-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Ειδα το Ceed στην εκθεση,νομιζω οτι αξιζει 100% τα λεφτα του.
το κιβωτιο πως σου φανηκε?
... καλα ενταξυ 'ειδα' και πολυ χειροτερα σε ποιο ακριβες μαρκες.
το θεμα ειναι στο δρομο.Το κιβωτιο δεν γνωριζω εαν ειναι καλο η οχι αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις
-
Σωστα αρκει να μη φτασουμε να πληρωνουμε 20000 ευρω για αυτο το ΚΙΑ...
-
To Ceed είναι καλό αμαξι για τα λεφτά του.Ποιότητα κατασκευής καλή,σαφής επιλογέας, λίγο αδιάφορο αισθητικά εσωτερικό.Ο 1400άρης του πέφτει λίγος...
-
Ο χρήστης andykar έγραψε:
αλήθεια coupe και excel του 92 έχω δεί αρκετά και είναι και μιά χαρά
τα 309 και ΖΧ πού είναι? αλλα και να δείς είναι έτοιμα να διαλυθόυνπρος το παρον, καλως ή κακως, Κορεατικο 7ετιας και πανω δεν πουλιεται, μονο χαριζεται...
ρωτα οπουδηποτε
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τα 309 και ΖΧ πού είναι? αλλα και να δείς είναι έτοιμα να διαλυθόυνπρος το παρον, καλως ή κακως, Κορεατικο 7ετιας και πανω δεν πουλιεται, μονο χαριζεται...
ρωτα οπουδηποτε
το ξέρει καλά
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ρωτα οπουδηποτε
γιάτί πουλιέται αυτό που μας έχεις μοστράρει στην φώτο?
έλα ...... για να σοβαρευτούμε λιγάκι...... μου το έβαλες εδώ λές και είναι καμιά πόρσε ..... για ξεκαβαλάτε λίγο τα καλάμια......Μπερδεύετε πολλοί την Κορέα με την Μαλαισία και την Ταϊβάν.
Κάποιοι γράφουν εδώ μέσα οτι οι κορεάτες δέν μπορούν ακόμα να φτάσουν το επίπεδο κάποιων άλλων.......(μπα!!! Τι λές ρε παιδί μου τς τς τς )......
Για να δούμε ρε παιδί μου μερικές κορεάτικες φίρμες?Samsung
Εταιρεία ηλεκτρονικών (και Όχι μόνο)
Κατασκευάζει τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικές συσκευές και είναι απο τους μεγαλύτερους προμηθευτές μικροεπεξεργαστών για I-pod’s, φορητών υπολογιστών κλπ παγκοσμίως. (ψέμα)LG (η παλιά GOLD STAR)
Τα ίδια με την απο πάνω.
Οι δυό τους σφάζονται για το πιά θα βγάλει το πιο τρελό gadget.
Μέχρι και ψυγείο έβγαλε που συνδέεται στο internet
Άσε που όταν έβγαλε το σοκολατένιο κινητό έτρεχαν τα σάλια όλων.Πάμε τώρα στην HUMAX – (η μήπως δέν την ξέρετε!!! )
Εταιρεία παραγωγής δορυφορικών συστημάτων, lcd και plasma τηλεοράσεων και digital video recorders. Θεωρείται η Rolls-Royce του είδους ειδικά στα δορυφορικά. Πολλές καταξιωμένες εταιρείες ανα τον κόσμο θα ήθελαν να της μοιάσουν.
Αλήθεια.........pasxos……….μανι μανι βρήκα 3.........για ψάξε στο ίντερνετ μπάς και βρείς καμιά ιταλική......ή γαλλική........τι είπες!!! ...... η Alcatel!!! …….. και η brandt!!! …….. πές μου και για magnetti marelli απο Ιταλία....... τρελαίνομαι.Για να δούμε την Hyundai,
Χμμμ...... (κάτσε καλά ρε .... με τους υπανάπτυκτους θα ασχοληθούμε τώρα!!!)
Κατασκευάζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, απο μικροτσίπ μέχρι .......... ΤΑΝΚΕΡΣ.
Πριν βγούν τα ταιβανεζικα είχε την μεγαλύτερη παραγωγή μνημών RAM στον κόσμο και ήταν η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που έδωσε εγγύηση εφ όρου ζωής!!!!!!!!
