-
Παίδες, είπαμε να έχουμε ένα τέτοιο θέμα, αλλά μην το παρακάνουμε!
Προσοχή στις φωτογραφίες που ανεβάζετε. Και δεν εννοώ μόνο να τις βάζετε σε link αλλά και να προσέχετε το περιεχόμενο. Δεν είναι τσόντα το θέμα!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Για όσους θέλουν αδύνατες....
Rania Rosie
Aυτη έχει πετσικάρει ρε αδερφε!
Ρε σεις... αν τη βάλεις κάτω να τη θα σου μείνει κανένα πόδι στο χέρι...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για όσους θέλουν αδύνατες....
Rania Rosie
Aυτη έχει πετσικάρει ρε αδερφε!
Ρε σεις... αν τη βάλεις κάτω να τη θα σου μείνει κανένα πόδι στο χέρι...
αηδία μου προκάλεσε αυτή.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παίδες, είπαμε να έχουμε ένα τέτοιο θέμα, αλλά μην το παρακάνουμε!Προσοχή στις φωτογραφίες που ανεβάζετε. Και δεν εννοώ μόνο να τις βάζετε σε link αλλά και να προσέχετε το περιεχόμενο. Δεν είναι τσόντα το θέμα!
Μια φορά είπα κι εγώ να βάλω κάτι...
-
-
Εχω προβλημα με το internet στο γραφειο σημερα....
Οποτε θα απεχω μεχρι να λυθει το προβλημα -
Lippi, επανόρθωσες...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Lippi, επανόρθωσες.......κι ανόρθωσες.!!!
-
Τωρα που ο Wagner λειπει,
μας ξελασπωσε ο Lippi -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
μας ξελασπωσε ο LippiΚαλος ο original,καλυτεροτερος και ο κλωνος του.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ασχετο - σχετικό.http://www.maximonline.gr/maximgirls/co ... ticle.html
Τη θυμήθηκα χθες που την πέτυχα σε εξώφυλλο άλλου περιοδικού στο περίπτερο.
Παλιά μου γνωστή. Ποιος θα το φανταζόταν τότε...
Από την ...'συνέντευξή' της στο περιοδικό:
Πώς μπορώ να πείσω κάποιον ότι ναι μεν γδύθηκες αλλά δεν χρειάστηκε ποτέ να συμβιβαστείς (βλ. βιζιτωθείς) για να φτάσεις ως εδώ; Καταλαβαίνεις την προκατάληψη που υπάρχει με τα μοντέλα.**
Ούτε το έχω κάνει ποτέ ούτε και θα το κάνω. Στη μεγαλύτερη ανάγκη να βρεθώ, είναι το μοναδικό επάγγελμα που δεν θα ακολουθήσω με τίποτα. Είχα, βέβαια, και μάλιστα πρόσφατα, τέτοιες ανήθικες προτάσεις. Έκλεισα να κάνω μια φωτογράφιση για έναν κατάλογο με παπούτσια, η οποία έμαθα στην πορεία ότι επρόκειτο να γίνει σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Να σου πω πώς κατέληξε; Ο πελάτης ήταν φετιχιστής και ήθελε απλώς να βλέπει μια κοπέλα με ωραία πόδια να φοράει τα παπούτσια του.
**
Και τι έγινε, του φόρεσες τη γόβα-στιλέτο καπέλο;**
Τελικά δεν πήγα, αν και στην αρχή είχα σκοπό να πάω οργανωμένα. Ξέρεις, με κάμερες, με φωτογράφο, μέχρι και να τον πλακώσω στο ξύλο. Αυτό είναι κάτι εντελώς προσβλητικό για μένα. Υπάρχουν, βέβαια, μοντέλα που κάνουν κάτι τέτοια. Θέλω να πιστεύω ωστόσο ότι είναι λιγότερες από τις μισές.*Μόνο τόσες;
Αντε, ρε είναι κακός ο κόσμος τελικά! Ούτε οι μισές δεν το κάνουν πληρωμένα και ο κακός ντουνιάς τις πιάνει όλες στο στόμα του....Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς; Την ειλικρίνειά της ή την βλακεία της;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
μας ξελασπωσε ο LippiΚαλος ο original,καλυτεροτερος και ο κλωνος του.
