-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα
Το ss πέρασε από πολλά χέρια και άφησε σε όλους τις καλύτερες των εντυπώσεων...????????????????????????????????????
εγω παλι εμαθα ακριβως το αντιθετο.
ναι μεν εκανε χροναρες αλλα απο αισθηση δεν αφησε καλες εντυπωσεις σε κανενα -
Ο χρήστης akis1821 έγραψε:
Το συγκεκριμενο αυτοκινητο το ειχα δει πριν κανα 2 μηνες στο service στην Κιφισιας(πρωτου κλεισει) και ρωτησα τα παιδια και μου ειπαν οτι ειναι αυτο που δεινουν στις δοκιμες των περιοδικων,το ειχαν συνδεσει στο examiner και μου ειπαν 'το αυτοκινητο το εχουν κατακρεουργησει,ειχε βαρεσει απειρες φορες κοφτες'ελα ρε συ απιτευτο μην μου πεις.....δηλ εσενα σου δινουν ενα αμαξι καινουργιο με 3000 χλμ με γκαζι φουλ και σου λενε παρτο κανε οτι θες οτι και να γινει σκασιλα σου γτ δεν ειναι δικο σου και εσυ θα το πας κυρια???????????? μην τρελαθουμε κιολας τα ξερουν αυτα.
Το καλυτερο ειναι πως στους στους δημοσιογραφους δινουν αμαξι για σκισιμο σε εμας που ζηταμε test drive οχημα που μας ζητανε € 5500 για το SS σου λει δεν υπαρχει διαθεσιμο. Ειναι βλακες η δεν ειναι????? -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κλασσικά ευθύνη της Fiat-Abarth. Αφού ξέρει τι περνάνε τα δημοσιογραφικά κακώς έδωσε σε ένα τέτοιο τεστ ένα ταλαιπωρημένο όχημα. Αναρωτιέμαι πώς θα περάσουν το όλο περιστατικό τα -απλήρωτα- φυντάνια του Drive...Βέβαια , για να είμαστε τίμιοι τα δημοσιογραφικά τρώνε τρελό ξέσκισμα...
Και έχουν μείνει πολλά στα χέρια συνταχτών χωρίς ποτέ να μαθευτεί -
Ο χρήστης akis1821 έγραψε:
'το αυτοκινητο το εχουν κατακρεουργησει,ειχε βαρεσει απειρες φορες κοφτες'ρε παιδιά τι δικαιολογία είναι αυτή που έχει εφεύρει η fiat??
δλδ για να καταλάβω υπάρχει κάποια παράμετρος στο software που μετρά τους κόφτες?? τι να πει και η honda με τα vtec....όσους κόφτες θέλω θα βαρέσω, γι'αυτό δίνω 23k... το κόκκινο ξεκινά μετά τις 6500, αλλιώς ας βάλουν warning lights από νωρίτερα αν δεν εμπιστεύονται το προιόν που μας πουλάνε...
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
'το αυτοκινητο το εχουν κατακρεουργησει,ειχε βαρεσει απειρες φορες κοφτες'
ρε παιδιά τι δικαιολογία είναι αυτή που έχει εφεύρει η fiat??
δλδ για να καταλάβω υπάρχει κάποια παράμετρος στο software που μετρά τους κόφτες?? :Ειναι αληθεια αυτο, το ξερω απο πρωτο χερι γιατι μου το εχει πει συγγενης μου που δουλευει σε αντιπροσωπεια(alfa romeo, fiat, lancia), μαλλον εχει να κανει με το οτι ο εγκεφαλος του αυτοκινητου καταγραφει την λειτουργια του και μπορουν να δουν τα στατιστικα κλπ στο συνεργειο με τη βοηθεια καποιων μηχανηματων...με τοσα ηλεκτρονικα που εχουν πλεον τα αυτοκινητα το βρισκω κιολας πολυ λογικο...
