-
Καλοταξιδα και καλες βολτες στα μονοτουρμπινα και αξιοπιστα ιταλικα πυραυλακια.
Πραγματι ενα 133 αρι πειραγμενο που ηθελε να με περασει εδειξε πολυ καλα στοιχεια στο δρομο και επιδοσεις πανω απο την κατηγορια. Εμπαινε ΦΙΑΤ -
Ο χρήστης thomaspuntos έγραψε:
Η λίστα με τα εξτρά που έχω από την αντιπροσωπεία δεν έχει τα xenon.
Εχει βγαλει η αντιπροσωπεια επισημο προσπεκτους ή ειναι τυπωμενη απο υπολογιστη η λιστα με τα εξτρα???
Από υπολογιστή είναι. Προσπέκτους δεν έχει βγει ακόμα.
-
Στον Σφακιανάκη στην θεσσαλονίκη έχουν φέρει 2 τουλάχιστον.
Φοβερά!
-
Το είδαμε εχθές στον Παζαρόπουλο στην Πειραιώς με τον Velissarios, αφού προηγουμένως είχαμε δει και οδηγήσει τη Mito στην Spicar , και ομολογώ ότι 'φτιάχτηκα'
To αυτοκίνητο φωνάζει 'αγριάδα' και υπερβολή στα όρια του kitsch, αλλά μου αρέσει, και μάλιστα πάρα πολύ!Στο εσωτερικό δεσπόζουν τα τρομερά καθίσματα, και στο εξωτερικό οι Σκορπιοί που ξεπροβάλλουν από παντού!
Σε σχέση με τη Μito οι γνώστες θεωρούν ότι θα είναι αργότερο, ενώ και το ταμπλώ με την κεντρική κονσόλα είναι παρασάγγας πίσω σε σχεδίαση και ενδεχομένως και σε υλικά κατασκευής, ωστόσο κατ' εμέ κερδίζει σε δύο καίριους τομείς : το συναίσθημα του οδηγείν, και στην εξαιρετικά τίμια τιμή!
Προσωπικά, τον κύβο μου τον έριξα!
Ο Βέλος πάλι όχι, προτιμά την αδερφή με την ευγενή καταγωγή και εμφάνιση...Επ' ευκαιρίας, περιμένω από το περιοδικό απ'ευθείας αντιπαράθεση GPunto Abarth με Μιτο σε δρόμους και πίστα (και με τους αντιπάλους βάσει τιμής, πχ όχι Cooper S και Corsa OPC,αλλά απλό και GSI αντίστοιχα...)
PID-Παναγιώτη καλοτάξιδο....είναι πολύ πορωτικό στην εμφάνιση!!
-
Σ'ευχαριστώ πολύ γιατρέ!
Υπόσχομαι τεστ ντράιβ όταν το παραλάβω αν δεν έχεις πειστεί μέχρι τότε να το πάρεις
Πάντως σε μαύρο δε ''φωνάζει'' όσο σε άσπρο...Anyway, εγω είχα κολλήσει με το άσπρο και το πακέτο ρίγες-καθρέφτες -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
.....+1 σε όλα, με έφτιαξε πάρα πολύ και μένα.
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Υπόσχομαι τεστ ντράιβ όταν το παραλάβω αν δεν έχεις πειστεί μέχρι τότε να το πάρεις :iconcool:
Παναγιώτη μου για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να δώσω και τη γρια Μπεμπέκα μου, και να σου πω την αλήθεια δεν μου πάει η καρδιά με τίποτα..
Την έβγαλα και την οδήγησα μέχρι την Πεντέλη τώρα το απόγευμα, μετά από 4 μήνες απραξίας, και το αυτοκίνητο ήταν
Της έβγαλα και μερικές φωτό για να με συνοδεύουν στην ξενιτιά (είμαι 'βαρεμένος', το ξέρω )Όμως λογικά σε ένα έτος θα χρειαστούμε αντικαταστάτη του Polo, οπότε και θα πέσει η μάχη της Abarth!
