-
-
-
ναι ρε παιδια μαζι σας στο οτι ειναι ζωα και καραγκιοζηδες οσοι ενοχλουν με το παρκαρισμα...
αλλα οσοι κολλησετε καποιο αυτοκολλλητο καλο θα ηταν να σκεφτειτε αν εστω και μια φορα εχετε ενοχλησει με τον τροπο παρκαρισματος σας...
τοτε ισως αλλαξετε γνωμη και το κολλησετε στο δικο σας αυτοκινητο... -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
ναι ρε παιδια μαζι σας στο οτι ειναι ζωα και καραγκιοζηδες οσοι ενοχλουν με το παρκαρισμα...
αλλα οσοι κολλησετε καποιο αυτοκολλλητο καλο θα ηταν να σκεφτειτε αν εστω και μια φορα εχετε ενοχλησει με τον τροπο παρκαρισματος σας...
τοτε ισως αλλαξετε γνωμη και το κολλησετε στο δικο σας αυτοκινητο...Εάν το κάνω ,που δεν το έχω κάνει, θα μου κολλήσω
και στο δικό μου!! Γιατί όχι; -
Αν κάποιος από το forum είναι 'Πάνθηρας' θα ήθελα να μου εξηγήσει παρακαλώ την εξής φράση που υπάρχει στο blog των 'Πανθήρων' και αποτελεί την ταυτότητά τους. Αντιγράφω από τη σελίδα:
http://streetpanthers.blogspot.com/
Εκτός από το αυτοκόλλητο, και ανάλογα με τη βαρύτητα του παραπτώματος, υπάρχουν κι άλλες, αναστρέψιμες 'τιμωρίες' τις οποίες επιβάλλουμε επίσης όταν τύχει να μην έχουμε μαζί μας αυτοκόλλητα: Απορρύθμιση καθρεπτών, σήκωμα υαλοκαθαριστήρων, ξεφούσκωμα ελαστικών, γράψιμο με αποκριάτικο αφρό, χόρτα και σκουπίδια πάνω στο αυτοκίνητο.
Χωρίς να είμαι από Θεσσαλονίκη, έχω μικρή γνώση του τι συμβαίνει εκεί και όντως δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Το να μην μας ικανοποιεί όμως κάποια κατάσταση δε νομίζω ότι επιτρέπει στον οποιονδήποτε να γίνεται δικτάτορας παραβιάζοντας όλους τους νόμους και να αποτελεί όλες τις εξουσίες ταυτόχρονα. Οι 'Πάνθηρες' για εμένα τον άσχετο Αθηναίο είναι νομοθετική εξουσία γιατί αποφασίζουν ποια αδικήματα θα τιμωρούνται και με ποιες ποινές, εκτελεστική εξουσία που συλλαμβάνει τους ενόχους, δικαστική που τους δικάζει και τους καταδικάζει (χωρίς δίκη, άρα δικτατορία) και ξανά εκτελεστική που εκτελεί την ποινή τους. Και όλα αυτά αυθαίρετα με βάση την κρίση του καθενός.
Κάπου διάβασα ότι κάποιος νομίζει ότι έχει σωστή κρίση. Δεκτόν, έχει σωστή κρίση. Ποιοι άλλοι όμως έχουν σωστή κρίση; Την αποδέχεσαι για όλους ή μόνο για μερικούς; Αν την αποδέχεσαι για μερικούς, ποιοι είναι αυτοί; Και σε ποιους τομείς γίνεται αποδεκτή η κρίση τους; Σε περίπτωση αντιπαράθεσης κρίσεων, ποια κρίση είναι σημαντικότερη; Μπορώ να ισχυριστώ ότι με βάση την κρίση μου, μπορώ να κινούμαι με 200 Km/h στην Περιφερειακή μιας και είμαι κατάλληλος; Αν όχι γιατί υπερισχύει η κρίση του αστυνομικού ή κάποιου άλλου; Με βάση ποιο κριτήριο αντικειμενικό μάλιστα γίνεται αυτό;
Νομίζω ότι στην κοινωνία σήμερα λείπει το καλό και όχι η 'βίαιη' αντίδραση. Ίσως ένα χαρτάκι στον υαλοκαθαριστήρα (αν και είναι παράνομο και αυτό) να βοηθούσε να γίνουν γνωστές οι ιδέες των 'Πανθήρων' που κατά βάση είναι σωστές χωρίς να δημιουργούνται τέτοιες εντυπώσεις και να γίνονται τέτοιοι σχεδιασμοί που κατά τη δική μου άποψη αγγίζουν τα όρια της τρομοκρατικής οργάνωσης. Και σε τι διαφέρει άλλωστε από την 17Ν αυτό το κρίνουμε, αποφασίζουμε, εκτελούμε; Απλά οι 'Πάνθηρες' δεν σκοτώνουν κόσμο. Ζημιές όμως κάνουν.
