-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
-Θέλεις κορυφαίο μικρομεσαίο, με επιδόσεις , άνεση κλπ; Πας για Astra, Golf, Bravo, Leon (αν αντέχεις να το βλέπεις...). Θα εκταμιεύσεις και κάμποσα παραπάνω , κατά μέσο όρο 6Κ ίσως και περισσότερα όμως...
Αυτό τι το ήθελες;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
To ceed είναι το καλύτερο όλων και από πόρσε και από φερράρι και από όλα και ξέρετε γιατί?
Γιατί είναι το καλύτερο αφού γράφω τον ανταγωνισμό στα @@ μου*
*ακαεφίτικο μπρερικό επιχείρημα
Πολύ Καλό!
(μου άρεσε πολύ αυτό το ....ακαεφίτικο!)Πάντως , είμαι σίγουρος πως σαν οξυδερκής και...*πολυταξιδεμένος *(:yahoo: ) άνθρωπος, καταλαβαίνεις τι εννοώ
Είδες, σου γλιτώνω χρόνο από το να γράφεις!!
Επί της ουσίας το σίντ για μένα είναι κορυφαία επιλογή για τον μέσο οικογενειάρχη που ψάχνει ένα ευρύχωρο, ασφαλές και αξιόπιστο αμάξι. Φάουλ η μαλακή ανάρτηση και το ασαφές κιβώτιο (τουλάχιστον σύμφωνα με τα περιοδικά) αλλά απλούστατα ο μέσος οικογενειάρχης δεν θα αναζητήσει κάτι τέτοιο. Ένα μικρό τούρμπο ίσως τον δελέαζε αλλά η τιμή και η 7ετής εγγύηση θα τον κάνει να αποφασίσει να πάρει την οριστική απόφαση.
Αλήθεια ξέρει κανείς αν το 3θυρο που είναι πιο ζμπορ θα έχει μία κάπως πιο σφικτή ανάρτηση?
Υ.Γ. Συμφωνώ με Παύλο περί άστρα. Ημιάκαμπτος και το γεγονός να μην χωράω σε μικρομεσαίο όταν χωράω άνετα σε σούπερμίνι είναι απαράδεκτο και ας είναι το ομορφότερο όλων για μένα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
-Θέλεις κορυφαίο μικρομεσαίο, με επιδόσεις , άνεση κλπ; Πας για Astra, Golf, Bravo, Leon (αν αντέχεις να το βλέπεις...). Θα εκταμιεύσεις και κάμποσα παραπάνω , κατά μέσο όρο 6Κ ίσως και περισσότερα όμως...
Θεωρούμε το Bravo κορυφαίο ; ; ; ;
Μάλλον η παραπάνω κατανομή αποτελεί μία δική σου υποκειμενική τοποθέτηση.
Είδα διαφώνησες με τις επιλογές μου για την κορυφή, θα ήθελα να μου πεις τις δικές σου...
Οπως επίσης είδα διαμαρτυρία και για το Astra από άλλους... Το ότι ένα αυτοκίνητο έχει ημιάκαμπτο, ΔΕΝ το κάνει άχρηστο... Το Clio RS είναι άχρηστο δηλαδή ή μήπως δεν είναι αρκετά ζμπορ;Μια χαρά είναι το Astra, ομορφο, γρήγορο, ποιοτικό, καλά εξοπλισμένο, έχει και 6 χρόνια στα μηχανικά εγγύηση, και σωστή τιμή, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας!
Θυμίζω πάντως για κάποιους που ίσως δεν το πρόσεξαν, αν κάποιος δεν έχει χρήματα για τα κορυφαία, το Cee'd 1.4 είναι εξαιρετική επιλογη (κι αυτό ήδη το έχω γράψει πιο πριν για τους...δύσπιστους! )
-
Για μένα κορυφαία επιλογή ήταν το φόκους, αλλά βλέπω κάτι 11.5άρια που χτυπάει κατανάλωση γνωστού με ηπιότατη χρήση και το ξανασκέφτομαι. Το πάτημα του απλά θεικό αλλά το πλάτος του παραείναι μεγάλο. Μετά βάζω γκόλφ, σίντ και οκτάβια. Θα έβαζα και το λεόν αλλά έχει φάει σμπρώξιμο από τον ειδικό τύπο όσο δεν πάει και τα έχω πάρει ελαφρά και επιπλέον στα 1.6 σέρνεται...
