-
Να το βάλω εδώ η στα ΖΩΑ.. Μάλλον εδώ...
Είχε κανένα μισάωρο ο τύπος με το άσπρο βαν πάνω στο πεζοδρόμιο με αναμμένα τα αλάρμ και στα @@ του... Ο κακομοίρης στη φωτό είναι ο οδηγός του φορτηγού που έκανε το 'λάθος' να στρίψει στο δρόμο... Τι κόρνες, τι βρισίδια τι τι τι.... και η αστυνομία στεγάζετε στο δίπλα τετράγωνο...Δυστυχώς ξέχασα να του κολλήσω αυτοκόλλητο, είχα και μαζί μου ρε γμτ...
-
Το ίδιο Yaris φαρδύ-πλατύ πανω στην ίδια διάβαση κάθε μέρα.
Μετά από τρία αυτοκόλλητα επιμένει.Τι άλλο να κάνει κανείς;
-
Νομίζω ότι πλέον η κατάληψη πεζοδρομίου τιμωρείται με 400 Ευρώ. Γιατί δε δοκιμάζεις να τηλεφωνήσεις την τροχαία?
-
Να τους τηλεφωνήσω φίλε μου axel αλλά να φανταστείς πως η Τροχαία και γενικός το Αστυνομικό Τμήμα βρίσκεται όπως φαίνεται η φωτό στο δίπλα τετράγωνο!!! Προχθές μάλιστα προσπαθούσε να παρκάρει στο πεζοδρόμιο ένας τύπος και το ανέβαζε σιγά-σιγά και από πίσω το περιπολικό να τον περιμένει να το ανεβάσει για να περάσει!!!! ΈΛΕΟΣ λέω!!!!!
Ένα γέιτονα πάντως που πάρκαρε συχνά το αγροτικό του με τον τρόπο της φωτογραφίας του έβαλα ένα χαρτάκι 'ΕΔΩ ΕΝΟΧΛΗΤΕ!' και απο τότε το έκοψε. Είπα να μη του βάλω αυτοκόλλητο κατευθείαν γιατί θα μου πεί και καμιά μ@λακία ενώ με το χαρτάκι δεν έβγαλε κιχ! -
Νίκο, στην Αριστοφάνους δεν είναι αυτό (ή στον πίσω δρόμο); Το τι τραβούσα για να παρκάρω εκεί (μένει η πρώην μου) δεν περιγράφεται, ειδικά τις πρωινές ώρες που λειτουργεί το ΙΚΑ. Πάντως έχω παρατηρήσει πολλές «ατασθαλίες» στο συγκεκριμένο δρόμο όπως είσοδοι σπιτιών να μετατρέπονται με ταμπελάκι σε εισόδους γκαράζ, αγροτικά να καταλαμβάνουν μόνιμα το πεζοδρόμιο απέναντι από το ΙΚΑ (ένα HiLux για την ακρίβεια), οι γωνίες όλων των δρόμων τριγύρω να είναι πιασμένες με αποτέλεσμα να θέλεις μανούβρα για να στρίψεις και τελικά εγώ να παρκάρω στο Κουτούκι και να βλαστημάω που δεν κατέβηκα με τα πόδια. Μάλιστα, τον πρώτο καιρό που είχα παρκάρει κι εγώ μπακαλίστικα στην είσοδο που φαίνεται σαν γκαράζ απέναντι από το ΙΚΑ (ακριβώς μπροστά από το φαρμακείο) όταν κατέβηκα από το σπίτι βρήκα τον δεξί μου καθρέπτη σπασμένο (φαινόταν από χτύπημα με χέρι γιατί ήταν όλος προς τα κάτω). Μετά βέβαια από τις απαραίτητες «συνεννοήσεις» με τον σπιτονοικοκύρη της κοπέλας μου (με συμπαθούσε πολύ ο άνθρωπος, νά 'ναι καλά) το αυτοκίνητο δεν το ξαναπείραξε ΚΑΝΕΙΣ όπου και να το πάρκαρα.
-
Στην Εθνομαρτύρων είναι, παράλληλη της Αριστοφάνους. Κι εσένα εκεί έμενε η πρώην σου ρε??? Κι εμένα εκεί κοντά..
Άσε έχω και το γκαράζ εγώ εκεί... Κάθε μέρα παρκάρουν μπροστά.. -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Το κάνει επιτηδες ο λακαμάς:whatever:
Την επόμενη φορά φέρε την τροχαία:fryingpan:
να πάρει το μπιλετάκι τουΜάλλον όχι..........κατέβασέ του κανα καθρέπτη και κόλα του
ένα αυτοκόλλητο που να λέει..........
«είμαι ένας τυφλός και προσπαθώντας να περάσω την διάβαση
κουτούλησα στο αμάξι σας...... ελπίζω να μήν έκανα ζημιά.......
