-
ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΛΟΞΑ ΤΗΣ ΧΛΙΔΗΣ ΜΑΚΗ ΜΟΥ , ΑΜΑΡΤΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ .....
-
Ο χρήστης the έγραψε:
Από την πρώτη φορά που μπήκα στην πίστα με αυτοκίνητο διαπίστωσα την άσχημη κατάσταση της πίστας και ακόμα ως θεατής την έλειψη υποδομών. Τόσα χρόνια η κατάσταση παραμένει η ίδια. Όλοι εσεις που ασχολήστε με τον χώρο τί έχετε κάνει; Πώς έχετε αντιδράσει για αυτήν την συγκεκριμένη κατάσταση; Το οτί η τροχαία απογόρευσε τον αγώνα τώρα είναι κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και πολύ καιρό δυστυχώς. Ίσως τώρα να ήταν η πίστα σε πολύ καλύτερη κατάσταση, ίσως....Πες τα, γιατί όταν τα λέω εγώ, ο άλλος ψάχνει το σέικερ...
-
Καλησπερα
το φαδασμα για αναβολη του αγωνα πλανιωταν απο την αρχη του πρωταθληματος.
τωρα το γιατι το πως ειναι αλλη κουβεντα .
το θεμα ειναι να μαθουμε αν οντως αυτο που ειχε ακουστει περσι οτι θα γινει διπλος ο αγωνας τησ ροδου και αν το πρωταθλημα θα συνεχιστει η θα σταματισει . -
Ο κος Τσάδαρης στο άρθρο του rally.gr για το θέμα αναφέρεται σε κάποιον 'γνωστό/άγνωστο' που δημιουργεί ανακατωσούρα τον τελευταίο χρόνο στο σπορ, δημιουργώντας τουλάχιστον κάποιο μυστήριο σε μας τους μη μυημένους.
Επειδή είμαι εντελώς ανενημέρωτος (δεν το λέω ειρωνικά, το εννοώ) μήπως μπορεί κανείς να με ενημερώσει έγκυρα ποιον εννοεί ο κος Τσάδαρης και σε ποια γεγονότα αναφέρεται; -
Επίσης ο ΝΤ με ποια ιδιότητα τοποθετείται στο θέμα;
-
Μαλιστα. Εδω και 4 χρονια λοιπον ΔΕΝ θα επρεπε να γινονται αγωνες στο Μεγαρο. Θα συμφωνησω με τον nass οτι σιγουρα οι οποιες ελλειψεις ειναι σε επιπεδο 'χαρτογιακαδικων λεπτομερειων' (Οσο βεβαια μπορει κανεις να θεωρησει λεπτομερεια μια αξιοπρεπη τουαλετα ή βρε αδελφε ενα δωματιακι για να βαζουμε/βγαζουμε τις φορμες μας σαν ανθρωποι -τι ειπα τωρα- ή μια κερκιδα της προκοπης). Το γεγονος ομως παραμενει. Προφανως το κοστος διορθωσης τετοιων θεματων ειναι αμελητεο. Εγω παντως θα προτεινα μεχρι να διορθωθουν ολα αυτα να μην πατησει κανεις μας στο Μεγαρο (ως μια μορφη 'πιεσης') και οταν λεω κανεις δεν εννοω εμας τους γραφικους/ρομαντικους/βλακες κτλ αγωνιζομενους αλλα τους στυλοβατες της ιστοριας, δηλ. τα παιδια που κυριολεκτικα ξεψειριζουν το ημερολογιο ψαχνοντας κενες ημερες για να χαρουν το ΙΧ τους και να βελτιωσουν τους εαυτους τους οδηγικα, εστω και σε αυτη την...'αλανα'. Μην ξεχναμε πως η εν λογω 'αλανα' αποτελουσε αιτημα δεκαετιων και ακομα δεν θα ξεχασω την εκπληξη μου οταν διαβασα σε περιοδικο το καλοκαιρι του '97 την εναρξη λειτουργιας της.
