-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
1: αυτοί δρουν εθελοντικά... ο εθελοντισμός είναι αρετή όλων... δεν έχει διακρίσεις...
Ας πάνε τοτε να καθαρισουν πεζοδρόμια,γιατι μου ανακυρησονται 'πάνθηρες' και κυνηγανε 'κακούς';
2: το να σου κολλούν αυτοκόλλητο από κτεο, από ναυτιλιακή, από ξενοδοχεία, από παρκινγκ, είναι το ίδιο κ το αυτό με αυτό το αυτοκόλλητο.
εχουν αυτοι το δικαίωμα να το κανουν;Ειναι νίμιμοι,ή στηριζονται και αυτη στη μη επιβολη των νόμων;
3: δεν βάζουν ακρίτως, αλλά μόνο σε καταφανή αυτοκίνητα... δεν έχω πετύχει να βάλουν σε αυτοκίνητο που έχει παρκάρει κανονικά. (κ αν γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι 1 %... όπως κάνουν υπερβολές κ οι αστυνομικοί, οι δικαστές, οι εφοριακοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι... το γεγονός αυτό δεν καταδικάζει όλους)
Αυτο δεν μπορεις να το εγγυηθεις όμως.Εαν καποιος εχει τις κακες του (ή εχει νοητικά προβλήματα) θα κολλήσει οπουδηποτε.Για αυτο λέω πώς δεν ελέγχονται ποιοί 'τιμωρούνε' και με ποιά κριτηρια.
Ο καθενας μπορει να κανει του κεφαλιού του4: δεν βγαίνουν οπωσδήποτε έξω για να βγάλουν το κόμπλεξ τους... απλώς εκεί που περνούν, αν δουν κάποιον του κολλούν αυτοκόλλητο...
Τι λές;Εδω εχουνε ηδη τυπωμενα αυτοκόλλητα,αρα βγαινουν για 'κυνηγι'.
5: δε χάθηκε κ ο κόσμος αν σου κολλήσουν κ ένα αυτοκόλλητο...
δεν καταλαβα τι θες να πεις
6: πχ σκηνικό... σφάζει ένας το stop, παραλίγο να σε τρακάρει κ το αίμα σου ανεβαίνει στο κεφάλι... κ εσύ (πχ) τον κυνηγάς για να του ζητήσεις τον λόγο (όπως το κάνουν πολλοί αυτό). Γιατί τον κυνηγάς? Αστυνόμος είσαι? Αν θες τηλεφώνησε την αστυνομία να τον πιάσει... Γιατί του ζητάς τον λόγο? Δε σε τράκαρε... Απλώς ένα στοπ πέρασε... (αν ισχυριστείς ότι παραλίγο να σε τρακάρει, θα σου πω ότι κ ένας πεζός δεν μπορεί να περάσει τον δρόμο κ κινδύνεψε να πάει από τον δρόμο...)
Παιδες,δεν διαβαζετε καν τι λέω.Αλλο το να κυνηγήσεις αυτον που σε εφερε εσενα προσωπικα σε κίνδυνο,και άλλο να αναλάβειες το ρόλο του τιμωρού και να βγεις απο το σπίτι σου για να κυνηγήσεις 'κακούς'
Εαν κυνηγησεις καποιον επειδη εξαγριώθηκες,αποτελει αυθόρμητη αντιδραση και όχι οργανωμενη δραση7: βαρέθηκα να διαβάζω για αυτό το θέμα... εξαρτάται από το πόσο ενεργοί πολίτες είμαστε... το ίδιο ισχύει κ με ενα παρατημένο αυτοκίνητο σε μια γειτονιά... Για ποιο λόγο ένας να τηλεφωνήσει στην αστυνομία να το πάρει? Δική του δουλειά είναι? Ας το δει η αστυνομία κ ας το πάρει... Γιατί να κρίνουμε εμείς κ όχι η αστυνομία κ να της πούμε να βάλει ένα αυτοκόλλητο? Ας το σημειώσει μόνη της...
