-
τεσσερις μερες απεμειναν για την αυλαια του πανελληνιου πρωταθληματος ταχυτητας στα Μεγαρα.μεγαλος ο συναγωνισμος ειδικα στην κατηγορια sport οπου αναμενεται φετος να προσφερει αρκετες συγκινησεις στους φιλους του σπορ.εκτος απο τα πολυ δυνατα της open που καθε χρονο φερνουν κοσμο στα μεγαρα ,πιστευω φετος τα αυτοκινητα της κατηγοριας sport θα ειναι αυτα που θα στρεψουν τα φωτα επανω τους και αξιζει να παμε να τα παρακολουθησουμε.
συμμετοχες http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=519
-
τεσσερις μερες απεμειναν για την αυλαια του πανελληνιου πρωταθληματος ταχυτητας στα Μεγαρα.μεγαλος ο συναγωνισμος ειδικα στην κατηγορια sport οπου αναμενεται φετος να προσφερει αρκετες συγκινησεις στους φιλους του σπορ.εκτος απο τα πολυ δυνατα της open που καθε χρονο φερνουν κοσμο στα μεγαρα ,πιστευω φετος τα αυτοκινητα της κατηγοριας sport θα ειναι αυτα που θα στρεψουν τα φωτα επανω τους και αξιζει να παμε να τα παρακολουθησουμε.
συμμετοχες http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=519
-
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ..
ΣΕ ΛΙΓΟ , ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ..............................
ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ ................ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΠΛΕΟΝ .
-
Γι'αυτό μιλάτε ???
StartLine
Μιλτιάδου 16 και Δημοκρατίας, Παλ. Φάληρο, τηλ. 210 9812341, e-mail: startline@techlink.grΠαλ. Φάληρο, 12 Ιουνίου 2007
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝΟ αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας αυτοκινήτων που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουνίου 2007, αναβάλλεται λόγω μη ανανέωσης της αδείας καταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.
Η νέα ημερομηνία τέλεσης θα ανακοινωθεί με νεότερο Δελτίο Τύπου.
Από το Γραφείο Τύπου
* -
-
ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ .. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ...
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ..............ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ... ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΤΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ..........
Υ.Γ. Θα εχει πλακα να σκεφτει κανενα αστερι ...για διπλο αγωνα στη Ροδο (φραπε)
Μπορει ομως να μην το σκεφτει ?, εδω εχουν σκεφτει αλλες κουφοτερες (φραπαιδιες)
Την τσεπη τους θα πειραξει ? οι τριμαλακες που πληρωνουν ναναι καλα -
Ενα αγωνα ειπα να κανω και γω και γ#$@$%κε ο διας.Ελεησον
-
Χμ...
σαν νεος αγωνιζομενος (και επι κοντα μια δεκαετια θεατης) γνωριζα πως τα πραγματα δεν ειναι ροδινα.Οταν ομως βλεπω αυτη την κατασταση και σε συνδιασμο με το οτι το - οχι μονο για μενα- Νο1 θεμα (τα τρειλερς) δεν τακτοποιειται επι τοσο καιρο τι να υποθεσω;;;
Για ποιο λογο λοιπον ξαφνικα δεν εχει αδεια τελεσης αγωνων το Μεγαρο; Μηπως εντασσεται στο γνωστο 'κλιμα αντιτροχο-υστεριας' ή οντως δεν πληρει τις οποιες προυποθεσεις ασφαλειας;;;
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Για ποιο λογο λοιπον ξαφνικα δεν εχει αδεια τελεσης αγωνων το Μεγαρο; Μηπως εντασσεται στο γνωστο 'κλιμα αντιτροχο-υστεριας' ή οντως δεν πληρει τις οποιες προυποθεσεις ασφαλειας;;;Χμμμ αρα η πιστα αυτου που θετει τις προυποθεσεις τελεσης αγωνων δεν τις πληρει; Η πλακα ειναι οτι κανενα απο τα αγωνιστικα sites δεν εχει κατι παραπανω απο το ΔΤ, λες και το θεμα ειναι ελαχιστης σημασιας. Δεν μας λεει και ο APR αυτο που ξερει οποτε εχουμε απολυτο κενο ενημερωσης
-
Πάλι ο APR θα βγάλει τα κάστανα ?
