-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
:inlove:Ό,τι πρέπει για τους έχοντες οικογένεια
Ξερεις να ξενερωνεις τον κοσμο....
Η οικογενεια να παει με Matrix....
-
Συμφωνώ. Η οικογένεια με άλλο τουτού, με αυτό εγώ και ο κολλητός μου για βόλτες. Ε κορσαιρούλη;
-
Νεότερα για το 6άρι.
Αεροδυναμικός συντελεστής:0,27cx
Κινητήρες:1,8lt:120hp, 2.0lt:147hp, 2.5:170hp, 2.0lt CRTD:140hp(και οι 4 με μικρότερη κατανάλωση σε σχέση με πριν)
Διαστάσεις:4735mm / 1795mm / 1440m (μεταξόνιο:2725mm)
Μικρή αύξηση διαστάσεων λοιπόν. Το καλύτερο όμως είναι πως το νέο μοντέλο δεν είναι βαρύτερο όπως γίνεται συνήθως αλλά ελαφρύτερο(όπως και στην περίπτωση του Mazda 2) κατα 35kg με ότι σημαίνει αυτό...!:yahoo:
Καλύτερα δεν γίνεται νομίζω..
Υ.Γ:
Το απερχόμενο 6άρι: 4690mm / 1780mm / 1435mm (μεταξόνιο:2675mm)Mondeo:4884mm / 1886mm / 1500mm (μεταξόνιο:2850mm)
Passat:4765mm / 1820mm / 1472mm (μεταξόνιο:2710mm)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συμφωνώ. Η οικογένεια με άλλο τουτού, με αυτό εγώ και ο κολλητός μου για βόλτες. Ε κορσαιρούλη;Ρε πάτε καλά;
Άμα θέλετε αυτοκίνητο μόνο για δύο άτομα, έχει και ένα άλλο μοντελάκι η mazda, ειδικό για την περίπτωσή σας -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Συμφωνώ. Η οικογένεια με άλλο τουτού, με αυτό εγώ και ο κολλητός μου για βόλτες. Ε κορσαιρούλη;
Ρε πάτε καλά;
Άμα θέλετε αυτοκίνητο μόνο για δύο άτομα, έχει και ένα άλλο μοντελάκι η mazda, ειδικό για την περίπτωσή σαςΝτινο... τι λεει ο κυριος? Μαλλον το CX-7 θα εννοει....
-
-
Επι του 6 τωρα...
Με δυσαρεστει που ενα μεγαλο αμαξι, μεγαλωνει χωρις ιδιαιτερο λογο... αλλα νταξ, δεν εγινε και Mondeo
O 1,8 μου καθεται καπως... μα γιατι τετοια αποδοση εν ετη 2007? Μπορουσαν και λιγακι καλυτερα.
Κατα τα αλλα ομως... ολα καλα... ααα και φοβερη αεροδυναμικη...!!!!
-
Ο 1.8lt της σειράς MZR έδινε πολύ καλές επιδόσεις (και σε επιταχύνσεις και σε ρεπρίζ) στο απερχόμενο 6. Αν αναλογιστείς το μικρότερο βάρος και τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά του MZR στην νέα γενιά μπορεί να έχουμε και βελτίωση των επιδόσεων. Οπότε νομίζω πως για entry level είναι μια χαρά. Συμφωνώ, θα μπορούσε και καλύτερα αλλα τότε θα πλησίαζε επικίνδυνα τον 2.0lt.
-
εχω την εντυπωση οτι και η εκδοση μπς δεν θα αργησει αυτη την φορα...ευχομαι οχι ομως με τιποτα τριλιτρο
-
Για τον 1.8 μία απόδοση στα 130 άλογα δεν θα ήταν τόσο δύσκολη όπως και τα 155 άλογα για τον 2.0 lt ειδικά όταν οι αντίπαλοι βρίσκονται εκεί.
