-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
[snip]
Προς το παρόν μαζεύω τα 400 $ για τα Vista Ultimate. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ηγοράσθη και παρελήφθη!
Link
Οι πρώτες εντυπώσεις χωρίς να παίξω πολύ με τις ρυθμίσεις είναι πραγματικά άριστες.
Μου αρέσει πολύ. Δεν πήγε τσάμπα το ψάξιμο. Ελπίζω να καταφέρω σύντομα να αποκτήσω και τα ανάλογα περιφερειακά ώστε να την εκμεταλευτώ πλήρως.
Όλο το τριήμερο διάβαζα το manual.Πες μας κι άλλα, γιατί με ενδιαφέρει!
Σόρρυ, σε έγραψα χθές, αλλά δεν προλάβαινα...
Λοιπόν, μετά από προσεκτική παρακολούθηση, και λόγω έλλειψης (προς το παρόν) πηγών σήματος 1080, οι παρατηρήσεις έχουν να κάνουν με το τηλεοπτικό σήμα.
1. Το μαύρο είναι ακριβώς όπως το είχα διαβάσει. Πάρα πολύ καλό. Το καλύτερο που έχω δεί, και δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού ήδη την αγόρασα! Κάτι κρητικούς μαυροπουκαμισάδες που έβλεπα, για μια στιγμή που λέει ο ένας 'ήντά 'πες μωρέ' ψιλοχέστηκα από τη ζωντάνια του ήχου και την αγριάδα του προσώπου του.
2. Στα πάλ χρώματα, επίσης εξαιρετική, σε βαθμό που έκλαιγα κι εγώ μαζί με το Στράτο που τον άφησε η Ρεγγίνα, ενώ στο κοντινό, η λάμψη από το δάκρυ του δε θα άφηνε κανέναν ασυγκίνητο.
3. Σε σκηνές δράσης, καμμία καθυστέρηση στην απόκριση. Ποτέ δεν είχα δει τον Μπόμπ το Σφουγγαράκη τόσο ζωντανό, ενώ κυνηγούσε τον κύριο Καλαμάρη.
4. Έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη, και πιάνουμε τα ψηφιακά της ΕΡΤ. Ωραία μενού, πολλές επιλογές, αλλά με στεναχώρησε που ένας κύριος στο ΠΡΙΣΜΑ, μου έκανε άσεμνες χειρονομίες, μάλλον που πήγα και ξοδεύτηκα τέτοιο καιρό.
5. Μέχρι τα 40, μην ελπίζετε πως θα σοβαρευτώ. Μετά, βλέπουμε.
6. Θα σε πέρω τηλέφωνο να τα πούμε. -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Πες μας κι άλλα, γιατί με ενδιαφέρει!Σόρρυ, σε έγραψα χθές, αλλά δεν προλάβαινα...
Λοιπόν, μετά από προσεκτική παρακολούθηση, και λόγω έλλειψης (προς το παρόν) πηγών σήματος 1080, οι παρατηρήσεις έχουν να κάνουν με το τηλεοπτικό σήμα.
1. Το μαύρο είναι ακριβώς όπως το είχα διαβάσει. Πάρα πολύ καλό. Το καλύτερο που έχω δεί, και δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού ήδη την αγόρασα! Κάτι κρητικούς μαυροπουκαμισάδες που έβλεπα, για μια στιγμή που λέει ο ένας 'ήντά 'πες μωρέ' ψιλοχέστηκα από τη ζωντάνια του ήχου και την αγριάδα του προσώπου του.
2. Στα πάλ χρώματα, επίσης εξαιρετική, σε βαθμό που έκλαιγα κι εγώ μαζί με το Στράτο που τον άφησε η Ρεγγίνα, ενώ στο κοντινό, η λάμψη από το δάκρυ του δε θα άφηνε κανέναν ασυγκίνητο.
3. Σε σκηνές δράσης, καμμία καθυστέρηση στην απόκριση. Ποτέ δεν είχα δει τον Μπόμπ το Σφουγγαράκη τόσο ζωντανό, ενώ κυνηγούσε τον κύριο Καλαμάρη.
4. Έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη, και πιάνουμε τα ψηφιακά της ΕΡΤ. Ωραία μενού, πολλές επιλογές, αλλά με στεναχώρησε που ένας κύριος στο ΠΡΙΣΜΑ, μου έκανε άσεμνες χειρονομίες, μάλλον που πήγα και ξοδεύτηκα τέτοιο καιρό.
6. Θα σε πέρω τηλέφωνο να τα πούμε.[/quote]Μπορείς να ηρεμήσεις, η Ρεγγίνα θα τα ξαναβρεί με τον Στράτο, γιατί μαθαίνει ότι δεν είχε καμία σχέση με το θάνατο του πατέρα της!
(και μην ακούσω εξυπνάδες, στο trailer πέτυχα την ατάκα, παλιορεμάλια όλοι σας!!! )
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μπορείς να ηρεμήσεις, η Ρεγγίνα θα τα ξαναβρεί με τον Στράτο, γιατί μαθαίνει ότι δεν είχε καμία σχέση με το θάνατο του πατέρα της!
(και μην ακούσω εξυπνάδες, στο trailer πέτυχα την ατάκα, παλιορεμάλια όλοι σας!!! )Ουφ... Το είχα άγχος...
Ουστ ρε παλιομπακούρια που ότι έχετε το απολαμβάνετε όπως και όποτε γουστάρετε!!!
Καινούργια τηλεόραση στο σπίτι, και να δω ποιός θα τολμούσε να μη δει Βέρα στο Δεξί, αγκαλιά στον καναπέ για να την απολαύσουμε μαζί!
Όχι, πές της 'τράβα στη 14άρα αγάπη μου, για να δώ ένα ντοκυμαντέρ για τον Β' Παγκόσμιο'. Πιο live Παγκόσμιο δε θα δείς πουθενά!!! -
Μπορείς να ηρεμήσεις, η Ρεγγίνα θα τα ξαναβρεί με τον Στράτο, γιατί μαθαίνει ότι δεν είχε καμία σχέση με το θάνατο του πατέρα της!
(και μην ακούσω εξυπνάδες, στο trailer πέτυχα την ατάκα, παλιορεμάλια όλοι σας!!! )Ουφ... Το είχα άγχος...
Ουστ ρε παλιομπακούρια που ότι έχετε το απολαμβάνετε όπως και όποτε γουστάρετε!!!
Καινούργια τηλεόραση στο σπίτι, και να δω ποιός θα τολμούσε να μη δει Βέρα στο Δεξί, αγκαλιά στον καναπέ για να την απολαύσουμε μαζί!
Όχι, πές της 'τράβα στη 14άρα αγάπη μου, για να δώ ένα ντοκυμαντέρ για τον Β' Παγκόσμιο'. Πιο live Παγκόσμιο δε θα δείς πουθενά!!!Ο πόνος ενός παντρεμένου!!! Καλά, έχω λιώσει στο γέλιο! Να μην πω ότι εγώ την καινούρια μου τηλεόραση όταν την πήρα τη δοκίμασα με F1 και WRC στο playstation, θα με καθαρίσεις, έτσι;
-
Ουφ... Το είχα άγχος...
Όχι, πές της 'τράβα στη 14άρα αγάπη μου, για να δώ ένα ντοκυμαντέρ για τον Β' Παγκόσμιο'. Πιο live Παγκόσμιο δε θα δείς πουθενά!!!Ahhh...
History in the making... -
Ηγοράσθη και παρελήφθη!
Link
Οι πρώτες εντυπώσεις χωρίς να παίξω πολύ με τις ρυθμίσεις είναι πραγματικά άριστες.
Μου αρέσει πολύ. Δεν πήγε τσάμπα το ψάξιμο. Ελπίζω να καταφέρω σύντομα να αποκτήσω και τα ανάλογα περιφερειακά ώστε να την εκμεταλευτώ πλήρως.
Όλο το τριήμερο διάβαζα το manual.Πες μας κι άλλα, γιατί με ενδιαφέρει!
