελικος παγκοσμιου πρωταθληματος ICA που ο Καμιτσακης ηταν μπροστα απο τους Liuzzi, Pantano, Ammermuller, Hulkenberg και Verney. Οπως επισης υπηρξε αγωνας του Ιταλικου FR2000 winter series που ο Kubica βρεθηκε στη δευτερη θεση της εκκινησης πισω απο τον Μαργαριτη. Οπως τελος υπηρξε αγωνας στο Πανευρωπαϊκο της FR2000 που υπο βροχη ο Χαμιλτον ηταν κατι εκατοστα μολις πιο μπροστα απο τον Κατσιμη που ειχε μαλιστα πολυ χειροτερη ομαδα και σαφως λιγοτερες δοκιμες. Το γεγονος οτι οι ολοι οι υπολοιποι μπηκαν καποια στιγμη σε καποια ακαδημια και εφτασαν ή βρισκονται σε τροχια F1 δεν αναιρει το γεγονος οτι στα καρτ ή στα μικρα μονοθεσια υπηρξαν Ελληνες που ηταν τουλαχιστον ισοδυναμοι. Μπορει να δυσκολευεσαι να πιστεψεις οτι αυτο το παιδι που ειδες πριν τρια χρονια ηταν σε αυτο το γκρουπ ισως γιατι ειναι Ελληνας ή σιγουρα γιατι σε αυτη τη χωρα δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε και να διαφημισουμε τι ειναι σπουδαια επιδοση. Ομως η αληθεια ειναι αυτη που τολμησε να πει ο Σταφανος.

Μπορεί κ να ισχύουν όλα αυτά απλά imho καλό είναι να κρατάμε κ μια πισινή-τα σκανδαλοθηρικά λένε κ κατασκευάζουν πολλά.

Υπαρχει μια τεραστια διαφορα, οτι τα σχολια του ΤΠ αλλα και της συντριπτικης μεριδας του σοβαρου τυπου για το θεμα ΔΕΝ προερχονται απο την αναγνωση σκανδαλοθηρικων εντυπων. Προερχονται απο πληροφορηση μεσα απο τις ομαδες.

Κ ο Αλόνσο συγκριτικά με το Λούης πάει χειρότερα,αλλά ακόμη δεν βρήκαν κάτι εξωαγωνιστικό να του φορτώσουν τα λάθη του!

Ειναι πολυ απλο, δεν υπαρχει κατι να του φορτωσουν. Αν για κατι ειναι αδικο να κατηγορησεις τον Ισπανο, αυτο ειναι ο επαγγελματισμος του.

• G

Ο χρήστης DOM έγραψε:
                                            Αν ανοίξουμε ένα οποιοδήποτε ξένο περιοδικό, αν διαβάσουμε μια οποιαδήποτε συνέντευξη οποιουδήποτε αγωνιζόμενου, αν παρακολουθήσουμε ένα οποιοδήποτε ξένο κανάλι που μεταδίδει αγώνες φόρμουλα ένα, θα δούμε τη λέξη “car”, θα τη διαβάσουμε, θα την ακούσουμε και πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει αφού αναφερόμαστε σε αγώνες αυτοκινήτων.
                                            Ποτέ δε θα ακούσουμε “one seat car” ή ακόμη χειρότερα “one seat”.

Πολυ σωστα, αντι για 'one seat car' θα διαβασετε single-seater ή monoposto και μαλιστα σκετα.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 34
                                            • 35