Κατασκευάζει τον π ο ι ο τ ι κ ό τ ε ρ ο χάλυβα στον κόσμο απο τον οποίο φτιάχτηκαν τα καλώδια της Γέφυρας του Ρίου. (μα είναι δυνατόν ... αφού αυτοί δέν ξέρουν απο ποιότητα... τς...τς....τς)
Οσο για τα αυτοκίνητα τους?....... α πα πα πα πα πα....δέν πουλάνε καθόλου....ειδικά αυτό το Accent …. Σιγά μην ήταν Best Seller 5-6 χρόνια τώρα . Το Getz βγήκε λέει το πιό αξιόπιστο αυτοκίνητο στην Αγγλία μέσα απο δείγμα 37.000 αυτοκινήτων.......... (μα....οι υπανάπτυκτοι!!!)
Αυτοί οι σχιστομάτιδες ακόμα δεν έχουν βρεί ένα τρόπο να κατασκευάζουν τα αυτοκίνητα τους με γνώμονα το δέν σπάει δέν χαλάει (βλέπε διαφήμιση του SANTA FE 1) αλήθεια ....... έχουν τά κότσια να βγάλουν στον αέρα μία τέτοια διαφήμιση?
Μόνο Μιά TOYOTA μπορεί (και της αξίζει ... και το δικαιούται) ...........όλοι οι άλλοι στο καβούκι τους.Και για να έρθουμε και στό ceed που είναι και το θέμα μας, θέλω να κάνω μία ερώτηση σχετικά με την ακαμψία του αμαξώματος.
Για πές μου ρε Pasxos………….. πως πέτυχαν εναν τόσο καλό συντελεστή ακαμψίας αυτοί οι κορεάτες που δέν ξέρουν να φτιάχνουν ακόμα τόσο καλά αυτοκίνητα???
Και δίνουν και 7 χρόνια εγγύηση όταν άλλοι δέν μπορούν να δώσουν ούτε 3 και μου λές μετά εδω μέσα για ποιότητες και κουραφέξαλα!!! Καλά είσαστε σοβάροι ρε.... ποιος την έχασε την ποιότητα για να την βρούν οι Γάλλοι και οι Ιταλοί.
Μόνο οι ιάπωνες, απο τους άλλους, ξέρουν από ποιότητα και γιάυτό όταν κάποιοι τόλμησαν να μιλήσουν για την TOYOTA αυτή απάντησε με LEXUS και το βούλωσαν.
Τώρα μιλάνε για την HYUNDAI / ΚΙΑ και έρχονται οι απαντήσεις απο το ceed με ένα συντελεστή ακαμψίας που η Fiat και η Citroen 100 χρόνια να προσπαθούν (κάτσε να υπάρχουν πρώτα ) δεν θα τον πετύχουν ποτέ και του χρόνου έρχεται και το Genesis.
Ααααααα....... και πούσε Pasxos……. Κάτι άκουσα για F1……..θα σφίξουν πολύ οι κώλοι (με το συμπάθιο).
Και είναι ακόμα η αρχή.......... έρε γλέντια. -
Πόσο κόμπλεξ πρέπει να έχεις για να γράψεις τέτοιο πάπλωμα ρε συ; Χαλάρωσε λίγο...
-
Koreatisti!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πόσο κόμπλεξ πρέπει να έχεις για να γράψεις τέτοιο πάπλωμα ρε συ; Χαλάρωσε λίγο...δέν έχω κανένα κόμπλεξ φίλε μου
αυτά είναι η απάντηση στις ειρωνίες του PASXOS -
Το C4 όμως στα 1400 κυβικά έχει 20 άλογα λιγότερα απο το Ceed.
Σωστό, αλλά το 1.6 δεν είναι πολύ ακριβότερο... Επίσης το C4 έχει φθηνότερες εκδόσεις στα 1.4, γι' αυτούς που θέλουν απλώς ένα αυτοκίνητο να κάνουν την δουλειά τους (όσοι αγόραζαν δηλαδή παλιότερα Accent...).
τί είπες τώρα ρε φίλε!!!....
θα αφήσω τον αξιόπιστο κορεάτη και θα πάρω τήν ζημιάρα Γαλλίδα?