Σόρρυ, σε έγραψα χθές, αλλά δεν προλάβαινα...
6. Θα σε πέρω τηλέφωνο να τα πούμε. -
ένα καλό spam filter που να ενσωματώνεται στο Outlook Express ?
edit: άκυρο θα χρησιμοποιήσω το πολύ καλό Outlook 2007 και το Junk email.
-
Αν έχουμε ένα ρούτερ με δυο υπολογιστές συνδεδεμένους επάνω του κι ο ένας από αυτούς έχει κάποιο ιό ή σκουλήκι κ.λ.π.. Υπάρχει περίπτωση αυτό να επηρεάσει και τον άλλο, τον 'υγιή' υπολογιστή;
-
So fuc typical!!!
-Παραλαμβάνω το ΠιΣί από το μαγαζί με το όνομα που αρχίζει από Π και τελειώνει σε Ο.
-Αγοράζω και ένα FSX που το είχα απωθημένο (ξεκίνησα με το FSII... )
-Aνοίγω με ανυπομονησία κουτιά, φάκελους, σελοφάν, καλώδια, πρίζες
-Συνδέω οθόνες, CPU, πληκτρολόγια, mouse
-Τσεκάρω μια τελευταία φορά
-Πατάω το ΟΝ, το ΠιΣί υπακούει και αρχίζει τα δικά του
-Και η οθόνη...no Signal!!!Τσεκάρω την οθόνη με το λάπ-τοπ και είναι ΟΚ.
Τι να κάνω, εκτός απο υπομονή αύριο που θα τους πάρω και θα τους βρίσω?????
-
Να μην ρωτήσω μήπως η συγκεκριμένη οθόνη έχει και άλλο καλώδιο που συνδέεται στο άλλο φις της κάρτας?...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lipsealed:Να μην ρωτήσω μήπως η συγκεκριμένη οθόνη έχει και άλλο καλώδιο που συνδέεται στο άλλο φις της κάρτας?...
Εμμμ...ποιό άλλο φίς? Δεν νομίζω, είναι TFT Samsung με ένα κλασικό καλώδιο.
Υποψιάζομαι ότι 'κουνήθηκε' καμιά κάρτα στην μεταφορά?
Αν ναι, WTF?
Sniff...
-
Έβγαλες και ξανάβαλες την κάρτα?!
-
Δεν έφτασα ακόμα εκεί. Θα τους ξεχεσ μιλήσω πρώτα και μετά. Δεν θέλω να το ανοίξω ακόμα.
Thanks...
-
Δοκίμασε με το καλώδιο DVI αν έχει η οθόνη σου τέτοια υποδοχή.
Δες αν μέσα στο PC έχουν βάλει οι τεχνικοί παροχή ρεύματος και στην κάρτα γραφικών (ένα καλώδιο να φεύγει από το τροφοδοτικό και να καταλήγει στην ειδική υποδοχή 4 οπών πάνω στην κάρτα, ίδια με αυτήν των DVD drive).
Βγάλε την παροχή ρεύματος από τα drive μήπως τυχόν το τροφοδοτικό δεν επαρκεί (κάπως απίθανο εφόσον δοκιμάστηκε το πισι μετά τη συναρμολόγηση, αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά). -
Πρεπει οπωσδήποτε να κρατησω μπακαπ αρχεια οπως το address book του ο outlook καθως και την αλληλογραφια (sent kai inbox). Το μπακααπ γινεται σε εξωτερικο σκληρο δισκο που εχω.
Πως το κανω;
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.faethon.net/home/p2_articleid/144Thanks a lot.
-
*Windows Update:
Windows Genuine Advantage - το εργαλείο που σας ειδοποιεί αν το αντίγραφο των Windows που έχετε δεν είναι αυθεντικό. Εάν αποδειχθεί ότι το σύστημά σας δεν είναι αυθεντικό, το εργελείο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα αντίγραφο των Windows με άδεια χρήσης.
*Τι λέτε; Να το κατεβάσω;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#10]