-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μα ποιος σου ειπε οτι το γαματο αυτοκινητο ειναι φθηνο χομπι σημερα;
πανε οι εποχες του ραλλυ.....
για το SS δεν εχω αποψη. ιδωμεν. παντως το cooper s ειναι πιο ομορφο κ απο αυτουγ εγω δεν θα επαιρνα κανενα απο τα δυο. θα επαιρνα μιτο. και ας ειναι χειροτερη απ'το s
Ναι είναι ακριβό σπόρ, αλλά τόσα χρήματα για ένα couper δεν τα έδινα…Δεν παίρνω καλύτερα το 500 abarth (και το SS κιόλας), που είναι και πιο μουράτο και θα το πατάω!?!? Θεωρώ ότι το punto abarth σκοτώνει…και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το σπιλώνουν οι περισσότεροι με άνισες δοκιμές και συγκρίσεις κάθε φορά…(βλέπε περιοδικό drive). Επειδή μεγάλωσα με άλφα, την λατρεύω και παλιότερα είχα μία 147 ΤΙ, θέλω να πω κάτι για την ΜΙΤΟ…δεν πιστεύω ότι έχει το στυλ που πρέπει να έχει μια πραγματική άλφα ρομέο, καθώς, και στην ποιότητα και στη σχεδίαση μου φαίνετε φτηνή. Έχω την εντύπωση ότι κάναν προχειροδουλειά αυτή τη φορά…και βάλανε απλά ένα τουρμπάτο μοτέρ για να τραβήξει τα βλέμματα! Τέλος δεν είναι πιο γρήγορη απτό punto abarth, υστερείτε σε χρόνους, ρεπρίζ κλπ ενώ το abarth και καλύτερα στημένο…
τα εχεις οδηγησει ολα αυτα που λες??
Έχω οδηγήσει το 500 abarth και το punto abarth, την μιτο οχι ακομα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
για το SS δεν εχω αποψη. ιδωμεν. παντως το cooper s ειναι πιο ομορφο κ απο αυτουγ εγω δεν θα επαιρνα κανενα απο τα δυο. θα επαιρνα μιτο. και ας ειναι χειροτερη απ'το s
Νομιζω πως αυτο που λεει ειναι οτι με συγκεκριμενα λεφτα στην τσεπη αμα πας, το Abarth ειναι ποιο γαμηστερο απο το Mini. Αμα τα κεφαλαια σου απο την αλλη ειναι ανεξαντλητα... αλλαζει...
Συγνώμη...δηλαδή είναι μόνο θέμα χρημάτων, δεν είναι και επιδόσεων?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
για το SS δεν εχω αποψη. ιδωμεν. παντως το cooper s ειναι πιο ομορφο κ απο αυτοTο mini couper του mr.Bean ηταν πραγματικα ενα fun αυτοκινητο
Το νεο mini ειναι ενα γυναικειο αυτοκινητο
Οσο καλα και να στριβει, ειναι τελειως GAY -
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
Νομιζω πως αυτο που λεει ειναι οτι με συγκεκριμενα λεφτα στην τσεπη αμα πας, το Abarth ειναι ποιο γαμηστερο απο το Mini. Αμα τα κεφαλαια σου απο την αλλη ειναι ανεξαντλητα... αλλαζει...
Συγνώμη...δηλαδή είναι μόνο θέμα χρημάτων, δεν είναι και επιδόσεων?
Εεε αυτο λεμε... πως πιθανα για καποιο δεδομενο ποσο το Abarth να ειναι κατι ποιο αποτελεσματικο για τα χρονομετρα.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Δεν μιλαω για το απλο μιλαω για το ss που απο οτι βλεπω εινια το μοναδικο που καλυπτει τα παιδια εδω μεσαΓια ποιο αυτοκινητο χρειαζονται 5500 για να παρεις 25 αλογα (εστω μαζι με ενα καπως καλυτερο στησιμο) για να χρειαζονται κ στο gpa? υπαρχουν ηδη καποιες αρκετα λιγοτερο αλμυρες εναλλακτικες..
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Δεν μιλαω για το απλο μιλαω για το ss που απο οτι βλεπω εινια το μοναδικο που καλυπτει τα παιδια εδω μεσα
Για ποιο αυτοκινητο χρειαζονται 5500 για να παρεις 25 αλογα (εστω μαζι με ενα καπως καλυτερο στησιμο) για να χρειαζονται κ στο gpa? υπαρχουν ηδη καποιες αρκετα λιγοτερο αλμυρες εναλλακτικες..
Αν δεις τη 'λιστα' που αγοραζεις με 5500€, μαλλον καλα ακουγεται για καποιον που θελει το 'κατι παραπανω' ...
