-
...λογική απάντηση, εγώ τουλάχιστον αισθάνομαι πλήρως κεκαλυμμένος!
Πάντως, αδημονώ για την εδώ απ'ευθείας (μαζί με Corsa GSI,Peugeot GT κλπ) σύγκριση σε δρόμους και Μέγαρα!
-
συγνωμη, εδω και τοσο καιρο ακουμε οτι:
η mito εχει παρα πολλες διαφορες απο GP
η mito εχει ηλεκτρονικο μπλοκε
εχει τρομερες αναρτησεις
εχει
εχει
εχεικαι μετα απο ολα αυτα, καταληγει να ειναι πιο αργη απο το αυτοκινητο που χρησιμοποιηθηκε σαν βαση?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
συγνωμη, εδω και τοσο καιρο ακουμε οτι:η mito εχει παρα πολλες διαφορες απο GP
η mito εχει ηλεκτρονικο μπλοκε
εχει τρομερες αναρτησεις
εχει
εχει
εχεικαι μετα απο ολα αυτα, καταληγει να ειναι πιο αργη απο το αυτοκινητο που χρησιμοποιηθηκε σαν βαση?
Μαλλον
μαλλον
μαλλον
μαλλον
μαλλονλαθος καταλαβες.
Ξαναδιαβασε καλυτερα αυτο που θελει να πει η Alba γιατι εν τελει αυτο μπορει να φαινεται αλλα χανεις και το σκοπο ομως
-
το σκοπο τον καταλαβα, απλα γιατι να πας Λαμια μεσω Πατρας?
-
Kάτσε βρε Σπύρο,
ποια είναι η Λαμία και ποια η Πάτρα, είναι το ζητούμενο..Αν κατάλαβα καλά, η Μιτο έχει ένα μαζικότερο χαρακτήρα, ο οποίος πιθανόν να της προσδίδει μια προοδευτικότητα εις βάρος των χρόνων εντός συγκεκριμένων διαδρομών
Δεν ακυρώνει τίποτα από τα λεγόμενα των υπολοίπων για την εξέλιξη του πατώματός της, έναντι του προτιμητέου από εμέ GP Abarth
Θα σου το δώσω με ένα διαφορετικό παράδειγμα...
έχουμε το Focus και το Μegane
νομίζω ότι συμφωνούμε και οι δύο ότι το Φοκους έχει καλύτερη δυναμική σχεδίαση και ανάρτηση, σωστά?
Τότε πως γίνεται και το επίσης συμπαθέστατο από εμένα ST, να τρώει ξύλο από το Μegane RS σε Μέγαρα και Σέρρες?
Δεν έχει καλύτερο τιμόνι?
Δεν έχουν ίδια ισχύ-ροπή και παρόμοιο βάρος χοντρικά?
Δεν έχει καλύτερη ανάρτηση πίσω?
...έχει!Η απάντηση είναι στο διαφορετικό στόχο
Το μεν Φόκους οι τεχνικοί της Φορντ το προσανατόλισαν στο δρόμο, το ταξίδι και τους πολλούς
ενώ η Renault το έστησε ειδικότερα, αδιαφορόντας περισσότερο για την καθημερινή συμβίωση, και την εκτός πίστας αποτελεσματικότητα (χοντρικά μιλάμε, νομίζω καταλαβαίνεις τί θέλω να πω)...Κάπως έτσι διακαιολογείται και το αργότερο γυρολόγιο της Μίτο, υπό συνθήκες, έναντι του Αμπαρτ
-
βρε Σπύρο μήπως έχεις παραγγείλει το mito και σου την σπάνε?
-
Θεωρω λαθος την κινηση της Alfa Romeo στη ΜιΤο να τοποθετησει τον 1.4 της οικογενειας Fire με την ιδια ακριβως ιπποδυναμη. Αναποφευκτο φυσικα ηταν να χρησιμοποιησει ετουτο το moteur αλλα θα μπορουσε να αποφυγει την ιδια ακριβως αποδοση(δεν ειναι δυσκολο να 'παιξεις' με τις ιπποδυναμεις στα υπερτροφοδοτουμενα moteur) διοτι πλεον ειναι αναποφευκτες οι συγκρισεις.
Και ενταξει ενας καταναλωτης μπορει να καταπιει το οτι βασιζονται στο ιδιο πατωμα, αλλα η ιππολαγνεια/ευρω της εποχης τον επηρεαζει. Σιγουρα εχουν διαφορετικους προσανατολισμους η ΜιΤο με το GPunto Abarth. Οπως καποτε και η GTV V6 TB με το Fiat Coupe 20VT 5C τα οποια και αυτα στο ιδιο πατωμα βασιζονταν αλλα ειχαν διαφορετικα moteur ομως.
Εχω γραψει εγω ο ιδιος απειρες φορες οτι η ΜιΤο δικαιολογει απολυτως τα παραπανω ευρω της σε σχεση με το αδερφο Abarth. Εν τελει ο διφορουμενος χαρακτηρας της ΜιΤο ελεω DNA για την Alfa ειναι προτερημα. Δεν θα ηταν ομως ποτε για ενα Abarth με σαφεστατα σκληροπυρηνικο χαρακτηρα.Οποτε θεωρω δικαιολογημενη την απορια καποιου οταν θα πει γιατι αυτο και οχι εκεινο.
Τουλαχιστον χωρις ιδιαιτερες διατριβες στο αθλημα. Σιγουρα δεν ειναι ετσι ομως.
Σιγουρα κατ εμε επρεπε να διαφερει εστω και λιγο στο θεμα moteur η ΜιΤο.
