-
Φίλε μου, χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, μια Thermaltake something ORB που είχα πάρει κάποτε για Athlon μου έσπαγε τα νεύρα με τον θόρυβο που έκανε. Μιλάμε για αεροπλάνο!
Βέβαια, εκείνη είχε μικρό ανεμιστήρα που γύρναγε στις +οο στροφές!! Η δική σου φαίνεται να έχει 12άρη και λίγες στροφές. Πάντως, το γεγονός ότι δεν είναι ολόκληρη από χαλκό δεν είναι και πολύ καλό.. Γενικώς, όλες οι ψύκτρες που έχουν δύο μέταλλα τείνουν να είναι... ΓΤΠ!
Πολύ καλές επιλογές, κατά την άποψή μου:
ZALMAN CNPS7500-CU LED
ZALMAN CNPS 9500AT
ZALMAN CNPS 9500 AM2 CPU COOLERΡίχνουμε και καμιά ματιά προς Tom's Hardware
-
Και μιας και μιλάμε για ανεμιστήρες, με Ubuntu το ανεμιστηράκι δουλεύει - δεν δουλεύει. Όταν ανοίγω XP γίνεται χαμός από τον θόρυβο (συγκριτικά πάντα).
-
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
Ανοιγμένη συσκευασία, η ψύκτρα με σημάδια (γρατζουνιές) και υπολλείματα θερμοαγώγιμης πάστας, και το σακουλάκι με τα εξαρτήματα για LGA775 άδειο.
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ E-SHOP! ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ!
-
-
Μικρέ, μη γελάς, μου έχει ανέβει η πίεση. Πάω να πιω ένα ηρεμιστικό πριν πάθω τίποτα.
-
Ρε Νικόλα, τι σήριαλ είναι αυτό; Κάντο ταινία!!!
Πραγματικά, δεν γνωρίζω άτομο που να έχει φάει τόσο τρέξιμο με τον υπολογιστή του. Και όταν τελικά τον φτιάξεις, θα σου κοπεί το ρεύμα.
-
EΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ
-
Χωρίς να θέλω να δυσφημίσω, το eshop είναι απλά εντελώς απαράδεκτο.
Μία φορά πήρα πράγματα από εκεί και.. δεν θα το ξανακάνω!
-
Εχω πάρει αρκετές φορές από το e-shop και ήταν όλα (ή σχεδόν όλα) εντάξει.
ΕΥΤΥΧΩΣ κάποιοι είναι μαγνήτες για τα ελαττωματικά προϊόντα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!Ανοιγμένη συσκευασία, η ψύκτρα με σημάδια (γρατζουνιές) και υπολλείματα θερμοαγώγιμης πάστας, και το σακουλάκι με τα εξαρτήματα για LGA775 άδειο.
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ E-SHOP! ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ!
Μπορω να ερθω να καταγραφω με βιντεοκαμερα την τσοντα που λαβει μερος αυριο?
Αφου βλεπεις οτι δεν σε παει ρε αδελφε... ασε τα PC και παρε κανα ταβλι να ουμε...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς που θα πρέπει να πετάξω έναν εκτυπωτή κι ένα UPS?
Φαντάζομαι όχι στον κάδο των σκουπιδιών.
Πάρε τηλ το δήμο σου και ρώτα. Συνήθως έχουν καποιο σημείο συλλογής ηλεκτρονικών αποβλήτων (εκτυπωτής) και συλλογής μπαταριών (UPS)
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς που θα πρέπει να πετάξω έναν εκτυπωτή κι ένα UPS?
Φαντάζομαι όχι στον κάδο των σκουπιδιών.
Πάρε τηλ το δήμο σου και ρώτα. Συνήθως έχουν καποιο σημείο συλλογής ηλεκτρονικών αποβλήτων (εκτυπωτής) και συλλογής μπαταριών (UPS)
Τα δημοτικά σημεία συλλογής ΑΗΗΕ (Απόβλητα Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού) με στοιχεία επικοινωνίας. Και ο δήμος σου να μην έχει σημείο συλλογής, μπορείς να εξυπηρετηθείς από κάποιο γειτονικό.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΕΥΤΥΧΩΣ κάποιοι είναι μαγνήτες για τα ελαττωματικά προϊόντα.Ε ρε τι έχει να γίνει αύριο... Όποιος ψήνεται ας έρθει 09:00 στη Στουρνάρη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
start> settings> network connections, διαγραφή των συνδέσεων που θες.Τελικά ήταν πιο πολύπλοκο, αλλά ευτυχώς η επαναφορά συστήματος έσωσε τη κατάσταση. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια.
Έκανα μια βλακεία [snip] Αν είναι δυνατόν αυτό.
Είναι, είναι.
-
Εδώ και καιρό, όταν πατήσω για να ανοίξω των firefox από τη γραμμή εργασιών και μόνο, μου βγάζει μπλε οθόνη με ακαταλαβίστικα σύμβολα και κάνει επανεκκίνηση ο υπολογιστής.
Μετά μου βγάζει το παραθυράκι που λέει ότι το σύστημα επανήλθε από σοβαρό πρόβλημα κ.λ.π..
Τι λέτε να είναι; Να ετοιμάζομαι για χειρότερα; -
Αν χρησιμοποιήσεις το μενού έναρξης, δεν κάνει το ίδιο? Άλλαξε τη συντόμευση στη γραμμή εργασιών.
-
Το έκανα. Αν δουλέψει θα σου πω ευχαριστώ. Αν όχι ... . άι ... .
-
Αν δε δουλέψει, πάμε μαζί στο e-shop να πάρεις καινούριο υπολογιστή.
-
Συνεχίζουμε εδώ παίδες: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=24526
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#10]