κι'εγω θα σταματησω.Ούτως η άλλως κανενας δε διαβαζει αυτα που γραφω
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
6: πχ σκηνικό... σφάζει ένας το stop, παραλίγο να σε τρακάρει κ το αίμα σου ανεβαίνει στο κεφάλι... κ εσύ (πχ) τον κυνηγάς για να του ζητήσεις τον λόγο (όπως το κάνουν πολλοί αυτό). Γιατί τον κυνηγάς? Αστυνόμος είσαι? Αν θες τηλεφώνησε την αστυνομία να τον πιάσει... Γιατί του ζητάς τον λόγο? Δε σε τράκαρε... Απλώς ένα στοπ πέρασε... (αν ισχυριστείς ότι παραλίγο να σε τρακάρει, θα σου πω ότι κ ένας πεζός δεν μπορεί να περάσει τον δρόμο κ κινδύνεψε να πάει από τον δρόμο...)
Παιδες,δεν διαβαζετε καν τι λέω.Αλλο το να κυνηγήσεις αυτον που σε εφερε εσενα προσωπικα σε κίνδυνο,και άλλο να αναλάβειες το ρόλο του τιμωρού και να βγεις απο το σπίτι σου για να κυνηγήσεις 'κακούς'
Εαν κυνηγησεις καποιον επειδη εξαγριώθηκες,αποτελει αυθόρμητη αντιδραση και όχι οργανωμενη δρασηΜάλλον και εσύ δε διαβάζεις τι γράφουμε. Περπατάω στο πεζοδρόμιο, βρίσκω κάποιον παρκαρισμένο εκεί να απειλεί τη σωματική μου ακεραιότητα (πράγμα που ισχύει, επειδή αναγκάζομαι να κατέβω στο δρόμο για την πάρτη του). Εξαγριώνομαι. Αντί να τον κυνηγήσω, όπως θα έκανες εσύ αυτόν που πέρασε στοπ και παραλίγο να σε εμβολίασει, του κολλάω αυτοκόλλητο, εφόσον δεν τον βρισκω να του τα χώσω.
Αν ήταν εκεί μπροστά, θα αντιδρούσα αλλιώς. Απλά τα πράγματα. -
ακυρο ποστ
σοορυ -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
..........
ΥΓ. Καλό θα είναι όσοι δεν έχουν σχέση με νομικά, να αποφεύγουν να ερμηνεύουν νόμους και να κάνουν εικασίες περί φθοράς ξένης περιουσίας, με τον ίδιο τρόπο που οι άσχετοι με τα Ιατρικά, δεν πρέπει να δίνουν συμβουλές σε ασθενείςΕπειδή περί φθοράς ξένης περιουσίας το έχω αναφέρει και εγώ, αλλά όχι ότι την προκαλεί το αυτοκόλλητο, θέλω να μου απαντήσετε το εξής: Έστω ότι στο αυτοκίνητο που πάτε να κολλήσετε αυτοκόλλητο, στο σημείο εκείνο το φτερό ή η πόρτα έχει λακούβα, γρατζουνιά κάποια ζημιά τέλος πάντων. Όταν ο ιδιοκτήτης σε πιάσει να ακουμπάς το αυτοκίνητο και σε κατηγορήσει ότι εσύ μόλις το ακούμπησες την προξένησες και πως πριν δεν υπήρχε, πως θα αποδείξεις ότι δεν το έκανες; Εκείνος έχει και αποδεικτικό στοιχείο, το αυτοκόλλητο που του κόλλησες (πράγμα που σημαίνει ότι όντως ακούμπησες το αυτοκίνητό του).
Κατ'αρχας, αυτος πρεπει να αποδειξει οτι εσυ εκανες την ζημια, οχι αναποδα. Τα επιχειρηματα ειναι
ΙΧης: Να, ακουμπησε το αυτοκινητο μου, ειναι προφανες επειδη υπαρχει το αυτοκολλητο που εκεινος εβαλε.
Πεζος: Ναι, ακουμπησα το αυτοκινητο του αλλα δεν εκανα ζημια
ΙΧης: Εβαλες πολυ δυναμη και εκανες λακουβα στο παρμπριζ μου...
Πεζος:
Πεζος: Οσον αφορα την λαμαρινα, ειναι ανθρωπινως αδυνατον να βαλω τοση δυναμη κολλωντας ενα αυτοκολλητο, που να κανει λακουβα σε λαμαρινα. Οσο για τις γρατζουνιες παραδιπλα, υπηρχαν απο πριν.
