-
Μετρηση της συμπιεσης με το διαγνωστικο;
-
Δεν ξερω! Το υποθετω καθως οπως εγραψα ουτε οι ιδιοι φαινοντουσαν να πολυεμπιστευονται το αποτελεσμα. Κ καθως ο ρουφιανος δειχνει τα παντα γιατι οχι κ αυτο;
-
Συμπίεση του μοτέρ χλωμό ως άσπρο. Απλά ίσως κοίταξαν πίεση υπερπλήρωσης (requested/actual) μπας και έχει διαρροές από αυτήν.
-
Ρε παιδια η Abarth ποσα χρονια εγγυηση εχει?
-
2 μηνανικα 2 ηλεκτρικα,μεχρι στιγμης δεν εχει βγει ακομα καποια επεκταση..
-
Και αν βαλεις το kit , τι γινεται με την εγγυηση?
-
Ο χρήστης akis1821 έγραψε:
2 μηνανικα 2 ηλεκτρικα,μεχρι στιγμης δεν εχει βγει ακομα καποια επεκταση..Ο Πωλητής στην έκθεση προχτές που είπε 2+2 επεκτάσιμη σε 5 με ~300€.
Αρχίζω να το γλυκοκοιτάζω και εγώ το Abarthάκι...
Tsili ακούς, εκει με βλέπω να καταλήγω....
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
2 μηνανικα 2 ηλεκτρικα,μεχρι στιγμης δεν εχει βγει ακομα καποια επεκταση..
Ο Πωλητής στην έκθεση προχτές που είπε 2+2 επεκτάσιμη σε 5 με ~300€.
Αρχίζω να το γλυκοκοιτάζω και εγώ το Abarthάκι...
Tsili ακούς, εκει με βλέπω να καταλήγω....
Ωραια νεα, μηπως σου ειπε αν στα επιπλεον 3 χρονια καλυπτονται ολα στην εγγυηση; H επεκταση της εγγυησης ειναι μεσω ιδιωτικης εταιριας?
-
Ωραια νεα, μηπως σου ειπε αν στα επιπλεον 3 χρονια καλυπτονται ολα στην εγγυηση; H επεκταση της εγγυησης ειναι μεσω ιδιωτικης εταιριας?
Καλυπτει οτι και η εργοστασιακη εγγυηση.Η επεκταση εγγυησης ειναι συμβολαιο με την Fiat Auto... δεν γινεται πλεον μεσω ιδιωτικης ασφαλιστικης.
-
Καλησπέρα σε όλους!Μιας και το Abarth είναι αυτό που καταλήγω σιγά σιγά,ποιες είναι οι εντυπώσεις από όσους το έχουν πάρει;Είναι εύκολο να πουν δυο πραγματάκια;Είναι ευχαριστημένοι,είναι αυτό που περίμεναν;Αρνητικά σημεία του αυτοκινήτου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
Από μένα πάντως μέχρι στιγμής και με 3.500 χιλιόμετρα κύριος σε επαρχιακό δίκτυο και ορεινές διαδρομές έχω να πω μονο τα καλύτερα. Πάντα με ξαφνιάζει θετικά και σε κανει να θες να μη τελειώσει ποτε ο δρόμος ειδικά όταν έχει στροφές.
Στον δρόμο τραβάει όλα τα βλέμματα από όλες τις ηλικίες και ακούς γύρο σου κλασική ατάκα, OOoo Το abarth!!
Αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω αυτό πιστεύω τα λέει όλα! -
Ο χρήστης grande jerry έγραψε:
Από μένα πάντως μέχρι στιγμής και με 3.500 χιλιόμετρα κύριος σε επαρχιακό δίκτυο και ορεινές διαδρομές έχω να πω μονο τα καλύτερα. Πάντα με ξαφνιάζει θετικά και σε κανει να θες να μη τελειώσει ποτε ο δρόμος ειδικά όταν έχει στροφές.
Στον δρόμο τραβάει όλα τα βλέμματα από όλες τις ηλικίες και ακούς γύρο σου κλασική ατάκα, OOoo Το abarth!!
Αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω αυτό πιστεύω τα λέει όλα!Δεν έχεις βάλει το κιτ...Μιλάς για το Abarth το κανονικό,σωστά;
Η ανάρτησή του είναι άνετη για ταξίδι ή κουράζει μετά από κάποια ώρα; -
Όχι το 155ari έχω. Είναι ξεκουραστεί η ανάρτηση με βάση τα δικά μου δεδομένα και πολύ πιο καλορυθμισμένη από όλα τα αλλα στην κατηγορια ότου pου τα έχω οδηγήσει. Αν έχεις συνηθίσει σε οικογενειακά η αλλα αυτοκίνητα με πολύ μαλακες αναρτήσεις ίσος θα σου φανεί σκληρή αλλα μη τα θέλουμε και όλα δικά μας. είναι ένα sport αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης grande jerry έγραψε:
Όχι το 155ari έχω. Είναι ξεκουραστεί η ανάρτηση με βάση τα δικά μου δεδομένα και πολύ πιο καλορυθμισμένη από όλα τα αλλα στην κατηγορια ότου pου τα έχω οδηγήσει. Αν έχεις συνηθίσει σε οικογενειακά η αλλα αυτοκίνητα με πολύ μαλακες αναρτήσεις ίσος θα σου φανεί σκληρή αλλα μη τα θέλουμε και όλα δικά μας. είναι ένα sport αυτοκίνητο.Ενα fiat coupe 1.8 έχω οπότε αν είναι σκληρή σε λογικά πλαίσια δεν θα έχει διαφορά.