Φαίνεται απίθανο αυτοκίνητο Παναγιώτη, και με χαρά θα το προσέθετα να κάνει παρέα στη Μπέμπέκα μου...
Το πακέτο που πήρες είναι super, εγώ θα έβαζα και ηλιοροφή για να συμπληρώσω το παζλ,γιατί μου αρέσει να ανεμίζει το πλούσιο μαλλί μου! -
τεστ ντραιβ δηλαδή από σεπτέμβρη (επιτέλους);
Ελπίζω να έχουν διορθώσει το τιμόνι και το σασμάν σε σχέση με το 120αρι, γιατί ακόμα θυμάμαι, ένα χρόνο μετά, πόσο δεν τα είχα βρει με εκείνο και η προκαταβολή έμεινε στην τσέπη (για λίγο, μετά την έφαγα )
άντε να δοκιμαστεί και από κανένα περιοδικό να αρχιίσουν πάλι οι προβληματισμοί! -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
τεστ ντραιβ δηλαδή από σεπτέμβρη (επιτέλους);
Ελπίζω να έχουν διορθώσει το τιμόνι και το σασμάν σε σχέση με το 120αρι, γιατί ακόμα θυμάμαι, ένα χρόνο μετά, πόσο δεν τα είχα βρει με εκείνο και η προκαταβολή έμεινε στην τσέπη (για λίγο, μετά την έφαγα )
άντε να δοκιμαστεί και από κανένα περιοδικό να αρχιίσουν πάλι οι προβληματισμοί!Το τιμονι η εμπειρια λεει πως δεν θα πρεπει να περιμενεις να αλλαξει.... it's Fiat Gruppo και μερικα πραγματα απλα δεν αλλαζουν Σαμπως αλλαξε κατι στην Mito? Κλασσικο Fiat παραμένει και εκει... Το πολυ πολυ να παιξουν παλι λιγο με το 'βαρος' του τιμονιου.
Προσωπικα βεβαια το τιμονι του 120, οπως και το κιβωτιο τα βρηκα μια χαρα.... Σαφης επιλογεας χωρις να ειναι και κατι super, οπως και ακριβες και αμεσσο πλην ελαφρο τιμονι (εχετε δοκιμασει να μην το σφιγγετε για να μπορεσει να μιλησει? )
-
γεια σε όλους. είμαι νέος στο forum αλλα φανατικός αναγνώστης τον 4τροχών. 31 ιουλίου μια μέρα μετά την άφιξη τον abarth στην Ελλάδα έδωσα την δική μου παραγγελιά. Και εγώ σε άσπρο με τις κόκκινες ρίγες αλλά επιπλέον οροφή και τεμπέλη. τελική τιμή 20188 όσο για παράδοση μου είπαν σήμερα που τηλεφώνησα ότι θα είναι στα χέρια μου μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη και θα είναι από τα πρώτα που θα παραδοθούν.
-
Ο χρήστης grande jerry έγραψε:
γεια σε όλους. είμαι νέος στο forum αλλα φανατικός αναγνώστης τον 4τροχών. 31 ιουλίου μια μέρα μετά την άφιξη τον abarth στην Ελλάδα έδωσα την δική μου παραγγελιά. Και εγώ σε άσπρο με τις κόκκινες ρίγες αλλά επιπλέον οροφή και τεμπέλη. τελική τιμή 20188 όσο για παράδοση μου είπαν σήμερα που τηλεφώνησα ότι θα είναι στα χέρια μου μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη και θα είναι από τα πρώτα που θα παραδοθούν.Πω ρε Με το καλό να έρθει, καλοτάξιδο, καλογκάζωτο, να το ευχαριστηθείς όσο πάει κλπ κλπ...
Ακριβώς όπως το σκεφτόμουν πέρυσι (δεν γινόταν να περιμένω ένα χρόνο δυστυχώς )πλιτς
-
ευχάριστο πολύ! ποτέ δεν είναι αργά φίλε μου!
