-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
To καλύτερο πόστ.Ακριβώς.Μαζευουμε απο όλους κομματια του νοήματος των πόστ των,πλάθουμε μια φαντασία,και αν συμφωνει με τη θέση που είχαμε της δίνουμε 'συν δεκα χιλιάδες'
Δεν ειναι το αυτοκόλλητο,είναι η ίδια η πραξη.Το παραλλήλισε και ο ραταπλάν με χεσιμο,αν δεν το είδατε,για να δειηει οτι δεν ειναι το αυτοκόλλητο.
Αλλα τι να συζηταμε τωρα ε;Ο καθενας στην κοσμαρα του.Τα περι 'στοπ και ξυλοδαρμου' δεν τα ειδα και αυτα πουθενα.Αν τα βρεις να μας τα δειξεις,τηλεφωνησε.
Τη λαμαρινίτσα εναντια στο ανθρωπινο σωμα πάλι;Η διαφορα στην οπτική ειναι το σημειο που συμφωνω.Οι μεν γουσταρουν την αυθαιρεσία (αρκει να βγαινει απ'εξω ο εαυτός τους που παρανομει ειτε με καλή θεληση και προσοχή,ειτε κατα λάθος) απο οποιονδηποτε (μπορει μαστούρη;μαλάκα;ηλίθιο;δεν εχει σημασια) αρκει να τιμωρει τους υποτιθέμενους 'κακούς' ο οποίος μονος του αποφασισε οτι ειναι παραβατες,ενοχλητικοί,παρακατιανοι και γάιδαροι.
Αυτη ειναι η συμπεριφορα που με ενοχλει.Οτι ο καθε παπάρας μπορει να χρισθει δικαστης απο μόνος του.
Το εγραψα καμια εικοσαρια χιλιαδες φορες και κατηγορούμε οτι βαζω τις λαμαρινες πάνω απο τον άνθρωπο
Νομιζω οτι αυτη η σταση ειναι το καλύτερο που μπορειτε να κανετε για να υπερασπίσετε τις θεσεις σας (το να προσπαθειτε να μειωσετε με οποιονδηποτε τροπο τις αντιθετες απόψεις,λέγοντας ότι σας κατεβει) διοτι πραγματικά δεν εχετε επιχειρηματα για να υποστηριξετε την δική σας.κανεις δεν προσπαθησε να το κανει αυτο Ανδρεα
Αντιθετα εσυ προσπαθεις με καθε τροπο να επιβαλλεις την γνωμη σου
Πανε μια βολτα απο το τοπικ με τα ζωα και θα διαπιστωσεις πως τα μισα απο τα ποστ ειναι του στυλ και κατεβηκα κατω και θα τον εδειχνα,και θα τον εκανα ετσι,και θα τον σαπιζα,και τον εκανα ρεζιλι,δηλαδη ολοι παριστανουμε τον μπατσο εκεινη την στιγμη και επιβαλλουμε την ταξη,συμφωνα με την δικη μας κριτικη,και ποτε δεν εκανες λογο για επιβολη του νομου απο εμας.
μαλιστα πολλοι απο εμας αναφερουμε οτι με εκλεισε,δεν με αφησε να περασω κατι το οποιο ειναι σχετικο αναλογα με ποια πλευρα το κοιταμε(εξαιρειται η παραβιαση του στοπ και του ερυθρου σηματοδοτη που ειναι αναμφιβολλα παρανομα και κατακριτεα)δυστυχως δεν μπορουμε να εχουμε εναν μπατσο και ενα δημοτικο υπαλληλο πανω απο το κεφαλι μας ωστε να μπορουμε αμεσα να καταγγελουμε τον παρανομουντα,ποσο μαλλον στην Ελλαδα που το θεμα αστυνομευση ειναι πονεμενη ιστορια
Και στην γειτονια σου φανταζομαι θα υπαρχουν αρκετοι παπαρες που καβαντζωνουν θεσεις για την παρταρα τους και φανταζομαι οτι καποιες φορες η εσυ ή καποιος αλλος αγανακτισμενος τους εχει κανει παρατηρηση για την ατιμη και εγωιστικη τους ενεργεια
Αυτοι που κανουν την παρατηρηση χαρακτηριζονται αυτοματα απο εσενα υπερασπιστες του νομου??
