-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα αρχεία doc του 2007 δεν παίζουν χωρίς μια αναβάθμιση στα ΧΡ, 2000.
Αυτό τουλάχιστον παρατήρησα εγώ. Επομένως αν γράψεις ένα κείμενο στα 2007 και το δώσεις σε τρίτους που κατά 90% θα έχουν παλιότερη έκδοση, θα υπάρξει πρόβλημα.εάν το θες για να το επεξεργαστείς μέσω των παλαιότερων εκδόσεων απλά το σώζεις σε αυτό το φορμάτ.
-
ξερει κανεις αν υπαρχουν ανταπτωρες στο εμποριο που μετατρεπουν τα memory sticks σε θυρες usb?
Π.χ. εγω εχω αυτη την καρτα http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=134661 -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
ξερει κανεις αν υπαρχουν ανταπτωρες στο εμποριο που μετατρεπουν τα memory sticks σε θυρες usb?Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας USB card reader.
Κάνει περίπου 15 ευρώ και διαβάζει δεκάδες διαφορετικούς τύπους καρτών.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
ξερει κανεις αν υπαρχουν ανταπτωρες στο εμποριο που μετατρεπουν τα memory sticks σε θυρες usb?
Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας USB card reader.
Κάνει περίπου 15 ευρώ και διαβάζει δεκάδες διαφορετικούς τύπους καρτών.
Eχω card reader απλα εκανα την σκεψη για να το κουβαλαω πανω μου σαν στικακι !! Να μπορω δηλαδη να μετεφερω δεδομενα σε μια συσκευη που διαθετει μονο usb
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Eχω card reader απλα εκανα την σκεψη για να το κουβαλαω πανω μου σαν στικακι !! Να μπορω δηλαδη να μετεφερω δεδομενα σε μια συσκευη που διαθετει μονο usbΑαα πολλά θες. Αν και νομίζω ότι υπάρχουν αρκετά 'compact' card readers πλέον.
BTW είναι εντυπωσιακό πόσο έχουν πέσει οι τιμές των memory sticks. 1 GB με κάπου 12
-
Στις 28/01/2006 αγόρασα ένα σκληρό δίσκο από το e-shop, έναν Seagate Barracuda 250GB SATA. Τιμή αγοράς 101,54
-
Νικ,
δεν χάθηκε ο κόσμος!
Με τα λεφτά αυτά χτυπάς έναν ίδιο SEAGATE BARRACUDA ST3250624A 250GB 7200.9RPM ATA-100 ή από ότι βλέπω εδώ και καλύτερο με λίγα ...έλαχιστα ευρώ παραπάνω.
Πάρε την πίστωση να ξεμπερδεύεις.
-
Προφανώς δε χάθηκε ο κόσμος. Εγώ όμως έχασα δεδομένα, το χρόνο μου εις τριπλούν και 50 ευρώ. Για τα δύο πρώτα σαφώς δε φταίει το e-shop*, για το τελευταίο όμως...
Προς γνώση και συμμόρφωση...
- Πιθανολογώ πως όλα τα αντίστοιχα καταστήματα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.
-
Νικόλα ό,τι και να γίνει τα δεδομένα σου τα έχεις χάσει, εκτός αν έχεις κρατήσει back up, αυτό είναι το σημαντικότερο. Αυτό εξαρτάται απ'την κατασκευάστρια εταιρεία (αποστολή-επισκευή/αλλαγή-επιστροφή) όπως η Plextor. Και επειδή δεν είναι όλες έτσι, θα πρέπει να περιμένεις. Μπορείς να περιμένεις?
-
Τα δεδομένα τα έχω ήδη ξεγράψει, Δημήτρη. Όπως είχα γράψει και πριν κάποιες μέρες, αυτός ο σκληρός περιείχε όλη τη μουσική συλλογή μου. Τα περισσότερα μπορώ να τα ξαναβρώ, απλά θα μου πάρει χρόνο να τα ταξινομήσω όπως πριν. Κάποια χάθηκαν για πάντα, αλλά δε με πειράζει. Έχω χάσει πολύ σημαντικότερα δεδομένα παλιότερα. Για εκείνα κρατάω backup σε dvd. Για τη μουσική και τις ταινίες (με συνολική πληροφορία γύρω στο 1,4 ΤΒ) είναι αδύνατο να κρατήσω backup.