Κατα τα αλλα το γενικοτερο κλιμα που επικρατει οσον αφορα την πασης φυσεως ενημερωση μας για τα τεκτενομενα ειναι απαραδεκτο. Πληροφοριες με το σταγονομετρο και κατοπιν εορτης, νεφελωδεις εκτιμησεις κλπ που τουλαχιστον προσβαλλουν την νοημοσυνη μας. Η 'ΙSO, CE, TUV' πιστα μας μαρανε. ** Εδω ακομα δεν μπορεις να παρεις το αγωνιστικο σου και να πας σε μια πασης φυσεως αγωνιστικη εκδηλωση διχως το αγχος του να σου την πεσουν (γιατι περι πεσιματος προκειται) των μπλε γιατι -ακουσον ακουσον- εχεις το θρασος να ασχολεισαι με ενα αθλημα. ** Οι αγριες ορχιδεες (Ταϊλανδη ξαφνου η Ελλαδα), η ψυχικη υγεια των ιππων (αυτοι γιατι δεν εχουν προβλημα με τα δικα τους τρειλερ) και χιλιες δυο αλλες 'αντε μην ανοιξω το βοθρο' εχουν κανει την Ελλαδα πλεον πιο δηθεν 'αντιτροχοχωρα' απο την Ελβετια. Και οπως λεει και ενας παλιος μου φιλος, ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΑΒΓΑ.
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Ο κος Τσάδαρης στο άρθρο του rally.gr για το θέμα αναφέρεται σε κάποιον 'γνωστό/άγνωστο' που δημιουργεί ανακατωσούρα τον τελευταίο χρόνο στο σπορ, δημιουργώντας τουλάχιστον κάποιο μυστήριο σε μας τους μη μυημένους.
Επειδή είμαι εντελώς ανενημέρωτος (δεν το λέω ειρωνικά, το εννοώ) μήπως μπορεί κανείς να με ενημερώσει έγκυρα ποιον εννοεί ο κος Τσάδαρης και σε ποια γεγονότα αναφέρεται;Και εαν μαθεις ποιος ειναι θα τον κανεις
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Επίσης ο ΝΤ με ποια ιδιότητα τοποθετείται στο θέμα;Ελα ντέ
Βρέ πάς καλά
-
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΩΤΑΤΕ ΑΥΤΟ ? ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑΡΧΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ν. ΤΣΑΔΑΡΗΣ ?
ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ , ΑΠ'ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ SAFE TRACK !
ΓΙΑTI ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ , ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ..Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ?
Εμείς, από την πλευρά μας, πιέζουμε το τελευταίο διάστημα τους ανθρώπους του αυτοκινητοδρομίου να προβούν στις απαραίτητες διαδικασίες
ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΟΚΟΥΦΟ , ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ?
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Επίσης ο ΝΤ με ποια ιδιότητα τοποθετείται στο θέμα;ΕΛΑ ΝΤΕ!
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.
ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΤΑ ΡΑΛΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΣΡΑΡΧΗ -ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ- ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ; Η ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ;... -
ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΛΙΓΟ .......
ΠΙΣΤΑΡΧΗΣ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ , Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ?.......
ΠΙΣΤΑΡΧΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ..Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ?...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΣ ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΔΗΣ , Η ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΦΑΚΕΝ ΠΙΣΤΑ , ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΟΣΕΙ , ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΠΙΣΤΑΡΧΗΣ (ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΔΟΝΙ ,ΑΛΛΟΥ ) ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ...............ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ .... ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ **ΜΑΤΩΣΕΙ ** , ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΣΚΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΣΠΟΡ .........
-
Τουλαχιστον αν υπαρχει ιχνος ενδιαφεροντος/ευαισθησιας για αυτη τη μορφη αγωνων, ας αποφασιστει πριν το 'safe mode' του καλοκαιριου ποτε και που θα γινει ο 3ος γυρος του πρωταθληματος. Δεν προκειται περι πυρηνικης φυσικης αλλα για μια απλη συνεδριαση νομιζω.