προσπαθουν να επιβαλλουν την ταξη?Οχι ασφαλως.Και τι σε νοιαζει εσενα θα σου απαντησει ο παπαρας που καταλαμβανει την θεση παρανομοως,ας ερθει η αστυνομια να με γραψει.Και επειδη δεν ερχεται και οταν θα ερθει με τον ενα η τον αλλο τροπο θα γλιτωσει την τιμωρεια,θα εξακολουθησει να καταλαμβανει την θεση παρανομως.Συμφωνεις με αυτο?
Ο αλλος παρανομει υπο την ανοχη ολων μας και του κρατους και κολλησαμε στο κατα ποσο παρανομο η νομιμο ειναι να κολλας ενα αυτοκολλητο,οταν διπλα μας,μπροστα στα ματια μας,ολοι παρανομουν(ακομα και εμεις οι ιδιοι)
Και τελος ανδρεα θελω να σου θεσω ενα ερωτημα,εντελως φιλικα
Αμα παρκαρες παρανομα πανω σε πεζοδρομειο(δεν ξερω αν το κανεις η οχι )και επιανες εκεινη την στιγμη ενα πανθηρα να κολλαει ενα αυτοκολλητο ποια θα ητανε η αντιδραση σου? -
Έστω βρε Ανδρέα να δεχτώ ότι όσοι κάνουν αυτές τις κινήσεις είναι ακραίοι και θέλουν να χριστούν αστυνόμοι (ενώ όσοι δε μας αφήνουν να περπατάμε στα πεζοδρόμια δεν είναι κάτι ακόμη χειρότεροι από τους αυτόκλητους αστυνόμους και δε κρύβουν ένα μικρό σατράπη μέσα τους). Να τους χαρακτηρίσω όπως θες, αλλά για βρες μια λύση λιγότερο ακραία (ακραία για εσένα) που να βοηθά λίγο την άτιμη την ποιότητα ζωής που όλοι ζητάμε.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
6: πχ σκηνικό... σφάζει ένας το stop, παραλίγο να σε τρακάρει κ το αίμα σου ανεβαίνει στο κεφάλι... κ εσύ (πχ) τον κυνηγάς για να του ζητήσεις τον λόγο (όπως το κάνουν πολλοί αυτό). Γιατί τον κυνηγάς? Αστυνόμος είσαι? Αν θες τηλεφώνησε την αστυνομία να τον πιάσει... Γιατί του ζητάς τον λόγο? Δε σε τράκαρε... Απλώς ένα στοπ πέρασε... (αν ισχυριστείς ότι παραλίγο να σε τρακάρει, θα σου πω ότι κ ένας πεζός δεν μπορεί να περάσει τον δρόμο κ κινδύνεψε να πάει από τον δρόμο...)
Παιδες,δεν διαβαζετε καν τι λέω.Αλλο το να κυνηγήσεις αυτον που σε εφερε εσενα προσωπικα σε κίνδυνο,και άλλο να αναλάβειες το ρόλο του τιμωρού και να βγεις απο το σπίτι σου για να κυνηγήσεις 'κακούς'
Εαν κυνηγησεις καποιον επειδη εξαγριώθηκες,αποτελει αυθόρμητη αντιδραση και όχι οργανωμενη δρασηΑν νομιζεις οτι καποιος που καιει ενα στοπ σε βαζει στον ιδιο κυνδηνο με καποιον που παρκαρει στο πεζοδρομιο και σε αναγκαζει να κατεβεις στο δρομο για να περασεις, τοτε ουτε να οδηγεις πρεπει αλλα ουτε και να περπατας στο δρομο χωρις την συνοδεια-εποπτια καποιου ενηλικου.
Επισης αν καψει καποιος ενα στοπ και παραλιγο να τρακαρουμε ειμαι εν βρασμο ψυχης (η οπως στ οδιαολο το λενε οι δικηγοροι) αν παλι την δω πανθηρας των στοπ, παω και την στηνω διπλα σε ενα στοπ και οποιος το περναει αερα τον κυνηγαω και τον δερνω, δεν ειμαι εν βρασμο ψυχης αλλα ψυχακιας. Και μη μου πεις οτι μια τετοια ομαδα δεν θα βοηθουσε εμπρακτα στο να μειωθουν τα τροχαια αφου μετα απο την δημοσιοτητα που θα παρει το θεμα ολοι θα πξηγαινουν φυλαγμενοι στα στοπ να μην φανε μαπες απο τους πανθηρες....ε?