Και αντε αποδειξε εσυ οτι τις γρατζουνιες τις εκανε εκεινος, εκεινη την στιγμη που τον επιασες να κολλαει αυτοκολλητο. Ασε που μια γρατζουνια κανει μπαμ απο χιλιομετρα αμα ειναι φρεσκια η οχι...
(και το σεναριο συνεχιζεται μεχρι να βαρεθουν ή να αρχισουν οι φαπες).Hunter να υποθεσω δηλαδη οτι τον τυπα που εκλεινε ενα στενο και με εστελνε να κανω γυρους για να παω σπιτι μου, εσυ απλα θα τον ετρωγες στην μαπα?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Eγω αδυνατω να βρω λύση (αλλωστε δεν ειπα οτι θα'βρισκα) αλλα επιμενω στο οτι η αντιμετωπιση με ρευστα κριτηρια (όπως μας καυλώσει) αποτελει σφαλμα.Έχεις κολλήσει ρε... δεν είναι 'όπως μας καυλώσει' αντιμετώπιση. Είναι πολύ συγκεκριμένη και δεν προκαλεί ζημιά. Εκνευρισμό ίσως, αλλά όχι ζημιά.
-
οι περισσοτεροι φορουμαδες νομιζω ειναι υπερμαχοι να σπασεις τη μαπα ενος ζωου παρα να του κολλησεις αυτοκολλητο
Παντως οσα αυτοκολλητα εχω δει ειναι κολλημενα στο παμπριζ και οχι στην λαμαρινα ,και δεν εχω δει και λιγα,αλλα αυτο δεν αποκλειει καποιος ανεγκεφαλος να κολλησει και στην λαμαρινα,πραγμα που ευχομαι να μη γινει βεβαια
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αλλοι προτιμουν τα πορτοκαλια και αλλοι τα μηλα....απλα καταλαβε οτι αυτο που σου λεω εγω τραβοντας το απο τα μαλια σαν παραδειγμα καποιοι το θεωρουν λογικο, δεν γινεται ο καθε ενας να κρινει και να τιμωρει κατα το δοκουνEνα αυτοκολλητο ρε συ ειναι δεν σε εβαλε κανεις να κανεις τσουληθρα γυμνος πανω σε ξυραφακια.Και αφου εσυ εισαι σωστος τι νοιαζεσαι τοσο?
Ειναι ενδιαφερον πως ξεκινησε το θεμα με ενα αυτοκολητο και φτασαμε στην καταπατηση των ανθρωπινων δικαιωματων.Τελικα μονο το δεντρο βλεπουμε.Ισως γιατι δεν θελουμε να δουμε παραπερα. -
Δε μου λέτε ρε μάγκες, αν κάποιος είχε σοβαρό λόγο να σταματήσει κάπου; Το σκεφτήκατε αυτό;
Για παράδειγμα, πριν 1,5 χρόνο πήγα ένα φίλο στο γιατρό. Τον είχε πιάσει η μέση του και ήταν σε μεγάλα χάλια. Δεν υπήρχε κίνδυνος ζωής αλλά έπρεπε να τον δει ένας γιατρός να τον ανακουφίσει από τον πόνο. Το ιατρείο ήταν σε ένα στενό, κοντά στη Μιχαλακοπούλου. Πάρκαρα παρανόμως πάνω στη Μιχαλακοπούλου και τον πήγα απέναντι στο ιατρείο. Ο γιατρός μου έδωσε λίστα για ψώνια. Βρήκα ένα διανυκτερεύων φαρμακείο. πήρα το αμάξι, πάρκαρα δίπλα από στάση λεωφορείου και μπήκα στο φαρμακείο. την τρίτη φορά (επιστρέφοντας στο ιατρείο) βρήκα θέση να παρκάρω νομίμως.
Σε όλη αυτή την ιστορία είχε σημασία να κινηθώ γρήγορα και να παρκάρω όσο το δυνατόν κοντύτερα στον προορισμό μου. Αν είχε χρειαστεί να παρκάρω στο πεζοδρόμιο θα το έκανα. Θα μου άξιζε αυτοκόλλητο με γάϊδαρο; -
Αντρέα, πάρτο σαν μία μορφή μαζικής διαμαρτυρίας όπως διαδήλωση ή κατάληψη. Έχουμε δικαίωμα σαν πολίτες να διαμαρτυρηθούμε.
