-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μα το θέμα με τα νύχια είναι λόγος απόρριψης.Αμετακίνητος.
Σου εύχομαι να βρεις γυναίκα με τα νύχια όπως τα θέλεις.
Εννοείτεαι ότι όλες τις δουλειές στο σπίτι θα τις κάνεις εσύ.
Δεν θα ήθελα να επεκταθώ αν και για αυτά που έχω δει έως τώρα είναι οτι εαν η γυναίκα θέλει-ξέρει,της επιτρέπεις και την ενθαρρύνεις-παροτρύνεις,συμμετέχεις με δικό σου παράδειγμα (περιποίηση-ντύσιμο κτλ) και δεν έχουν περάσει 20 χρόνια και 10 παιδιά ,είναι πανεύκολο να έχει αποδεκτο μήκος στα νύχια και να τα βάφει αρκετές φορές τη βδομάδα.
Υπάρχουν γυναίκες που ακόμα και στην 3η δεκαετία της ζωής τους,παραμελούν βασικές αρχές του ωραίου φύλλου εαν δέσουν το γαιδάρακο τους-πολλώ δε μάλλον οι άντρες...
Για τις δουλειές δεν υπάρχει εγώ και αυτή,υπάρχει εμείς.Και γιατί οχι να τη βοηθήσω να βάψει-ξεβάψει τα νύχια της.
Και κάτι ακόμα,οταν η γυναίκα έχει ωραία άκρα-δάχτυλα-νύχια δε χρειάζεται υπέρμετρος καλλωπισμός σε αυτά τα στοιχεία,είναι γοητευτικότατο το θέαμα με το φυσικό τους χρώμα και στο φυσικό τους μήκος (στα χέρια έτσι? )
Οσο για την ευχή σε ευχαριστώ θερμά
-
offset +οο
Ο Νασος στα μαθε αυτα...; συμφωνω παντως απολύτως..
-
ililias οχι δεν είμαι παντρεμένος( ) αλλά έχω (είχα τουλάχιστον) τέτοια κοπέλα, η οποία έκανε και όλες τις δουλειές και ήταν πάντα μια χαρά.
Το σπίτι charmak αν το προσέχεις κρατάει, και να μην κρατάει όμως.....θα θέλει την μισή δουλειά!
Καλά αν έχεις παιδιά δεν αντέχει ούτε μια ώρα, μιλάω για καταστάσεις που μπορώ να τις σκεφτώ (γάμος) χωρίς να λυποθυμήσω.....μην βάλουμε και παιδιά στη μέση!
Βασικά δεν έχω πρόβλημα να βοηθάω στο σπίτι, μπορώ να μην πετάω τα ρούχα μου όπου βρω....παρα μόνο στο πάτωμα του δωματίου μου, ή του μπάνιου ας πούμε. Επίσης μπορώ να παίρνω ένα πιατάκι όταν τσιμπάω κάτι για να μην κάνω ψίχουλα....και άντε να παίρνω και ένα δίσκο όταν τρώο (τι όταν δλδ παντα εκεί τρωο) στο τραπεζακι του σαλονιού. Δεν φτάνουν αυτά?Α,α,α να σκουπίζομαι και καλά όταν κάνω μπάνιο πριν βγω απο την μπανιέρα να μην τα κάνω τελείως χάλια.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
http://www.metacafe.com/watch/343222/stacy_keibler/Stacy for ever.. την ειχα ποσταρει πριν ενα μηνα.... εεε ειναι το κοριτσι άλογο
-
**offset **+ ratanplan
Η δική μου σημείωση, ένα σκοπό είχε: Να σκεφτούμε ότι δεν θα είναι πάντα έτσι, ότι θα είμαστε και 20 και 30 και 40 και 50..., ότι τα νύχια μπορεί μέχρι και να τρίψουν και να μείνουν μισά, ότι μπορεί να διορθωθούν με εξτένσιονς αλλά δεν είναι το ίδιο.
Κι ότι αν ο άνθρωπος είναι σωστός, το μήκος ή η σκληρότητα των νυχιών είναι το τελευταίο που θα παίξει ρόλο, μετά.Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
έχω (είχα τουλάχιστον) τέτοια κοπέλα, η οποία έκανε και όλες τις δουλειές και ήταν πάντα μια χαρά.Ναι, αλλά δεν έπλενε και τα δικά σου βρακιά, μάλλον.