Το θεμα ειναι να σεβεσαι τον συνανθρωπο σου και να μην τον βαζεις σε κινδηνο και να σεβεσαι και την περιουσια του. Εκτος αν με τη μηχανη σου κωστα δεν εχεις παρκαρει ποτε σε πεζοδρομειο και οποτε παρκαρεις καθετα σε στενακι δεν ξεπερνας το πλατος των αυτοκινητων.
ΥΓ. μην μας πεις οτι δεν εχεις παρκαρει με τη μηχανη σου πεζοδρομιο παντως γιατι θα χασω πασα ιδεα.
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
κανεις δεν προσπαθησε να το κανει αυτο Ανδρεα
Αντιθετα εσυ προσπαθεις με καθε τροπο να επιβαλλεις την γνωμη σου
Πανε μια βολτα απο το τοπικ με τα ζωα και θα διαπιστωσεις πως τα μισα απο τα ποστ ειναι του στυλ και κατεβηκα κατω και θα τον εδειχνα,και θα τον εκανα ετσι,και θα τον σαπιζα,και τον εκανα ρεζιλι,δηλαδη ολοι παριστανουμε τον μπατσο εκεινη την στιγμη και επιβαλλουμε την ταξη,συμφωνα με την δικη μας κριτικη,και ποτε δεν εκανες λογο για επιβολη του νομου απο εμας.
μαλιστα πολλοι απο εμας αναφερουμε οτι με εκλεισε,δεν με αφησε να περασω κατι το οποιο ειναι σχετικο αναλογα με ποια πλευρα το κοιταμε(εξαιρειται η παραβιαση του στοπ και του ερυθρου σηματοδοτη που ειναι αναμφιβολλα παρανομα και κατακριτεα)δυστυχως δεν μπορουμε να εχουμε εναν μπατσο και ενα δημοτικο υπαλληλο πανω απο το κεφαλι μας ωστε να μπορουμε αμεσα να καταγγελουμε τον παρανομουντα,ποσο μαλλον στην Ελλαδα που το θεμα αστυνομευση ειναι πονεμενη ιστορια
Και στην γειτονια σου φανταζομαι θα υπαρχουν αρκετοι παπαρες που καβαντζωνουν θεσεις για την παρταρα τους και φανταζομαι οτι καποιες φορες η εσυ ή καποιος αλλος αγανακτισμενος τους εχει κανει παρατηρηση για την ατιμη και εγωιστικη τους ενεργεια
Αυτοι που κανουν την παρατηρηση χαρακτηριζονται αυτοματα απο εσενα υπερασπιστες του νομου??
προσπαθουν να επιβαλλουν την ταξη?Οχι ασφαλως.Και τι σε νοιαζει εσενα θα σου απαντησει ο παπαρας που καταλαμβανει την θεση παρανομοως,ας ερθει η αστυνομια να με γραψει.Και επειδη δεν ερχεται και οταν θα ερθει με τον ενα η τον αλλο τροπο θα γλιτωσει την τιμωρεια,θα εξακολουθησει να καταλαμβανει την θεση παρανομως.Συμφωνεις με αυτο?
Ο αλλος παρανομει υπο την ανοχη ολων μας και του κρατους και κολλαμε στο αυτοκολλητοΤο θεμα 'αστυνόμευση' ειναι πονεμενο,και γι'αυτο ας προσπαθησουνε βνα το κανουμε χειρότερο.Ας πάρουμε το νομο στα χερια μας.Ξερουμε εμεις.
Στα ζωα δεν μπαινω συχνα,ούτε και στα θεματα που εχουν χαρακτηρα γκρινιας.Βγαινει πολύ κόμπλεξ εκει,και απ'ότι φαινεται το έχεις διαπιστωσει και εσυ.
Ακομα και να εμπαινα όμως δε θα αντιδρολυσα διότι εκει ειναι παραπονα.Διαμαρτυρία που γινεται διότι καποιος πιέστηκε.