Παραθέτω και ένα κομμάτι που έγραψα χτες στο http://www.bloka.com σχετικά με το θέμα όταν πρωτοδιάβασα τη σελίδα των 'Πανθήρων'.
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Έριξα μια ματιά στο site που έχουν οι 'Πάνθηρες' και πιστεύω ότι πρόκειται για τρομοκρατική οργάνωση τελικά, η οποία έχει νομική κάλυψη από το κράτος. Δεν εξηγείται αλλιώς να δηλώνει ευθαρσώς κάποιος στο διαδίκτυο που θεωρείται τόπος τέλεσης αδικημάτων ότι θα προβούμε σε >αναστρέψιμες 'τιμωρίες' τις οποίες επιβάλλουμε επίσης όταν τύχει να μην έχουμε μαζί μας αυτοκόλλητα: Απορρύθμιση καθρεπτών, σήκωμα υαλοκαθαριστήρων, ξεφούσκωμα ελαστικών, γράψιμο με αποκριάτικο αφρό, χόρτα και σκουπίδια πάνω στο αυτοκίνητοκαι κανείς από τη δικαιοσύνη να μην κινείται.
Ένα άλλο περίεργο είναι ότι θεωρούν το ξεφούσκωμα των ελαστικών νόμιμο επειδή ισχυρίζονται το θεώρησε νόμιμο και η δικαιοσύνη στη Γαλλία. Ωραία λογική και αυτή. Στις ΗΠΑ επιτρέπονται και οι ανιχνευτές και τα jammer, άρα τα χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα κι ας απαγορεύονται. Στη Σ. Αραβία μπορούμε να έχουμε 4 γυναίκες και στην Ολλανδία να παντρευόμαστε άντρες, άρα, μήπως μπορούν να μου δώσουν την αδελφή τους και τον εαυτό τους για γάμο; Θα τους φροντίζω όσο χρειάζεται αρκεί να είναι μέσα στο σπίτι και να μου κάνουν τις δουλείες (αυτό το πήρα από Σ. Αραβία και Ιράν γιατί έτσι μας αρέσει). Νομίζω ότι τελικά αυτή η μίξη και ο συνδυασμός νόμων για να δικαιολογούμε τις ενέργείες μας είναι ο ευκολότερος τρόπος να γίνουμε οι ίδιοι παράνομοι.
Τώρα, στο πρακτικό ζήτημα, δεν μπορώ να πω ότι θα ήμουν αντίθετος σε μια τέτοια ενέργεια όπως η ειδοποίηση του παραβάτη ότι δημιουργεί πρόβλημα, αρκεί η ενέργεια αυτή να μην έχει θέση νομοθετικής, δικαστικής και εκτελεστικής εξουσίας ταυτόχρονα. Αποφασίζουμε ότι δεν μας αρέσει κάτι σύμφωνα με τη δική μας άποψη, δικάζουμε, καταδικάζουμε, εκτελούμε. Αν αντί για αυτοκόλλητο έβαζαν ένα χαρτάκι κάτω από τους υαλοκαθαριστήρες τι πρόβλημα θα δημιουργούσαν; Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, υπάρχει δόλος και φθορά ξένης περιουσίας 100%. Θα εξηγήσω τις περιπτώσεις 1-1 γιατί τελικά στη σημερινή κοινωνία, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει:
- Σηκώνεις υαλοκαθαριστήρες. Το πιτσιρίκι περνάει, τους βλέπει, τους χτυπάει, σου κάνει ένα σημάδι στο παρπίζ ή στο σπάει σε ένα σημείο. Κόστος; Από 70
-
Σωστοοοοος!!!!
-
Δε νομίζω να μιλάμε για τέτοιες υπερβολές. Ούτε είναι σωστό το να βγεις σε αυτοκολλητο-κυνήγι, προσπαθώντας να εντοπίσεις ποιος δεν έχει παρκάρει καλά για να τον 'τιμωρήσεις'.
