-
Ο χρήστης πανος_fabia 101 έγραψε:
Προς το παρόν συνδυάζεται με τον 1,4TJet
δηλαδή στα bravo που κυκλοφορούν, μιας και έχω το 150αρι 2 εβδομάδες τώρα
ο κινητήρας του έχει πάνω την συγκεκριμένη τεχνολογία??Όχι βέβαια.Καταρχήν ο κινητήρας με mair έχει άλλη κυλινδροκεφαλή. Η πρώτη του έκδοση με τα 135 άλογα θα διατίθεται από τον Οκτώβρη περίπου, αρχικά στη MiTo και σταδιακά στα υπόλοιπα μοντέλα (GPunto restyling,Delta,Bravo)από τις αρχές του 2010.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
ο κινητήρας του έχει πάνω την συγκεκριμένη τεχνολογία??Όχι βέβαια.Καταρχήν ο κινητήρας με mair έχει άλλη κυλινδροκεφαλή. Η πρώτη του έκδοση με τα 135 άλογα θα διατίθεται από τον Οκτώβρη περίπου, αρχικά στη MiTo και σταδιακά στα υπόλοιπα μοντέλα (GPunto restyling,Delta,Bravo)από τις αρχές του 2010.
ευχαριστώ Alba, τι καλά θα ήταν να μπορούσε να εφαρμοστεί αυτή η τεχνολογία και στα δικά μας 150αρια bravo, αλλά για να λες ότι χρησιμοποιούν άλλη κυλινδροκεφαλή τα μικρά (120αρια)που μετατρέπονται σε 135αρια... το έχω ξεχάσει ήδη.
ο κινητήρας του έχει πάνω την συγκεκριμένη τεχνολογία??δε νομιζω να κυκλοφορουν ακομα.. οταν θα ερθουν οι multiair θα τους καταλαβουμε απο την επιπλεον ονομαστικη ιπποδυναμη σε σχεση με την μεχρι τωρα
οι 150-5 θα γινουν 165
αν ξενερωσες που δεν περιμενες να παρεις τα καλυτερα μοτερ σκεψου τους κατοχους golf με τους 1.6 fsi
όχι φίλε μου δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου, απλά καλά θα ήταν να μπορούσε να εφαρμοστεί και στους δικούς μας κινητήρες, αλλά και πάλι δεν πρέπει να είμαι αχάριστος, ο υπάρχον κινητήρας είναι 'διαμαντάκι'.
-
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Παιδια εγω εκανα test drive το gp abarth και μου φανηκε και στηβαρο αμαξι και πολυ ομορφο και δυνατο αρκετα!!αλλα τωρα ακουω ολλα αυτα οτι σπαει κανει δυχνει και δεν ξερω... και μαρεσε πολυ και ιδικα με το κιτ ss 180hp και τους χρονους που βγαζει αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεξει! ισως να παω σε opc αλλα σε μαυρο γιατι δεν μαρεσει τοσο σαν εμφανιση!!το μαυρο θα το μαζευει λιγο!!
λοιπον φιλαρακι εγω εχω το απλο gpa 5 μηνες και ειμαι πολυ ικανοποιημενος δεν θα εχεις κανενα προβλημα αν το παρεις ο οτι εσπασε ενας κινητηρας δεν λεει κατι. Τωρα σε οτι αφορα ss εγω ειμαι ψιλοκατα να πρεσαρεις εναν 1400 να σου βγαλει 180 αλογα ενας κυριος λογος που δεν πηρα το GOLF GT με τα 170 ασε που ακουγα και τα 1000 μυρια προβληματα για το σασμαν τους. Αν τελικα δεν μπεις στην παρεα μας και παρεις opc το χρωμα ειναι ενα....ΜΠΛΕ και να σου πω το γιατι???????
- δεν ειναι της μοδας οπως το λευκο που παιρνουν ολοι τωρα και
- με το που θα σε βλεπουν στον καθρεφτη θα ξερουν τι ερχεται και τι θα επακολουθησει....
ενω εγω με μαυρο στο δρομο πρεπει να κολησω απο πισω για να ξυπνησουν οι νεοελληνες να κανουν δεξια η ναμαι κοντα τους για να καταλαβουν τι ειναι
βασικα υπαρχει ακομα ενας λογος για να το παρεις μπλε
οι δαγκανες των φρενων ειναι υποχρεωτικα ΜΠΛΕ!!!