Εδω μιλάμε για μια πραξη εκδίκησης όμως,η οποία δεν πιστευω οτι θα φερει ποτε τα αποτελέσματα τα οποία εσεις οι 'πάνθηρες' ζητατε.
Το οτι δεν εχουμε και εναν χωροφύλακα μαζι μας,δε σημαινει οτι θα τον παραστησουμε από μόνοι μας.
Και εμενα με ενοχλήσανε,και ζητησα τον λόγο,αλλα ουδεποτε θα παριστανα τον ζορο και τον σωτηρα για τους άλλους.
Ζούμε σε πόλεις που δεν εχουν σχεδιαστει για να εξυπηρετούμαστε.Εαν ζούσαμε στην Ουασινγκτον,ίσως να σκεφτόμουνα διαφορετικά -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έστω βρε Ανδρέα να δεχτώ ότι όσοι κάνουν αυτές τις κινήσεις είναι ακραίοι και θέλουν να χριστούν αστυνόμοι (ενώ όσοι δε μας αφήνουν να περπατάμε στα πεζοδρόμια δεν είναι κάτι ακόμη χειρότεροι από τους αυτόκλητους αστυνόμους και δε κρύβουν ένα μικρό σατράπη μέσα τους). Να τους χαρακτηρίσω όπως θες, αλλά για βρες μια λύση λιγότερο ακραία (ακραία για εσένα) που να βοηθά λίγο την άτιμη την ποιότητα ζωής που όλοι ζητάμε.Διακοσιες φορες να τα γραψω,δεν θα τα διαβασει κανεις.
ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΣΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝΕ.
Αλλα,ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ οποιαδηποτε κίνηση αστυνόμευσης απο οποιονδηποτε τον οποίον δεν μπορω να τον ελέγξω με κανεναν δημοκρατικό τροπο.
Μπορει να βρεθει ενας 'πάνθηρας' που θα με βαλει στο ματι,θα μου κολλάει συνεχως γαιδούρια,και δε θα μπορω να κανω τιποτα.Καταλαβαινεις που οδηγούνε οι οργανωσεις που δεν ελέγχονται;Λύση,όπως εγραψα αλλες δεκα φορες,ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.Και δεν υποχρεούμαι να δωσω εγω λύσεις.Αυτο όμως δε θα με κανει να δεχτω λύσεις της δεκάρας όπως αυτες οι παραπάνω.
Και το χειρότερο,εχω εξαντλήσει τα επιχειρηματά μου,λέγοντάς τα απο εκατο φορες το καθένα,για όποιον δεν εχει διαβασει τις θεσεις μου και ερχεται και με ξαναβαζει να του τις γραψω.
-
δεν ειναι πραξη εκδικησης,εξαλου δεν θα μπορουσε να ειναι αφου δεν ξερεις ποιος ειναι ο κατοχος του αυτοκινητου.Ειναι πραξη διαμαρτυριας και αγανακτησης.δεν παει αλλο αυτη η κατασταση,Το κεντρο σε σημεια που τα πεζοδρομεια δεν εχουν καγκελακια,ειναι απροσπελαστο
απο πεζους
Στη χωρα μας το θεμα καταπατηση των δικαιωματων και αυτοδικια ειναι καθημερινο φαινομενο.ολοι ειμαστε στο ιδιο εργο θεατες καθημερινα και επικροτητες καθε 4 χρονια
Το κολλημα του αυτοκολλητου ισως ςιναι η πιο ανωδυνη αυτοδικια -
Έχουν ήδη ξεκινήσει τα έκτροπα. Ο άλλος δηλώνει ότι θα τα κολλάει με UHU. Τι να πεις μετά...
http://streetpanthers.7.forumer.com/vie ... sc&start=0'Αυτός έχει ξεπεράσει ή όχι τα όρια του να συνετίσεις τον άλλον; Χρησιμοποιεί τα αυτοκόλλητα ως μέσο εκδίκησης και όχι ως παρατήρηση για αυτόν που έκανε την παρανομία ναι ή όχι; Τέτοιους τύπους μπορείς να τους ελέγξεις ναι ή όχι;
-
Δεν ξέρω τι λέτε σχετικά με κανόνες καλής συμπεριφοράς ή όχι, εγώ πάντως
τους τα κολλάω με UHU κ' όχι στο παρπρίζ. Ας παν να γ***** που θα σκεφτούμε μήπως κ' τους κάνουμε ζημιά, τα γα'ι'δούρια.!Και αυτος απλα το εγραψε εκει μεσα...φαντασου τι κανουν αλλοι και δεν το γραφουν εκει.