...εαν η γυναίκα θέλει-ξέρει,της επιτρέπεις και την ενθαρρύνεις-παροτρύνεις,συμμετέχεις με δικό σου παράδειγμα (περιποίηση-ντύσιμο κτλ) και δεν έχουν περάσει 20 χρόνια και 10 παιδιά ,είναι πανεύκολο να έχει αποδεκτο μήκος στα νύχια και να τα βάφει αρκετές φορές τη βδομάδα....
Σιγά μην είμαστε οι άνδρες ικανοί να γίνουμε παραδείγματα.
Με τη 'δικιά μου' είμαστε μαζί 20 χρόνια κι έχουμε 4 παιδιά. Μια χαρά μας βρίσκω. -
-
ililias, μέναμε αρκετά συχνά μαζί, και το έκανε και αυτό.....αν προς το τέλος είχε χαλάσει, όταν τρώγαμε σπίτι της (στο δικό μου είπαμε τρώμε μόνο στο σαλονι) στην κουζίνα μου την έλεγε που δεν σήκωνα τ οπιάτο μου!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ililias, μέναμε αρκετά συχνά μαζί, και το έκανε και αυτό.....αν προς το τέλος είχε χαλάσει, όταν τρώγαμε σπίτι της (στο δικό μου είπαμε τρώμε μόνο στο σαλονι) στην κουζίνα μου την έλεγε που δεν σήκωνα τ οπιάτο μου!Α, την ατιμη!
-
... προς το τέλος είχε χαλάσει...Θα της είχε σπάσει κάνα νύχι. Σου έχει τύχει να της σπάσει νύχι και να φταίς εσύ;
-
Όχι ρε είσαι μουρλός? θα στεναχωριόμουνα πολύ αν γινότανε κάτι τέτοιο!
Πάντως για το πιάτο αλήθεια λέω....και να πείτε οτι δεν βοηθούσα....ολα δικά τους τα θέλουν ρε γμτ!
-
Ναι, ναι.
-
Έλα παμπ να γελάσουμε ρε
-
Ililias....
Δεν μας ειπες.....
Τα γκομενακια που εβαλες...πως τα λενε;;;;Στο αλλο θεμα τωρα.
Οταν λεμε οτι η γυναικα οφειλει να ειναι παντα περιποιημενη...
Συμαινει οτι εμεις την βοηθαμε να ειναι.... -
η φίλη μου η Μαρίσα έιπε να περάσει για ένα γειά...
http://xs.to/xs.php?h=xs412&d=07083&f=5 ... board3.jpg
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
η φίλη μου η Μαρίσα έιπε να περάσει για ένα γειά...http://xs.to/xs.php?h=xs412&d=07083&f=5 ... board3.jpg
ωραιες φιλες εχεις......
Μαρισα....σκετο;;;;;; -
Θέλουμε και σωστές συστάσεις λοιπόν....
Miller...Marissa Miller
top model στις ΗΠΑ.
Και για να συστηθεί καλύτερα:
http://xs.to/xs.php?h=xs412&d=07083&f=5 ... board2.jpg
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Θέλουμε και σωστές συστάσεις λοιπόν....Miller...Marissa Miller
top model στις ΗΠΑ.
Και για να συστηθεί καλύτερα:
http://xs.to/xs.php?h=xs412&d=07083&f=5 ... board2.jpg
Ε... μα.... μισες δουλειες θα κανουμε;;;;;
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
η φίλη μου η Μαρίσα έιπε να περάσει για ένα γειά...Φερτην μέσα βρε!Εξω βρέχει!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
η φίλη μου η Μαρίσα έιπε να περάσει για ένα γειά...
Φερτην μέσα βρε!Εξω βρέχει!
Και μεσα εχει 'υγρασια'....
-
Έλα παμπ να γελάσουμε ρεΡε φίλε συγνώμη, έφυγα πριν το δω κι από τότε μόλις ξαναμπήκα στο θέμα.
Ililias....
Δεν μας ειπες.....
Τα γκομενακια που εβαλες...πως τα λενε;;;;....Elisabetta Canalis.
Παίζει να είναι και ομογενής.
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#3]