-
Εδω εχει αναφερθει οτι πριν σε αφησουν να το κανεις SS βλεπουν ποσες φορες εχεις βαρεσει κοφτη κτλ
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Εδω εχει αναφερθει οτι πριν σε αφησουν να το κανεις SS βλεπουν ποσες φορες εχεις βαρεσει κοφτη κτλΑτο ισχυει και για να το πουμε πιο απλα κοιτανε κατα ποσο εχεις σκισει το αμαξι και ειδικα κατα το στρωσιμο.......γιατι σου δινουν και εξτρα εγγυηση και ασε που αν γινει κατι θα φανε τρελο κρα και θα βγει βρωμα οτι το αμαξακι δεν ειναι για 180 σχολια κτ κτλ κτλ, οποτε αυστηρο ελεγχος πριν την μετατροπη
-
Αν δεν μπορουν να το υποστηριξουν ας μη το βγαλουν στη παραγωγη. Ειναι πραγματικα γελοιο, ειδικα οταν αλλα μοτερ βγαζουν περισσοτερα αλογα στα ιδια κυβικα και πολυ αξιοπιστα. Μη πουμε για κανενα προγραμμα που φτανουν για πλακα τα 200αλογα
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Εδω εχει αναφερθει οτι πριν σε αφησουν να το κανεις SS βλεπουν ποσες φορες εχεις βαρεσει κοφτη κτλ
Ατο ισχυει και για να το πουμε πιο απλα κοιτανε κατα ποσο εχεις σκισει το αμαξι και ειδικα κατα το στρωσιμο.......γιατι σου δινουν και εξτρα εγγυηση και ασε που αν γινει κατι θα φανε τρελο κρα και θα βγει βρωμα οτι το αμαξακι δεν ειναι για 180 σχολια κτ κτλ κτλ, οποτε αυστηρο ελεγχος πριν την μετατροπη
Πιο πολύ πριν τα 5.000 ΧΛΜ τους ενδιαφέρει;
-
όπως και να το κάνουμε ένας FIRE είναι ο πολυδιαφημισμένος t-jet... δε θα έχει ανοχές για 180 άλογα.... λέτε στον καινούριο 1.4 tsi των 180 αλόγων του cupra να μετράνε και εκεί τους κόφτες??
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
όπως και να το κάνουμε ένας FIRE είναι ο πολυδιαφημισμένος t-jet... δε θα έχει ανοχές για 180 άλογα....Όχι απαραίτητα. Μπορεί απλά να έτυχε και να έσπασε. Η πραγματική αντοχή του θα φανεί μακροχρόνια και με την πάροδο του χρόνου απ'τους κατόχους του. Τότε μόνο μπορούμε να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα. Λογικά τα πιο καινούρια Essesse kit θα είναι ακόμα καλύτερα.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Αν δεν μπορουν να το υποστηριξουν ας μη το βγαλουν στη παραγωγη. Ειναι πραγματικα γελοιο, ειδικα οταν αλλα μοτερ βγαζουν περισσοτερα αλογα στα ιδια κυβικα και πολυ αξιοπιστα. Μη πουμε για κανενα προγραμμα που φτανουν για πλακα τα 200αλογα1.4 180 αλογα και ειναι λιγα;ποια αλλα μοτερ βγαζουν τοσα;
-
θα μπερδευτηε με τον bmw 1.6 turbo
-
αυτο με τους κοφτες δε το καταλαβαινω..αν υπαρχει προβλημα ας μεινει στα 155 αλογα και να τελειωσει εκει το θεμα, ή να βαλουν κοστη στις 6000.
ποιο το νοημα να εχεις 180 αλογα? ετσι για να χαμε να λεγαμε -
ναι αλλα βρε παιδια τι σημαινει αν ενα μονο αυτοκινητο το επαθε το (κρασαρισμα) ενταξει αν ειναι μια φουρνια να μπουμε σε σκεψεις αλλα για ενα ακουστηκε μονο!
..........και εδω που τα λεμε ακομα και το 5,2 fsi AUDI r8 οταν το πιεσαν στην πιστα πηρε φωτια ο κινητηρας και παει το ((((αμαξακι)))))! !! -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ναι αλλα βρε παιδια τι σημαινει αν ενα μονο αυτοκινητο το επαθε το (κρασαρισμα) ενταξει αν ειναι μια φουρνια να μπουμε σε σκεψεις αλλα για ενα ακουστηκε μονο!
..........και εδω που τα λεμε ακομα και το 5,2 fsi AUDI r8 οταν το πιεσαν στην πιστα πηρε φωτια ο κινητηρας και παει το ((((αμαξακι)))))! !!τα R8 που πηραν φωτια ηταν δοκιμαστικα μουλαρια και οχι κανονικα αυτοκινητα παραγωγης.