Σαν τον master δεν είναι κανείς.....
(προβλέπω δυνατή επάνοδο...) -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ασχετο - σχετικό.
http://www.maximonline.gr/images/librar ... _93_12.jpg
http://www.maximonline.gr/maximgirls/co ... ticle.html
Τη θυμήθηκα χθες που την πέτυχα σε εξώφυλλο άλλου περιοδικού στο περίπτερο.
Παλιά μου γνωστή. Ποιος θα το φανταζόταν τότε...
Από την ...'συνέντευξή' της στο περιοδικό:
Πώς μπορώ να πείσω κάποιον ότι ναι μεν γδύθηκες αλλά δεν χρειάστηκε ποτέ να συμβιβαστείς (βλ. βιζιτωθείς) για να φτάσεις ως εδώ; Καταλαβαίνεις την προκατάληψη που υπάρχει με τα μοντέλα.**
Ούτε το έχω κάνει ποτέ ούτε και θα το κάνω. Στη μεγαλύτερη ανάγκη να βρεθώ, είναι το μοναδικό επάγγελμα που δεν θα ακολουθήσω με τίποτα. Είχα, βέβαια, και μάλιστα πρόσφατα, τέτοιες ανήθικες προτάσεις. Έκλεισα να κάνω μια φωτογράφιση για έναν κατάλογο με παπούτσια, η οποία έμαθα στην πορεία ότι επρόκειτο να γίνει σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Να σου πω πώς κατέληξε; Ο πελάτης ήταν φετιχιστής και ήθελε απλώς να βλέπει μια κοπέλα με ωραία πόδια να φοράει τα παπούτσια του.
**
Και τι έγινε, του φόρεσες τη γόβα-στιλέτο καπέλο;**
Τελικά δεν πήγα, αν και στην αρχή είχα σκοπό να πάω οργανωμένα. Ξέρεις, με κάμερες, με φωτογράφο, μέχρι και να τον πλακώσω στο ξύλο. Αυτό είναι κάτι εντελώς προσβλητικό για μένα. Υπάρχουν, βέβαια, μοντέλα που κάνουν κάτι τέτοια. Θέλω να πιστεύω ωστόσο ότι είναι λιγότερες από τις μισές.*Μόνο τόσες;
Αντε, ρε είναι κακός ο κόσμος τελικά! Ούτε οι μισές δεν το κάνουν πληρωμένα και ο κακός ντουνιάς τις πιάνει όλες στο στόμα του....Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς; Την ειλικρίνειά της ή την βλακεία της;
Είστε εμπαθείς και εγκάθετοι!!!
Ούτε οι μίσές και γίνεται τέτοιος ντόρος!!!!
Γι΄αυτό γίνονται εισαγωγές μοντέλων....για να καλύψουν την εγχώρια ζήτηση...
Άκου ''μόνο οι μισές''!!!!
Να γιατί δεν μπορούμε να βρούμε κατι της προκοπής -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
............Υπάρχουν, βέβαια, μοντέλα που κάνουν κάτι τέτοια. Θέλω να πιστεύω ωστόσο ότι είναι λιγότερες από τις μισές.[/i]Μόνο τόσες;
Ποια ειναι η κοπελια ρε παιδια; Να ξερουμε με ποια γελαμε
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ποια ειναι η κοπελια ρε παιδια; Να ξερουμε με ποια γελαμεΚοίταξε μια σελίδα πίσω, βρε.
Τεμπέλη.Εδιτ
Λίγο πιό πάνω, έστω...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ποια ειναι η κοπελια ρε παιδια; Να ξερουμε με ποια γελαμε
Κοίταξε μια σελίδα πίσω, βρε.
Τεμπέλη.Εδιτ
Λίγο πιό πάνω, έστω...
Ε μα, πραγματικά τεμπέλης! Μια ματιά πιο πάνω είναι!
-
Αμεσως να με φατε
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ζηταω ο δυστυχης, ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ την κοπελα -
Αντε να δροσιστουμε λιγο...
-
Lippi η συγκεκριμένη ρίχνει κυβερνήσεις...απίστευτη. Παραλύεις μόνο που τη βλέπεις .
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Αντε να δροσιστουμε λιγο...Πάρα πολύ δυνατό κομμάτι.
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#3]