Αλλά καποιος πχ κλείσει το πάρκινγκ σου ή διπλοπαρκάρει και δεν μπορείς να φύγεις κλπ κλπ, ένα αυτοκόλλητο είναι ότι πιο ευγενικό μπορείς να κάνεις.
-
Αυτόν που έχει παρκάρει μπροστά σε πυλωτή πολυκατοικίας, κλείνοντας 10 αυτοκίνητα, μή βλέποντας την είσοδο και τα 3 σήματα (μπροστά, δεξιά, πίσω) και το αφήνει για 4 μέρες εκει, ΠΟΣΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ πρέπει να του βάλεις? ή καλυτερα να του το σπάσεις?
Υ.Γ. Η τροχαία δεν διαθέτει τόσους γερανούς και παίρνει μόνο πινακίδες.
-
Εγώ είμαι κατηγορηματικά αντίθετος στην πρόκληση οποιασδήποτε ζημιάς στο όχημα του ωχαδερφιστή. Το αυτοκόλλητο θα πρέπει να μπορεί να βγει σχετικά εύκολα. Ο σκοπός κατ 'εμένα δεν είναι να τον τιμωρήσουμε αλλά να τον κάνουμε να νιώσει άσχημα-αμήχανα. Αν το καταφέρουμε στο 1% των 'δεν βαριέσαι' έχουμε επιτελέσει κοινωνικό έργο και σίγουρα πετύχαμε τον στόχο μας. Όχι όμως αυτοκόλλητα που δεν βγαίνουν με τίποτα ούτε βανδαλισμούς. Όποιος καταστρέψει οτιδήποτε ουσιαστικά δεν διαφοροποιείται από αυτό που υποτίθεται ότι στηλιτεύει.
-
Αγαπητέ pipino1976, το ότι είναι παράνομο να αφήσεις χαρτάκι στον υαλοκαθαριστήρα πρώτη φορά το ακούω. Στον ποινικό κώδικα πως ακριβώς αναφέρεται αυτή η πράξη και με τι τιμωρείται??? Έκανες έναν απίστευτο συλλογισμό ξεκινώντας στο ότι σηκώνοντας τους υαλοκαθαριστήρες μπορείς να προκαλέσεις ζημιά 100 Ευρώ (αν και συνήθως η θραύση κρυστάλλων καλύπτεται από την ασφάλεια ). Ας το τραβήξουμε λοιπόν και από την άλλη πλευρά. Ο κάφρος, επειδή είναι τεμπέλης και βαριέται να ψάξει και να παρκάρει 20 μέτρα παρακάτω, ή επειδή θέλει να βλέπει την 'κούρσα' από το μπαλκόνι, ή εν τέλει επειδή έχει καλομάθει και πρέπει να παίρνει την κούρσα για να κατέβει στο κέντρο πάει και παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο μην επιτρέποντας την διέλευση πεζών. Ο πεζός τότε αναγκάζεται να κατέβει στο δρόμο για να περπατήσει. Περνάει ένα αυτοκίνητο δεν τον βλέπει και τον σκοτώνει. Που αλλού η καφρίλα, η μαγκιά και η τεμπελιά τιμωρούν αθώους πολίτες με αυτόν τον τρόπο? Σου φαίνεται υπερβολικό? Και μένα σε έναν βαθμό, σίγουρα όμως λιγότερο από αυτό με τους υαλοκαθαριστήρες? Και αν εξακολουθεί να σου φαίνεται υπερβολικό τότε ευχαρίστως όταν ξαναέρθεις Θεσσαλονίκη να πάμε να περπατήσουμε μαζί στην Αγίου Δημητρίου για παράδειγμα (από το Καυτατζόγλιο μέχρι την Ευαγγελίστρια) όπου ενώ υπάρχει 4 μέτρα πεζοδρόμιο είναι γεμάτο αυτοκίνητα αναγκάζοντας τους πεζούς να κατεβαίνουν σε δρόμο ταχείας σχετικά κυκλοφορίας. Ελπίζω να έχεις ασφάλεια ζωής και εύχομαι τώρα που ανέβηκες Θεσσαλονίκη να μην πάρκαρες και έσυ πάνω σε πεζοδρόμια όπως τόσοι 'ΥΠΕΡΟΧΟΙ' συμπολίτες μας
-
καλα ρε παιδια το γαιδουρι κλεινει την ραμπα,κλεινει το πεζιδρομιο,εμποδιζει πολλους συμπολιτες μας και σας πειραξε ενα αυτοκολλητο στο τζαμι???????/
Ελεος,ποιος ειπαι οτι ειναι μορφη αυτοδικιας
Δηλαδη και οσα παιδια βαζουν διαφημιστικα ειναι για μπατσες?