Εν πάσει περιπτώσει αν ισχύει το γεγονός περί του βάρους (και έχοντας υπόψη ότι τα 120 άλογα είναι στα χαρτιά και συνήθως καθορίζονται από φορολογικές κατηγορίες και δεν είναι η πραγματική απόδοση) το 1.8 θα είναι καλύτερο από το απερχόμενο που ήταν επαρκέστατο.
Αν η τιμή δε παραμείνει αντίστοιχη με αυτή του απερχόμενου 6 τότε...
Κάτι μου λέει ότι το υβριδικό με πείραξε στον εγκέφαλο και βλέπω όλα τα sedan όμορφα.... Πάει χάλασα και εγώ....
-
Ο χρήστης mak έγραψε:
'Do you really, really like the looks of this all-new Mazda 6? Yeah, we do, too. It’s too bad, then, that the car you see here, which will be officially unveiled at the Frankfurt auto show, is only for European consumption.''Unfortunately, the U.S. model, which may see the light of day at either November’s L.A. auto show or the Detroit auto show in January, will wear different sheetmetal. We're also told that it could ride on a completely different platform that the Euro-spec car.
According to Mazda, this is because the North American car needs to “look bigger.” Car buyers, it says, think the current car looks too small in relation to other mid-size sedans.'
Για να δούμε..
Αλήθεια λέει, τουλάχιστον ως προς το μέγεθος. Οι κατασκοπευτικές που υπάρχουν στις προηγούμενες σελίδες πλέον εξηγούνται απόλυτα.
Υπομονή ως το Ντιτρόιτ.@νδρέας
-
Ομορφο αυτοκίνητο, αλλα πιστέυω πως σε ένα χρόνο δεν θα γυρνάς καν να το κοιτάξεις. Κάτι σαν το 407 πχ. Γνώμη μου πάντα...
-
H αλήθεια είναι ότι προσωπικά με το προηγούμενο 6 δεν είχα ενθουσιαστεί καθόλου, ενώ γι αυτό μόνο καλά έχω να πω, ειδικά για το station.
Σίγουρα η Mazda μελέτησε πολύ καλά το IS, αλλά παρόλα αυτά δεν το έφτασε. Η προσπάθειά της βέβαια είναι παραπάνω από καλοδεχούμενη στον mainstream τομέα της μεσαίας. Το WOW που μου είχε προκαλέσει το 90-91 με το Xedos 6 πάντως δεν μου το έβγαλε, ενώ το εσωτερικό μάλλον θα ξεπεραστεί γρήγορα και ποιοτικά (απτή ποιότητα εννοώ) ούτε που θα αγγίζει το Laguna απ ότι βλέπω στις φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.@νδρέας
-
Ο χρήστης Autodelta έγραψε:
Ομορφο αυτοκίνητο, αλλα πιστέυω πως σε ένα χρόνο δεν θα γυρνάς καν να το κοιτάξεις. Κάτι σαν το 407 πχ. Γνώμη μου πάντα...Ναι ε; Κάτσε να καλέσω τους φίλους μου τους peugeotιστι να σε κάνουν καλά...
-
http://cars.uk.msn.com/Reviews/article.aspx?cp-documentid=6368073
Δοκιμή (όχι πολύ εκτεταμένη). Καλά λόγια, πάντως.
-
Ομορφο αυτοκίνητο, αλλα πιστέυω πως σε ένα χρόνο δεν θα γυρνάς καν να το κοιτάξεις. Κάτι σαν το 407 πχ. Γνώμη μου πάντα...
Ειναι η μοιρα των taxi και γενικα των μοντελων σουπα (οπελ χαστρα):Familiarity breeds indifference
Εξαιρουνται καποια μοντελα merc,εγνωσμενης αξιας
-
-
Όμορφο εξωτερικά (πολύ όμορφο, αλλά αυτό το ασημί το θάβει), καλό και εσωτερικά. Ιαπωνικό πολύ το εσωτερικό, αλλά για τη δουλειά που το θέλουν...
-
Εχει αλλο χερουλι αριστερα κ αλλο δε3ια.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Εχει αλλο χερουλι αριστερα κ αλλο δε3ια.WTF?
Νέο Mazda 6