-
εμ ετσι πρεπει χωρις κιτ και αηδιες αυτο ρε παιδες δεν εχει ξανακουστει να παιρνει ςτο αμαξι και να του βαζεις μετα κιτ αν και εφοσον βεβαια
-
Σκεφτομαι εδω και καιρο να αλλαξω το τελικο καζανακι(να το κοψει και να κρατησω τις ιδιες μπουκες αν γινεται),εαν με ικανοποιει ο ηχος τοτε καλος , διαφορετικα θα βγαλω και το μεσαιο, το εχει κανει κανεις να μου πει εντυπωσεις?
-
na kano mia erotisoula, mipos gnorizei kaneis an telika boroume kai ellada na valoume tis kokkines riges MONO kai se mauro amaxi...tis eida se ena videaki kai einai trela para poli oraies kai se mauro
-
Βάλε το link αν μπορείς, να το δούμε κι εμείς.
-
Απολαυστε το.......
Youtube Video -
πιο καγκουρικο το punto το οποιο ηταν ομορφο στις πρωτες φωτο μετα το χαλασε...ειναι λεπτη η γραμμη σ αυτο το αυτοκινητο, κατι να του αλλαξεις θα γινει καγκουρε....
στην πιστα δεν τα βαλαν???? -
δυστυχως δεν εχει κοντρα οντως εγινε λιγο καγκουρε μετα αλλα στις πρωτες θεωρω οτι η λωριδα ειναι ωραια και του ταιριαζει ειναι σαν συνεχεια στις κοκκινες δαγκανες και δεν ειναι κραυγαλεο. Κοιτα εγω το πηρα μαυρο για να μη βγαζει ματι, εγω παντως εχω ανοιξεο το δικο μου με GTI 240 Hp και ομολογω οτι 1η 2α ειμασταν κοντα στην τριτη ομως αντε γεια εφυγε και μην τον ειδατε..........εμ 2000cc ειναι αυτα
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Απολαυστε το.......
Youtube VideoToυ παει πολυ η κοκινη λωριδα! Εγω παντως λεω να τη βαλεις
-
ωραια ειναι αλλα δεν ξερω αν την βαζουν εδω στην Ελλαδα σε μαυρα.......γτ εδω αν εχεις ABARTH ειναι σαν να εχεις FERRARI Και η αντιπροσωπεια ειναι αυστητη σε αυτα μη χε..
με την πρωτη ευκαιρια θα ρωτησω........και φυσικα εμ τι κοστος οχι και € 100 για ενα αυτοκολλητο γτ περι αθτοκολλητου προκειται -
Αυτοκολητα θα βρεις σιγουρα απο την αντιπρωσοπεια, θα τους πεις και θα τα παραγγειλουν απο Ιταλια το πολυ πολυ εαν δεν εχουν αυτοι, δεν ξερω αν αναλαβουν αυτοι ομως το περασμα αλλα αν τα περεις εσυ στα χερια σου με το καλο και τοτε για το περασμα εχει ο θεος
-
http://www.infomotori.com/auto/2009/09/ ... -abarth/2/
-
Aπο κινητηρες ξερουμε τιποτα??
Ο 1.75 θα μπει?? -
Ο χρήστης sakisalfa έγραψε:
http://www.infomotori.com/auto/2009/09/04/fiat-punto-evo-abarth/2/-είναι PS.H παρουσιάση του πραγματικού αργεί λίγο ακόμα
-δεν θα λέγεται EVO
-δεν θα φορέσει τελικά τον 1,8Di turboΓενικότερα για το brand της Abarth,σε λίγο καιρό ετοιμάζεται μια έκδοση του 500 που θα αγγίξει τα 180 άλογα.
Μέσα στους επόμενους 18 μήνες θα εμφανιστούν διάφορες παραλλαγές του 500 και ΙΣΩΣ ένα καινούριο,αποκλειστικό μοντέλο,που δεν θα υπάρχει ταυτόχρονα και στην γκάμα της Fiat....και προβλέπεται (αν τελικά εμφανιστεί) να απογειώσει τη μάρκα. -
ψαξου λιγο στο ebay για αυτοκολλητα, η τιμες ειναι πολυ χαμηλες.
-
Ο χρήστης tzak έγραψε:
ψαξου λιγο στο ebay για αυτοκολλητα, η τιμες ειναι πολυ χαμηλες.και εγω απο εκει σκεφτηκα για υτοκολλητα. Οσο για το evo abarth εκτος του οτι ειναι Photoshop πολυ καλο ομως το οχημα ειναι κακασχημο σαν διασταυρωση πορτα και πισω Punto με μουρη 500.........αμα βγει ετσι θα ειμαστε πολυ τυχεροι εμεις οι του παλιου....
-
καλα ρε δεν ντρεπεστε,αυτοκολητα στα αμαξια,τι ειστε λουληδες.
μην πετατε τα λεφτα σας σε βλακειες. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μην πετατε τα λεφτα σας σε βλακειες.Eτσι! Πεστα εξω απο τα δοντια... 200ευρω ζητανε στην Abarth για αυτοκολλητα. . Οσο κανουν οι εξτρα 17αρες στο 500Abarth πχ...
Απελαση! -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μην πετατε τα λεφτα σας σε βλακειες.ε οχι και λουληδες φιλε ιταλακια.....οταν μιλαμε για πεταμα χρηματων ο καθενας οταν επενδυεει χρηματα στο αμαξι το κανει για καποιο σκοπο π.σ. οι λωριδες ειναι για ομορφια και ο καθενας το κοστολογει οσο νομιζει πχ να μου λεγανε €200 για 2 αυτοκολλητα θαλεγα ΠΑΛΙΑ.........δεν το βαφω μονος μου
εξαλλου μια ιδεα πεταξα δεν ειπα να τα παρω κιολας -
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
μην πετατε τα λεφτα σας σε βλακειες.ε οχι και λουληδες φιλε ιταλακια.....οταν μιλαμε για πεταμα χρηματων ο καθενας οταν επενδυεει χρηματα στο αμαξι το κανει για καποιο σκοπο π.σ. οι λωριδες ειναι για ομορφια και ο καθενας το κοστολογει οσο νομιζει πχ να μου λεγανε €200 για 2 αυτοκολλητα θαλεγα ΠΑΛΙΑ.........δεν το βαφω μονος μου
εξαλλου μια ιδεα πεταξα δεν ειπα να τα παρω κιολαςAσε τον Ιταλακια να λεει.. Του πανε τρελα τα αυτοκολητα απλα θελουν πολυ προσοχη στο πλυσιμο..
-
προσοχη στο πλυσιμο? γιατι?
Fiat Grande Punto ABARTH