-
απο οτι εχω καταλαβει, ειναι ενα αρχειο που εχει παραπανω απο 1 γλωσσες
σαν να κατεβαζεις μια ταινια και να εχεις επιλογη σε τι γλωσσα θα το ακουσεις...
η παραπανω απο 1 υποτιτλους..δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει..
edit : η καταληξη ειναι .avi ?
-
HighFidelity,
δε μπορώ να σε βοηθήσω για τηλεόραση, αν κι εγώ είμαι φαν της σάμσουνγκ. `Οσον αφορά το dvd recorder όμως, υπάρχει ένα μοντέλο της LG που διαβάζει και ελληνικούς υπότιτλους στα divX κάπου στα 150 -
[quote='dmitspan']HighFidelity,
δε μπορώ να σε βοηθήσω για τηλεόραση, αν κι εγώ είμαι φαν της σάμσουνγκ. `Οσον αφορά το dvd recorder όμως, υπάρχει ένα μοντέλο της LG που διαβάζει και ελληνικούς υπότιτλους στα divX κάπου στα 150 -
εβαλα σημερα τα vista. ωραια φαινονται. οκ, χρειαζομαι καρτα γραφικων και 1 gb μνημης ακομη.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πραγματικά , LG και Samsung έχουν κορυφαίες συσκευές και πολύ ανταγωνιστικές τιμές!
αμφοτερες, αν ειναι οπως τα κινητα τους, τοτε ... κλαφτα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Πραγματικά , LG και Samsung έχουν κορυφαίες συσκευές και πολύ ανταγωνιστικές τιμές!
αμφοτερες, αν ειναι οπως τα κινητα τους, τοτε ... κλαφτα!
είναι σταθερές, οπότε οκ. Με ότι κινείται έχουν πρόβλημα οι Κορεάτες
-
Μεγάλη υπόθεση να παίζει DivX το DVD σου.
Καίς κατευθείαν απο eMule σαν data αρχείο και βλέπεις...(Εμένα αρχικά δεν έπαιζε DivX αλλά έκανα firmware upgrade και τα διαβάζει κανονικά πλεον, όλα)
-
Για ρίχτε καμιά πρόταση για DivX/XviD player που να παίζει subs σε .srt/.sub μορφή..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για ρίχτε καμιά πρόταση για DivX/XviD player που να παίζει subs σε .srt/.sub μορφή..+1
σε λογικο κοστος ε!
και σε ποιο καταστημα. -
Eγώ το VLC player χρησιμοποιώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μάλιστα το θεωρώ τόσο καλό που αν δεν παίζει κάτι σ'αυτό, δεν μπαίνω καν στον κόπο να δοκιμάσω άλλο player.
Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό. Όταν 'τρέχω' κάποιο πρόγραμμα (συνήθως είναι παιχνίδι), ενώ όλα είναι ωραία και καλά, και χωρίς κάποια προειδοποιήση, ο υπολογιστής σβήνει. Μετά για να ξανανοίξει με παιδεύει. Δηλαδή, πατάω το κουμπί (ον/οφ) ανάβει για ένα δευτερόλεπτο, ξανασβήνει. Αυτό γίνεται τις περισσότερες φορές. Σπανίως παίρνει μπρος στις 2 ή 3 προσπάθειες. Η μία λύση είναι να μην τρέχω το πρόγραμμα που παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα. Το κακό είναι ότι δεν είναι μόνο ένα το πρόγραμμα αλλά πολλά. Ε τότε μην τα 'τρέχεις'. Δεν είναι λογική όμως αυτή. Σας παρακαλώ κάποιος αν ξέρει ή αν του έχει παρουσιαστεί αντίστοιχο πρόβλημα να μου πει τί έκανε.
-
Σου λεει κάτι η λέξη ΦΟΡΜΑΤ;
-
Player εννοούσα συσκευή, όχι πρόγραμμα..
Για το πρόβλημα σου δοκίμασε να καθαρίσεις το εσωτερικό του υπολογιστή σου..
-
Ξεσκόνισμα εσωτερικού με ένα πινέλο, φύσημα τροφοδοτικού, τακτοποίηση καλωδίων για να γίνει πιο εύκολη η ροή του αέρα.
Το πρόβλημα είναι η υπερθέρμανση, αν δεν έχει αρχίσει να τα παίζει κανένα τροφοδοτικό ή άλλη συσκευή.
-
-
[quote='HighFidelity']Επανέρχομαι στο θέμα τηλεόρασης-dvd...
Καταρχήν η Samsung με τα 649 -
Ξεροντας στο περιπου το mail ενος φιλου, μπορώ να το βαλω κάπου και να βρω το πλήρες;;;
Εχει Hotmail.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εβαλα σημερα τα vista. ωραια φαινονται. οκ, χρειαζομαι καρτα γραφικων και 1 gb μνημης ακομη.πόσο τα αγόρασες και ποιά έκδοση έβαλες;
πάντως είναι νωρίς ακόμα...μετά από 1+ χρόνο θα τα βάλω.
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
@kidούπς σόρρυ τότε
Έχω καθαρίσει το εσωτερικό του υπολογιστή, αλλά δεν ήταν αυτό το πρόβλημα που έφτεγε. Επίσης δεν είναι θέμα τροφοδοτικού ούτε ανεμιστήρα.@car
λες;;Το format δεν είναι ασπιρίνη. Σε πρόβλημα χαρντγουερ δεν πρόκειται να σου δώσει λύση.
Κάνε έναν καλό καθαρισμό. Μπορεί όμως να την έχει ακούσει το τροφοδοτικό. Πόσα χρόνια το έχεις;
Α, και τι μητρική έχεις;
-
Θέμα τηλεόραση πάλι... είχα πάει Media Markt σήμερα, 600 η 32' Bravia, 1.200 η 40'
-
15000 οι 90 ίπποι, 30000 οι 200.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#10]