καλή σας μέρα» -
Αst, έχω νομίζω κάπου μια ροζ κλήση, έτοιμη συμπληρωμένη! Να τη φέρω αν δεν έρθει η Τροχαία;
Αλλά θέλω και βιντεάκι από όταν θα τη δει ο ιδιοκτήτης!
-
Γύρισα τώρα από μια βόλτα στην πόλη. Η κατάσταση τριτοκοσμική. Παρκαρισμένα παντού, σε πάρκα, σε διαβάσεις, σε πεζοδρόμια... Και καλά κάνουν. Αφού πλέον αστυνόμευση δεν υπάρχει. Ο τροχονόμος είναι είδος υπό εξαφάνιση. Σε λίγο θα τους προστατεύει η WWF. Μόνο η δημοτική αστυνομία πήγε να κάνει κάτι ύστερα από πιέσεις του εισαγγελέα, άλλα βγήκαν γρήγορα οι καταστηματάρχες του κέντρου ότι μειώνεται η πελατεία τους. Αφήστε που αρκετές κλήσεις από αυτές σβήνονταν μετά. Επομένως καλά κάνει ο κάθε κάφρος και παρκάρει όπου θέλει. Έλεγχος και τιμωρία δεν υπάρχει, ας γίνουμε ζούγκλα λοιπόν. Θέλαμε και Ευρώπη τρομάρα μας...
-
Οι τροχομπατσοι δεν μπορουν, δεν προλαβαινουν. Στηνουν ρανταρ στην Εγνατια κ δεν μπορουν να ειναι σε δυο σημεια ταυτοχρονα.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Μόνο η δημοτική αστυνομία πήγε να κάνει κάτι ύστερα από πιέσεις του εισαγγελέα, άλλα βγήκαν γρήγορα οι καταστηματάρχες του κέντρου ότι μειώνεται η πελατεία τους.Αυτο ειναι τραγικο.
Εδω στα Καμινια, στην Αγ. Ελευθεριου, εναν πολυ στενο δρομο διπλης κατευθυνσης οπου περναει τρολευ και παντου απαγορευεται η σταση και η σταθμευση, καποια στιγμη η τροχαια αρχισε να γραφει τους παρανομα παρκαρισμενους. Επεσε πολυ παραπονο και κραξιμο (...) απο τους τοπικους, σταματησαν να γραφουν, και τωρα γινεται ο χαμος. Για να περασεις κανεις σλαλομ, κολλανε τα τρολευ, δε χωρανε τα φορτηγα, ο,τι να'ναι.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Το τέταρτο αυτοκόλλητο κολληθηκε και μετα από δυο ώρες έλειπε, αλλά το αμάξι συνέχιζε να είναι στη διάβαση.
Αυτό είναι πόλεμος.
Funky, θέλω την κλήση σου.
-
Ένα μαύρο ερείπιο που το αφήνει στη νέα παραλία;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Το τέταρτο αυτοκόλλητο κολληθηκε και μετα από δυο ώρες έλειπε, αλλά το αμάξι συνέχιζε να είναι στη διάβαση.
Αυτό είναι πόλεμος.
Funky, θέλω την κλήση σου.
Γραψ'του με spray NO PARKING ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ. Με αλοιφη για γρατζουνιες φευγει.
-
Πάνε να του μιλήσεις πρόσωπο-με-πρόσωπο
-
Παρε την κληση και γραψε πανω 'Η επομενη θα ειναι αληθινη τσογλανε'.
ή απλα παρε την αστυνομια. επιτελους... -
Το Yaris παρκαρει Λ. Στρατού με Καυτατζόγλου, απέναντι από την ΕΡΤ3.
Εκεί υπάρχει μόνιμα κλούβα με ΜΑΤατζήδες, αλλά στ' @@ του.
Τα face-to-face τα φοβάμαι λίγο, ανήκω και στην κατηγορία φτερού.Θα δω πως θα πράξω..
-
Τι εννοείς λέγοντας οτι 'θα δω πώς θα πραξω';
Την τροχαία δεν την καλείς που δεν την καλεις,το προσωπο-με-πρόσωπο το φοβάσαι,τι σου μενει να του κάνεις;Θα του προκαλέσεις καποια ζημια στο αυτοκίνητο;
-
Άρα κατά πάσα πιθανότητα είναι κάποιος υπάλληλος της ΕΤ3. Όλοι της ΕΤ 3 εκεί παρκάρουν, προφανώς τα έχουν κανονίσει με τον Δήμο ώστε να μην τους γράφουνε.
-
Όχι, ζημιές ποτέ!
Μάλλον για τροχαία με βλέπω.
Ή της ΕΡΤ3 θα είναι ή καταστηματάρχης της περιοχής.
Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι έχει βρει πριβέ θέση, αφού κανείς άλλος δεν τολμάει να παρκάρει εκεί.
Οι Πάνθηρες των Δρόμων! (πεζοί ακτιβιστές)