-
Ο χρήστης Al3xandros έγραψε:
και το opc τριζει πολυ εχω ακουσει!!
Mπα.
Απο οτι βλέπω και ακουω σου λεω..4 σελιδες με τριξιματα..!!
http://www.opel-club.gr/vbulletin/showthread.php?t=5193Δε διαβασα και τις 4 σελιδες.
Αμα λαδωσουν τις κλειδαριες θα σταματησει. -
να κανω μια ερωτησουλα εμαθε κανεις για την εγγυηση τελικα αν ισχυει η επεκταση και ποσο κοστιζει? Μπορουμε τελικα να αγορασουμε αλλα δυο έτη???? Εμενα μου ειχανε πει απο Γεναρη σιγουρα ναι αλλα οπως βλεπετε Απρίλης και ακόμα τίποτα. 2 όταν στα OPC δίνουν 6 έτσι......
-
Σε καποια σελΙδα στο internet δεν θυμαμαι ποια, βρηκα ενα παραλληλο εγκεφαλο της G TECH ΓΙΑ GRANDE PUNTO ABARTH που δινει 185ps και γυρω στα 31-32 κιλα ροπη , με 600 ευρω αγορα, ξερει κανεις τιποτα για κανενα καλο προγραμματακι? Αν βαλλουμε το ss περιφερειακα δεν θα μας αλλαξουν τιποτα γιατι πιστευω οτι το αμαξι το εχουν ειδη ετοιμο να δεχτει την αναβαθμιση, το μονο που θα αλλαξουν ειναι φυσικα η μεγαλυτερη τουρμπινα, οποτε εαν δεν θα υπαρξει προβλημα στην τουρμπινα που φοραμε ¨μαμα¨ γιατι να μην βαλουμε ενα προγραμμα και να δουλευει βεβαια πιο οριακα η τουρπινα μονο με κανα 1000ρικο ? Αρκει βεβαια να ειναι καλο και αξοιοπιστο και μην μας σπασει καμια τουρπινα η τιποτε αλλο, βεβαια καποιοι λενε οτι κουμπωνοντας καιν ξεκουμπονοντας τον εγκεφαλο δεν θα εχουμε προβλημα αν παθει κατι με την εγγυηση, ξερει κανεις τοποτα παραπανο? Την βρηκα την σελιδα τελικα http://www.testacorse.gr/index.php?modu ... uage=greek
-
Γιατι ρε παιδια να το πειραξετε το αυτοκινητακι; Δηλαδη ΠΟΣΟ γκαζι ακομα θελετε; Πυραυλακι ειναι
-
συμφωνω απολυτα το αμαξι μετραει.......αργοτερα βλεπουμε,εγω τουλαχιστον προς το παρον δεν αλλαζω τιποτα
-
τι να το πειραξουμε ρε παιδια ελεος δλδ.για τα κυβικα του ειναι κορυφη μαζι με αλλα 2-3 μοντελα στα ιδια αλογα πανω κατω.και καλυτερη τιμη και για μενα καλυττερα κρατηματα και αισθηση.ασε που το χαζευουν ολοι...τα gt ποιοσ τα χαζευει πχ?κανεις..και η θεια μαρια γκολφ εχει.ηρεμηστε το αμακσι ειναι μια χαρα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.οπως ειπε καποιος φιλος οποιος θελει 200 αλογα πχ ας δωσει ενα 30 αρι και με γεια του με χαρα του.