Αν ήταν ένας εγκεκριμένος φορέας που έκανε αυτήν την κίνηση θα σε πείραζε το ίδιο? -
Kacey, φέρνει και έναν (ψευδο)μάρτυρα και άντε να αποδείξεις εσύ ότι δεν το έκανες...
Το θέμα δεν είναι εκεί όμως. Το θέμα είναι πως (αυτο)εξουσιοδοτούνται να ενεργούν άτομα χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ έλεγχο. Μπορεί οι περισσότεροι εδώ μέσα να έχουν μια σωστή κρίση του τι εστί αποδεκτό και τι ζωώδες παρκάρισμα, όμως πολύς κόσμος εκεί έξω παραμένει ηλίθιος και χαμηλού νοητικού επιπέδου. Τι σε κάνει να πιστεύεις λοιπόν, πως από τη στιγμή που υπάρχουν διαθέσιμα free τα αυτοκόλλητα και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος του πως αυτά χρησιμοποιούνται, ότι δεν θα γίνει λάθος χρήση τους;
Θες και παράδειγμα; Πριν μερικά χρόνια είχα να πάω σε μια εταιρεία στην Λ.Κηφισίας στα Σίδερα Χαλανδρίου. Εκεί όπως ξέρεις το πρωί είναι κόλαση από παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Στα πίσω στενά λοιπόν, κάνοντας μερικές βόλτες, εντοπίζω μια άδεια θέση έξω από μια μονοκατοικία. Η θέση ήταν κανονική, στη σωστή πλευρά που παρκάρουν όλα τα αυτοκίνητα, χωρίς καμία απαγορευτική πινακίδα. Παρκάρω κανονικά, χωρίς καν να ακουμπάω το πεζοδρόμιο και χωρίς να ενοχλώ κανέναν (χωρίς να κλείνω είσοδο ή ράμπα). Μετά απο μισή ώρα περίπου που επιστρέφω, βλέπω έναν τύπο νοητικά καθυστερημένο να βγαίνει από τη μονοκατοικία να βρίζει και να λέει ότι κάλεσε την αστυνομία επειδή πάρκαρα έξω από εκεί...
Φυσικά απαγορευτική ταμπέλα δεν υπήρχε ούτε για δείγμα. Δεν του έδωσα σημασία (δεν είχε νόημα άλλωστε) του έλεγα 'ναι ναι', επιθεώρησα το αυτοκίνητο γύρω γύρω ότι δεν είχε κάνει καμία ζημιά και έφυγα. Ξαναέκανα επίτηδες τον γύρο του τετραγώνου για να σιγουρέψω ότι δεν είχε απαγορευτικό και ότι δεν παρανόμησα. Λίγο καιρό μετά τον πέτυχα στο κέντρο του Χαλανδρίου να περπατάει και να βρίζει αυτοκίνητα.
Ποιος σου λέει εσένα πως δεν θα πέσουν αυτοκόλλητα στα χέρια κάτι τέτοιων τύπων ;
Επίσης αναφέρθηκε κάπου πιο πάνω ότι οι 'πάνθηρες' ενεργούν κατά τρόπο αντίστοιχο με τον τροχαίο που κόβει κλήση κτλ. Η απάντηση; ΚΑΜΙΑ σχέση. Ο ένας είναι εξουσιοδοτημένο άτομο να ενεργεί έτσι. Ο κάθε πάνθηρας είναι αυτοαποκαλούμενος φρουρός του νόμου. Ο μεν τροχαίος κόβει την κλήση επώνυμα και δίνοντας αναφορά στην υπηρεσία του, ο πάνθηρας το κάνει ανώνυμα και ΧΩΡΙΣ κανέναν έλεγχο από ΚΑΝΕΝΑ.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Kacey, φέρνει και έναν (ψευδο)μάρτυρα και άντε να αποδείξεις εσύ ότι δεν το έκανες...