-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Aπλα στα λενε τα πραγματα εσυ δεν καταλαβαινεις μπουσο
δεν ειπαν οτι τα πιστευουν αυτα...Ο prost βγαζει καλυτερο το ss απο το works?????
Ασε τις υποδειξεις και το στυλ Κουγιας mode : ON
Ναι.....Καλη αναγνωση
http://www.quattroruote.it/primo_contat ... ice=140346 -
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους!Ενδιαφέρομαι όπως έχω πει και παλιότερα για το punto abarth σαν τρελός και σκεφτόμουν να το παραγγείλω, όταν το έκανα test drive είδα ότι είναι φοβερό αμάξι… [...] Το πρόβλημα μου το οποίο με έβαλε σε κάποιες σκέψεις είναι το εξής: Χτες αγόρασα το περιοδικό Drive [...] Δεν ξέρω αν κάποιος το έχει διαβάσει, αλλά ουσιαστικά όταν το διάβασα απογοητεύτηκα γιατί το SS βγήκε τελευταίο…
Ευχαριστώ.Αν το οδήγησες και σε κάλυψε σαν αμάξι είναι τερατώδης μλκία να το ακυρώσεις στο μυαλό σου από ένα συγκριτικό περιοδικού και πολύ περισσότερο του Drive. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις test drive τα όποια άλλα ανταγωνιστικά έχεις επίσης στο μυαλό σου και να αποφασίσεις.
Δεν θα ήταν τραγικό να πάρεις κάτι άλλο και σε κανά 6μηνο να πέσει Drive στα χέρια σου (αφού θα χει πέσει κανά διαφημιστικό πακετάκι από τη Fiat) όπου θα 'υμνούν' το σκορπιό; Τα χουμε δει αυτά άπειρες φορές γι αυτό στο λέω.
Χωρίς να το έχω οδηγήσει και να μπορώ να το κρίνω οδηγικά νομίζω ότι το SS απευθύνεται στον πολύ πορωμένο. Δεν νομίζω ότι προσφέρει τόσα περισσότερα παραπάνω από το απλό Abarth απ' όσο αξίζει. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Aπλα στα λενε τα πραγματα εσυ δεν καταλαβαινεις μπουσο
δεν ειπαν οτι τα πιστευουν αυτα...Ο prost βγαζει καλυτερο το ss απο το works?????
Ασε τις υποδειξεις και το στυλ Κουγιας mode : ON
Ναι.....Καλη αναγνωση
http://www.quattroruote.it/primo_contat ... ice=140346' target='_blankEγω θα διαβασω
αλλα προσεξε το υφος σου γιατι δεν σε βλεπω για πολυ εδω μεσα -
Άμα διαβάσεις πέτα και μια περίληψη στα βασικά γιατί το ιταλικό δεν το κατέχουμε.
-
Ναι.....Που το λέει αυτό γιατί δεν το βρήκα στη μετάφραση.
-
Για το works
Δεν νιωθει ανετα με τη θεση οδηγησης μιας και δεν εχει ρυθμιση καθ υψος!
Αβολος λεβιες οντας χαμηλα...Το μοτερ δυνατο αλλα οχι οσο θα περιμενε απο ενα μοτερ 192 αλογων και χαμηλα ψιλο αδυναμο.Το λαγκ ειναι αισθητο!
Κλεινει λεγοντας οτι δεν ειναι ενα αυτοκινητο για ολους μιας και η δυναμη του και η συμπεριφορα του θελει και καποια επιδεξιοτητα!SS
ειναι ενα αυτοκινητο που του αρεσει πολυ.
Το αυτοκινητο μπορει να δωσει εμπιστοσυνη στον οδηγο.Πολυ ποιοτικο για αυτοκινητο υψηλων επιδοσεων.
Στις γρηγορες καμπες το τιμονι ειναι σαφεστατο και με πολυ καλη διευθυντικοτητα
Τα φρενα εχουν μικρη διαδρομη.εχει καλο μπαλανς και το κιβωτιο ειναι καλο.
Με το κουμπι στο σπορ το τιμονι βαραινει και αλλαζει θετικα η συμπεριφορα!
Εχει γινει καλη δουλεια με το esp μιας και κανει την εμφανιση του μονο σε ακραιες περιπτωσεις!Αυτα πανω κατω ελπιζω να βοηθησα
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ναι.....
Που το λέει αυτό γιατί δεν το βρήκα στη μετάφραση.
Δεν το λεει ο busso το λεει μετα απο αυτα που διαβασε!Δεν το λεει πουθενα βεβαια
-
Εξαιρετική περιγραφή και των δύο αυτοκινήτων (φυσικά).
