-
ΗΡΘΕ το νεο σορεντο 3.3 V6 240hp....φοραει τον κινητηρα του σαντα φε που δεν εισαγεται εδω....
ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕΤΙΜΗ
3 2 0 0 0 ΕΥΡΩ...... με φουλ εξοπλισμο, μονο αυτοματο,δερματα κλπ και ειναι και η εκδοση facelift...
-
ΗΡΘΕ το νεο σορεντο 3.3 V6 240hp....φοραει τον κινητηρα του σαντα φε που δεν εισαγεται εδω....
ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕΤΙΜΗ
3 2 0 0 0 ΕΥΡΩ...... με φουλ εξοπλισμο, μονο αυτοματο,δερματα κλπ και ειναι και η εκδοση facelift...
-
Πραγματικα ενα πολυ δυνατο αυτοκινητο!!!
-
Πραγματικά δυνατό αυτοκίνητο, αλλά η εν Ελλάδι αντιπροσωπεία, σε μια επίδειξη μιζέριας, το αποδυναμώνει εισάγοντάς το χωρίς ESP.
-
Πες το ψεματα!!!Ετσι ακριβως ειναι!!!
-
Καλησπέρα. Έχει κανείς προσωπική εμπειρία από Sorento; Έχει βγάλει προβλήματα; Μία μέση κατανάλωση; + και -. Πήγα και το είδα στην αντιπροσωπεία σήμερα και...
-
μονο diesel.
-
Μπα. Βενζίνη λόγω Αττικής... Μάλλον θα γράψω εγώ εμπειρίες σε λίγο καιρό. Περιμένω τεστ ντράιβ και ίσως το κλείσω...
-
Πραγματικα στα suv/τζιπ και μεγαλα οικογενειακα ειναι πολυ κριμα που δεν μπορουμε να παρουμε ντιζελ!
-
Εμεις ομως μπορουμε!!!
-
Πήγα και τι είδα και εγώ χτες και είναι καταπληκτικό. Μετά πήγα και είδα το Santa Fe δίπλα που μου άρεσε από πρίν αλλά νομίζω ότι το Sorento αποτελεί την καλύτερη περίπτωση 3300 κυβικά, 240 ¨αλογα και από χώρους η χαρά του οικογενειάρχη.
Υπάρχει τίποτα άλλο να δω στα 32000 € ή να το παραγγείλω?
-
Ο χρήστης evanpap333 έγραψε:
Πήγα και τι είδα και εγώ χτες και είναι καταπληκτικό. Μετά πήγα και είδα το Santa Fe δίπλα που μου άρεσε από πρίν αλλά νομίζω ότι το Sorento αποτελεί την καλύτερη περίπτωση 3300 κυβικά, 240 ¨αλογα και από χώρους η χαρά του οικογενειάρχη.Υπάρχει τίποτα άλλο να δω στα 32000 € ή να το παραγγείλω?
PHGENE ΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΡΕΑΤΗ...ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ 19%...ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΑΝΤΑΦΕ ΕΧΕΙ ΚΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΛΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ..ΑΛΛΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ
-
αλήθεια το SantaFe γιατί δεν το φέρνουν με τον 3,3?
πάντως με την έκπτωση (νομίζω ~30κ βγαίνει) σίγουρα αξίζει. Για κατανάλωση δεν ξέρω... -
Αντε παλι με την κατανάλωση...Εγώ οταν οδήγησα το σαντα φε έγραφα κατανάλωση στο τριπ κομπιουτερ 9+ με απαλό πάτημα του γκαζιού και ευχάριστο γουργούρισμα του βε6.Εχει θεόμακρες σχέσεις και σε συνδυασμό με τη ροπή πηγαίνεις μια χαρά χωρίς γκάζι.Εαν έχεις βαρύ πόδι απλα προσάρμοσε το στα δεδομένα ενός 2.7 λίτρων κινητήρα και δε θα έχεις πρόβλημα.Το 3.3 ακούγεται οτι είναι πιο οικονομικό απο το παλιο 2.7 αλλα δε το έχω επιβεβαιώσει.
Το ξαναγράφω:
[url]http://www.hyundaiusa.com/vehicle/santafe/trim/limited.aspx
[/url]26.145$...
-
Τι είναι αυτή η έκπτωση που λέτε; Ισχύει για όλους τους τρόπους πληρωμής; Επίσης, στη σελίδα τους στο internet βλέπω σήμερα 2 τιμές: 34.280 και 36.990 για το TOD. Ποια ισχύει;
KIA SORENTO 3.3