Και να ενημερωθουμε επισης για το ποτε η πιστα 'θα ξαναγινει καταλληλη για αγωνες' γιατι τουλαχιστον εγω μεχρι τοτε...
ΥΓ: Οταν βλεπεις κλασσικο πιστακια (Λεοντοπουλος) να πουλα το 106 του στις αγγελιες παντως φαντασου...ή που θα αρχισω τις αναβασεις ή που θα βγαλω εξω κανα τουρμπατο και μετα θα λεω 'ατιμη κενωνια που με εριξες στα ταρταρα ναουμενε'
-
Δεν τ αφηνετε ολα αυτα , μπας κ ξεστραβωθουμε κ μοιασουμε εστω κ λιγο στους γιαπωνεζους drifters , οσοι ειμασταν χτες στα μεγαρα ειδαμε την διαφορα που ειχαν στην οδηγηση οι γιαπωνεζοι απο τους ελληνες. ΕΤΗ ΦΩΤΟς ΜΠΡΟΣΤΑ.... K OXI MONO AYTO , ειδαμε κ την διαφορα νοοτροπιας , χαλαροι , χωρις κανενα τουπε , δεν σνομπαραν κανενα κ υπεγραψαν αυτογραφα συνεχομενα....
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Δεν τ αφηνετε ολα αυτα , μπας κ ξεστραβωθουμε κ μοιασουμε εστω κ λιγο στους γιαπωνεζους drifters , οσοι ειμασταν χτες στα μεγαρα ειδαμε την διαφορα που ειχαν στην οδηγηση οι γιαπωνεζοι απο τους ελληνες. ΕΤΗ ΦΩΤΟς ΜΠΡΟΣΤΑ.... K OXI MONO AYTO , ειδαμε κ την διαφορα νοοτροπιας , χαλαροι , χωρις κανενα τουπε , δεν σνομπαραν κανενα κ υπεγραψαν αυτογραφα συνεχομενα....ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ, ΤΟΠΙΚ ?, ΕΚΑΝΕΣ ΦΙΛΕ ...
ΑΛΛΑ ,ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΟΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΣΑΣ ?
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ..... ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ , ΜΑΖΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ , ΔΗΛΑΔΗ . -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Δεν τ αφηνετε ολα αυτα , μπας κ ξεστραβωθουμε κ μοιασουμε εστω κ λιγο στους γιαπωνεζους drifters , οσοι ειμασταν χτες στα μεγαρα ειδαμε την διαφορα που ειχαν στην οδηγηση οι γιαπωνεζοι απο τους ελληνες. ΕΤΗ ΦΩΤΟς ΜΠΡΟΣΤΑ.... K OXI MONO AYTO , ειδαμε κ την διαφορα νοοτροπιας , χαλαροι , χωρις κανενα τουπε , δεν σνομπαραν κανενα κ υπεγραψαν αυτογραφα συνεχομενα....Άν βλέπαμε και συμμεριζόμασταν τις διαφορές με τους έξω ... ούτε στο φορουμ δε θα μασταν γραμμένοι
Το κάνουμε για να μη μπερδευτούμε φίλε vargas -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Δεν τ αφηνετε ολα αυτα , μπας κ ξεστραβωθουμε κ μοιασουμε εστω κ λιγο στους γιαπωνεζους drifters , οσοι ειμασταν χτες στα μεγαρα ειδαμε την διαφορα που ειχαν στην οδηγηση οι γιαπωνεζοι απο τους ελληνες. ΕΤΗ ΦΩΤΟς ΜΠΡΟΣΤΑ.... K OXI MONO AYTO , ειδαμε κ την διαφορα νοοτροπιας , χαλαροι , χωρις κανενα τουπε , δεν σνομπαραν κανενα κ υπεγραψαν αυτογραφα συνεχομενα....άλλη άσκηση αυτή..