Εγω θέλω να μάθω ποιός είναι ο γνωστός/άγνωστος.
Γιατί μόνο αυτή η απορία μου έχει μείνει αφού διάβασα τα σχετικά άρθρα-ανακοινώσεις -σχόλια. -
Mpravo sto Manoli
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=12506Mou arese auto
Ο χρήστης Θωμάς Γκουρτσούλης έγραψε:
«Η απόφαση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης είναι συγκεκριμένη και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πάνω σε αυτό. Εμείς, από την πλευρά μας, πιέζουμε το τελευταίο διάστημα τους ανθρώπους του αυτοκινητοδρομίου να προβούν στις απαραίτητες διαδικασίες για ανανέωση της άδειας καταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και αυτό θα συνεχίζουμε να κάνουμε»
'Emeis' k 'aytoi' oi idioi den einai?!
-
Δηλαδή τώρα αλήθεια, θεωρείτε οτι είναι κατάλληλη η πίστα για να φιλοξενήσει αγώνα ταχύτητας? Αν ναι πού το στηρίζετε? Αν όχι, γιατί δυσανασχετείτε? Ή μήπως πρέπει να επικρατήσει η λογική 'εντάξει μωρέ τώρα, αφού τόσο καιρό μια χαρά γινοντουσαν οι αγώνες, γιατί όχι και τώρα'?
-
[quote='taurus']Δηλαδή τώρα αλήθεια, θεωρείτε οτι είναι κατάλληλη η πίστα για να φιλοξενήσει αγώνα ταχύτητας? Αν ναι πού το στηρίζετε? Αν όχι, γιατί δυσανασχετείτε? Ή μήπως πρέπει να επικρατήσει η λογική 'εντάξει μωρέ τώρα, αφού τόσο καιρό μια χαρά γινοντουσαν οι αγώνες, γιατί όχι και τώρα'?[/quote
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
ΝΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΠΙΣΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ.
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ?
ΑΛΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΑΜΕ ΣΤΟ SPA.
ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΕΝΕΣ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣΓ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Ο χρήστης mouri έγραψε:
ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΕΝΕΣ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣhttp://www.bmw1challenge.com/for-drivers.html
Kalo taksidi -
Ο χρήστης mouri έγραψε:
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ?Aυτό δεν μπορω να στο απαντήσω. Δεν ξέρω το παρασκήνιο, ούτε μπορώ να ξέρω αν δόθηκαν κάποιες υποσχέσεις-εγγυήσεις κατά την προκύρηξη του πρωταθλήματος οτι όλα θα είναι ΟΚ, αλλά στην τελική δεν τηρήθηκαν.
Αυτό που ξέρω είναι οτι στην περίπτωσή μας δεν φταίει απόλυτα αυτός που φτιάχνει την προκύρηξη του πρωταθλήματος, έχουν και οι αγωνιζόμενοι/μηχανικοί τις ευθύνες τους. Το έχω ξαναγράψει και έγινα κακός όταν τόλμησα να το αναφέρω. Είσαι μάγκας κύριε μηχανικέ/οδηγέ? Χτύπα το χέρι στο τραπέζι και πες 'εγώ σε πίστα με άσφαλτο ελληνικών προδιαγραφών, κερμπς κουκουρούκου, χαντάκια μεγέθους χαρακωμάτων στις εξόδους διαφυγής και χωρίς προκαθορισμένα και ασφαλή σημεία για τους κριτές ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ'. Αντ' αυτού τα Μέγαρα γεμίζουν και η ΠΙΣΤΑΡΑ των Σερρών μαραζώνει, επειδή είναι... μακριά...
Με αυτά τα δεδομένα και εγώ αν προκύρησσα το πρωτάθλημα, δε θα το σκεφτόμουν και 2η φορά να βάλω 2-3-4 φορές τα Μέγαρα μέσα...
-
ΝΑΤΟ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ , (το σεικερ εννοω για τους μοντ) ΠΟΥ ΤΟ ΕΨΑΧΝΕ Ο CH.M !