-
Ο χρήστης giugiaro έγραψε:
Σε καποια σελΙδα στο internet δεν θυμαμαι ποια, βρηκα ενα παραλληλο εγκεφαλο της G TECH ΓΙΑ GRANDE PUNTO ABARTH που δινει 185ps και γυρω στα 31-32 κιλα ροπη , με 600 ευρω αγορα, ξερει κανεις τιποτα για κανενα καλο προγραμματακι? Αν βαλλουμε το ss περιφερειακα δεν θα μας αλλαξουν τιποτα γιατι πιστευω οτι το αμαξι το εχουν ειδη ετοιμο να δεχτει την αναβαθμιση, το μονο που θα αλλαξουν ειναι φυσικα η μεγαλυτερη τουρμπινα, οποτε εαν δεν θα υπαρξει προβλημα στην τουρμπινα που φοραμε ¨μαμα¨ γιατι να μην βαλουμε ενα προγραμμα και να δουλευει βεβαια πιο οριακα η τουρπινα μονο με κανα 1000ρικο ? Αρκει βεβαια να ειναι καλο και αξοιοπιστο και μην μας σπασει καμια τουρπινα η τιποτε αλλο, βεβαια καποιοι λενε οτι κουμπωνοντας καιν ξεκουμπονοντας τον εγκεφαλο δεν θα εχουμε προβλημα αν παθει κατι με την εγγυηση, ξερει κανεις τοποτα παραπανο? Την βρηκα την σελιδα τελικα http://www.testacorse.gr/index.php?modu ... uage=greekστο ss δε σου πολλα περισσοτερα απο μια τουρμινα? ειχα αλλη εντυπωση..
παντως πώς ειναι δυνατον με ενα παραλληλο εγκεφαλο το αυτοκινητο να κερδιζει 8 κιλα ροπης
μηπως κοροιδευουν λιγακι...? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Σε καποια σελΙδα στο internet δεν θυμαμαι ποια, βρηκα ενα παραλληλο εγκεφαλο της G TECH ΓΙΑ GRANDE PUNTO ABARTH που δινει 185ps και γυρω στα 31-32 κιλα ροπη , με 600 ευρω αγορα, ξερει κανεις τιποτα για κανενα καλο προγραμματακι? Αν βαλλουμε το ss περιφερειακα δεν θα μας αλλαξουν τιποτα γιατι πιστευω οτι το αμαξι το εχουν ειδη ετοιμο να δεχτει την αναβαθμιση, το μονο που θα αλλαξουν ειναι φυσικα η μεγαλυτερη τουρμπινα, οποτε εαν δεν θα υπαρξει προβλημα στην τουρμπινα που φοραμε ¨μαμα¨ γιατι να μην βαλουμε ενα προγραμμα και να δουλευει βεβαια πιο οριακα η τουρπινα μονο με κανα 1000ρικο ? Αρκει βεβαια να ειναι καλο και αξοιοπιστο και μην μας σπασει καμια τουρπινα η τιποτε αλλο, βεβαια καποιοι λενε οτι κουμπωνοντας καιν ξεκουμπονοντας τον εγκεφαλο δεν θα εχουμε προβλημα αν παθει κατι με την εγγυηση, ξερει κανεις τοποτα παραπανο? Την βρηκα την σελιδα τελικα http://www.testacorse.gr/index.php?modu ... uage=greek
στο ss δε σου πολλα περισσοτερα απο μια τουρμινα? ειχα αλλη εντυπωση..
παντως πώς ειναι δυνατον με ενα παραλληλο εγκεφαλο το αυτοκινητο να κερδιζει 8 κιλα ροπης
μηπως κοροιδευουν λιγακι...?δε ξέρω αν με παράλληλο εγκέφαλο γίνεται αλλα με άλλο προγραμμα σε bravo150 πήγε δυναμομετρημένα απο τα 150->180 άλογα και απο τα 21κιλα->29 κιλά ροπή.. (το διάβασα σε ενα πρόσφατο power technics)..
αν δε κάνω λάθος το gpa φοράει παρομοια μηχανικά μερη με το bravo 150..
-
Εγω δεν διαβασα απλα ειδα δυναμομετρηση σε Bravo με 190 και 31 κιλα ροπη!