μαλιστα ισως να ηταν και τουρμπατα καθως ο συγκεκριμενος κινητηρας μαζι με τα υπολοιπα μηχανικα υπαρχουν εδω και χρονια στην gallardo, η οποια οπως ειχε πει και ο clarkson μπορει να γυρναει ολη μερα σε μια πιστα χωρις να κανει κιχ
(δεν τον εκτιματε ξερω, αλλα ειναι καποιος που οντως εχει γυρισει ολη μερα σε πιστα με διαφορα αυτοκινητα)Για αυτο γινονται οι δοκιμες ωστε να σκανε/καιγονται εκει και να διαπιστωνονται τα προβληματα πριν μπει στη παραγωγη και να μη χρειαστει να τα διαπιστωσουν οι πελατες..
Εγω επιμενω στην αποψη οτι για να ειναι τοσο επιλεκτικοι στην abarth( στο ποιοι 'δικαιουνται το kit') γνωριζουν οτι υπαρχουν θεματακια...Επισης ακουστηκε μονο για ενα γιατι ποσα κυκλοφορουν και ποσα απο αυτα εχουν φαει σκισιμο?
επισης με τα αυστηρα κριτηρια τους δεν ειναι διολου απιθανο να καταληγουν μονο σε 'παπουδες'...ο φιλος μου με τη mito φοβαται να μπει στα κοκκινα(και ας μην το παραδεχεται , λεγοντας μου οτι ψοφαει ψηλα )
Αυτο με τους κοφτες ειναι τρομοκρατια προς τους πελατες...
Εγω δλδ που εχω φτασει αμετρητες φορες κοφτη θα εχανα την εγγυηση μου αν ημουν πελατης του groupo ή δε θα θεωρουμουν ικανος να οδηγησω τα 180 αλογα τους? -
τωρα να πω πως εχει λογικη αυτο που λες ,θα μπω ομως στο στοχαστρο καθε (ιταλου)!!!! τελος παντων αν οντως υπαρχει καποιο προβλημα με ενα αυτοκινητο που χτυπα κοφτες συνεχεια .(γιατι ποιο μοτερ το οποιο λειτουργει υπο πιεση ( turbo) μπορει να πηγαινει συνεχεια στους κοφτες?????το προβλημα ειναι οτι ειναι μικρος ο κινητηρας η τιποτα αλλο??????
-
μπορει να εκαναν καμια κομπινα και να αυξησαν την ιπποδυναμη ,λεω εγω τωρα
-
καλησπερα. να κανω μονο μια ερωτηση σε ολους που αμφισβηστουν την αξιοπιστια των ιταλικων αυτοκινητων.ποσα golf gt εχουν σπασει κινητηρα τα τελευταια χρονια? και τι ποσοτητα καινε οι κινητηρες fsi του γρουπ?να σημειωθει οτι εχουν περασει απο τα χερια μου 4 ιταλικα χωρις κανενα προβλημα και 1 γερμανικο.
-
Ο χρήστης stathis rs έγραψε:
καλησπερα. να κανω μονο μια ερωτηση σε ολους που αμφισβηστουν την αξιοπιστια των ιταλικων αυτοκινητων.ποσα golf gt εχουν σπασει κινητηρα τα τελευταια χρονια? και τι ποσοτητα καινε οι κινητηρες fsi του γρουπ?να σημειωθει οτι εχουν περασει απο τα χερια μου 4 ιταλικα χωρις κανενα προβλημα και 1 γερμανικο.ποσα gt εχουν σπασει?εσυ ξερεις?
και τι εννοεις ποσοτητα που καινε? βενζινη, λαδι??επισης ειδες καποιον εδω να αμφισβητει την αξιοπιστια των ιταλικων και να εξυμνει μαλιστα τα γερμανικα??
μιλαμε για το συγκεκριμενο μοντελο και τα 'αυστηρα' κριτηρια που οριζει ο κατασκευαστης προκειμενου να σου κανει αυτη τη βελτιωση..
αν ηταν σκυλι αξιοπιστιας δε θα κοιταζε τους κοφτες σου...
Fiat Grande Punto ABARTH