-
Όντως...
-
Τι λέτε ρε παιδιά, που το είδατε αυτό;;;
@νδρέας
-
-
Αααα... αυτό εννοείτε; Πρώτη φορά το βλέπετε;;;
@νδρέας
-
Και το παλιο μοντελο ετσι ειναι.
http://www.mazda6club.gr
-
Eνώ εξωτερικά είναι φρεσκότατο,
μέσα μοιάζει ήδη παλιό -
Ο χρήστης technik έγραψε:
μέσα μοιάζει ήδη παλιόΕχω την εντύπωση ότι είστε προκατειλημμένοι
-
the mazdisti attack
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
μέσα μοιάζει ήδη παλιόΔεν είμαι σίγουρος ότι θα το χαρακτήριζα παλιό, αλλά σίγουρα το εσωτερικό του δεν συμβαδίζει σε καμία περίπτωση με το εξωτερικό του.
-
έχει ενα δικιο ο technik... δείχνει λίγο σαν απο προηγούμενη γενια. Αλλα νταξ...
-
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
και το λες εσύ επειδή έχεις το 6 να φανταστώ;
-
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Ποιά προκατάληψη; Μοιάζει με εσωτερικό από το προηγούμενο 6αρι, ή δε συμβαδίζει με τις ωραίες/σύγχρονες γραμμές εξωτερικά.
-
Εμένα προσωπικά τώρα που το βλέπω σε πιο καλές φώτο δεν μπορώ να πω πως είναι κάτι το εξαιρετικό σε ντιζάιν. Οπωσδήποτε πάντως δεν σου κάνει τόση αίσθηση όσο το πρώτο 6 το 2002.
Εφόσον όμως κατάφεραν να το ελαφρύνουν παίρνουν άφεση αμαρτιών
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Εμένα προσωπικά τώρα που το βλέπω σε πιο καλές φώτο δεν μπορώ να πω πως είναι κάτι το εξαιρετικό σε ντιζάιν. Οπωσδήποτε πάντως δεν σου κάνει τόση αίσθηση όσο το πρώτο 6 το 2002.Εφόσον όμως κατάφεραν να το ελαφρύνουν παίρνουν άφεση αμαρτιών
Δεν είναι κάτι το εξαιρετικό με την έννοια της καινοτομίας κλπ. αλλά είναι σχέδιο που θα 'αρέσει' σε όλους (=δεν θα πει κανένας ότι είναι άσχημο). Τα εισαγωγικά, τα βάζω για το θέμα της υποκειμενικότητας...
Το εσωτερικό όντως είναι μερικά χρόνια πίσω σε σχέση με το έξω.
Ελάφρωμα;;; Για πείτε παραπάνω!
-
Ακολουθώντας το μιάτα που δεν ελάφρυνε μεν αλλά πήρε μόλις 10 κιλάκια και τόνους παθητικής ασφάλειας και το 2 που κάνει την Κέητ Μός να δείχνει χοντρή χάνοντας 100+ κιλά, το 6 έχασε 35 κιλά!!!
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... zda_6.html
-
-
Μεταφερόμαστε...
moderator
Το είδα και εγώ απο κοντά. Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο!!!
Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε και εντυπώσεις από οδήγηση. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Μεταφερόμαστε...moderator
Το είδα και εγώ απο κοντά. Είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο!!!
Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε και εντυπώσεις από οδήγηση.Και εγώ το αγνάντεψα περ¨ν΄ντας με το αυτοκίνητο έξω από αντιπροσωπεία Mazda...
Πολύ ωραίο εμφανισιακά!
-
Πανέμορφο!!!
Όντως μου φέρνει σε Lexus αλλά αυτό μόνο κακό δεν είναι...Ααααν έπαιρνα μεσαίο, θα το χτυπούσα!
...Ναι το ξέρω! δεν έχει δοκιμαστεί κλπ κλπ, αλλά είναι πολύ όμορφο, θα έχει τουλάχιστον αξιοπρεπείς επιδόσεις (ίδιο μοτέρ, ελαφρύτερο αμάξωμα, καλύτερη αεροδυναμική), χώρους και δε νομίζω ότι η Mazda θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο στην οδική συμπεριφόρά! -
Ωραιο (και καλο, ειμαι σιγουρος) αυτοκινητο
Μοιαζει λιγο με το πολυαγαπημενο μου IS250
Νέο Mazda 6