Το θέμα δεν είναι εκεί όμως. Το θέμα είναι πως (αυτο)εξουσιοδοτούνται να ενεργούν άτομα χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ έλεγχο. Μπορεί οι περισσότεροι εδώ μέσα να έχουν μια σωστή κρίση του τι εστί αποδεκτό και τι ζωώδες παρκάρισμα, όμως πολύς κόσμος εκεί έξω παραμένει ηλίθιος και χαμηλού νοητικού επιπέδου. Τι σε κάνει να πιστεύεις λοιπόν, πως από τη στιγμή που υπάρχουν διαθέσιμα free τα αυτοκόλλητα και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος του πως αυτά χρησιμοποιούνται, ότι δεν θα γίνει λάθος χρήση τους;
Θες και παράδειγμα; Πριν μερικά χρόνια είχα να πάω σε μια εταιρεία στην Λ.Κηφισίας στα Σίδερα Χαλανδρίου. Εκεί όπως ξέρεις το πρωί είναι κόλαση από παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Στα πίσω στενά λοιπόν, κάνοντας μερικές βόλτες, εντοπίζω μια άδεια θέση έξω από μια μονοκατοικία. Η θέση ήταν κανονική, στη σωστή πλευρά που παρκάρουν όλα τα αυτοκίνητα, χωρίς καμία απαγορευτική πινακίδα. Παρκάρω κανονικά, χωρίς καν να ακουμπάω το πεζοδρόμιο και χωρίς να ενοχλώ κανέναν (χωρίς να κλείνω είσοδο ή ράμπα). Μετά απο μισή ώρα περίπου που επιστρέφω, βλέπω έναν τύπο νοητικά καθυστερημένο να βγαίνει από τη μονοκατοικία να βρίζει και να λέει ότι κάλεσε την αστυνομία επειδή πάρκαρα έξω από εκεί...
Φυσικά απαγορευτική ταμπέλα δεν υπήρχε ούτε για δείγμα. Δεν του έδωσα σημασία (δεν είχε νόημα άλλωστε) του έλεγα 'ναι ναι', επιθεώρησα το αυτοκίνητο γύρω γύρω ότι δεν είχε κάνει καμία ζημιά και έφυγα. Ξαναέκανα επίτηδες τον γύρο του τετραγώνου για να σιγουρέψω ότι δεν είχε απαγορευτικό και ότι δεν παρανόμησα. Λίγο καιρό μετά τον πέτυχα στο κέντρο του Χαλανδρίου να περπατάει και να βρίζει αυτοκίνητα.
Ποιος σου λέει εσένα πως δεν θα πέσουν αυτοκόλλητα στα χέρια κάτι τέτοιων τύπων ;
Επίσης αναφέρθηκε κάπου πιο πάνω ότι οι 'πάνθηρες' ενεργούν κατά τρόπο αντίστοιχο με τον τροχαίο που κόβει κλήση κτλ. Η απάντηση; ΚΑΜΙΑ σχέση. Ο ένας είναι εξουσιοδοτημένο άτομο να ενεργεί έτσι. Ο κάθε πάνθηρας είναι αυτοαποκαλούμενος φρουρός του νόμου. Ο μεν τροχαίος κόβει την κλήση επώνυμα και δίνοντας αναφορά στην υπηρεσία του, ο πάνθηρας το κάνει ανώνυμα και ΧΩΡΙΣ κανέναν έλεγχο από ΚΑΝΕΝΑ.
Το οτι υπαρχουν συμπολιτες που κανουν δεντροφυτευσεις ,περιπολουν τα δαση και καθαριζουν τα ποταμια απο τα σκουπιδια χωρις να ειναι επισημος φορεας ,δεν βλεπω να χαλαει κανενα.Γιατι παντα καποιοι αλλοι πρεπει να κανουν αυτα που εμεις συνειδητα αγνοουμε.
-
madox αυτά που αναφέρεις τις περισσότερες φορές γίνονται από συντονισμένες ομάδες. Υπάρχει εποπτία. Ενώ η φύση των ενεργειών αυτών είναι από μόνη της για θετικό σκοπό. Δεν έχει κάποιο κίνητρο να βλάψει ή να 'τιμωρήσει' κάποιον.