Αψογο θα ελεγα αλλα οπως εχω ξαναγραψει ,πολυ επικινδυνο για τουρμπινα και κυβικα ! -
προστιμο 9,5 εκατ. ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! επεβαλε η επιτροπη αντγωνισμου στην fiat ελλας ..με την αιτιολογια οτι τα ετη 1997 μεχρι 2000 καθοριζε το περιθωριο κερδους στις αντιπροσωπειες
-
καπως ετσι δεν τη πατησε και η renault και πηρε π@@λο?
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
προστιμο 9,5 εκατ. ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! επεβαλε η επιτροπη αντγωνισμου στην fiat ελλας ..με την αιτιολογια οτι τα ετη 1997 μεχρι 2000 καθοριζε το περιθωριο κερδους στις αντιπροσωπειες σε πολυ χαμηλες τιμες με αποτελεσμα τις πολυ χαμηλες τιμες των fiat!!!Πρόστιμο 9.558.526,00 ευρώ επέβαλε με ομόφωνη απόφασή της η Επιτροπή Ανταγωνισμού στην εταιρεία «Fiat Auto Ελλάς Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία Μεταφορικών Μέσων».
Σύμφωνα με την Επιτροπή, η εταιρεία κατά τα έτη 1997 έως και το 2000 καθόριζε μονομερώς το περιθώριο κέρδος των διανομέων σε πολύ χαμηλά επίπεδα (γεγονός που ισοδυναμεί με επιβολή τιμών μεταπώλησης), το οποίο είχε ως αποτέλεσμα οι διανομείς να μην μπορούν να ανταγωνιστούν μεταξύ τους, με συνέπεια την κατάργηση του ενδοσηματικού ανταγωνισμού, που αποτελεί απαραίτητο στοιχείο του υγιούς ανταγωνισμού. Επίσης κατά τα χρονικό διάστημα από 01.07.1994 έως 31.12.1994 καθόριζε στους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές του δικτύου της συγκεκριμένες τιμές πώλησης ανταλλακτικών και χρέωσης εργατοώρας.
Η εταιρεία υποχρεώνεται να παραλείψει στο μέλλον τις προαναφερόμενες παραβάσεις, ενώ η Επιτροπή προειδοποιεί ότι σε περίπτωση συνέχισης ή επανάληψης της διαπιστωθείσας παράβασης με χρηματική ποινή ύψους 10.000 ευρώ για κάθε ημέρα μη συμμόρφωσης της.
Αντιθέτως, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκρινε ότι δεν προέκυψε παράβαση των κανόνων ανταγωνισμού σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.703/77, όπως ισχύει από τις εταιρείες «FIAT AUTO SpA» και «ΦΙΑΤ ΚΡΕΝΤΙΤ ΕΛΛΑΣ». http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 653365.htm
-
σωστος!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
σωστος!σε μενα πηγαινε το 'σωστος'?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σωστος!
σε μενα πηγαινε το 'σωστος'?
στον bill33 φιλε qsisvts !!! που βρηκε το αρθρο!! εγω το ακουσα μονο!! για την ρενο δεν ειχα ακουσει. οποιος ξερει ας ενημερωσει παρακαλω!!!
-
Επιτελους να γινει κατι!