Απλά ρώτησα για το ταξίδι γιατί το αυτοκίνητο θα κάνει αρκετά χλμ και σε εθνικό δίκτυο και με το coupe μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος.Απλά ήρθε η ώρα να μπει στο γκαράζ και να μην ταλαιπωρείται τόσο πλέον!
Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια,
Θανάσης -
Ο χρήστης tan έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους!Μιας και το Abarth είναι αυτό που καταλήγω σιγά σιγά,ποιες είναι οι εντυπώσεις από όσους το έχουν πάρει;Είναι εύκολο να πουν δυο πραγματάκια;Είναι ευχαριστημένοι,είναι αυτό που περίμεναν;Αρνητικά σημεία του αυτοκινήτου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Εγω 1800 χλμ μεχρι στιγμης και ειμαι υπερ ευχαριστημενος,βραχος στις στροφες νομιζεις οτι δεν ξεκολλαει με τιποτα,το τιμονι του προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ παρολο που απο μερικους ''ειδικους'' του ειδικου τυπου ακουστηκαν καποια αρνητικα σχολια.. Απο θεμα γκαζιου δε μπορω να σου πω και πολλα καθως το στρωνω ακομα αλλα απο το test drive που ειχα κανει ειχα μεινει υπερ ικανοποιημενος σε αυτο τον τομεα! Η ποιοτητα του εσωτερικου ειναι αρκετα καλη και με πολυ σπορ αισθηση.Τα καθισματα θεικα στην οψη αλλα και στην αισθηση αφου συγκρατουν πολυ καλα το σωμα! Ηχοσηστημα εχει πολυ καλο,καθως βγαζει δυνατο και καθαρο ηχο. Στην αναρτηση πιστευω οι μηχανικοι της Αbarth βρηκαν τη χρυση τομη μεταξυ σπορ αισθησης και ανεκτης ανεσης. Ακομα εχει και πολυ καλους χωρους για την κατηγορια του. Απο αρνητικα ειναι για μερικους τα σκληρα πλαστικα του ταμπλο πραγμα που δεν με πειραζει καθολου καθως δειχνουν πολυ στιβαρα.. Επισης ειναι ενοχλητικο που τη νυχτα εσωτερικα δεν επαρκει το φωτακι που εχεις μπροστα για να δεις στα πισω καθισματα,ισως να φταει που τα πισω τζαμια ειναι φιμε. Ακομα σαν αρνητικο για μενα ειναι οτι δεν καταλαβαινεις οτι εχεις ανοιχτη τη μηχανη,εντελως αθορυβο μιλαμε,δηλαδη θα ηθελα να εχει ενα πιο μπασο ηχο σαν σπορ αυτοκινητο,αλλοι αυτο μπορει να το βλεπουν σαν θετικο στοιχειο . Πταισματα οπως καταλαβαινεις.
Οπως ειπε και ο φιλος ο Grande Jerry τραβα τα βλαιματα αφου συνεχεια με σταματανε στο δρομο και μου κανουν ερωτησεις!
Στο συστηνω ανεπυφυλακτα κανε και ενα test drive για να παρεις μια γευση! -
Tελικα θα μου πει κανεις , αν ξερει , τι γινεται με την εγγυηση αν βαλεις το Kit?
-
Για και απο εμενα εχω το αυτοκινητο μια εβδομαδα και εχω κανει 450χιλ θελω να μαθω αν εχει παρει καποιος πατακια απο GPabarth της αντιπροσωπιας με το σκορπιο και αν οι διαστασεις ειναι εναξει γιατι τα δικα μου ειναι πολυ μικρα και νομιζω οτι μου εχουν δωσει απο 500 abarth
-
Ο χρήστης Αγόρος Σταθης έγραψε:
Για και απο εμενα εχω το αυτοκινητο μια εβδομαδα και εχω κανει 450χιλ θελω να μαθω αν εχει παρει καποιος πατακια απο GPabarth της αντιπροσωπιας με το σκορπιο και αν οι διαστασεις ειναι εναξει γιατι τα δικα μου ειναι πολυ μικρα και νομιζω οτι μου εχουν δωσει απο 500 abarthΚαι μενα ειναι αρκετα μικρα.. μαλλον τα ιδια βαζουνε σε ολους. Και εγω θελω να βρω αυτα με τη κοκινη ραφη..
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Tελικα θα μου πει κανεις , αν ξερει , τι γινεται με την εγγυηση αν βαλεις το Kit?Mε επιφυλαξη στο λεω, απο την στιγμη που θα σου βαλουν το ss kit νομιζω σου δινουν αλλα 2 χρονια εγγυηση,τωρα αν εχεις κανει επεκταση δεν ξερω τι ισχυει..
-
Η ποιοτητα του εσωτερικου ειναι αρκετα καλη και με πολυ σπορ αισθηση.Σε μια απο τις 2-3 φορες που πηγα να το δω, παρατηρησα οτι τα πλαστικά απο τις εμπρός κολώνες δεν κούμπωναν καλα και ήταν λίγο παραμορφωμένα.
Σε ερώτηση μου στον πωλητή (πήγαινε γυρεύοντας), μου απάντησε οτι έχει φάει 6 μήνες ήλιο στο τελωνειο γι΄αυτο και κατάληξε έτσι.Ρε άνθρωπε του θεού, εγω που θα το έχω 6 χρόνια στον ήλιο τι θα πρέπει να πάθει?
Άφωνος ο πωλητης....
Και με τα απο κανενα λεπτό για να το σώσει..τέτοια αμαξι και δε θα το βάζει σε γκαράζ?
Fiat Grande Punto ABARTH