Ετσι να για μην νομιζετε καποιοι κυριοι οτι τα βλεπω ολα ροδινα φορωντας μιλαμεζικα γυαλια. -
μα διαφερει στη κατασκευη το μοτερ της μιτο... δε νομιζω ναναι τοσο προβλημα εφοσον εχει γινει ειδικη δουλεια στη μιτο στο θεμα του κινητηρα
-
...φύλλο δεν αφήνετε να πέσει κάτω ρε άτιμοι!!
-
Μα δεν έχει γίνει κάτι διαφορετικό στο θέμα τοu κινητήρα σε σχέση με το abarth
-
Δηλαδή φοράει Turbo Benzina και όχι T-Jet;
-
όταν δεν γνωρίζουμε....δεν φανταζόμαστε.Πολύ περισσότερο δεν μιλάμε και δεν ειρωνευόμαστε.
http://www.youtube.com/watch?v=_pp_p5b9 ... re=related' target='_blank' target='_blank
2:36 Βγάλτε τη μαρμελάδα από τα αυτιά και ακούστε.....και αν δεν γνωρίζετε ιταλικά βάλτε κάποιον να σας μεταφράσει την ερώτηση του De Meo και την απάντηση του Martinelli για τις διαφορές στα πιστόνια,στο στροβυλοσυμπιεστή,στην εξαγωγή και στα χρησιμοποιούμενα κράμματα.
Κάνετε και χιουμοράκι τρομάρα σας. -
Τα μεταφραζεις οπως σε βολευουν τολμω να πω...
-
Ο τολμων νικα
-
Εν τουτω νικα
-
Δεν μας μεταφραζεις εσυ? Αντε για πες μας τι λεει ο ΜαφιοζοΙταλος. Αντε παλικαρι μου
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τα μεταφραζεις οπως σε βολευουν τολμω να πω...Δεν με βολεύει τίποτα.Δεν μ'ενδιαφέρει η κατηγορια ούτε σκοπεύω να αγοράσω MiTo ή GPA.Δεν με νοιάζει ποιό είναι μερικά δεύτερα πιο γρήγορο από το άλλο.Μέχρι όμως να αποδειχθεί ότι αυτά που λέει ο Martinelli είναι παραμύθια ή διαφημιστικά τρυκ....φυσικά θα πιστεύω αυτόν και όχι τους ξυπνητζήδες.
Πολλές ανακρίβειες έχουν ήδη γράφτει (από το ότι ο 1,4TJet είναι απαράλλαχτος όπου φοριέται...και τη διαφορά την κάνει η χρήση 100αρας βενζίνης,μέχρι ότι τα κιβώτια είναι ίδια παντού). -
@ τζουζεπε
Οκ...λοιπον... που ανέφερε ο Μαρτινελι βελτιωση σε σχέση συγκεκριμενα με αλλον tjet... ?Αντε κουκλε... για πες μου...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
@ τζουζεπε
Οκ...λοιπον... που ανέφερε ο Μαρτινελι βελτιωση σε σχέση συγκεκριμενα με αλλον tjet... ?Αντε κουκλε... για πες μου...
Σου απαντώ εγώ...επειδή μου αποδίδεις υστεροβουλία στη μετάφραση.
Eίναι πασιφανές από αυτή την ερώτηση ότι δεν γνωρίζεις λέξη ιταλικά.Απορώ από πού κατάλαβες ότι εγώ μεταφράζω κατά βούληση;
Και μην γίνεσαι στρεψόδικος.Εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει ποτέ για βελτίωση αλλά για διαφορά σε κάποιες επιμέρους κατασκευαστικές λεπτομέρειες.Τελικά η MiTo φοράει άλλο κιβώτιο από το Bravo ή όχι (γιατί και αυτό το έχεις αμφισβητήσει).
Ο Twin Spark Pratola Serra είναι Alfa Romeo ή Fiat; -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
@ τζουζεπε
Σου απαντώ εγώ...επειδή μου αποδίδεις υστεροβουλία στη μετάφραση.
Eίναι πασιφανές από αυτή την ερώτηση ότι δεν γνωρίζεις λέξη ιταλικά.Απορώ από πού κατάλαβες ότι εγώ μεταφράζω κατά βούληση;
Και μην γίνεσαι στρεψόδικος.Εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει ποτέ για βελτίωση αλλά για διαφορά σε κάποιες επιμέρους κατασκευαστικές λεπτομέρειες.Τελικά η MiTo φοράει άλλο κιβώτιο από το Bravo ή όχι (γιατί και αυτό το έχεις αμφισβητήσει).
Ο Twin Spark Pratola Serra είναι Alfa Romeo ή Fiat;Δεν ειπα πως δεν ξερεις Ιταλικα.... που πιθανα ξερεις καλυτερα απο μενα... τα δικα μου σκουριασαν πλεον. Αυτο που λεω ειναι πως ερμηνευετε καποια πραγματα ισως οπως θα θελατε. Ξαναειδα το βιντεο και δεν εντοπισα τα σημεια που αναφερεις. Ισως καποιος αλλος με καλυτερο αυτι και ποιο κοφτερα Ιταλικα να μπορεσει να επιβεβαιωσει αυτα που λες.
Προσωπικα δεν σκαω αν εχει κραμματα, αν εχει κιβωτια απο τιτανιο κλπ κλπ.... απλα μου φαινεται -απιθανο- και για να πειστω πρεπει να εχω απτες αποδειξεις. Μην το παρετε προσωπικα, αλλα ειστε βαμμενοι Alfisti, οποτε παιρνω τον λογο σας with a grain of salt.
Μακαρι λοιπον να ειναι ετσι οπως τα λετε, και να εχω λαθος που αμφισβητω τα οσα ισχυριζεστε...
Fiat Grande Punto ABARTH