-
Σιγουρα η αλλαγη τουρμπινας αποτελει την πιο σωστη κ σοφιστικε λυση. Αλλα για 25 αλογα το βρισκω λιγο πολυτελεια (εκτος αν εχεις προοπτικη να πας 200+ αλογα οποτε εκει επιβαλλεται) Μπορεις ομως να εχεις το ιδιο αποτελεσμα με ενα προγραμμα κ μια αναρτηση με λιγοτερο απο το μισο κοστος. οσο για τις 18ρες ομορφες αλλα i'll pass..
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
Δεν παίρνω καλύτερα το 500 abarth (και το SS κιόλας), που είναι και πιο μουράτο και θα το πατάω!?!?
αμφιβαλλω εντονα οσον αφορα τα bold
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Δεν παίρνω καλύτερα το 500 abarth (και το SS κιόλας), που είναι και πιο μουράτο και θα το πατάω!?!?
αμφιβαλλω εντονα οσον αφορα τα bold
Ελεος πια το εχεις κανει superar!!! δηλαδή δεν υπάρχει σύγκριση θες να πεις...
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Σιγουρα η αλλαγη τουρμπινας αποτελει την πιο σωστη κ σοφιστικε λυση. Αλλα για 25 αλογα το βρισκω λιγο πολυτελεια (εκτος αν εχεις προοπτικη να πας 200+ αλογα οποτε εκει επιβαλλεται) Μπορεις ομως να εχεις το ιδιο αποτελεσμα με ενα προγραμμα κ μια αναρτηση με λιγοτερο απο το μισο κοστος. οσο για τις 18ρες ομορφες αλλα i'll pass..Ναι είναι ακριβό κιτ και με προβληματίζει το κόστος...απτην άλλη όμως σκεφτομαι ότι θα είναι στημένο απτην abarth και δεν θα το κάνω εγώ. Σχετικά με την ιπποδύναμη θέλω κάποια στιγμή να το πάω 210-220 ps!! Είναι εφικτό τι λέτε...και με ποιους τρόπους?
-
Ο χρήστης After έγραψε:
για το SS δεν εχω αποψη. ιδωμεν. παντως το cooper s ειναι πιο ομορφο κ απο αυτοTο mini couper του mr.Bean ηταν πραγματικα ενα fun αυτοκινητο
Το νεο mini ειναι ενα γυναικειο αυτοκινητο
Οσο καλα και να στριβει, ειναι τελειως GAYΓιατί το 500 δεν ειναι Γυναικείο/GAY??
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Γιατί το 500 δεν ειναι Γυναικείο/GAY??
φυσικα και οχι...
-
ενταξει, γκει δεν ειναι εξορισμου, σωστα.
Ξέρουμε μήπως χρόνο παράδοσης;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
φυσικα και οχι...
ενταξει...πιστευω και πως δν ειναι και το πιο αντρικο αμαξι σε μαυρο ισως...αλλα και παλι πιο πολυ σε γυναικα ταιριαζει χωρις αυτο να σημαινει οτι δν μου αρεσει.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
φυσικα και οχι...
ενταξει...πιστευω και πως δν ειναι και το πιο αντρικο αμαξι σε μαυρο ισως...αλλα και παλι πιο πολυ σε γυναικα ταιριαζει χωρις αυτο να σημαινει οτι δν μου αρεσει.
πάντα περιμένεις να δεις γκόμενα μέσα! ε άμα είναι και κανένας που το γλεντάει μέσα δε χάθηκε και ο κόσμος!
-
Ο χρήστης hennahito έγραψε:
φυσικα και οχι...
πάντα περιμένεις να δεις γκόμενα μέσα! ε άμα είναι και κανένας που το γλεντάει μέσα δε χάθηκε και ο κόσμος!
Mπανιστιρι δηλ,,?
-
άμα είναι κάνας κουνιστός μέσα σε 500αρακι σου ρχεται νταμπλάς!
-
Το οτι το 500αρακι στη χωρα μας προτιμάται κατα πλειοψηφία απο το γυναικείο φύλο (κοινος χαζογκομενες που γουσταρουν να επιδεικνύουν το αμαξι τους λες και πηραν νεα ρουχα) δεν κανει το αμαξι gay. Εκτος φυσικα εαν εχετε ψυχικα τραυματα με το συγκεκριμενο μοντελο τοτε αλλαζει το πραγμα.
-
Παντως οι gaουλες επιλεγουν τα βαρβατα. Τα gayικα τα επιλεγουν αυτοι που δεν μασανε, κοινως no complex....
