-
κανεις δεν ξερει
εγω λεω μαλλον οχι. -
Ιταλάκια, να σε παρακάλέσω για κάτι?
Ξαναβάζεις τον Ανευλαβή? -
-
Εκείνον τον τρελοπαπού, βρε...
-
τον βαρεθηκα
-
φυσικα και γινεται και παραγινεται. Και του fiat coupe μια εκδοση ειχε απ'οσο θυμαμαι, και ολοι ξερουμε ποσο καλα εστριβε
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
φυσικα και γινεται και παραγινεται. Και του fiat coupe μια εκδοση ειχε απ'οσο θυμαμαι, και ολοι ξερουμε ποσο καλα εστριβεειχε διαφορικο περιορισμενης ολισθησης οχι μηχανικο μπλοκε.
-
Ρε italakia δεν πρόλαβες να αλλάξεις και όνομα .
Σου το πήρε άλλος !!!!!!!!!(Άμα σε πιάσω germanakia τα δι@όλια μου μέσα...... )
-
αν το βαλουν ως εξτρα και στο 500 abarth θα ειναι τρελος πειρασμος!!!! γιατι θα βιδωνεται το μπροστα μερος στην γραμμη που του λεει ο οδηγος και το πισω αν θελεις με αποτομο αφημα γκαζιου θα πεταει τα κολαρακια του!!!
δηλ** ΤΕΛΕΙΟ **
ΟΠΩς ακριβως και στο rallye !!! -
Ο χρήστης kolotoumpas έγραψε:
Ρε italakia δεν πρόλαβες να αλλάξεις και όνομα .
Σου το πήρε άλλος !!!!!!!!!(Άμα σε πιάσω germanakia τα δι@όλια μου μέσα...... )
πιττας δεν βαριεσαι να κανεις νεους λογαριασμους συνεχεια.
-
Ο χρήστης monza έγραψε:
επειδη το ψαχνω αρκετα το θεμα αγορας αυτη την περιοδο η εμενα με δουλευουν η δεν ξερω και γω τη αλλο συμβαινει αλλα εμενα μου ειπαν οτι το αμαξι αν το κλεισω υπαρχει ετοιμοπαραδοτο σε 15 μερες....τι παιζει τελικα ρε παιδια? μηπως θελουν να το κλεισω για να μου πουν μετα οτι δεν υπαρχει τελικα?
θεωρητικά εχουμε παει στον ίδιο αντιπροσωπο, εφόσον εισαι στην Αθήνα. Εγω λοιπον που το έκλεισα μου είπαν τουλάχιστον 2,5. ..... Αυτοκινητα δεν υπάρχουν εδω στην Ελλάδα γιατι μου είπαν ότι μόλις φτασει τα αυτοκίνητο στο τελωνειο θα με ειδοποιησουν γιατην πορεία του. Το μόνο που με προβληματισε είναι ότι ενω ηθελα δερματινα καθισματα προσπαθουσαν να με πείσουν να μην βάλω...λετε να εχουν τελικα εδω ετοιμα?
Το δικο μου ηρθε πριν μια βδομαδα μετα απο 3 μηνες και ειναι ακομα στο τελωνειο, καθυστερησε λογω ηλιοροφης-δερματινων.
-
αυτο μου είπαν και μένα...λογω ηλιοροφης και δερματινα, ε, δεν νομιιζω η ταπα και το υποβραχιονιο...να τους παει πισω!!! αχαχαχα οτι θέλουν παντως λενε... Το θεμα ειναι πως θα περασει ο καιρος... με ειδαν κ γυναικα σου λεει οκ....θα την καταφερουμε...με βλεπω για καλο χειμωνα να το παραλαμβανω...
-
Ο χρήστης monza έγραψε:
:hmmm: αυτο μου είπαν και μένα...λογω ηλιοροφης και δερματινα, ε, δεν νομιιζω η ταπα και το υποβραχιονιο...να τους παει πισω!!! αχαχαχα οτι θέλουν παντως λενε... Το θεμα ειναι πως θα περασει ο καιρος... με ειδαν κ γυναικα σου λεει οκ....θα την καταφερουμε...με βλεπω για καλο χειμωνα να το παραλαμβανω...παρε αλλο η πανε σ αλλη αντιπροσωπεια!!!! εκτος αν εχεις καταληξει σ αυτο !!!!
-
σε ποιο εργοστάσιο κατασκευάζεται το Grande Punto Abarth?
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
σε ποιο εργοστάσιο κατασκευάζεται το Grande Punto Abarth?Νομίζω στο Mirafiori αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος....Alba help
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
σε ποιο εργοστάσιο κατασκευάζεται το Grande Punto Abarth?
Νομίζω στο Mirafiori αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος....Alba help
ακριβως εκει!!!! στο Τορινο... officine 83 πλεον...
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
:hmmm: αυτο μου είπαν και μένα...λογω ηλιοροφης και δερματινα, ε, δεν νομιιζω η ταπα και το υποβραχιονιο...να τους παει πισω!!! αχαχαχα οτι θέλουν παντως λενε... Το θεμα ειναι πως θα περασει ο καιρος... με ειδαν κ γυναικα σου λεει οκ....θα την καταφερουμε...με βλεπω για καλο χειμωνα να το παραλαμβανω...
παρε αλλο η πανε σ αλλη αντιπροσωπεια!!!! εκτος αν εχεις καταληξει σ αυτο !!!!
δεν συζητάω για αλλο αυτοκινητο...ηδη το εκλεισα και περιμενω! ομως πιστεψε με κακα ξεμπερδεματα θα εχουν μαζι μου..αν παρατηρησω καμια κατασταση τυπου ..να πιασουν στοχους για μπονους...
-
Α λα της monza !!!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Α λα της monza !!!GRAZIE MILLE..MA PERCHE?
-
και για το εργοστασιο και για την αντιπροσωπια!!!
Fiat Grande Punto ABARTH