αρα αν κανεις πχ τον παρακατω συνδυασμο το αυτοκινητο κινδυνευει σοβαρα να χαρακτηριστει τσιρκο
-
opc?gia eytheies kalo einai..gpa opoios to xei kserei apo strofes ti kratima exei..allwste milame gia alla aloga de sygkrinontai.eimai ligo kakos e?haha
-
Ο χρήστης giod7 έγραψε:
opc?gia eytheies kalo einai..gpa opoios to xei kserei apo strofes ti kratima exei..allwste milame gia alla aloga de sygkrinontai.eimai ligo kakos e?hahaMH KSEXASW..EIDA OPC ASPRO TOU PAEI.TO MPLE RE PAIDIA EINAI APO 18 EWS 25 ETWN ATOMA..ALANIKO
MPEITE STO CLUB MAS THS ABARTH...GIA OPOION TO EXEI
KANOUME KAI SUNANTHSEIS
-
Ο χρήστης giod7 έγραψε:
opc?gia eytheies kalo einai..gpa opoios to xei kserei apo strofes ti kratima exei..allwste milame gia alla aloga de sygkrinontai.eimai ligo kakos e?hahaκαλο χρυσο το GPA και δν με ενοχλουν ολα αυτα περι σπασιματων κλπ αλλα το OPC στριβει και σε πληροφορω καθολου ασχημα..
-
Ο χρήστης k0$t@$s έγραψε:
opc?gia eytheies kalo einai..gpa opoios to xei kserei apo strofes ti kratima exei..allwste milame gia alla aloga de sygkrinontai.eimai ligo kakos e?haha
καλο χρυσο το GPA και δν με ενοχλουν ολα αυτα περι σπασιματων κλπ αλλα το OPC στριβει και σε πληροφορω καθολου ασχημα..
ναι ρε παιδια μη λετε οτι δε στριβουν τα opc.σιγουρα μπορει να υπαρχουν και καλυτερα αυτοκινητα στον συγκεκριμενο τομεα, ομως μην τα μηδενιζουμε κι ολα.
στην ευθεια παντως ειναι πανισχυρο
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι multiair !!??
Σε γενικές γραμμές το MultiAir είναι ένα νέο σύστημα ηλεκτρουδραυλικής διαχείρισης των βαλβίδων, που ελέγχει άμεσα τον παρεχόμενο αέρα και τις καύσεις συνολίκα. Θεωρείται επαναστατική και εξίσου σημαντική όπως κάποτε υπήρξε το common-rail, που πάλι η Fiat είχε εφεύρει.
Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα αυτού είναι η αυξημένη απόδοση κατά 10% βελτιώνοντας τη ροπή στις χαμηλές στροφές κατά 15%, μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών CO2 κατά 10-25% ανάλογα με το αν είναι υπερτοφοδοτούμενος ο κινητήρας ή όχι(στην περίπτωση του υπερτροφοδοτούμενου υπάρχει μείωση σε κατανάλωση και εκπομπές CO2 κατά 25%), μείωση των οξειδίων του Αζώτου (ΝΟχ) κατά 60%.
Ο Altavilla (CEO FPT) είπε επίσης ότι τεχνικά δεν θα υπήρχε πρόβλημα στο να εφαρμόσουν την τεχνολογία για τους κινητήρες της Ferrari και της Maserati. Το MultiAir είναι εύκολο εφαρμόζεται σε όλους τους βενζινοκινητήρες στο μέλλον θα εφαρμοστεί και για κινητήρες ντίζελ, κατά πάσα πιθανότητα το 2011
Τα άνωθεν links είναι μερικές φωτό από την παρουσίαση του συστήματος.
Είναι σε τεράστια ανάλυση για αυτό και τις έβαλα ως links για ευκολία.
Βοηθούν στην αντίληψη περιπού του τι έστί MultiAirMultiAir Official video
Youtube VideoΗ τεχνολογία multiair έχει κοστίσει στην FPT 100 εκ. ευρώ.Συνδυάζεται μέ όλους τους τύπους καυσίμων(diesel,αιθανόλη κλπ).Θα επεκταθεί σταδιακά σε όλους τους κινητήρες που θα κατασκευάζονται από τον όμιλο Fiat και θα χρησιμοποιηθεί από όλες τις μάρκες του.Προς το παρόν συνδυάζεται με τον 1,4TJet και με τον 0,9 turbo.Ντεμπούτο θα γίνει στη MiTo με αποδόσεις 135 (Σεπτέμβριος 2009) και λίγο αργότερα 165 και 105 ατμοσφαιρικών ίππων,καθώς και στα 500 και Panda (0,9 SEG turbo) το 2010.