-
Ο χρήστης rethimno02 έγραψε:
Δε μου λέτε ρε μάγκες, αν κάποιος είχε σοβαρό λόγο να σταματήσει κάπου; Το σκεφτήκατε αυτό;Για παράδειγμα, πριν 1,5 χρόνο πήγα ένα φίλο στο γιατρό. Τον είχε πιάσει η μέση του και ήταν σε μεγάλα χάλια. Δεν υπήρχε κίνδυνος ζωής αλλά έπρεπε να τον δει ένας γιατρός να τον ανακουφίσει από τον πόνο. Το ιατρείο ήταν σε ένα στενό, κοντά στη Μιχαλακοπούλου. Πάρκαρα παρανόμως πάνω στη Μιχαλακοπούλου και τον πήγα απέναντι στο ιατρείο. Ο γιατρός μου έδωσε λίστα για ψώνια. Βρήκα ένα διανυκτερεύων φαρμακείο. πήρα το αμάξι, πάρκαρα δίπλα από στάση λεωφορείου και μπήκα στο φαρμακείο. την τρίτη φορά (επιστρέφοντας στο ιατρείο) βρήκα θέση να παρκάρω νομίμως.
Σε όλη αυτή την ιστορία είχε σημασία να κινηθώ γρήγορα και να παρκάρω όσο το δυνατόν κοντύτερα στον προορισμό μου. Αν είχε χρειαστεί να παρκάρω στο πεζοδρόμιο θα το έκανα. Θα μου άξιζε αυτοκόλλητο με γάϊδαρο;Μόνο εγώ πιστεύω οτι εφόσον βρισκόμουν σε πραγματική ανάγκη, και το έκανα όντως για μία φορά, απλώς θα ξεκολλούσα το αυτοκολλητάκι και θα πήγαινα στο σπίτι μου? Δηλαδή ακόμα και 2 αυτοκόλλητα να σου είχαν κολλήσει εκείνη την ημέρα, τι θα είχες πάθει ακριβώς?
Για την ιστορία, ναι θα σου άξιζε ένα αυτοκόλλητο με γάιδαρο κατά την άποψη μου, μόνο στην Ελλάδα βαφτίζεται 'ανάγκη' ο πόνος στη μέση και το φαρμακείο. Σε καμμία (πολιτισμένη) χώρα δεν θα τολμούσες να το κάνεις αυτό που περιγράφεις και να περιμένεις κατανόηση.
Προφανώς δεν μιλάμε για πραγματικά σοβαρά περιστατικά! -
Ζμπουτσαμ, εγω θα ξεκινησω αγωνα εναντια στην ασυδοσια και την αυθερεσια των πανθηρων.
Οπου βλεπω πανθηρα να κολαει αυτοκολητα θα του ριχνω ροχαλα στη μουρη. Αν ειναι κανας νταγλαρας απλα θα χεζω και θα πασαλειφω το μεσα μερος του χερουλιου της πορτας του αμαξιου του με σκατα, ωστε να λερωθει οταν παει να ανοιξει την πορτα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Eγω αδυνατω να βρω λύση (αλλωστε δεν ειπα οτι θα'βρισκα) αλλα επιμενω στο οτι η αντιμετωπιση με ρευστα κριτηρια (όπως μας καυλώσει) αποτελει σφαλμα.
Έχεις κολλήσει ρε... δεν είναι 'όπως μας καυλώσει' αντιμετώπιση. Είναι πολύ συγκεκριμένη και δεν προκαλεί ζημιά. Εκνευρισμό ίσως, αλλά όχι ζημιά.
Kανεις μεγαλο λαθος.Απο τη στιγμη που η πραξη γινεται βαση ενος απλού ισχυρισμου,και χωρις να υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ορισμενο πλαίσιο για την συμπεριφορα η οποία αξιζει να τιμωρηθει,η τιμωρια αφήνεται στην ΚΑΥΛΑ του 'πανθηρα'
Αμα δεν γαμησε απο βραδυς και θελει σημερα να ξεκαυλώσει,ποιός θα τον ελέγξει;Εσυ;
Απορω πραγματικα που την ειδες τη 'συγκεκριμένη αντιμετωπιση'; -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αντρέα, πάρτο σαν μία μορφή μαζικής διαμαρτυρίας όπως διαδήλωση ή κατάληψη. Έχουμε δικαίωμα σαν πολίτες να διαμαρτυρηθούμε.
