-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλησπέρα
τα μπέρδεψα σήμερα
Σήμερα μόνο;
σχεδόν κάθε σαβ/κο
Kι εμείς ξενυχτάμε αλλα δεν το κάνουμε θέμα...Μπαρμπα τεκνικ σε πήρανε τα χρόνια
άλλοι-εγκάθετοι-το κάνουν θέμα
-
Σπερα!
Ανακαίνιση το μαγαζί ε?
Εγκαίνια δε θα κάνουμε?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σπερα!Ανακαίνιση το μαγαζί ε?
Εγκαίνια δε θα κάνουμε?
Αμα λειπεις εσυ ο γκαντεμης μπορει να κανουμε κι εγκαίνια.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σπερα!
Ανακαίνιση το μαγαζί ε?
Εγκαίνια δε θα κάνουμε?
Αμα λειπεις εσυ ο γκαντεμης μπορει να κανουμε κι εγκαίνια.
[Μητσοτάκης mode]Εύχομαι στον Πάσκο πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα, να μοιράζει όσα τσάγια θέλει και το Μαρέα του να μην σπάσει ποτέ ξανά...[/Μητσοτάκης mode]
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
να μην σπάσει ποτέ ξανά...Ξανα;;;;;;;; Ξερεις κατι που δεν ξερω; Γκαντεμοσαυρε..
-
pasxos says:
mou aresei na ton trww apo pisw -
DrDino?
-
Καλημέρα! Κωνσταντίνος εδώ...
Λοιπόν, όπως είχα πει, άρχισα το σκι, και μου άρεσε πάρα πολύ...
Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής: Αξίζει να επενδύσω από τώρα σε ένα ζευγάρι μπότες, ή να αρκεστώ σε αυτές που νοικιάζω από το Χ/Κ;
-
Η γνώμη μου είναι να αγοράσεις δικές σου μπότες, γιατί είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού και αν κάνεις πάντα με τις ίδιες (οι οποίες θα σου κάνουν τέλεια στο πόδι) θα σε βοηθήσουν αρκετά να εξελιχτείς.
Μην αγοράσεις κάτι με μεγαλύτερη σκληρότητα από 80 σε καμία περίπτωση. Ακόμα είναι πολύ νωρίς και θα σε ταλαιπωρήσουν χωρίς λόγο. Πήγαινε σε διάφορα μαγαζιά να δοκιμάσεις και αγόρασε μόνο αυτή που θα είναι σφικτή στο πόδι σου, αλλά δεν θα σε πονάει.
Πάντως, επειδή δεν ψάχνω ιδιαίτερα θέματα εξοπλισμού, θα σου πρότεινα να κάνεις και μια ερώτηση στο http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showforum=3 . Τα περισσότερα παιδιά που γράφουν γνωρίζουν πολύ περισσότερα από εμένα.
-
Δηλαδή να μην ρωτήσω τι μάρκες να κοιτάξω, ε;
-
Εγώ δεν ξέρω και πολλά. Οι δικές μου για να καταλάβεις είναι Salomon με flex 80 (ότι πρέπει για freeride) και τις έχω 4 χρόνια τώρα.
-
Αν είναι, θα πάω σε μερικά μαγαζιά να κοιτάξω... Και εγώ πάντως αυτό σκεφτόμουν για τις μπότες, καλύτερα να πάρω ένα καλό ζευγάρι που θα μου είναι ακριβώς όπως τις θέλω, παρά να πονάει ο αστράγαλος ή το καλάμι επειιδή είναι στο περίπου..
-
Απορία άσχετου:
μήπως να πήγαινες σε 1-2 μήνες που τελειώνει η περίοδος του σκι και (φαντάζομαι) θα παίζουν μεγάλες εκπτώσεις;Δίνω συμβουλές για εξοπλισμό του σκι στις 5παρά το πρωί.
-
Σίγουρα τέλος σεζόν θα βρεις καλύτερες προσφορές από καταστήματα που προσπαθούν να ξεφορτωθούν το στοκ τους, αν και φέτος πολλοί επαγγελματίες του χώρου έπαθαν μεγάλη ζημιά με τον ιδιότροπο χειμώνα και έβγαλαν πολλά πράγματα από τώρα σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές.
Μας τελείωσε και το Νazka...
-
σπερα!
-
I will not buy this record...it is scratched
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
I will not buy this record...it is scratchedIf it is scratched...then don't
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
If it is scratched...then don't
My hovercraft is full of eels
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
If it is scratched...then don't
My hovercraft is full of eels
Therefore, it is a nice chance for you to have breakfast!
-
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#11]