(το έλεγε ένας χημικός μου πριν αρκετά χρόνια, όταν ήταν κάποιος τελείως εκτός στη λύση μιας άσκησης..)
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Δεν τ αφηνετε ολα αυτα , μπας κ ξεστραβωθουμε κ μοιασουμε εστω κ λιγο στους γιαπωνεζους drifters , οσοι ειμασταν χτες στα μεγαρα ειδαμε την διαφορα που ειχαν στην οδηγηση οι γιαπωνεζοι απο τους ελληνες. ΕΤΗ ΦΩΤΟς ΜΠΡΟΣΤΑ.... K OXI MONO AYTO , ειδαμε κ την διαφορα νοοτροπιας , χαλαροι , χωρις κανενα τουπε , δεν σνομπαραν κανενα κ υπεγραψαν αυτογραφα συνεχομενα....Εσύ ξεστραβώθηκεs κουλομαρία....πού θά μάs συγκρίνηs με τούs κοντούs.
Τί εκαναν αυτοί περισότερο;
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξέχασα.......έδωσαν αυτόγραφα
-
ΕΡΩΤΗΣΗ, ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΜΗΠΩΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ?????
SAFETRACK AE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Λ.ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 83 ΠΕΙΡΑΙΑΣ.......ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ?????? ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΦΜ ΤΗΛ ΚΛΠ, ΟΛΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ.
ΦΙΛΑΚΙΑ...
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ.
ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΗΓΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ.
ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΑΠΛΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.ΔΗΛ 5 ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΤΑΔΕ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤO SUPERSPORT.
ΣΩΣΤΑ ΩΣ ΕΔΩ?
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΗΡΑ?
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ!
ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ.
ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 2 ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΓΩ.
ΠΟΙΟΙ 2 ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕ.ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΡΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.
ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ SUPERSPORT Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ'' ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ''ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ'' SUPERSPORT ΗΡΘΕ.
ΑΠΟ ΘΕΑΤΕΣ 8 ΜΕ 10 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ.
ΑΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ.
ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.
ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ.
ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΙΤΙΚΟ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ.ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΚΕΙ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ 2005 ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΨΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ?ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΑΡΑΩ.
ΕΓΩ ΗΔΗ ΕΧΩ ΞΟΔΕΨΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΩ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΣΙΖΟΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ [ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ] ΕΓΩ ΤΟΝ ΧΑΣΩ
ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ?
ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΧΟΡΗΓΙΑ Η ΕΘΕΑ Η ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ?
ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΓΥΡΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ''ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΣ''
Η ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ ''Ο ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ''.
ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.
ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ.
ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ?Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ [ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ]
-
Ο χρήστης katman έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ, ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΜΗΠΩΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ?????SAFETRACK AE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Λ.ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 83 ΠΕΙΡΑΙΑΣ.......ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ?????? ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΦΜ ΤΗΛ ΚΛΠ, ΟΛΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ.
ΦΙΛΑΚΙΑ...
Απ΄ όσο γνωρίζω (μπορεί και να κάνω λάθος)
Ιδιοκτήτης της πίστας είναι ο Αναστασιάδης.
Η εταιρία Safetrack έχει πάρει το management της πίστας, με άλλα λόγια την έχει ενοικιάσει από τον Αναστασιάδη, πληρώνοντας ένα πάγιο ενοίκιο, και εισπράτει όλα τα έσοδα.
Στην Safetrack έχει ποσοστό και η Alman Sport (ίσως και να το έχει εξαγοράσει εξ΄ ολοκλήρου). Εξ΄ ου και τα γραφεία στην Πειραιώς 83 (πάνω από την Alman).
Αν τα πράγματα είναι έτσι, τότε απ΄ όσο καταλαβαίνω, αρμόδιος για την κατάσταση της πίστας είναι ο Αναστασιάδης, ως ιδιοκτήτης.
(νυν ΠΑΡΩΔΙΑ) Πανελληνίο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2007