-
Γελα οσο θες αλλωστε το γελιο κανει καλο. ΟΧΙ εδω ομως...
-
------> Δε βλεπω κανα απαγορευτικο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μου θυμίζει η συζήτηση με την τροπή που πήρε ¨το δικό μου το ντιντι είναι καλύτερο από όλα'.....
Κανεις δεν ειπε κατι τετοιο φιλε και δεν βλεπω τον λογο για γελια.
Xαλαρωσε φιλε..δε θα μας απαγορεψεις και να γελαμε...με την ΚΙΑ.
Αλλα λογια ν'αγαπιομαστε
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι και Φιατακι μαστορα... Σεβασμος στην Ιστορια μου θελω απο νεοπες στυλ κορεατικου.. -
Ελα ποιος; Πολυ στα σοβαρα τα παιρνετε μαλλον ε; Αντε ας πουμε τπτ για το seed..Αυτο με τα εξτρα που δεν μπορεις να βαλεις και αναγκαστικα πας σε αλλη εκδοση ισχυει;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:roll: ------> Δε βλεπω κανα απαγορευτικο.. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ελα ποιος; Πολυ στα σοβαρα τα παιρνετε μαλλον ε; Αντε ας πουμε τπτ για το seed..Αυτο με τα εξτρα που δεν μπορεις να βαλεις και αναγκαστικα πας σε αλλη εκδοση ισχυει;Nαι ισχυει και ειναι μαλιστα πολυ βολικο...
α και που εισαι pasxos κοντεβεις να γινεις και γραφικο πλεον με τοση κοντρα για το ceed,
-
Βολικο για ποιο λογο;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βολικο για ποιο λογο;Ελα ρε pasxo για να σε πειραξω το ειπα (αλλα δεν τσιμπησες ):roll: , ναι συμφωνω γιαυτο το θεμα, ειναι λαλακια να μην μπορεις να φτιαξεις ενα αυτοκινητο οπως θελεις...
-
Κατι αλλο που με χαλασε ειναι οτι εχει
7 χρονια μηχανικη εγγυηση ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ
5 χρονια για διατρηση (σκουρια) περιεργο δεν ειναι ? πρεπει να ειναι τα λιγοτερα χρονια που δινει εταιρεια??? -
Ο χρήστης gerasimos12 έγραψε:
5 χρονια για διατρηση (σκουρια) περιεργο δεν ειναι ? πρεπει να ειναι τα λιγοτερα χρονια που δινει εταιρεια???Δεν θυμαμαι που το ειχα διαβασει ειλικρινα,αλλα για την βαφη του ειχε γραφτει οτι εχουν χρησιμοποιησει μια καινουργια μεθοδος βαφης (deep panting) που προστατευει απο διατρηση.Ασε που δεν νομιζω να υπαρχει την σημερον εποχη οποιοσδηποτε κατασκευαστης αυτοκινητων που να μην εχει εξαλειψει το φαινομενο της σκουριας τουλαχιστον για τα πρωτα 10-15 χρονια της ζωης του αυτοκινητου και δω που τα λεμε δεν εχω δει κανενα αυτοκινητο 10ετιας που να εχει σκουριας.
-
ουτε εγω εχω δει απλα καπου το διαβασα, (θα το βρω και θα το ποσταρω) και μου εκανε εντυπωση !!! φαντασου να μην δεχονται μετα τα 5 χρονια προβλημα στην λαμαρινα!!! Αλλα μη λεω λαλακιες θα το βρω και θα επανερθω
-
-
Ο χρήστης sakis_m έγραψε:
5 χρονια για διατρηση (σκουρια) περιεργο δεν ειναι ? πρεπει να ειναι τα λιγοτερα χρονια που δινει εταιρεια???Δεν θυμαμαι που το ειχα διαβασει ειλικρινα,αλλα για την βαφη του ειχε γραφτει οτι εχουν χρησιμοποιησει μια καινουργια μεθοδος βαφης (deep panting) που προστατευει απο διατρηση.Ασε που δεν νομιζω να υπαρχει την σημερον εποχη οποιοσδηποτε κατασκευαστης αυτοκινητων που να μην εχει εξαλειψει το φαινομενο της σκουριας τουλαχιστον για τα πρωτα 10-15 χρονια της ζωης του αυτοκινητου και δω που τα λεμε δεν εχω δει κανενα αυτοκινητο 10ετιας που να εχει σκουριας.
+1
εδώ το ταπεινό uno μου 17 ετών (η γριούλα μου ) και δέν έχει βγάλει ακόμα σκουριές.......
θα βγάλει το ceed που είναι έτη φωτός ανώτερο?
εκτός απο τις μηχανικές εγγυήσεις όλες οι άλλες είναι του κόλου τα εννιάμερα....
καθαρό μάρκετινγκ.... -
τι προτιματε 7 χρονια μηχανικα η 12 χρονια αντισκωριακη?? Εγω παντως το πρωτο...
-
7 χρόνια ηλεκτρομηχανικά. Κανείς δεν έμεινε στο δρόμο από σκουριά, ούτε πλήρωσε χιλιάδες ευρώ για την επισκευή της.
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
τι προτιματε 7 χρονια μηχανικα η 12 χρονια αντισκωριακη?? Εγω παντως το πρωτο...Προτιμαμε 7 χρονια εγγυηση στα μηχανικα μερη.
Σκουρια στα συγχρονα αυτοκινητα δεν υφισταται... -
Δίνει 7 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χιλιόμετρα.
Βασική Εγγύηση
Το νέο Kia cee’d διατίθεται με την καλύτερη εργοστασιακή εγγύηση στην Ευρώπη και καλύπτει 7 χρόνια ή 150.000χλμ. τα μηχανικά μέρη και 5 χρόνια ή 150.000χλμ. όλο το όχημα. -
simple the top!!
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
τι προτιματε 7 χρονια μηχανικα η 12 χρονια αντισκωριακη?? Εγω παντως το πρωτο...ελα ντέ!!!........θέλει και ρώτημα?
7 χρονάκια εγγυηση ειναι σουπερ
Kia Cee'd 2007