Το άστρα είναι αξιόπιστο όντως, πανέμορφο αλλά απλά είναι το μόνο μικρομεσαίο που θυμάμαι να μην χωράω και επιλέον έχει κλασσικά χάλια κιβώτιο όπελ. Μοτέρ αν δεν πας στο τούρμπο δεν κάνεις προκοπή...
Υ.Γ. το κλειώ νομίζω έχει σημαντικότατες αλλαγές πίσω σαν ρς...
-
Όσον αφορά το Υ.Γ. σου, περισσότερο σημαντικές αλλαγές έχει μπροστά μάλλον παρά πίσω...
-
Ο ημιάκαμπτος στο Astra είναι το λιγότερο. ’Αλλο να πεις πως είναι μια αξιοπρεπής επιλογή και άλλο να το κατατάσεις στις κορυφαίες επιλογές.
Συγγνώμη για το offtopic, ας συνεχίσουμε με το Cee’d. -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Υ.Γ. Συμφωνώ με Παύλο περί άστρα. Ημιάκαμπτος και το γεγονός** να μην χωράω σε μικρομεσαίο **όταν χωράω άνετα σε σούπερμίνι είναι απαράδεκτο και ας είναι το ομορφότερο όλων για μένα...Πού ακριβώς δεν χωράς; Για γράψε τις διαστάσεις σου.
-
και εμένα με παραξενεύει το δεν χωράω
-
Δόξα το Θεό ψηλό παιδάκι είμαι (1.95) οπότε καταλαβαίνετε ότι η θέση οδήγησης είναι βασικό πρόβλημα. Αναρωτιέστε ακόμα λοιπόν γιατί έχω κυρήξει πόλεμο εναντίον των ηλιοροφών? Και μένα πάντως μου έκανε εντύπωση που με τέρμα κάτω κάθισμα δεν χώραγα όταν σε σούπερμίνι έχω βρει και πέντε πόντους 'άερα' πάνω από το κεφάλι...
Δεν έχω δει ακόμα το σίντ αλλά έχω ακούσει ότι έχει ψηλή θέση οδήγησης, ισχύει αυτό?
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
To ceed είναι το καλύτερο όλων και από πόρσε και από φερράρι και από όλα και ξέρετε γιατί?
Γιατί είναι το καλύτερο αφού γράφω τον ανταγωνισμό στα @@ μου*
*ακαεφίτικο μπρερικό επιχείρημα
Πολύ Καλό!
(μου άρεσε πολύ αυτό το ....ακαεφίτικο!)Πάντως , είμαι σίγουρος πως σαν οξυδερκής και...*πολυταξιδεμένος *(:yahoo: ) άνθρωπος, καταλαβαίνεις τι εννοώ
Είδες, σου γλιτώνω χρόνο από το να γράφεις!!
Επί της ουσίας το σίντ για μένα είναι κορυφαία επιλογή για τον μέσο οικογενειάρχη που ψάχνει ένα ευρύχωρο, ασφαλές και αξιόπιστο αμάξι. Φάουλ η μαλακή ανάρτηση και το ασαφές κιβώτιο (τουλάχιστον σύμφωνα με τα περιοδικά) αλλά απλούστατα ο μέσος οικογενειάρχης δεν θα αναζητήσει κάτι τέτοιο. Ένα μικρό τούρμπο ίσως τον δελέαζε αλλά η τιμή και η 7ετής εγγύηση θα τον κάνει να αποφασίσει να πάρει την οριστική απόφαση.
Αλήθεια ξέρει κανείς αν το 3θυρο που είναι πιο ζμπορ θα έχει μία κάπως πιο σφικτή ανάρτηση?
Υ.Γ. Συμφωνώ με Παύλο περί άστρα. Ημιάκαμπτος και το γεγονός να μην χωράω σε μικρομεσαίο όταν χωράω άνετα σε σούπερμίνι είναι απαράδεκτο και ας είναι το ομορφότερο όλων για μένα...
