-
Παιδια την μεθεπομενη Κυριακη 1 Μαρτιου ειστε για ταξιδακι? Καλο ειναι να το οργανωσουμε απο τωρα για να κανονισει ο καθενας τις δουλειες του. Οι ενδιαφερομενοι ας κανουν τις προτασεις τους.
-
Ο χρήστης georgesamartzis έγραψε:
Παιδια την μεθεπομενη Κυριακη 1 Μαρτιου ειστε για ταξιδακι? Καλο ειναι να το οργανωσουμε απο τωρα για να κανονισει ο καθενας τις δουλειες του. Οι ενδιαφερομενοι ας κανουν τις προτασεις τους.ακόμα δεν συναντηθήκαμε θα πάμε και εκδρομή;; XAxaxa!
Να ορίσουμε ένα σημείο να συναντηθούμε κάποια μέρα να γνωριστούμε πρώτα και κανονίζουμε μετά!
-
παιδια 1μαρτιου εχει καρναβαλι στην πατρα και θα γινεται χαμος στο δρομο.εγω παντως θα κατεβω αθηνα στις 8 μαρτη και αν θελετε μπορουμε να συναντηθουμε.εγω μετα τις 3 το μεσημερι ειμαι διαθεσιμος.
-
Το καρναβαλι δεν το ειχα σκεφτει. Σωστος. Τοτε ενα απογευμα μεσα στην εβδομαδα.
-
Ο χρήστης georgesamartzis έγραψε:
Το καρναβαλι δεν το ειχα σκεφτει. Σωστος. Τοτε ενα απογευμα μεσα στην εβδομαδα.Για την Τεταρτη, τι λετε;
-
Αυτην την Τεταρτη ειναι λιγο δυσκολο για μενα.εκτος και αν μιλαμε για μετα της 10 το βραδυ. Την Παρασκευη?
-
και εγω νομιζω παρασκευη ειναι πολυ καλυτερα
-
Οκ. Περιμενουμε και τα αλλα παιδια,νομιζω πως Παρασκευη πρεπει να βολευει τους περισσοτερους.
-
παιδια εγω απο αρτα δε μπορω.αν μπορειτε και θελετε την κυριακη 8 μαρτη θα ειμαι αθηνα και το απογευμα αν θελετε μπορω να ερθω να τα πουμε απο κοντα.
-
Παρασκευη εγω δυστυχως μαλλον δεν μπορω
Εναλλακτικες προτασεις: Κυριακη μεσημερι ραντεβου στο σταυρο για μια βολτα ως το Λαυριο.
Τριτη βραδυ παραλληλη συναντηση με καποια αλλα.. ιταλικα τουρμπακια πιθανον προς Βαρκιζα.
Οποιος ενδιαφερεται πμ -
Λοιπον παιδια για να καταληξουμε καπου ας κρατησουμε και τις 2 προτασεις < ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ > και ας στειλουν οι ενδιαφερομενοι εως αυριο το απογευμα την ημερα προτιμησης τους. Με βαση αυτην καταληγουμε σε μια τελικη αποφαση.
-
νομιζω κυριακη μεσημερι ειναι καλυτερα θα εχουμε και περισσοτερο χρονο.........
-
Γεια σας παιδια!
Καινουριος στο forum.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και μια προτασηΗ ερωτηση πρωτα: Τωρα που εκλεισε η αντιπροσωπεια του παζαροπουλου στο δαχτυλιδι(Κηφισιας), το μονο συνεργειο που υπαρχει στην Αθηνα ειναι στο Μοσχατο ?
Και η προταση: Περαστε μια βολτα απο το http://www.abarth-club.gr και βοηθηστε αν θελετε την προσπαθεια που γινεται να φτιαχτει ενα forum dedicated σε ολους τους abarthisti
ps Ελπιζω να μην θεωρηθει spam το παραπανω post
Αν παρ'ολα αυτα πιστευετε οτι ειναι...delete it -
προς στο παρον υπαρχει μονο στο μοσχατο αλλα απο οτι μου ειπανε στο δαχτυλιδι εκλεισε προσωρινα και θα ανοιξει αλλο επι της Κηφισιας και αυτη την περιοδο βρισκονται επι της μετακομισεως.......ποτε θα ολοκληρωθει αυτο.αγνωστο οποτε προς το παρον μοο μοσχατο
-
http://www.youtube.com/watch?v=rbFPfEeI ... re=related
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
Youtube VideoΑυτο θα πει καγκουρια!!!
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
Youtube VideoΤο καταφεραν! ΜΠΡΑΒΟ! Πηραν ενα ομορφο αμαξι και το κανανε κυριολεκτικα πουτανα! ΔΕΝ βλεπετε με τιποτα.... χαλι μαυρο... ειναι αντικειμενικα ασχημο...
-
ασχημο..?! αν ειναι δυνατον!
-
Βάλτε καμιά προειδοποίηση ρε παιδιά....
Πονέσαν τα μάτια μου!!!! -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το καταφεραν! ΜΠΡΑΒΟ! Πηραν ενα ομορφο αμαξι και το κανανε κυριολεκτικα πουτανα! ΔΕΝ βλεπετε με τιποτα.... χαλι μαυρο... ειναι αντικειμενικα ασχημο...
+απειρο!!!
Fiat Grande Punto ABARTH