H Fiat θα διαθέτει κατόπιν αδείας την τεχνολογία multiair και σε άλλους κατασκευαστές...αλλά δεν θα πουλήσει και τα δικαιώματα της πνευματικής ιδιοκτησίας (όπως είχε γίνει με την τεχνολογία common rail),τα οποία θα παραμείνουν σε αυτήν.Οι κινητήρες multiair προς το παρόν θα κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις του Termoli (Basilicata) και αργότερα και της Πολωνίας,ενώ σύντομα θα είναι δυνατή η παραγωγή σε όλες τις εγκαταστάσεις του ομίλιου από την Ιταλία ως την Ινδία,με παραγωγική δυνατότητα 3800 μονάδων ημερησίως,ενώ στην παραγωγή αυτή μπορούν να προστεθούν ακόμα 600.000 μονάδες το χρόνο από τα εργοστάσια του ομίλου στη Βραζιλία.
Το κόστος για έναν κινητήρα multiair σε σχέση με έναν συμβατικό,ανέρχεται για την FPT στα 500 ευρώ ανά μονάδα.Το αντίστοιχο κόστος για τον καταναλωτή θα είναι γύρω στα 1000 ευρώ.
http://www.alfisti.gr/docs/MULTIAIR PRESS CONFERENCE.GENEVA 2009.pdf
Πολύ ενδιαφέρον pdf περί MultiAir.http://v3.espacenet.com/publicationDetails/originalDocument?CC=EP&NR=2017439A1&KC=A1&FT=D&date=20090121&DB=EPODOC&locale=en_EP
European Patent OfficeOfficial Site
http://www.fptmultiair.com/Φιλε απλα εισαι απιστευτος και ευχαριστουμε για της πληροφοριες σου!!!
Καλο μου ακουγεται ολο αυτο!!
Ολο αυτο ομως ειναι μονοδρομος αν θες να παρεις συγκεκριμενα το gp Abarth γιατι προστοπαρων ειναι και πολυ δυνατος και βελτιοσημος αρκετα απο οτι βλεπω!εμενα μαρεσει το gpA οχι απλα μαρεσει με τρελαινει, και θα δω τι θα κανω τελικα αν θα το παρω η οχι απλα το θελω να σηκωνει αυτα τα 180 (ss)που λενε και να μην εχω προβλημα..!!
Οσο για το opc παιδια το αμαξι το εχει ο κολητος μου γιαυτο μαρεσει οπως ειπα και πριν!(λιγο υπερβολικο με το μπλε βεβαια αλλα..)και μια χαρα στριβουμε και μια χαρα παμε βολτες και πολυ δυνατο ειναι!Kαι 2 και 3 ατομα μεσα παει πολυ καλα!!εχει ομως ενα κακο αν φοραει 18αρες και πας ταξιδακι με αυτο θα σε πονεσει η μεσουλα σου!!!!κατι πολυ βασικο!!!γενικα ομως τρελο τουτου! -
Ο χρήστης giod7 έγραψε:
opc?gia eytheies kalo einai..Τι δε σου αρεσε στο στριψιμο του?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
opc?gia eytheies kalo einai..
Τι δε σου αρεσε στο στριψιμο του?
Eπειδη ημουν στο 'παρα πεντε' για αυτο το αυτοκινητο και παρακολουθουσα οτι
reviews γινοταν σε ΟΛΗ την Ευρωπη θα πω απλα και συνοπτικα οτι:
Για τον κινητηρα δεν το συζηταω, εχει πολυ δυναμη παντου.
Το πλαισιο ειναι καλο, στιβαρο, οι αναρτησεις (με 17αρες) λιγο μαλακες
σε συνεχομενες στροφες, αφου γερνει λιγο περισσοτερο απ' οσο θελεις.
Εν μερει λυνεται με 18αρες αλλα τοτε ξεπερνωντας το προηγουμενο προβλημα,
δημιουργεις αλλα! Κοπαναει αρκετα, θελει πολυ προσοχη σε λακουβες, και κουραζει
σε ταξιδι.