-
Τι γίνεται, άραγε; Τα Μέγαρα δεν έχουν άδεια εδώ και χρόνια, κι όμως πραγματοποιούν αγώνες; Από ποιον, υποκινήθηκε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και αυτήν τη φορά -σωστά- απαγόρευσε τον αγώνα; Βόλεψε αυτή η κατάσταση τη διοργανώτρια λέσχη, η οποία στην προκειμένη περίπτωση δε θα μάζευε τον αριθμό συμμετοχών που μας έχει συνηθίσει, εξαιτίας της Ανάβασης Αιγείρας που γίνεται αυτό το σαββατοκύριακο; Ποια είναι η γνώμη της αρχής του σπορ για το γεγονός, που έρχεται να χλομιάσει το τοπίο ύστερα από ένα άκρως επιτυχημένο Ακρόπολις; Ερωτήματα αναζητούν απαντήσεις και γι’ αυτό απευθυνθήκαμε σε όλους τους φορείς, ζητώντας την άποψή τους.
Εν αναμονή του δεύτερου δελτίου Τύπου της Start Line, λοιπόν, στο οποίο μάλλον θα αναφέρεται πότε θα γίνει τελικά ο αγώνας. Οι πληροφορίες μας, πάντως, λένε ότι μιλάμε για μετά το καλοκαίρι, μήπως και τα καλοκαιρινά μπανάκια, οι αμμουδιές και τα ελληνικά νησιά μας φτιάξουν τη διάθεση και ξεχαστεί το θέμα..._Μ.Σαλ.(manoliss@4troxoi.gr)
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ (με την καλυτερη των εννιων) ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΤΡΙΦΤΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΗΣΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΡΙΔΙΠΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΔΙΚΩΣ !
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ....................ΑΜΦΙΒΟΛΕΣ :iconcool: -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΝΑΤΟ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ , (το σεικερ εννοω για τους μοντ) ΠΟΥ ΤΟ ΕΨΑΧΝΕ Ο CH.M !Μιλάμε για πολύ προχωρημένη περίπτωση κόμπλεξ δηλαδή...
Και τελικά επιβεβαιώνεται αυτό που συζητιέται για αυτην την ενότητα. Έγινε ένα ατελείωτο μπουρδέλο από τότε που ανακατεύτηκαν σε αυτή άνθρωποι που έχουν άμεσα συμφέροντα από τους Ελληνικούς αγώνες.
Προς μοντς: Εννοώ αυτά που λέω, χωρίς υπεκφυγές και μαγκιά μου.-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ?Aυτό δεν μπορω να στο απαντήσω.
...ΧΑΛΑΡΩΣΕ..!!
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ,ΕΝΝΟΩ)
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ
...ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ....
ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ !!!!ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης mouri έγραψε:
...
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ (με την καλυτερη των εννιων) ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΤΡΙΦΤΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΗΣΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΡΙΔΙΠΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΔΙΚΩΣ !
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ....................ΑΜΦΙΒΟΛΕΣΔεν θέλω να φανώ γραφικός ή τυπολάτρης ή.. ή..., αλλά (εφ'οσων μιλάμε για το gtcc)
α) δεν πρόκειται για ντριφτάδες, και
β) η συμμετοχή τους δεν ήταν αμφίβοληΤώρα για το άρθρο του rally.gr, όλα καλά, αλλά προσωπικά δε μου αρέσουν καθόλου τα υποεννοούμενα των υπονοουμένων...
Αν έχουμε να πούμε κάτι ας το λέμε, αν όχι μην το πετάμε σαν υπονοούμενο -εκ του ασφαλούς.(δεν αμφιβάλλω ότι ίσως υπάρχει αυτός ο γνωστός/άγνωστος/κουκουλοφόρος -για τον οποίο γράφει ο Ν.Τσάδαρης- αλλά αν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να γραφτεί, ας μην γραφτεί, ειδικά τώρα που όπως και να το κάνουμε, οι λόγοι απαγόρευσης τέλεσης του αγώνα -αν αυτοί είναι θέματα ασφαλείας και καταλληλότητας της πίστας- είναι αντικειμενικά υπαρκτοί)
(νυν ΠΑΡΩΔΙΑ) Πανελληνίο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2007