Ενοχλητικο δεν λεω
Δηλαδη δεν μας πειραζει που γινονται οι δρομοι απροσπελαστοι μας ενοχλει ενα αυτοκολλητο,βλεπουμε το δεντρακι και αφηνουνε τον αμαζονιο πισω μας ελεος
Στην γειτονια μου εχει ενα κουτουκακι
Καθε βραδυ οι πελατες αφηνουν διπλη σειρα,καβαλανε πεζοδρομια για να μην κανουν 100 μετρα με τα ποδια οπου σιγουρα μια θεσουλα θα υπαρξει
Ο τυπος λοιπον που κλεινει ενα πενταμετρο πεζοδρομιο για να φαει δεν δικαιοιυται ενα αυτοκολλητακι?????? -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Εγώ είμαι κατηγορηματικά αντίθετος στην πρόκληση οποιασδήποτε ζημιάς στο όχημα του ωχαδερφιστή. Το αυτοκόλλητο θα πρέπει να μπορεί να βγει σχετικά εύκολα. Ο σκοπός κατ 'εμένα δεν είναι να τον τιμωρήσουμε αλλά να τον κάνουμε να νιώσει άσχημα-αμήχανα. Αν το καταφέρουμε στο 1% των 'δεν βαριέσαι' έχουμε επιτελέσει κοινωνικό έργο και σίγουρα πετύχαμε τον στόχο μας. Όχι όμως αυτοκόλλητα που δεν βγαίνουν με τίποτα ούτε βανδαλισμούς. Όποιος καταστρέψει οτιδήποτε ουσιαστικά δεν διαφοροποιείται από αυτό που υποτίθεται ότι στηλιτεύει.+1 ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣ
-
Ρε παιδιά, λίγο ακόμα και θα βάλουμε μέσα και τις Μεγάλες Δυνάμεις, τον Μέττερνιχ και νομίζω ότι θα εμπλέξουμε και τον Δαλάι Λάμα!
Συμφωνώ απόλυτα με τον spyro.s. Δεν πρέπει να προκληθεί καμιά ζημιά στο αυτοκίνητο. Η νοοτροπία του ιδιοκτήτη είναι αυτή που πρέπει να καταστραφεί παντελώς!
Το χαρτάκι στο παρμπρίζ δεν νομίζω να είναι παράνομο...ούτε καν να γράψεις κάτι προκλητικό. Μακάρι να κάνει δουλειά έστω και στο 1%, κέρδος θα είναι.
Το σήκωμα των υαλοκαθαριστήρων πάλι που θα βγει 1000 ευρώ, νομίζω ότι είναι παρατραβηγμένο από τα μαλλιά. Παρ'αυτά, νομίζω ότι με τους σηκωμένους υαλοκαθαριστήρες ότι ο κάτοχος δεν θα καταλάβει γιατί είναι όρθιοι και θα το θεωρήσει απλό παιχνίδι πιτσιρικιών.
Για το θέμα της Τροχαίας όμως...δεν υπάρχει, δεν μπορεί ή απλά δεν νοιάζεται. Ευτυχώς τον τελευταίο μήνα έχει ενεργοποιηθεί αρκετά, αργά ή γρήγορα όμως θα ξεφουσκώσει.
Τώρα που είμαι νέος και αρτιμελής, η όποια 'αυτοδικία' θα με χαλούσε...Αν όμως ήμουν τυφλός (βλέπε περιοχή Σχολής Τυφλών), ανάπηρος σε καροτσάκι ή ακόμα και γιαγιά με καροτσάκι λαϊκής θα το έβλεπα με διαφορετικό μάτι το πράγμα...Πολύς κόσμος θα το έβλεπε με άλλο μάτι το πράγμα.
-
Eγω προτεινω την σύσταση μίας συμμωρίας με το όνομα 'αητοι της ασφάλτου' που θα αποτελείται απο τους οδηγούς εκείνους που εχοντας αγανακτησει με την συμπεριφορα κάποιον πεζων που εξακολουθούν να διασχίζουν τούς δρόμους απο όπου τους κατεβει,θα διοργανώνουμε 'σαφαρι πεζών' που κυνηγόντας τους με τα αυτοκίνητά μας,θα τους πεταμε ένα μπουγέλο με μπογια και θα φεύγουμε τρέχοντας
Σιγα να μην περιμένουμε απο την τροχαία να δρασει.Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας,να πάει καλύτερα αυτη η χωρα
-
HUNTER, πρέπει να οδηγήσεις στη Ρόδο σε εποχή τουριστικής επίθεσης!