Τελικα 2-3 ειμασταν παραλογοι.
http://streetpanthers.7.forumer.com/viewtopic.php?t=53Εδω ο κυριος αδειαζει μια σακουλα σκουπιδια πανω στο αμαξι.
http://streetpanthers.7.forumer.com/viewtopic.php?t=6
Εδω ενας αλλος κυριος εκτος απο το αυτοκολητο ξεφουσκωσε και 2 λαστιχα....γιατι ξεφουσκονωντας 2 λαστιχα τον κανεις να φυγει πιο γρηγορα...ε? Μα βεβαια!!!!!! Επισης γλυτωσε με την βοηθεια 3 αλλων πανθηρων....καλα κανεται παιδια και πατε 4δες....ποτε δεν ξερεις!
Επισης για μια μαλακια που διαβασα οτι ο αερας δεν αποτελει περιουσια κανενος,αρκετος κοσμος πληρωνει σε βουλκανιζατερ και αντι για αερα βαζει αζωτο.
Εχω και πολλα αλλα λινκ αλλα καλητερα να μπειτε να θαυμασετε μονοι σας.
-
Ακριβως αυτα που ελεγα οτι θα συμβούν και χωρις να τα διαβασω.Και ούτε και προφητης ειμαι.
Αντε,και αυριο με καλάσνικοφ -
Απο λιγο που διαβασα στο φορουμ τους μαλλον εμμονη τους εχει γινει η τιμωρια των παραβατων.Μηπως φτανουν στο αλλο ακρο ;Και αν δεχτω οτι το χαρτι στο παρμπριζ ειναι ακακο,αλλωστε και η τροχαια εκει το βαζει,το ξεφουσκωμα στα λαστιχα δεν ειναι εγκληματικο;Οχι για τον αερα που ειναι δωρεαν αλλα για τον κινδυνο που υπαρχει να τρακαρεις οταν χωρις να το περιμενεις σου εχουν ξεφουσκωσει 2 λαστιχα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αν νομιζεις οτι καποιος που καιει ενα στοπ σε βαζει στον ιδιο κινδυνο με καποιον που παρκαρει στο πεζοδρομιο και σε αναγκαζει να κατεβεις στο δρομο για να περασεις, τοτε ουτε να οδηγεις πρεπει αλλα ουτε και να περπατας στο δρομο χωρις την συνοδεια-εποπτια καποιου ενηλικου.[...]
Τι λες ρε ratanplan σοβαρά; Κι αν μπορείς να το πεις για μένα π.χ. που είμαι αρτιμελής, μπορείς να το κάνεις με την ίδια ευκολία για έναν τυφλό; Για κάποιον σε καροτσάκι; Και το να γαμάς καθημερινά το επίπεδο ζωής μιας ήδη επιβαρυμένης ομάδας ανθρώπων -αφήνωντας έξω φυσικούς κινδύνους- πόσο εύκολα το χαρακτηρίζεις αμελητέο έναντι άλλων κινδύνων;
(το έχω ξαναγράψει) εδώ στη γειτονιά μου σηκώνουν καθημερινά 2-3 αυτοκίνητα με γερανό, και αφήνουν τουλάχιστον καμιά 10ριά κλήσεις ημερησίως. Ημερησίως. Ο χρονικός προσδιορισμός του 'φαινομένου' νομίζω υπονοεί και την αποτελεσματικότητά του.
Τέσπα, χωρίς διάθεση να εμβαθύνω, νομίζω πως έχουμε αποξενωθεί τόσο πολύ από οποιαδήποτε κοινωνική διαδικασία σε σημείο που πλέον φοβόμαστε και οποιαδήποτε βλέπουμε. Μοναδικό κριτήριο πια μια ιδεαλιστική θεώρηση του δικαιώματος στην ατομική ιδιοκτησία...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
(το έχω ξαναγράψει) εδώ στη γειτονιά μου σηκώνουν καθημερινά 2-3 αυτοκίνητα με γερανό, και αφήνουν τουλάχιστον καμιά 10ριά κλήσεις ημερησίως. Ημερησίως. Ο χρονικός προσδιορισμός του 'φαινομένου' νομίζω υπονοεί και την αποτελεσματικότητά του.