-
Προταση: μηπως να μετονομαστει το τοπικ απο Fiat Grande Punto ABARTH σε ABARTH Grande Punto & 500;
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Το πακέτο που πήρες είναι super, εγώ θα έβαζα και ηλιοροφή για να συμπληρώσω το παζλ,γιατί μου αρέσει να ανεμίζει το πλούσιο μαλλί μου!
..οταν καραφλιασεις, ελα να παμε μια βολτα με ξεσκεπο!
-
γεια σε όλους. είμαι νέος στο forum αλλα φανατικός αναγνώστης τον 4τροχών. 31 ιουλίου μια μέρα μετά την άφιξη τον abarth στην Ελλάδα έδωσα την δική μου παραγγελιά. Και εγώ σε άσπρο με τις κόκκινες ρίγες αλλά επιπλέον οροφή και τεμπέλη. τελική τιμή 20188 όσο για παράδοση μου είπαν σήμερα που τηλεφώνησα ότι θα είναι στα χέρια μου μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη και θα είναι από τα πρώτα που θα παραδοθούν.Καλοτάξιδο , καλόστρωτο και καλογκάζωτο σου εύχομαι!
Ρε παιδιά τι λέτε ΑΒΑRTH ή Mi.to? -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
γεια σε όλους. είμαι νέος στο forum αλλα φανατικός αναγνώστης τον 4τροχών. 31 ιουλίου μια μέρα μετά την άφιξη τον abarth στην Ελλάδα έδωσα την δική μου παραγγελιά. Και εγώ σε άσπρο με τις κόκκινες ρίγες αλλά επιπλέον οροφή και τεμπέλη. τελική τιμή 20188 όσο για παράδοση μου είπαν σήμερα που τηλεφώνησα ότι θα είναι στα χέρια μου μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη και θα είναι από τα πρώτα που θα παραδοθούν.
Καλοτάξιδο , καλόστρωτο και καλογκάζωτο σου εύχομαι!
Ρε παιδιά τι λέτε ΑΒΑRTH ή Mi.to?Διαφορετικος ο χαρακτηρας του καθε αμαξιου... και λιγο διαφορετικη τιμη νομιζω. Ενα τεστ drive θα σου δωσει την απαντηση. Προσωπικα δεν ξερω.... και τα 2 καλα μου φαινονται εκ πρωτης οψης.
-
το abarth είναι πιο ψαγμένο,πιο 'αγωνιαρικο'! το mito είναι κυριλάτο και πιο ήπιων τόνων. Είναι ανάλογα τις ηλικίας και του τι θέλει ο καθένας. Πάνω κάτω είναι τα ίδια αμάξια πάντως.
-
το abarth είναι πιο ψαγμένο,πιο 'αγωνιαρικο'! το mito είναι κυριλάτο και πιο ήπιων τόνων. Είναι ανάλογα τις ηλικίας και του τι θέλει ο καθένας. Πάνω κάτω είναι τα ίδια αμάξια πάντως.Διαφωνω ως προς το πιο ψαγμενο. Και ουτε ιδια αυτοκινητα ειναι.
-
Εμπεδωσαμε.... ειπαμε, εχει αλλα κραμματα και ειναι βαμμενη με φυλλα χρυσου...
-
Γλυκοκοιτάζω και τα δυο και κατά τον Γενάρη ( να μαζέψουμε και μια προκαταβολή..... )
θα βγω στην γύρα για Τεστ. Ένα πράγμα με απασχoλεί στο ABARTH , τα σέρβις θα γίνονται μόνο στα ABARTH
Center η σε όλο το δίκτυο της FIAT ??
Γενικά και στα δυο όμως με απασχολεί ο χρόνος αναμονής .... λέτε να έχουμε εξάμηνα και βάλε!
Fiat Grande Punto ABARTH