αν θέλω να κάνω την δουλείά μου accent και πάλι accentΑσχέτως αν ο τρόπος του είναι ειρωνικός, δεν έχει και άδικο.
-
Καλα προφανως δε θες να σου αναλυσω την Ιταλικη Βιομηχανια εδω μεσα ετσι; Μου κοτσαρες τρια πραματα απ την Κορεα και; Αντιπαραθεση δεν κανω,αλλα νταξ Κορεα ειναι Κορεα.Καλως η κακως.Δεν ειναι καμια Γερμανια πχ.Θες να πλακωσουν οι Γερμανοφιλοι,οι Ιαπωνόφιλοι κλπ κλπ να δεις οτι αυτα που κοτσαρες ειναι μηδαμινα;Μου συγκρινεις τη βουρτσα με την πουτσα αυτη τη στιγμη...τεσπα,παρε χιουνται εσυ.Δε σου ειπα εγω να μη παρεις.Καθε αλλο,και να το χαρεις και να μη σου κανει κιχ το αμαξι.Αλλα μη μου τσαμπουνας τωρα ΜΑΛΑΚΙΕΣ για κορεατικη τεχνολογια και κουραφεξαλα...Καληνυχτα..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το C4 όμως στα 1400 κυβικά έχει 20 άλογα λιγότερα απο το Ceed.
Σωστό, αλλά το 1.6 δεν είναι πολύ ακριβότερο... Επίσης το C4 έχει φθηνότερες εκδόσεις στα 1.4, γι' αυτούς που θέλουν απλώς ένα αυτοκίνητο να κάνουν την δουλειά τους (όσοι αγόραζαν δηλαδή παλιότερα Accent...).
τί είπες τώρα ρε φίλε!!!....
θα αφήσω τον αξιόπιστο κορεάτη και θα πάρω τήν ζημιάρα Γαλλίδα?
αν θέλω να κάνω την δουλείά μου accent και πάλι accentΑσχέτως αν ο τρόπος του είναι ειρωνικός, δεν έχει και άδικο.
όλες οι απόψεις είναι σεβαστές
οι ειρωνίες δεν είναι δεκτές -
Τώρα μιλάνε για την HYUNDAI / ΚΙΑ και έρχονται οι απαντήσεις απο το ceed με ένα συντελεστή ακαμψίας που η Fiat και η Citroen 100 χρόνια να προσπαθούν (κάτσε να υπάρχουν πρώτα :lol: ) δεν θα τον πετύχουν ποτέ και του χρόνου έρχεται και το Genesis.
Ααααααα....... και πούσε Pasxos……. Κάτι άκουσα για F1……..θα σφίξουν πολύ οι κώλοι (με το συμπάθιο).
Και είναι ακόμα η αρχή.......... έρε γλέντια.Απ τα υπογραμμισμενα καταλαβα..αστο δε χρειαζεται να πεις κατι αλλο...υποκλινομαι στις γνωσεις σου...
ΚΙΑ uber alles...
-
andykar θες να μας μεταφέρεις μερικά νούμερα ακαμψίας?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλα προφανως δε θες να σου αναλυσω την Ιταλικη Βιομηχανια εδω μεσα ετσι; Μου κοτσαρες τρια πραματα απ την Κορεα και; Αντιπαραθεση δεν κανω,αλλα νταξ Κορεα ειναι Κορεα.Καλως η κακως.Δεν ειναι καμια Γερμανια πχ.Θες να πλακωσουν οι Γερμανοφιλοι,οι Ιαπωνόφιλοι κλπ κλπ να δεις οτι αυτα που κοτσαρες ειναι μηδαμινα;Μου συγκρινεις τη βουρτσα με την πουτσα αυτη τη στιγμη...τεσπα,παρε χιουνται εσυ.Δε σου ειπα εγω να μη παρεις.Καθε αλλο,και να το χαρεις και να μη σου κανει κιχ το αμαξι.Αλλα μη μου τσαμπουνας τωρα ΜΑΛΑΚΙΕΣ για κορεατικη τεχνολογια και κουραφεξαλα...Καληνυχτα..αυτά έχεις να πείς?
με είδες να πώ για γερμανία η Ιαπωνία?
