-
ζημια
-
Ο χρήστης soulis karas έγραψε:
ζημια+100
-
edit
-
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
Τι λένε Camilla Bento και είναι διαιτολόγος...Κανείς που να χρείαζεται τις επαγγελματικές συμβουλές της:
Και κανει και καλη δουλεια,αμα την πηδ@ς 8 φορες τη μερα ,θα μεινεις 30 κιλα,ρε τι σου κανει η επιστημη.
ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ........ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ όπως έλεγε και ο ηθοποιός Παπαγιανόπουλος.......
Ενας γιατρός ........ρε παιδιά......
Τα χάπια μου................. -
-
-
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ....???????
ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Wag, τωρα που αποκατασταθηκε το connection, μηπως διαθετεις καμια φωτο (κατα το δυνατον σεμνη, μην την ακουσουμε απ' τον kouk ) απο την... πισω οψη της Πηλαδακαινας που πaιζει με τον Sakis στην υπερπαραγωγη;
Καλη μου φιλη που την ξερει απο κατι διακοπες, μου ειπε οτι ειναι απ' τα κορυφαια εν Ελλαδι
Επαναλαμβανω: φιλη:lipsealed:Ποια απο τις 2 λες;;;
Ντορετα παπα...κατι η την Δαναη Σκιαδη;;;; -
Η Παπακατι.... Ειναι παντρεμενη με τον Πηλαδακη (προεδρος της Λαρισας και λαμογιο - κολλητος του Ντεμη)
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Η Παπακατι.... Ειναι παντρεμενη με τον Πηλαδακη (προεδρος της Λαρισας και λαμογιο - κολλητος του Ντεμη)Ο Ντεμίνιο δεν έχει φίλους λαμόγια εγκάθετε Ισαάκ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Ντεμίνιο δεν έχει φίλους λαμόγια εγκάθετε Ισαάκ!!!ΥΓ. Το ονομα Vivere σου λεει κατι; H 'Σιγαλας' του 2007
-
-
-
Στο JAG; Σίγουρα; Στο star trek enterprise έπαιζε αυτή.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο JAG; Σίγουρα; Στο star trek enterprise έπαιζε αυτή.Δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα αυτή η πληροφορία, αλλά να το ψάξω, αν καιγόμαστε....
-
Και ναι....έπαιζε στο STAR TRECK.....
http://www.startrek.com/startrek/view/s ... 20451.htmlΓιατρέ, με εντυπωσίασες
-
σε ποιο σταρ τρεκ ρε σεις?
εντιτ..δεν το εχω δει..ειναι καλο?
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
σε ποιο σταρ τρεκ ρε σεις?εντιτ..δεν το εχω δει..ειναι καλο?
δεν το έχω δει... αλλά αν παίζει αυτή θε είναι τέλειο...
μη σου πω ότι θα έχει πάρει κ όσκαρ!!!
ελπίζω να το δω για να την θαυμάσω
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Wag, τωρα που αποκατασταθηκε το connection, μηπως διαθετεις καμια φωτο (κατα το δυνατον σεμνη, μην την ακουσουμε απ' τον kouk ) απο την... πισω οψη της Πηλαδακαινας που πaιζει με τον Sakis στην υπερπαραγωγη;
Καλη μου φιλη που την ξερει απο κατι διακοπες, μου ειπε οτι ειναι απ' τα κορυφαια εν Ελλαδι
Επαναλαμβανω: φιλη:lipsealed:Ποια απο τις 2 λες;;;
Ντορετα παπα...κατι η την Δαναη Σκιαδη;;;;πιάσε μια Δανάη Σκιάδη σε πίτα, με τζατζίκι, ντομάτα, μουστάρδα κ μπόλικο ΚΡΕΜΜΥΔΙ... στο δωμάτιο 69 παρακαλώ...
κ μην ξεχαστείς... φέρε κ ένα μπουκάλι σαμπάνια moet, κ λίγες φράουλες με σαντιγύ...
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#3]