-
Μου κανει μεγαλη εντυπωση που το θεμα εχει να κινηθει τοσο πολυ καιρο γιατι το τελευταιο τευχος των 4Τ εχει συγκριτικη δοκιμη το Punto Abarth το απλο με το 207 Rallye (περιεργως βεβαια το εξωφιλο δε το αναφερει πουθενα). Ο λογος που γραφω ειναι γιατι βλεπουμε μια ξεκαθαρη διαφοροποιηση στη γνωμη των δυο μεγαλων ελληνικων περιοδικων, 4Τ και DRIVE, τα οποια εκαναν ακριβως την ιδια συγκριτικη δοκιμη (το DRIVE στο τευχος με το SS ειχε και δοκιμη απλο Abarth με Rallye). Χωρις κανενα απο τα δυο να ειναι υπερβολικο και αφου αφηνουν μια γευση οτι και τα δυο αυτοκινητα ειναι εξαιρετικα οι μεν 4Τ βγαζουν ανωτερο το Abarth το δε DRIVE το Rallye.
Αρχιζω λοιπον απο τους 4Τ που με λιγα λογια λενε οτι το Abarth εχει μια εξαιρετικα ρυθμισμενη αναρτηση η οποια ειναι ανετη αλλα και σαφως πολεμικη στο στροφιλικι, οτι εχει πολυ υψηλα περιθωρια προσφυσης μεχρι τα υποστρεψει και οτι οταν το κανει, θα εχει μικρες δοσεις και ομαλες υποστροφικες τασεις . Επισης γραφουν οτι οταν γυρισει δεν θα το κανει εντονα αλλα θα τοποθετηθει με τα τεσσερα ιδανικα και με το ESP να ειναι ιδιαιτερα διακριτικο. Γραφουν οτι χωρις να ειναι ανασφαλες σου αφηνει μια πιο απολυτη αισθηση και οτι ειναι σαφως πιο αμεσο στις αντιδρασεις του. Επισης μου κανει εντυπωση που γραφουν οτι το τιμονι ειναι καλο σε αισθηση και πληροφορηση, με μοναδικο παραπονο τον επιλογεα. Τωρα οσον αφορα το 207 λενε οτι ειναι ενα εξαιρετικο αυτοκινητο με εξαιρετικο τιμονι, απλα επειδη ειναι πιο μετριοπαθες στο στησιμο του, ενω εχει υψηλα περιθωρια προσφυσης, θα υποστρεψει νωριτερα κ πιο εντονα θα ειναι λιγο πιο πλαδαρο αλλα οι αντιδρασεις του θα ειναι πολυ πολυ ομαλες. Επισης διαμαρτυρονται για το πιο παρεμβατικο ESP. Οποτε αν και λενε οτι μιλαμε για δυο εξαιρετικα αυτοκινητα το Abarth ειναι πολυ πιο πολυ Abarth απο οτι το Rallye ειναι πραγματικο Rallye.
Παμε τωρα στο DRIVE το οποιο λεει οτι το Abarth εχει μια πιο σπορ και σκληρη αισθηση η οποια συνδιαζετε με υψηλα περιθωρια προσφυσης αλλα απο εκει και περα υποστρεφει πιο πολυ απο το Rallye ειναι λιγοτερο ρυθμισιμο και το τιμονι μετριο. Λεει πως σαφως και αξιζει αλλα οτι το Rallye οντας πιο ρευστο, ρυθμισιμο στη συμπεριφορα του και με καλυτερο τιμονι κερδιζει εν τελει τις εντυπωσεις οχι με μεγαλη διαφορα αλλα τις κερδιζει.
Επισης να πω οτι και τα δυο περιοδικα στις μετρησεις τους δειχνουν λιγο καλυτερο το Abarth με αυτες των 4Τ να δειχνουν λιγο μεγαλυτερες διαφορες υπερ του ιταλικου αυτοκινητου.
Συνοψιζοντας θελω να πω πως απο αυτα που εχω διαβασει κρινω τα δυο αυτοκινητα πραγματικα πολυ αξιολογα και με εξαιρετικες τιμες, πραγμα που σου κανουν σαφες και τα δυο περιοδικα. Αλλα πως ειναι δυνατον ενω οι διαφορες ειναι τοσο μικρες οι μεν 4Τ να δινουν στο Abarth τη νικη για τους ακριβως ιδιους λογους που το DRIVE τη δινει στο Rallye ; Παντως οποιος παρει ειτε το ενα ειτε το αλλο νομιζω θα κανει εξαιρετικη επιλογη. Η δικια μου θα ηταν το Abarth μονο και μονο γιατι εχει περισσοτερη προσωπικοτητα.
Fiat Grande Punto ABARTH