Παρήγγειλα ήδη ένα Seagate 7200.10 320GB Sata2 στα 78,50
-
[quote='n_olympios']
Παρήγγειλα ήδη ένα Seagate 7200.10 320GB Sata2 στα 78,50
-
[quote='n_olympios']Στις 28/01/2006 αγόρασα ένα σκληρό δίσκο από το e-shop, έναν Seagate Barracuda 250GB SATA. Τιμή αγοράς 101,54
-
Φραγκίσκο παντού τα ίδια γίνονται...και στο Πλαίσιο. Και μεταξύ μας δεν χάνει ο Νικόλας...ίσα ίσα που παίρνει ξανα έναν καινούριο άσχετα πόσο είχε τότε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φραγκίσκο παντού τα ίδια γίνονται...και στο Πλαίσιο. Και μεταξύ μας δεν χάνει ο Νικόλας...ίσα ίσα που παίρνει ξανα έναν καινούριο άσχετα πόσο είχε τότε.Τώρα μάλιστα ανέφερες τον ορισμό του μπου@@@λου. Η συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων είναι σημείο αναφοράς για την κακοπιστία.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Φραγκίσκο παντού τα ίδια γίνονται...και στο Πλαίσιο. Και μεταξύ μας δεν χάνει ο Νικόλας...ίσα ίσα που παίρνει ξανα έναν καινούριο άσχετα πόσο είχε τότε.
Τώρα μάλιστα ανέφερες τον ορισμό του μπου@@@λου. Η συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων είναι σημείο αναφοράς για την κακοπιστία.
δεν θα το έλεγα...
όποτε τους χρειάστηκα ήταν άψογοι. Στο after sales είναι 1οι με διαφορά στην Ελλάδα.-
-
Μάλλον τότε οι εμπειρίες μας είναι αντιδιαμετρικά αντίθετες Σάββα.
Ούτε από το πεζοδρόμιό τους δε περνάω. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όποτε τους χρειάστηκα ήταν άψογοι. Στο after sales είναι 1οι με διαφορά στην Ελλάδα.-
+100
Στο Πλαισιο ειναι πολυ ενταξει, και φροντιζουν να εξυπηρετουν και να εχουν ευχαριστημενο τον πελατη μεσα σε λογικα πλαισια.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Προφανώς δε χάθηκε ο κόσμος. Εγώ όμως έχασα δεδομένα, το χρόνο μου εις τριπλούν και 50 ευρώ. Για τα δύο πρώτα σαφώς δε φταίει το e-shop*, για το τελευταίο όμως...Προς γνώση και συμμόρφωση...
- Πιθανολογώ πως όλα τα αντίστοιχα καταστήματα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.
Ακριβώς τα ίδια μου έκαναν και μένα. Το ποσό που με πίστωσαν ήταν για ένα δίσκο της ίδιας χωρητικότητας (250) αλλά πολύ φθηνότερο. Με παζάρια μου έδωσαν ένα 250άρι αλλά από καλύτερη (ακριβότερη) σειρά, την ίδια 'σειρά' που ήταν ο χαλασμένος δίσκος μου - πάλι σημαντικά φθηνότερο αλλά όχι ξεφτίλα.
Μου έλεγαν ότι παρόλο που είναι φθηνότερης σειράς ο νέος δίσκος, έχει ίδιες επιδόσεις με το παλιό... μπλα μπλα...
-
παρε καποιον αλλο να ξεμπερδευεις...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
+100
Στο Πλαισιο ειναι πολυ ενταξει, και φροντιζουν να εξυπηρετουν και να εχουν ευχαριστημενο τον πελατη μεσα σε λογικα πλαισια.
Στο πλαίσιο μου άλλαξαν σκασμένο δίσκο που ήταν σε εγγυηση χωρις να τους επιστρεψω αποδειξη γιατι την είχα χασει. Μεχρι τώρα μακράν οι καλύτεροι για εμένα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#10]