Και στο δια ταυτα: το τιμονι αν και γρηγορο δεν εχει την αισθηση που θελεις
σε μια σπορτιφ κατασκευη, το γκαζι του δεν εχει την ρυθμισιμοτητα που χρειαζεται
για να μπορεσεις να εκμεταλλευτεις ολη την δυναμη του και ουσιαστικα
να την περασεις στο δρομο, και οχι να ταλαιπωρεις τα λαστιχα.
Το συνολικο στησιμο του ειναι καλο, προσανατολισμενο για γρηγορα και ασφαλη περασματα
με 'καθαρες γραμμες' με την συμμετοχη του πισω μερους οποτε χρειαστει
αλλα σε λογικες ποσοτητες και γωνιες.
Τελος το κιβωτιο αν και με στιβαρη αισθηση εχει πολυ μεγαλες διαδρομες
για το στυλ του αυτοκινητου, αν και αυτο προσωπικα δεν με προβληματισε οσο
το μετριο συστημα διευθυνσης και η αποτομη on/off αισθηση του γκαζιου.
Ενδεχομενως αυτα τα 'προβληματακια' να περιοριζονται(?) με τοποθετηση
μπλοκε διαφορικου (της quaife ATB), με μια μπαρα θολων για καλυτερο δεσιμο του μπροστινου συστηματος (και ελαφρια βελτιωση του σε αισθηση), και ισως με λιγο
αρνητικο καμπερ στους εμπρος τροχους αλλα παντα με τις στανταρ 17αρες.
Αυτα βεβαια με επιπροσθετα εξοδα, σωστο ψαξιμο, πειραματισμο και αμφιβολη διατηρηση εγγυησης, σε πιθανη τοποθετηση μπλοκε διαφορικου. -
Aπο δικη μου εμπειρια:
Το αμαξι στριβει αριστα, με σχεδον μηδενικες κλισεις, ο ημιακαμπτος δεν κοπαναει, το πισω μερος δεν αναπηδαει σχεδον ποτε και γενικα το πισω μερος ειναι μαλλον ουδετερο.
Γενικα θα ελεγα πως η αναρτηση ειναι πολυ καλα ρυθμισμενη.
Προσωπικα, βρισκω το OPC πολυ ανετο, ακομα και για ταξιδι. (Φανταστικα καθισματα)Το κιβωτιο ειναι γρηγορο και σαφες,ενω δε διαπιστωσα υπερβολικα μεγαλες διαδρομες.
Το τιμονι οντως ειναι λιγο...ηλεκτρικο και πιο ελαφρυ απο οσο θα περιμενε κανεις, και το γκαζι,ειναι αληθεια, λειτουργει καπως σα...διακοπτης. (on-off) Αλλα, συνηθιζεται γρηγορα.
Γενικα, η αποψη μου συμπιπτει ακριβως με αυτη της Ισμηνης Φαμπιατου
-
Nαι το σημαντικοτερο ειναι οτι εχει μοτεραρα!!
Σας λεω ειμαι αναμεσα στο abarh και το opc!!απλα το opc το βελτιωνεις οσο γουσταρεις εως και 230 αφοβα το αλλο ποσο να παει..200??παει ομως τοσο χωρις προβληματα και φοβους??
Υ.Γ διάβασα ολο το threat απο την αρχη και μου πηρε πανω απο 13 ωρες -
Ο χρήστης Al3xandros έγραψε:
Nαι το σημαντικοτερο ειναι οτι εχει μοτεραρα!!
Σας λεω ειμαι αναμεσα στο abarh και το opc!!απλα το opc το βελτιωνεις οσο γουσταρεις εως και 230 αφοβα το αλλο ποσο να παει..200??παει ομως τοσο χωρις προβληματα και φοβους??
Υ.Γ διάβασα ολο το threat απο την αρχη και μου πηρε πανω απο 13 ωρεςΕισαι σιγουρος για το αφοβα? Το μοτερ ηδη δουλευει με 1,5 bar, ποσο ακομα μπορεις να το σηκωσεις με ασφαλεια?