Αν ήταν ένας εγκεκριμένος φορέας που έκανε αυτήν την κίνηση θα σε πείραζε το ίδιο?Δε μενουμε στη διαμαρτυρια,αλλα οργανωνουμε μαζική δραση.Ειναι αλλο να διαμαρτυρηθω διοτι με ενοχλησες,και άλλο να στησω σχεδιο για να δρασω εναντιον σου
Αν ητανε ενας δημοσιος φορεας,θα ειχε συγκεκριμενοποιήσει τη δραση του,θα ειχε ορισει ποιές πραξεις τιμωρούνται,και θα μπορούσα να αντιδρασω εαν αυτα που μου καταλογησανε δεν ευσταθούν.
Θα ητανε νομιμη δραση συμφωνα με τους νόμους του κρατους,και όχι δραση μιας ανεξελεκτης συμμωρίας,στην οποία τιμωρος μπορει να γινει και ανθρωπος εξαιρετικα χαμηλου νοητικου επιπέδου,ο οποίος δε θα λογοδοτησει ποτε λόγω του ότι δρα αόρατος. -
Ο χρήστης danonito έγραψε:
Αν γνωριζεις απο νομικά,τοτε πές μας αν ειναι νόμιμο να κανω κατι στο αυτοκίνητο κάποιου,χωρις την εγκρισή του.
Μια καλή εξηγηση θελουμε,για το μεχρι που θεωρείται κατι τετοιο ως παρανομο.Θεωρειται υβριστικό ισως;οι περισσότεροι θα ακούσατε (πριν καιρό) για την απόφαση δικαστηρίου στην Γαλλία που έκρινε μη παράνομο το ξεφούσκωμα των ελαστικών*, αφού δεν προκαλείται κάποια φθορά.
Δεν προκαλειται φθορα;Και αν εγω τρακαρω επειδη καποιος μου ξεφουσκωσε τα λαστιχα;
-
εγω απο οτι καταλαβα οσοι θεωρειται τοσο σοβαρο παραπτωμα και αυτοδικια ενα αυτοκολλητο(γιατι για την πραξη μιλαμε και οχι για τους πανθηρες για το μανιφεστο τους τον ακτιβισμο και τριχες κατσαρες)εχετε γενικη διαφορετικη αντιληψη των πραγματων.θεωρειται την λαμαρινα πιο σημαντικη απο τον ανθρωπο και την αξιοπρεπεια του.γιατι μου φαινεται αδιανοητο να θεωρειται λογικο το 'αν περασει στοπ θα τον τσακισω στο ξυλο αν τον δω να κοιταει το αμαξι μου θα τον πετσοκοψω' ενω αν καποιος κολλησει ενα αυτοκολλητο ειναι κατακριτεο,ψευτομαγκια,την ειδες σεριφης κτλπ.
με λιγα λογια θεωρειται την οποιαδηποτε περιουσια του οποιουδηποτε(εστω και αν αυτη η περιουσια σου παραβιαζει την δικια σου ελευθερια) τοσο σημαντικη ωστε δεν επιτρεπεται κανεις ουτε να την αγγιζει αλλα να φωναζει την αστυνομια(οσο ουτοπικο και αν ειναι να θεωρειται αυτο ως επιχειρημα να φωναζεις καθημερινα 10αδες φορες την αστυνομια σε δεκαδες διαφορετικα μερη συγχρονως),αλλα αντιθετα να σαπισει καποιος εναν αλλο στο ξυλο δεν ειναι κατακριτεο αλλα και πραξη που θα τη χαιρετησετε κιολας(και βεβαια εδω δεν χρειαζεραι να φωναξει κανεις την αστυνομια,αφου οπως ειναι φυσικο το ανθρωπινο σωμα εχει λιγοτερη αξια απο τη λαμαρινιτσα μας,αρα ειμαστε ενταξει εκει να παμε να καθαρισουμε μονοι μας,+το οτι σε αυτη την περισταση δεν θα μας κατηγορησει κανεις για ψευτομαγκια)ροδες-ανθρωπος 1-0
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
εγω απο οτι καταλαβα οσοι θεωρειται τοσο σοβαρο παραπτωμα και αυτοδικια ενα αυτοκολλητο(γιατι για την πραξη μιλαμε και οχι για τους πανθηρες για το μανιφεστο τους τον ακτιβισμο και τριχες κατσαρες)εχετε γενικη διαφορετικη αντιληψη των πραγματων.θεωρειται την λαμαρινα πιο σημαντικη απο τον ανθρωπο και την αξιοπρεπεια του.γιατι μου φαινεται αδιανοητο να θεωρειται λογικο το 'αν περασει στοπ θα τον τσακισω στο ξυλο αν τον δω να κοιταει το αμαξι μου θα τον πετσοκοψω' ενω αν καποιος κολλησει ενα αυτοκολλητο ειναι κατακριτεο,ψευτομαγκια,την ειδες σεριφης κτλπ.