Γι'αυτο ακριβως λέω πώς δεν μπορει να καλυτερεψει κάτι με αυτοκόλλητα.Ειναι αδυνατον αυτη η κινηση να αποφερει αποτελέματα,και αυτο ειναι που με κανει να πιστευω οτι ο μονος σκοπός που εξυπηρετει ειναι να νοιώσουν καλύτερα οι ίδιοι οι 'πάνθηρες' με το να εκδικηθούνε ισχυριζόμενοι οτι προστατευουνε την κοινωνια και τα δημοκρατικά της δικαιώματα.
Και εκατο κλήσεις να πέφτουνε σε καθε γειτονιά,δεν προκειται να αλλάξει τίποτα.Απλά θα μπαινουν χρηματα σε καποια δημοσια ταμεία.
Λύση δεν βλέπω καμια εφικτη,χωρις να επανασχεδιαστούνε οι πόλεις μας,ή να μειωθούνε τα οχηματά μας.Ειναι θεμα χωρητικότητας.Ο,τι και να κανεις,δεν μπορεις να χωρεσεις δεκα λίτρα νερο σε ενα ποτηρι που χωράει μισό λίτρο.Η θα μεγαλώσεις το ποτηρι,ή θα μειώσεις το νερο.Υ.Γ.Το δικαίωμα στην ιδιοκτησία ειναι αυτη τη στιγμη η κινητήρια δυναμη στον πλανήτη.Ισως μετα απο διακόσια-τριακόσια χρόνια να μπορει να γινει κουβεντα για την αλλαγη του συστηματος.Τωρα ειμαστε στο ζενίθ της
-
Ο χρήστης danonito έγραψε:
Δε μου λέτε ρε μάγκες, αν κάποιος είχε σοβαρό λόγο να σταματήσει κάπου; Το σκεφτήκατε αυτό;
Για παράδειγμα, πριν 1,5 χρόνο πήγα ένα φίλο στο γιατρό. Τον είχε πιάσει η μέση του και ήταν σε μεγάλα χάλια. Δεν υπήρχε κίνδυνος ζωής αλλά έπρεπε να τον δει ένας γιατρός να τον ανακουφίσει από τον πόνο. Το ιατρείο ήταν σε ένα στενό, κοντά στη Μιχαλακοπούλου. Πάρκαρα παρανόμως πάνω στη Μιχαλακοπούλου και τον πήγα απέναντι στο ιατρείο. Ο γιατρός μου έδωσε λίστα για ψώνια. Βρήκα ένα διανυκτερεύων φαρμακείο. πήρα το αμάξι, πάρκαρα δίπλα από στάση λεωφορείου και μπήκα στο φαρμακείο. την τρίτη φορά (επιστρέφοντας στο ιατρείο) βρήκα θέση να παρκάρω νομίμως.
Σε όλη αυτή την ιστορία είχε σημασία να κινηθώ γρήγορα και να παρκάρω όσο το δυνατόν κοντύτερα στον προορισμό μου. Αν είχε χρειαστεί να παρκάρω στο πεζοδρόμιο θα το έκανα. Θα μου άξιζε αυτοκόλλητο με γάϊδαρο;Μόνο εγώ πιστεύω οτι εφόσον βρισκόμουν σε πραγματική ανάγκη, και το έκανα όντως για μία φορά, απλώς θα ξεκολλούσα το αυτοκολλητάκι και θα πήγαινα στο σπίτι μου? Δηλαδή ακόμα και 2 αυτοκόλλητα να σου είχαν κολλήσει εκείνη την ημέρα, τι θα είχες πάθει ακριβώς?
Για την ιστορία, ναι θα σου άξιζε ένα αυτοκόλλητο με γάιδαρο κατά την άποψη μου, μόνο στην Ελλάδα βαφτίζεται 'ανάγκη' ο πόνος στη μέση και το φαρμακείο. Σε καμμία (πολιτισμένη) χώρα δεν θα τολμούσες να το κάνεις αυτό που περιγράφεις και να περιμένεις κατανόηση.