-
Ενα προγραμμα του βαζεις ανετα πανω!!τουλαχιστον απο οτι εχω δει στο opel club..εκει βεβαια θα δεις και 260+ αλογα..σε opc παντα λεμε
τωρα αν το abarthaki μου ελεγε καποια πυγη αξιοπιστη ισως και η abarth η ιδια οτι το αμαξακι το πας με προγραμμα απο 180 (ss) στα 200 αφοβα αλλα ως εκει θα το επαιρνα τωρα!!!μαρεσει πολυ περισοτερο το abath αλλα οπως ειπα και πριν δεν ξερω αν θα μου φτανανε καπια στιγμη τα 180..και δεν θα θελα παλυ να τρεχω για αλλο αμαξι...μπορει να ειμαι υπερβολικος αλλα κοιταω το μακρινο μελλον για να ειμαι καλα στο παρον!! -
Ενα προγραμμα του βαζεις ανετα πανω!!τουλαχιστον απο οτι εχω δει στο opel club..εκει βεβαια θα δεις και 260+ αλογα..σε opc παντα λεμε
τωρα αν το abarthaki μου ελεγε καποια πυγη αξιοπιστη ισως και η abarth η ιδια οτι το αμαξακι το πας με προγραμμα απο 180 (ss) στα 200 αφοβα αλλα ως εκει θα το επαιρνα τωρα!!!μαρεσει πολυ περισοτερο το abath αλλα οπως ειπα και πριν δεν ξερω αν θα μου φτανανε καπια στιγμη τα 180..και δεν θα θελα παλυ να τρεχω για αλλο αμαξι...μπορει να ειμαι υπερβολικος αλλα κοιταω το μακρινο μελλον για να ειμαι καλα στο παρον!!Ναι οκ...με το προγραμμα λοιπον τι πιεση θα σηκωνει για να βγαλει αυτα τα αλογα? 2,0 bar? Πιστευεις οτι ειναι ασφαλες? Γι αυτο και οι πιο 'συντηρητικοι' του δινουν μονο 210 με προγραμμα.....http://en.bsr.se/products/t1174/
-
τωρα αν το abarthaki μου ελεγε καποια πυγη αξιοπιστη ισως και η abarth η ιδια οτι το αμαξακι το πας με προγραμμα απο 180 (ss) στα 200 αφοβα αλλα ως εκει θα το επαιρνα τωρα!!!μαρεσει πολυ περισοτερο το abath αλλα οπως ειπα και πριν δεν ξερω αν θα μου φτανανε καπια στιγμη τα 180..και δεν θα θελα παλυ να τρεχω για αλλο αμαξι...μπορει να ειμαι υπερβολικος αλλα κοιταω το μακρινο μελλον για να ειμαι καλα στο παρον!!Εχουμε 'μαθει' ολοι με 200 αλογα και πανω απο' οτι βλεπω...
Παντως για την ιστορια οταν σε ολα τα reviews γραφουν για υποστροφη
και εντονο σπιναρισμα εσωτερικου τροχου σε κλειστες στροφες με την εργοστασιακη δυναμη και ακομα και την προσθηκη μεγαλυτερων ζαντων σε διαμετρο, στο OPC μια περαιτερω
αυξηση ιπποδυναμης μαλλον θα το τοποθετουσε στην κορυφη των 'πεζοδρομιοκυνηγων'.
Η δυναμη ειναι το μονο που δεν του λειπει...
Εκτος βεβαια αν μιλαμε για χρηση του κυριως σε ευθειες, μετρωντας 'κολωνες'
και 'καροτσες'...
Αλλα ειμαι και
Ετσι οπως ειναι απο το εργοστασιο τα δυο αυτοκινητα, το GPA ειναι ενα καλυτερο
πακετο για αυτους που εχουν σπορ αναζητησεις και τους αρεσει να 'στριβουν'.
Τωρα βεβαια περι ορεξεως... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
τωρα αν το abarthaki μου ελεγε καποια πυγη αξιοπιστη ισως και η abarth η ιδια οτι το αμαξακι το πας με προγραμμα απο 180 (ss) στα 200 αφοβα αλλα ως εκει θα το επαιρνα τωρα!!!μαρεσει πολυ περισοτερο το abath αλλα οπως ειπα και πριν δεν ξερω αν θα μου φτανανε καπια στιγμη τα 180..και δεν θα θελα παλυ να τρεχω για αλλο αμαξι...μπορει να ειμαι υπερβολικος αλλα κοιταω το μακρινο μελλον για να ειμαι καλα στο παρον!!Εχουμε 'μαθει' ολοι με 200 αλογα και πανω απο' οτι βλεπω...