με λιγα λογια θεωρειται την οποιαδηποτε περιουσια του οποιουδηποτε(εστω και αν αυτη η περιουσια σου παραβιαζει την δικια σου ελευθερια) τοσο σημαντικη ωστε δεν επιτρεπεται κανεις ουτε να την αγγιζει αλλα να φωναζει την αστυνομια(οσο ουτοπικο και αν ειναι να θεωρειται αυτο ως επιχειρημα να φωναζεις καθημερινα 10αδες φορες την αστυνομια σε δεκαδες διαφορετικα μερη συγχρονως),αλλα αντιθετα να σαπισει καποιος εναν αλλο στο ξυλο δεν ειναι κατακριτεο αλλα και πραξη που θα τη χαιρετησετε κιολας(και βεβαια εδω δεν χρειαζεραι να φωναξει κανεις την αστυνομια,αφου οπως ειναι φυσικο το ανθρωπινο σωμα εχει λιγοτερη αξια απο τη λαμαρινιτσα μας,αρα ειμαστε ενταξει εκει να παμε να καθαρισουμε μονοι μας,+το οτι σε αυτη την περισταση δεν θα μας κατηγορησει κανεις για ψευτομαγκια)ροδες-ανθρωπος 1-0
Το καλυτερο ποστ σε ολο το τοπικ για τους πανθηρες
Με απλα λογια περιεγραψες ακριβως τι συμβαινει
+1000000000000000000 -
To καλύτερο πόστ.Ακριβώς.Μαζευουμε απο όλους κομματια του νοήματος των πόστ των,πλάθουμε μια φαντασία,και αν συμφωνει με τη θέση που είχαμε της δίνουμε 'συν δεκα χιλιάδες'
Δεν ειναι το αυτοκόλλητο,είναι η ίδια η πραξη.Το παραλλήλισε και ο ραταπλάν με χεσιμο,αν δεν το είδατε,για να δειηει οτι δεν ειναι το αυτοκόλλητο.
Αλλα τι να συζηταμε τωρα ε;Ο καθενας στην κοσμαρα του.Τα περι 'στοπ και ξυλοδαρμου' δεν τα ειδα και αυτα πουθενα.Αν τα βρεις να μας τα δειξεις,τηλεφωνησε.
Τη λαμαρινίτσα εναντια στο ανθρωπινο σωμα πάλι;Η διαφορα στην οπτική ειναι το σημειο που συμφωνω.Οι μεν γουσταρουν την αυθαιρεσία (αρκει να βγαινει απ'εξω ο εαυτός τους που παρανομει ειτε με καλή θεληση και προσοχή,ειτε κατα λάθος) απο οποιονδηποτε (μπορει μαστούρη;μαλάκα;ηλίθιο;δεν εχει σημασια) αρκει να τιμωρει τους υποτιθέμενους 'κακούς' ο οποίος μονος του αποφασισε οτι ειναι παραβατες,ενοχλητικοί,παρακατιανοι και γάιδαροι.
Αυτη ειναι η συμπεριφορα που με ενοχλει.Οτι ο καθε παπάρας μπορει να χρισθει δικαστης απο μόνος του.
Το εγραψα καμια εικοσαρια χιλιαδες φορες και κατηγορούμε οτι βαζω τις λαμαρινες πάνω απο τον άνθρωπο
Νομιζω οτι αυτη η σταση ειναι το καλύτερο που μπορειτε να κανετε για να υπερασπίσετε τις θεσεις σας (το να προσπαθειτε να μειωσετε με οποιονδηποτε τροπο τις αντιθετες απόψεις,λέγοντας ότι σας κατεβει) διοτι πραγματικά δεν εχετε επιχειρηματα για να υποστηριξετε την δική σας.
Οι Πάνθηρες των Δρόμων! (πεζοί ακτιβιστές)