-
-
girls aloud είναι αλλά και around να είναι it's fine by me
τώρα που θα αποσυρθεί η Giselle να την γηροκομήσω εγώ? -
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μα το... εγραψα
Φωτεινη Τσακιρη, ετων 30 παρα κατι, συμμετεχουσα στο σιριαλ 50_50 (που κανει τη νυφη καποιου - πληροφορια που απεσπασα με αιμα ) και σ' ενα στη ΝΕΤ οπου υποδυεται μια φαρμακοποιο (αλλα στοιχεια δεν εχω )
Μελαχροινη, ψηλουτσικη, κορμαρα, πολυ κυριλε κατασταση
Τα υπολοιπα τ' αφηνω πανω σουΚαποια ενημερωμενη εις την κοινωνικην κριτικην (θιασωτις της μεσημβρινης ζωνης) μου ειπε οτι ειναι γυναικα του Φερεντινου.
Αν αληθευει,τον ζηλευω.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μα το... εγραψα
Φωτεινη Τσακιρη, ετων 30 παρα κατι, συμμετεχουσα στο σιριαλ 50_50 (που κανει τη νυφη καποιου - πληροφορια που απεσπασα με αιμα ) και σ' ενα στη ΝΕΤ οπου υποδυεται μια φαρμακοποιο (αλλα στοιχεια δεν εχω )
Τα υπολοιπα τ' αφηνω πανω σουΚαποια ενημερωμενη εις την κοινωνικην κριτικην (θιασωτις της μεσημβρινης ζωνης) μου ειπε οτι ειναι γυναικα του Φερεντινου.
Αν αληθευει,τον ζηλευω.
Αν ειναι κατω απο 35 θελω κοννε.....
Επισης... Οποιος εχει κοννε για την Ολγα Φαρμακη, να ενημερωσει με Ρ.Μ.
Ευχαρηστω -
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μα το... εγραψα
Αν αληθευει,τον ζηλευω.
Γυναικα του Φερεντινου ειναι εκεινη που παιζει στο σηριαλ 'ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΟΥ' την Μαγδα.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καποια ενημερωμενη εις την κοινωνικην κριτικην (θιασωτις της μεσημβρινης ζωνης) μου ειπε οτι ειναι γυναικα του Φερεντινου.
Αν αληθευει,τον ζηλευω.Φαε τη γλωσσα σου που θα ειναι παντρεμενο το μωρο μου και μαλιστα με αυτον τον κακομοιρη Ο adis4gr που το γνωριζει το θεμα δεν ανεφερε κατι...
Γυναικα του Φερεντινου ειναι εκεινη που παιζει στο σηριαλ 'ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΟΥ' την Μαγδα.
(δεν ξερω ποια ειναι αυτη αλλα) ουφ, ησυχασα
Επισης... Οποιος εχει κοννε για την Ολγα Φαρμακη, να ενημερωσει με Ρ.Μ.
ΕυχαρηστωΜπες στη σειρα
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Doutzen Kroes (η μικρή ολλανδέζα.....και διάδοχος της βραζιλιάνας Ζιζελ στις πασαρέλες)ΜΜΜΜΜ!!!!!
Καλή Βραζιλιάνα η Ολλανδεζα!!!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μα το... εγραψα
Αν αληθευει,τον ζηλευω.
Δια την εγκυροτητα της ταυτοποιησης θα (αναγκαστω να) δω και τα τρια σηριαλ. Ανακοινωση του πορισματος λιαν συντομως μιας και μερικοι εδω μεσα βιαζονται να ερωτευθουν.
-
DAP, πολύ κουτσομπόλης μας βγήκες
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ανακοινωση του πορισματος λιαν συντομως μιας και μερικοι εδω μεσα βιαζονται να ερωτευθουν.Ειναι της ηλικιας
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
DAP, πολύ κουτσομπόλης μας βγήκεςΕγω κουτσομπολης ;Απλως ερωτω και μεταφερω ο,τι μου λενε.
Και να τα αποτελεσματα.Η κυρια δια την οποιαν συζηταμε ΔΕΝ ειναι η γυναικα του Φερεντινου.Η πηγη μου εκανε λαθος μιας και δεν φορουσε τα γυαλια πρεσβιωπιας και μπερδευτηκε. -
Ramona Chorleu
Παμε για κλεισιμο..... -
από Μπέτυ Μαγγίρα υπάρχει τπτ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
από Μπέτυ Μαγγίρα υπάρχει τπτ?Θεά...
Και σε αντίθεση με το 99% των τηλε-τσοκαρων, φαίνεται να έχει ψίγματα χαρακτήρα και στύλ...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
από Μπέτυ Μαγγίρα υπάρχει τπτ?Λιγα για την συζυγο μου!
Αυτο θα ηταν το καλυτερο παρτυ με ουζα EVER -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
από Μπέτυ Μαγγίρα υπάρχει τπτ?
Λιγα για την συζυγο μου!
Αυτο θα ηταν το καλυτερο παρτυ με ουζα EVERTo diko moy το μυαλο ειναι βρωμικο ας μιλησει κανενας αλλος
-
-
Δειξε μου Johansson γιατι εγω Acces to page denied αυτο βλεπω
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#3]