όταν σταματάνε τα επιχειρήματα αρχίζουν τα βρισίδια ε!!!p.s- αν βρείς κάτι καλό απο την ιταλική βιομηχανία γραφτο μου για να πάω να το πάρω..... σάν το fiat uno που το έχω 17 χρόνια
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
andykar θες να μας μεταφέρεις μερικά νούμερα ακαμψίας?την κορυφή της κατηγορίας την είχε το Golf
και απ'ότι λένε το cee'd είναι με μεγάλη διαφορά πιό καλότελευταίο ποστάκι..... τέλος γιατί οι ειρωνίες δεν μου αρέσουν.
-
αυτά έχεις να πείς?
με είδες να πώ για γερμανία η Ιαπωνία?
όταν σταματάνε τα επιχειρήματα αρχίζουν τα βρισίδια ε!!!p.s- αν βρείς κάτι καλό απο την ιταλική βιομηχανία γραφτο μου για να πάω να το πάρω..... σάν το fiat uno που το έχω 17 χρόνια
Αν σε ειδα να πεις για τη Γερμανικη Βιομηχανια; Αυτο τι ειναι τωρα; Σταματησαν τα επιχειρηματα;Επι της ουσιας δεν εδωσα καποιο επιχειρημα... Αρχιζουν τα βρισιδια; Κατσε γιατι με μπερδευεις...
Την σαμσουνγκ και την humax γιατι την ανεφερες;Που ακριβως κολλανε;Δηλαδη αντιστοίχως επρεπε κι εγω να σου φερω παραδειγμα τον Roberto Cavalli και τα καλύτερα Ιταλικα παπούτσια για να σου αποδειξω οτι τα Ιταλικα αυτοκινητα ειναι φοβερα; Αλλο παλι και τουτο...Αυτο ειναι απαντηση στο 'αυτα εχεις να πεις μόνο;' ακριβως επειδη κι εσυ με ολα αυτα ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.- Μιλησε μου για την Ιστορια της Κια της χιουνται και της νταεγου να σου πω κι εγω για την Ιστορια καποιας αλλης φιρμας... Σε πάει; Χλωμο σε κοβω.Τεσπα,ειπαμε και τα ξαναπαμε,παρε κια ή χιουνται αμα δεν εχεις τα λεφτα ια κατι αλλο και καλοριζικο... Αλλα μη φτασεις στο σημειο να τη συγκρινεις με το Fiat Gruppo ή τη BMW πχ..
Α!Και αυτα που ακουσες για Κια και F1 ειναι τουλαχιστον μαλακιες.. Αν και,ακομα και στην F1 να εμπαινε ΠΟΤΕ δεν θα καταφερνε τιποτα...Για να μη θυμηθούμε την τραγωδια και κωμωδια μαζι της συμμετοχης της γιουνται (ναι σωστα το διαβασες,Youdie) στο Wrc.Την επομενη φορα σε θελω πιο διαβασμενο στην Ιστορια.Ειχες και Φιατ και δεν ξερεις αν εχει περασει η Φιατ τα 100 χρονια... Οσα δηλαδη θα χει κλεισει η Κορεα ολόκληρη το 2089...Αυταααααααα,εχεις κατι αλλο; -
τελευταίο ποστάκι..... τέλος γιατί οι ειρωνίες δεν μου αρέσουν.Εφοσον εκανες quote δημοσιευση μου και συνεχισες την απαντηση σου με ειρωνικο τροπο (κι ας μη σου αρεσουν οι ειρωνείες ) θα πρεπει να δεχτεις και την δικια μου 'ειρωνια' παντα σε φιλικο τονο.Δεν τα παιρνω απο καμια Φιατ για να γινομαι εχθρικος..
-
Παει, κοιμηθηκε τωρα.
Αντε να περιμενεις μεχρι αυριο.
(γιατι δε βαζετε αυτο το λαμπακι ονλαιν/οφλαιν να μη περιμενομαι τσαμπα για τζαμπα διασκεδαση; )
-
Σαν πληροφορια μονο να αναφερω πως το ceed εχει καδενα και οχι ιμαντα.
Το μονο ''ενοχλητικο'' για εμενα και απο την αλλη ευχαριστο για την κοπελια μου ειναι ο πολυ μαλακος συμπλεκτης και ο λαστιχενιος σε αισθηση επιλογεας.
Γενικα ειναι πολυ καλο αμαξι και αξιζει ενα test drive πριν συνεχισετε να το κακολογειτε.
Kia Cee'd 2007