-
Χθες το βραδυ δοκιμασα το δικο μου το gp abarth (7000κμ και μονο ενα απλο φιλτρο φοραω) με του αδερφου μου το GTC turbo 180ps, τα δοκιμασαμε οταν το πηρα και ειχα τοτε 800χλμ και απο τοτε τα ξαναδοκιμασαμε τωρα, ξεκινησαμε με δευτερες και εφευγα απο μου ειπε ενα αμαξι(ηταν στην ροδα μου), μεχρι και το τελειωμα της τριτης με μαζευε σιγα σιγα, στην αλλαγη τεταρτης αυτος ακομα γεμιζε τριτη (πιο μακρυ σασμαν) και απο εκει και περα με αφηνε πισω 2 -3 αυτοκινητα σταθερα μεχρι περιπου τα 200 που πηγαμε, το ιδιο εγινε και με τριτες οταν ξεκινησαμε, παει καλα το δικο μας μεχρι εκει (περιπου 400αρι δλδ) και βοηθαει και το κοντο σασμαν που εχουμε και ξεκιναει δυνατα, μετα ομως ... , αλλα για τα αλογα του μια χαρα ειναι
-
ε λογικο ηταν μετα να σε περασει στα πολλα.....δυναμιτακι το αμαξι μας παντως εχει δυνατη εκκινηση αν και θελει λιγο σπασιμο στην αρχη......και εχει και καμποσο σπιναρισμα αν βγαλεις και esp
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
στο ss δε σου πολλα περισσοτερα απο μια τουρμινα? ειχα αλλη εντυπωση..
μηπως κοροιδευουν λιγακι...?δε ξέρω αν με παράλληλο εγκέφαλο γίνεται αλλα με άλλο προγραμμα σε bravo150 πήγε δυναμομετρημένα απο τα 150->180 άλογα και απο τα 21κιλα->29 κιλά ροπή.. (το διάβασα σε ενα πρόσφατο power technics)..
αν δε κάνω λάθος το gpa φοράει παρομοια μηχανικά μερη με το bravo 150..
Μετα, οταν (με το κακο...) γινει η αυτη η αναβαθμιση, οσοι εχουν 'ψαρωσει' με την
υποσχομενη δυναμη με λιγα ευρω, ψαχνουν να την βρουν, και αφου την βρουν, -αμα την χαρουν για λιγα χλμ- μετα τρεχουν στο πρωτο συνεργειο να δουν 'τι εφταιξε?' , 'γιατι καηκε η τουρμπινα?' και αλλα τετοια πρωτοτυπα...
Ειχα γραψει αρκετες σελιδες πισω για τις διαφορες του SS με του GP Abarth, και τις
παραθετω παλι σαν απαντηση... 'το GPA αυτο στην εκδοση ss φοραει μια τουρμπινα
της Garett με πιεση 1,5bar σε σχεση με την IHI που εχει η απλη εκδοση με πιεση 1,3bar αντιστοιχα. Παρολα αυτα εφοσον συμφωνα με το δελτιο τυπου της Abarth οι συνολικες αλλαγες σε μηχανικα μερη και εξαρτηματα για το ss φτανουν τις 92!, λογικα θα πρεπει να ειναι ενισχυμενα, αν οχι σφυρηλατα τα πιστονια, μπιελες, διωστηρες, και αλλα ισως μηχανικα μερη'. -
Αυτο ειναι το θεμα, να βρουμε κανενα προγραμμα 'light' για να μην φτασουμε ποτε στο συνεργειο, αν ειναι κανενα προγραμμα που θα δουλευει τσιτα το αμαξι δεν το ρισκαρω καθολου, γι αυτο και ψαχνομαι, ενα φιλαρακι εχει το GT με τα 170 αλογα και του εβαλε ο παζαροπουλος προγραμμα γυρω στα 205ps, αλλα επειδη το ψιλοπειραζε ειχε προβληματα μεχρι που εσπασε και το westegate, βεβαια επεδη του εδωσε 2 χρονια εγγυηση για το προγραμμα και μονο χωρις να πουν πολλα πολλα ( δεν ειναι βλακες και αυτοι ξερουν ποιο αμαξι χαλασε απο μονο του και ποιο επειδη το εβαλε χερι ο ιδιοκτητης) του εβαλε καινουργια τουρπινα και νεο προγραμμα απο την αρχη. Ενα τετοιο προγραμμα αν βγαλει και για τα δικα μας τα gp abarth ο παζαροπουλος και ξερω πως οτι και να γινει θα μου το αλλαξει χωρις να εχω προβλημα με εγγυησεις και τετοια θα το εβαζα
Fiat Grande Punto ABARTH