-
Πριν μερικά χρόνια ένας μέγιστος γάιδαρος, είχε παρκάρει στην περιοχή Παραδείσου στο Μαρούσι (όσοι είναι από εκεί ή έχουν περάσει, γνωρίζουν τι 'ΚΟΛΑΣΗ' είναι ο Παράδεισος στο παρκάρισμα) κάθετα πάνω στο πεζοδρόμιο κλείνοντάς το όλο!
Το παράτησε εκεί, πάνω από μία ημέρα. Τη μεθεπόμενη το πρωί του είχαν σπάσει το τζάμι οι περίοικοι και του είχαν πετάξει δύο σκουπιδοσακούλες μέσα. Το δε καπώ του ήταν χιλιοχαρακωμένο. Να πω ότι στενοχωρήθηκα όταν το είδα; Ε, ΟΧΙ! Το καταχάρηκα είναι η αλήθεια. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Eγω προτεινω την σύσταση μίας συμμωρίας με το όνομα 'αητοι της ασφάλτου' που θα αποτελείται απο τους οδηγούς εκείνους που εχοντας αγανακτησει με την συμπεριφορα κάποιον πεζων που εξακολουθούν να διασχίζουν τούς δρόμους απο όπου τους κατεβει,θα διοργανώνουμε 'σαφαρι πεζών' που κυνηγόντας τους με τα αυτοκίνητά μας,θα τους πεταμε ένα μπουγέλο με μπογια και θα φεύγουμε τρέχονταςΣιγα να μην περιμένουμε απο την τροχαία να δρασει.Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας,να πάει καλύτερα αυτη η χωρα
Προτείνεις τη σύσταση συμμωρίας με ωμέγα.
Oρθογραφικό λάθος είναι ή εννοούσες αυτό που κατάλαβα; -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
HUNTER, πρέπει να οδηγήσεις στη Ρόδο σε εποχή τουριστικής επίθεσης!(Είπα θα συμπλήρωνα πρίν με προλάβει κανένας)
Ηγέτης των 'αητών της ασφάλτου' θα είμαι φυσικά εγω.Πίσω μου θα σέρνω μια ολόκληρη στρατια κουκουλοφόρων θρασύδειλων τιμωρων,οι οποίοι θα εφορμούν στο άκουσμα της ιαχής:
'ΕΜΠΡΟΣ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΜΟΥ ΦΛΩΡΟΙ'
@angel rabbit : Είσαι γατα
-
Ευτυχώς που για άτομα σαν εσένα Hunter υπάρχουν ακόμη χώρες σαν την Ελλάδα όπου προτεραιότητα έχει φυσικά η υπέροχη 'κούρσα' σου και όχι οι πεζοί. Όσο για την στρατιά των θρασύδειλων κουκουλοφόρων τιμωρών που θα κυνηγά πεζούς ειμαι σίγουρος ότι θα βρεις εύκολα σε αυτήν την πολλοι. Είσαστε πολλοί όπως είναι φανερό Να ονομαστείτε οι 'Κουρσά-ροι'!!!
Funkyreverend συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ευτυχώς που για άτομα σαν εσένα Hunter υπάρχουν ακόμη χώρες σαν την Ελλάδα όπου προτεραιότητα έχει φυσικά η υπέροχη 'κούρσα' σου και όχι οι πεζοί. Όσο για την στρατιά των θρασύδειλων κουκουλοφόρων τιμωρών που θα κυνηγά πεζούς ειμαι σίγουρος ότι θα βρεις εύκολα σε αυτήν την πολλοι. Είσαστε πολλοί όπως είναι φανερό Να ονομαστείτε οι 'Κουρσά-ροι'!!!
Funkyreverend συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Κοίτα πόσο εύκολα έβγαλες συμπέρασμα για το τί άτομο είμαι και το πώς παρκάρω ΧΩΡΙΣ να με γνωρίζεις
Εσυ θα είσαι αυτος που θα βγαλεις δίκαιο συμπέρασμα για το που θα κολληθει το αυτοκολλητακι σου;
Οι Πάνθηρες των Δρόμων! (πεζοί ακτιβιστές)