-
[quote='n_olympios']Στις 28/01/2006 αγόρασα ένα σκληρό δίσκο από το e-shop, έναν Seagate Barracuda 250GB SATA. Τιμή αγοράς 101,54
-
Στην πραγματικότητα δεν χάνεις κάτι με τη διαδικασία του e-shop.
Πχ εμένα μου είχε καεί μια μνήμη 512 ΜΒ. Τη γύρισα και μου έδωσαν πιστωτικό ας πούμε 50 ευρώ, ενώ την είχα αγοράσει 100. Όμως εκείνη την εποχή με τα 50 ευρώ έπαιρνα άλλη μνήμη ίδιας χωρητικότητας και δυνατοτήτων. Δεν ζημιώνεσαι δηλαδή.
Από την άλλη, έχεις το κέρδος ότι μπορείς αντί αυτού που χάλασε να αγοράσεις κάτι άλλο που το έχεις μεγαλύτερη ανάγκη. Αν πχ σου χαλάσει ο δεύτερος σκληρός, αλλά χρειάζεσαι περισσότερη μνήμη, αγοράζεις με το πιστωτικό τη μνήμη. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τώρα μάλιστα ανέφερες τον ορισμό του μπου@@@λου. Η συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων είναι σημείο αναφοράς για την κακοπιστία.
Kαλο θα ειναι να μην τα βαζοτμε ολα σε να τσουβαλι κ να κακολογουμε εταιριες για μεμονομενα περιστατικα!
Προσωπικα εχω παρει αρκετα πταγματα απο το πλαισιο κ δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Τώρα μάλιστα ανέφερες τον ορισμό του μπου@@@λου. Η συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων είναι σημείο αναφοράς για την κακοπιστία.
Kαλο θα ειναι να μην τα βαζοτμε ολα σε να τσουβαλι κ να κακολογουμε εταιριες για μεμονομενα περιστατικα!
Προσωπικα εχω παρει αρκετα πταγματα απο το πλαισιο κ δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημαΠιθανόν να είναι έτσι. Αλλά αν εσύ σε δυο προσπάθειες αγοράς από αυτό το κατάστημα, είχες δυο άσχημες καταλήξεις τι θα έλεγες;
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... F&start=15
-
Δεν μπορώ να κακολογήσω κανένα από τα δύο καταστήματα. Εχω καλές και κακές εντυπώσεις από αμφότερα. Αυτό που λέει ο Μάνος δεν είναι αβάσιμο, απλά η ένστασή μου είναι πως ο νόμος δεν ορίζει έτσι τα πράγματα.
-
Μήπως ξέρει κανείς που θα πρέπει να πετάξω έναν εκτυπωτή κι ένα UPS?
Φαντάζομαι όχι στον κάδο των σκουπιδιών.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σκεφτομαι να παρω αυτο..http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580180
Γνωμες?Εξαρτάται από το τι χρήση την προορίζεις. Για σοβαρή ενασχόληση με προσομοιωτές είναι **μακράν **καλύτερο να δώσεις κάτι παραπάνω από 90 ευρώ και να πάρεις αυτό.
Για προσομοιωτες το θελω οπως το LFS και το rFactor που κατεβασα προσφατα και με το πληκτρολογιο ειναι αδυνατο να κατεφερω να οδηγησω πισοκινητο..(λογικο βασικα)
Το λινκ που μου εδωσες ειναι για PS2..Υπαρχει το αντιστοιχο για PC? -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς που θα πρέπει να πετάξω έναν εκτυπωτή κι ένα UPS?Φαντάζομαι όχι στον κάδο των σκουπιδιών.
Αν τα αφησεις διπλα στα σκουπιδια και μετρησεις μεχρι το 10 θα εχουν εξαφανιστει...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς που θα πρέπει να πετάξω έναν εκτυπωτή κι ένα UPS?Φαντάζομαι όχι στον κάδο των σκουπιδιών.
Πάρε τηλ το δήμο σου και ρώτα. Συνήθως έχουν καποιο σημείο συλλογής ηλεκτρονικών αποβλήτων (εκτυπωτής) και συλλογής μπαταριών (UPS)
-
Έκανα μια βλακεία και δημιούργησα μέσω του οδηγού εγκατάστασης ασύρματου δικτύου μια ασύρματη σύνδεση. Κάπου έκανα λάθος και μου δημιουργεί πρόβλημα στη σύνδεση και αν καταφέρω να συνδεθώ κάθε λίγο και λιγάκι με πετάει εκτός ή δε μπορώ να συνδεθώ καθόλου.
Πως μπορώ να την διαγράψω να μην υπάρχει καθόλου; Αν είναι δυνατόν αυτό. -
start> settings> network connections, διαγραφή των συνδέσεων που θες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έκανα μια βλακεία [snip] Αν είναι δυνατόν αυτό.Είναι, είναι.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς που θα πρέπει να πετάξω έναν εκτυπωτή κι ένα UPS?
Φαντάζομαι όχι στον κάδο των σκουπιδιών.
Πάρε τηλ το δήμο σου και ρώτα. Συνήθως έχουν καποιο σημείο συλλογής ηλεκτρονικών αποβλήτων (εκτυπωτής) και συλλογής μπαταριών (UPS)
Τα δημοτικά σημεία συλλογής ΑΗΗΕ (Απόβλητα Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού) με στοιχεία επικοινωνίας. Και ο δήμος σου να μην έχει σημείο συλλογής, μπορείς να εξυπηρετηθείς από κάποιο γειτονικό.
-
Πώς γίνεται να μεταφέρω προγράμματα και ρυθμίσεις παντός είδους από ένα μηχάνημα σε ένα άλλο?
Βαριέμαι αφάνταστα να κάθομαι να κάνω εγκατάσταση όλα τα προγράμματα εξαρχής και να τα 'σετάρω'...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πώς γίνεται να μεταφέρω προγράμματα και ρυθμίσεις παντός είδους από ένα μηχάνημα σε ένα άλλο?Βαριέμαι αφάνταστα να κάθομαι να κάνω εγκατάσταση όλα τα προγράμματα εξαρχής και να τα 'σετάρω'...
Nοrton Ghost .-
-
Ναι, αλλά αυτό δεν είναι σαν να μεταφέρεις τον ίδιο σκληρό σε άλλο pc, με άλλη σύνθεση? Γιατί από την εμπειρία μου αυτό δεν έχει πάντα επιτυχία, τα Windows ζορίζονται να αναγνωρίσουν όλα τα καινούρια components μαζεμένα...
Τέλος πάντων, δε χάνω τίποτα (εκτός από χρόνο) να δοκιμάσω με Norton Ghost. Το έχω άραγε κάπου?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ναι, αλλά αυτό δεν είναι σαν να μεταφέρεις τον ίδιο σκληρό σε άλλο pc, με άλλη σύνθεση? Γιατί από την εμπειρία μου αυτό δεν έχει πάντα επιτυχία, τα Windows ζορίζονται να αναγνωρίσουν όλα τα καινούρια components μαζεμένα...Τέλος πάντων, δε χάνω τίποτα (εκτός από χρόνο) να δοκιμάσω με Norton Ghost. Το έχω άραγε κάπου?
δες και το Acronis True Image..
-
Δες και το Acronis True Image Home v.10.
( 10:42 )
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δες και το Acronis True Image Home v.10.( 10:42 )
10:42:48 εγώ και 10:42:50 εσύ...
-
Πειρατική συγκέντρωση έχετε?
'Σπασμένο' υπάρχει?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#10]