Προφανώς δεν μιλάμε για πραγματικά σοβαρά περιστατικά!Κίνδυνο ζωής δεν αντιμετώπιζε αλλά ο πόνος ήταν αφόρητος. Ξέρω από μέση αλλά δεν πίστευα ότανείδα αυτό το χάλι.
Όσο για το αυτοκόλλητο, αν σου περισσεύουν δόντια να σου δώσω τη διεύθυνση μου. Έτσι και σε κάνω τσακωτό, θα φτύσεις μπόλικα.
-
Θα σπάσεις στον ξύλο κάποιον επειδή σου κόλλησε αυτοκόλλητο; Πωπω.
-
Ο χρήστης rethimno02 έγραψε:
Κίνδυνο ζωής δεν αντιμετώπιζε αλλά ο πόνος ήταν αφόρητος. Ξέρω από μέση αλλά δεν πίστευα ότανείδα αυτό το χάλι.Να αλλαξει Ορθοπαιδικο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα σπάσεις στον ξύλο κάποιον επειδή σου κόλλησε αυτοκόλλητο; Πωπω.Επειδή θα απλώσει τα κωλόχερα του στο όχημα μου το οποίο απέκτησα μετά μυρίων κόπων. Αυτοκόλλητα να κολλησει στο δικό του.
Κίνδυνο ζωής δεν αντιμετώπιζε αλλά ο πόνος ήταν αφόρητος. Ξέρω από μέση αλλά δεν πίστευα ότανείδα αυτό το χάλι.
Να αλλαξει Ορθοπαιδικο.
-
Κίνδυνο ζωής δεν αντιμετώπιζε αλλά ο πόνος ήταν αφόρητος. Ξέρω από μέση αλλά δεν πίστευα ότανείδα αυτό το χάλι.
Να αλλαξει Ορθοπαιδικο.
Κι εσυ Ανδρολογο.
-
Επειδή θα απλώσει τα κωλόχερα του στο όχημα μου το οποίο απέκτησα μετά μυρίων κόπων. Αυτοκόλλητα να κολλησει στο δικό του.
Καλά, και με το που θα κάνεις εσύ αυτό θα φας την μήνυσή σου για πρόκληση σωματικών βλαβών. Μετά τι, θα του βγάλεις το 45αρι;
Να αλλαξει Ορθοπαιδικο.
Καλό θα ήταν να προσέχεις τις εκφράσεις σου.
-
Επειδή θα απλώσει τα κωλόχερα του στο όχημα μου το οποίο απέκτησα μετά μυρίων κόπων. Αυτοκόλλητα να κολλησει στο δικό του.
Α ρε Ελληναρα . Λοιπον κοιτα, επειδη μου λειπουν μερικα χιλιαρικακια, πες μου που μενεις. Θα ερθω και θα σου κολλησω αυτοκολλητα, και μετα θα κατσω να τις φαω. Και μετα θα χασεις ΚΑΙ το αυτοκινητο μεταξυ αλλων, οταν θα δικαιολογηθεις ως 'ακουμπησε το αυτοκινητο μου και ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, του κολλησε αυτοκολλητο και το χαλασε'.
Να κρινω απο το nickname σου οτι εισαι και εσυ λεβεντοπαιδο της Κρητης? Απο αυτους που προασπιζουν 'την τιμη τους' πυροβολωντας πισωπλατα αοπλους? Πολυ αγριαδα ρε παιδι μου για το ιερο και οσιο αυτοκινητο σου που μαγαριστηκε απο το αυτοκολλητο (ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙ, το οτι σου δηλωσαν οτι εισαι καραγκιοζης ειναι που σας πειραζει...)
-
Έτσι φίλε kacey.
Κάποιος να πει τα πράγματα με το όνομα τους επιτέλους για την Κρητική 'Λεβεντιά'...Όσο για εσένα φίλε rethymno ποτέ δεν είπα οτι κολλάω ο ίδιος αυτοκόλλητα, άλλο αν δεν διαφωνώ με αυτούς που το κάνουν. Μόνος σου το συμπέρανες, οπότε τα δόντια μου θα είναι για πολύ καιρό στη θέση τους ούτως η άλλως.
Οι Πάνθηρες των Δρόμων! (πεζοί ακτιβιστές)