Παντως για την ιστορια οταν σε ολα τα reviews γραφουν για υποστροφη
και εντονο σπιναρισμα εσωτερικου τροχου σε κλειστες στροφες με την εργοστασιακη δυναμη και ακομα και την προσθηκη μεγαλυτερων ζαντων σε διαμετρο, στο OPC μια περαιτερω
αυξηση ιπποδυναμης μαλλον θα το τοποθετουσε στην κορυφη των 'πεζοδρομιοκυνηγων'.
Η δυναμη ειναι το μονο που δεν του λειπει...
Εκτος βεβαια αν μιλαμε για χρηση του κυριως σε ευθειες, μετρωντας 'κολωνες'
και 'καροτσες'...
Αλλα ειμαι και
Ετσι οπως ειναι απο το εργοστασιο τα δυο αυτοκινητα, το GPA ειναι ενα καλυτερο
πακετο για αυτους που εχουν σπορ αναζητησεις και τους αρεσει να 'στριβουν'.
Τωρα βεβαια περι ορεξεως...Ναι σωστα ολλα αυτα αλλα,λεω οτι αν θες λιγο παραπανω δυναμη θα την συκωσει αυτο ειπα,οχι οτι αν το επαιρνα θα το αναβαθμιζα ευθεως...
Εσυ τι αμαξι εχεις αν επιτρεπεται? -
Να μάθουμε τι έχει και o popol@ros.
Σοβαρά τώρα, από κάποιο σημείο και μετά (ξέρω εγώ, κανά 20+ ροπόκιλα και κανά 150-170 ίππους) δεν νομίζω ότι τα βάζουμε κάτω στους ελληνικούς δρόμους, any given time, όπως έλεγε και ο παππούς μου. Δεν λέω ότι δεν είναι αντιληπτές οι διαφορές, αλίμονο, αλλά η οριακή βελτίωση των ταχυτήτων μας σε σβέλτη οδήγηση δεν αντισταθμίζει την οριακή αύξηση της ιπποδύναμης και των επιδόσεων στην ευθεία. Συν το ότι γλιτώνεις συνήθως στην οριακή άνεση που παρέχεται όπως και στον οριακό εξοπλισμό σε σύγκριση με το οριακό κόστος. Κάτι σαν τον γνωστό αντιπρόσωπο Citroen δηλαδή.
Σε απλά ελληνικά: Προτιμώ ένα supermini GTi των 150 π.χ. ίππων με καλό εξοπλισμό και καλή τιμή, παρά ένα των 180+ ίππων με πιο άγριες διαθέσεις και αυξημένη τιμή και υποστροφή. Το 150αρι θα είναι πιθανότατα πιο all around και θα το πιω και καλύτερα. Άλλο αν όποιος με βλέπει με το 200αρι θα με πατάει κάτω στις ευθείες σίγουρα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
any given time, όπως έλεγε και ο παππούς μου.
πολύ προχώ ο παππούς σου
Σε απλά ελληνικά: Προτιμώ ένα supermini GTi των 150 π.χ. ίππων με καλό εξοπλισμό και καλή τιμή, παρά ένα των 180+ ίππων με πιο άγριες διαθέσεις και αυξημένη τιμή και υποστροφή. Το 150αρι θα είναι πιθανότατα πιο all around και θα το πιω και καλύτερα. Άλλο αν όποιος με βλέπει με το 200αρι θα με πατάει κάτω στις ευθείες σίγουρα.
Συμφωνώ εν μέρει με αυτό πάτερ,αλλα έχω να σου εξομολογηθώ , ότι αν το υποθετικό deal είχε στο μενού δύναμη 180 ίππων και μια βελτιωμένη συμπεριφορά λόγω πιο ψαγμένης ανάρτησης,πιθανής ύπαρξης μπλοκέ (ή και καλού ψευτο-) και δεν ζητούσαν τον ουρανό με τα άστρα ο βελτιωτής ή η μαμά εταιρία όταν έφτανες στο ταμείο,δεν θα αποτελούσε ισχυρότερο δέλεαρ ώστε να 'γράψεις' στα παλαιά σου υποδήματα (ή μοκασίνια,αναλόγως την ενορία ) ένα καλύτερο πακέτο εξοπλισμού?
Fiat Grande Punto ABARTH