Ποιο είναι καλύτερο, έχει σημασία;
και σε τι καλύτερο; ποιο καίει λιγότερο, έχει καλύτερη επιτάχυνση, καλύτερο χρόνο στη πίστα ή είναι πιο ήσυχο; -
Το να τονίζει όμως ότι το ESP είναι καλορυθμισμένο και από την άλλη οι χεράδες των ελληνικών φυλλάδων να κράζουν το ESP τι μπορεί να σημαίνει;
-
Ρε συ οι ελληνες ειναι χεραδες αυτος δεν ειναι δεν το καταλαβες?
-
Κάπου έχει παρεξηγηθεί η ικανότητα ενός μη αγωνιστικού αυτοκινήτου να πηγαίνει με τις πόρτες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κάπου έχει παρεξηγηθεί η ικανότητα ενός μη αγωνιστικού αυτοκινήτου να πηγαίνει με τις πόρτες.το αυτο, και επισης η απαραδεκτη Ελληνικη ασφαλτος που αναγκαζει το ESP να λειτουργει περισσοτερο σε σχεση με το εξωτερικο.
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Ναι έχετε δίκιο και στο θέμα του ESP αλλά και στις συνθήκες που τα οδηγούν αυτά τα αμάξια... το παρατήρησα και εγώ, η διαφορά του με τα άλλα κρίνεται στις λεπτομέρειες. Πραγματικά, στην καθημερινότητα σου θα το τρέχεις, θα το λιώνεις...αλλά τέτοια οδήγηση δεν θα του κάνεις! Πάντως στέκετε αξιοπρεπέστατα μπροστά στα άλλα και σε εκκινήσεις και σε ροπή! Από την άλλη πλευρά, είδα και την απώλεια σε ίππους που είχαν όλα τα αμάξια της δοκιμής και έπαθα πλάκα! **Είναι δυνατόν το SS αποδίδει μόνο 160,8 ps με τέτοια μετατροπή, όταν το απλό abarth είναι στους 155ps??? δηλαδή πήρε μόνο 5 ίππους στο τροχό?!?!?!?
**
Φιλε μου στο ιδιο τευχος υπαρχει και δυναμομετρηση του απλου Abarth... Το απλο βγαζει 143,6 στον τροχο χωρις το Sport Boost πατημενο ενω βγαζει 147,3 με το κουμπι πατημενο. Ολα αυτα στον τροχο με απωλειες 17,2 ιππων απο το συστημα μεταδοσης... Αν αθροισεις τις ιπποδυναμεις στον τροχο με τις απωλειες βγαζεις την ιπποδυναμη στον στροφαλο που δηλωνει και η εταιρια... Δηλαδη 160,8 η 164,5 αναλογα αν εχεις η οχι το sport boost πατημενο. Τωρα το SS βγαζει 160,8 στους τροχους με 20,8 ιππους απωλειες αρα 181,6 στον στροφαλο επιβεβαιωνοντας τη FIAT... Κατανοητο; Καταλαβες;
ναι..ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ναι.....
Που το λέει αυτό γιατί δεν το βρήκα στη μετάφραση.
Δεν το λεει ο busso το λεει μετα απο αυτα που διαβασε!Δεν το λεει πουθενα βεβαια
Ως σωστος επαγγελματιας ο Prost κανει αναφορα και στα 2 αυτοκινητο.
Με προσεγμενα λογια ναι μεν δε δινει απευθειας απαντηση για το ποιο ειναι καλυτερο αλλα το αφηνει στην κριση του καθενος....
Και αυτο ειναι η μεγαλη διαφορα σε σχεση με τον ελληνικο Τυπο.
Ο οποιος πρεπει να πει τη 'γνωμη' του, να μεροληπτει δηλαδη εναντι καποιου αλλου αυτοκινητου, να κατευθυνει συνειδησεις για να γυριζει επειτα στα fora ο καθε απαιδευτος και να λεει ' Αααα κοιτα ο ταδε εβγαλε καλυτερο το ταδε'....
Ωραια λογικη.....Με λυπει το γεγονος που ο Ελληνας φημιζεται για την εξυπναδα του. Δεν το βλεπω ομως.....
Του αρεσει να του χαιδευουν τα αυτια... -
Μάλλον λέει ότι το Abarth είναι τέλειο για τα χρήματα που αξίζει ενώ από το πολύ ακριβότερο Cooper περίμενε πολύ περισσότερα.
-
Οπως βρισκω ακυρο να βαλουν το works οχι μονο με το esseesse αλλα με ολα τα υπολοιπα της δοκιμης, ετσι δεν περιμενα κ τη μεγιστη αμεροληψια απο ιταλικο περιοδικο σε ιταλογερμανικο συγκριτικο. Βεβαια στο τελευταιο μαλλον εχουν το παλιο works γιατι εχει 192 αλογα οποτε τα συμπερισματα δεν ειναι τελειως υποκειμενικα..