Για την αναρτηση δεν θα ελεγα οτι ειναι μαλακη.Σε συγκριση με το i30 ειναι αρκετα πιο σκληρη και δεν σου δινει (τουλαχιστον εμενα) την εντυπωση οτι οδηγεις ενα αυτοκινητο με πλαδαρη αναρτηση.Οσο για το κιβωτιο θα ελεγα οτι ειναι ενα κλικ απ'ολοκληρο το αμαξι,χωρις αυτο να σημαινει οτι εχει καποια δυσλειτουργια η σκαλωμα,γρατζουνισμα κτλ. απλα ειναι νομιζω και το μοναδικο σημειο που θυμιζει 'κορεατικο' και ξαναθυμιζω οτι χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι 'κακο'.Οποιος εχει οδηγησει αρκετα κορεατικα νομιζω οτι θα καταλαβει τι εννοω.
Παντως εγω ειμαι υπερκαλυμμενος με την αγορα που εκανα.Δεν εχω την εντυπωση οτι εκανα την αγορα του αιωνα αλλα με τα χρηματα που εδωσα μου τα 'επιστρεφει' πισω καθε φορα που μπαινω μεσα και χαιρομαι πραγματικα να βγουν περισσοτεροι και καλυτεροι ανταγωνιστες για να αλλαξει επιτελους το σκηνικο των πωλησεων,που τις 3 πρωτες θεσεις τις επαιζαν μονοτερμα 2-3 εταιριες.Δεν ειμαι ονειροπολος,δεν φανταστηκα ποτε το ceed σε καποια κορυφαια θεση πωλησεων αλλα θα ανεβει αρκετα λογω των 5 αστερων που απεσπασε και αυτο ειναι ενα δυνατο χαρτι για την προοδο των πωλησεων ενος αυτοκινητου. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υ.Γ. Συμφωνώ με Παύλο περί άστρα. Ημιάκαμπτος και το γεγονός** να μην χωράω σε μικρομεσαίο **όταν χωράω άνετα σε σούπερμίνι είναι απαράδεκτο και ας είναι το ομορφότερο όλων για μένα...
Πού ακριβώς δεν χωράς; Για γράψε τις διαστάσεις σου.
Να πω και εγώ ότι στο GTC ενός φίλου που μπήκα αισθάνθηκα πολύ στριμωγμένος(πολύ καλύτερα βολευόμουν στο Σάνυ μου, θεός 'σχωρέστο). Ίσως ήταν τα μπάκετ καθίσματα που δεν με χωρούσαν, αλλά ακόμα και σε αλλονών μίνι-σουπερμίνι ένιωσα μεγαλύτερη ευρυχωρία. Καμιά εμπάθεια φυσικά, το αυτοκίνητο μου άρεσε αρκετά κατά τα υπόλοιπα.
-
Νέες φωτο του τριθυρου ceed. Ελπίζω να μην έχουν δημοσιευθεί αλλού στο forum:
-
Πολυ Γερμανικό, αλλα και πολύ ωραίο!
-
πανεμορφο...
-
Πολύ όμορφο το 3θυρο...αν και το έχω ξαναπεί...
Ειδικά το κοκκινάκι του πάει πολύ...
Τελικά θα έρθει το 3θυρο;;;;;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Πολυ Γερμανικό, αλλα και πολύ ωραίο!τσεκαρε να δεις ποιος ειναι ο σχεδιαστης (οχι οτι επικροτω το γερμανικο design )
-
Όμορφο, όντως.
-
ΠΟΛΥ ωραίο.
(λες να αμαρτήσω και να πουλήσω το Golf για ένα τρίθυρο τέτοιο; Πόσο θα κάνει άραγε; Θα μου ανάψει φωτιές το ρημάδι...)
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
ΠΟΛΥ ωραίο.(λες να αμαρτήσω και να πουλήσω το Golf για ένα τρίθυρο τέτοιο; Πόσο θα κάνει άραγε; Θα μου ανάψει φωτιές το ρημάδι...)
Λογικά φτηνότερο!
-
Πωπω
Πωλείται Golf TSI με 2.000 χλμ
Kia Cee'd 2007