Οσο για το ESP εμενα οι εικονες αλλα μου λενε για την παρεμβατικοτητα του..
-
Μήπως το έχουν βγάλει με ματζούνια; Χλωμό να αφήνει τέτοια γωνία όπως στην δεύτερη φωτό.
-
Ευτυχως που μας ανοιγετε τα ματια.
Γιατι ο Alain Prost ειναι καρα-ασχετος που εβγαλε το Abarth SS ανωτερο του Mini JCW.....Ρε αγορι μου σου ανοιγουμε τα ματια η μηπως σου παραθετουμε τι διαβασαμε χωρις να το υιοθετουμε; Μαλιστα ακομα και μετα τα 2,75 στο κεφαλι απο τον προτελευταιο το DRIVE εστιαζει στο ESP και οχι στο στησιμο του SS το οποιο θεωρει καλο. Ενιωσες η οχι;
Χαλαρωσε μην το κανεις, που λεει και ο εθνικος σταρ....
**Συμπληρωνοντας στα παραπανω μου
ευτυχως που μας ανοιγετε τα ματια εσεις στο Drive.
**
Εσυ τον Alain Prost τον ξερεις?
Διοτι ρωτω και δεν τον ξερει κανεις.
Κολωνιες βγαζει αυτος ή μουσταρδα?Αγορι μου δεν ειμαι ουτε οπαδος του DRIVE ουτε ειμαι εργαζομενος στο DRIVE, επισης δεν διαβασες και τωρα στο τονιζω με εντονα γραμματα οτι γραφω αυτα που διαβασα χωρις να τα υιοθετω... Οποτε ουτε τα ομορφα ματακια σου προσπαθω να ανοιξω ουτε τον Prost να αγνοησω.Πριν διαβασεις λοιπον μην κανεις πνευμα. Ισα ισα που ειμαι ιταλοφιλος και υποστηριζω το Abarth οντας ομως απογοητευμενος απο τη FIAT που δεν το αφηνει να κανει καλυτερο γυρo βαζοντας του μη απενεργοποιουμενο ESP... Αδυνατω να πιστεψω ομως οτι το DRIVE μας παραπλανα με ψευτικους χρονους... Αν αυτο εννοεις τοτε ναι διαφωνω.
-
Ευτυχως που μας ανοιγετε τα ματια.
Γιατι ο Alain Prost ειναι καρα-ασχετος που εβγαλε το Abarth SS ανωτερο του Mini JCW.....Φίλε μου θεωρώ ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ SS και JCS…! Σε ποιους τομείς να συγκριθούν αυτά τα δύο…δεν το καταλαβαίνεις!? Τελικά για μένα αυτή η σύγκριση ήταν άνιση και ανούσια… Γιατί βάλανε το JCS και όχι π.χ. το απλό couper S?? Λογικό δεν είναι να είναι καλύτερο στην παρούσα φάση το JCS? Το SS έχει 180 ps, είναι 1400, έχει μόνιμα ενεργοποιημένο ESP…ενώ απ' την άλλη το JCS είναι 1600 (δεν με απασχολεί και πολύ αυτό..), είναι 211 ps, έχει άλλο διαφορικό…και είναι πιο στημένο! Τι άλλο! Σε τέτοιες συγκρίσεις, με τέτοια αυτοκίνητα και έτσι όπως τα οδηγούν εκεί, ακόμα και οι 5 ίπποι κάνουν την διαφορά…. Άμα είναι έτσι παίρνω και γώ το SS, το κάνω 200 ps, όχι 210 ή 220…αλλά καθαρούς 200 ίππους και τα πατάω όλα! Τελικά το SS πιστεύω ότι είναι φοβερό αμάξι…και μπράβο του που στάθηκε αξιοπρεπέστατα μπροστά στα υπόλοιπα GTI παρόλο που ήταν άνιση μάχη!
-
Αγαπητε μου καταλαβαινω πολυ καλα και ξερω που μου πανε τα 4.
Δειτε την πραγματικοτητα. Το προβλημα δεν ειμαι εγω εδω αλλα το Drive.
Κατηγορησα εγω το JCW? Ειναι τελειως ακυρη η συγκριση.
Καλλιστα ας εβαζαν το JCW αντιπαλο με το 500 Asseto Corse.Δηλαδη αυτοι η κυριοι τι θελουν να αποδειξουν?
Ξερω και εγω να επεφημω και στηνω περιοδικο κιολας ετσι.
Βαζω το JCW αντιπαλο με Audi S3, Mitsu Evo, Subaru Sti και το βγαζω μαπα. Ωραια ετσι?
Και τι απεδειξα ετσι? Οτι η γη γυριζει, οτι η μερα εχει 24 ωρες και αλλα τετοια κοινοτυπα.
Fiat Grande Punto ABARTH