-
Απο που και ως που το ceed ειναι κορεατικο ρε παιδια? Ο σχεδιασμος και η αναπτυξη του εγινε απο Ευρωπαιους στην Γερμανια και κατασκευαζεται στην Σλοβακια. Ειναι Κορεατικο επειδη απλα η ΚΙΑ ειναι Κορεατικη εταιρια? Δηλαδη το Captiva ειναι Αμερικανικο επειδη υπογραφει ως Chevrolet, η το Antara ειναι Γερμανικο επειδη υπογραφει σαν OPEL? Αφου πλεον έχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας και εχουν πεσει τα συνορα γιατι βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος?
-
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=254&page_id=4914
Τιμές και εξοπλισμός -
Βρε αγόρι μου γλυκό 1-2 σελίδες πριν έχει δωθεί αυτότο λίνκ απο τον Krus.
Πούλα την κάσα και πάρε κάτι πιο γρήγορο....1 σελίδα πίσω μένεις!
-
Ακομα να βγουν τιμες για τις υπολοιπες εκδοσεις.
Εχει ερθει κανενα ceed σε καμμια εκθεση? -
Πήγα σε έκθεση στην Βουλιαγμένης, είχαν ένα μπορντό απ'έξω, τιμές και ακριβή εξοπλισμό δεν ξέρανε, μου είπαν απο τέλος του μήνα θα ξέρουν.
Βασικά ψιλοσπάστηκα γιατί είχα πάρει τηλ. πριν πάω και μου είπαν ότι ξέρουν!
Εμφανησιακά δεν με τρέλανε πάντως στις photos νομίζω είναι πιο ωραίο!
-
Το καινούργιο Kia 1.4 το έφερε η αντιπροσωπεία στην Λιβαδειά.
-
Κορεα και Ιαπωνια ρεεεεεεε!!!
Δεν μπορουν να σταθουν με τιποτα πλαι στα ιταλικα.Κοιταξτε την Εxpress service και θα δειτε οτι ολο ιταλικα κουβαλαει. -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Δεν μπορουν να σταθουν με τιποτα πλαι στα ιταλικα.Κοιταξτε την Εxpress service και θα δειτε οτι ολο ιταλικα κουβαλαει.στο design;
-
Δεν μπορουν να σταθουν με τιποτα πλαι στα ιταλικα.Κοιταξτε την Εxpress service και θα δειτε οτι ολο ιταλικα κουβαλαει.Α μάλιστα...Εγώ είδα χθες μία Mercedes σε οδική, πάει τις χάλασαν κι αυτές! Κορέα και πάλι Κορέα! Πετάξτε τις Μπέμπες και τις Μερκεντέ και πάρτε Accent και Atos να σας δει ο θεός!
-
Τι θα κοιταξω?Να μου το παρκαρουν πρωτη μουρη στο club και οταν φευγω να με αφηνει στις 4 το πρωι απο ιμομπιλαιζερ(μκ1 πουντο) η να ξεκιναω ταξιδι και να με αφηνει στο μετσοβο απο εγκεφαλο?(μκ2 πουντο).Σε ενα ταξιδι καλοκαιρινο που ρουφαει λαδια σαν βενζινη και αν δεν γνωριζεις αυτην την ιδιαιτεροτητα των ιταλικων θα κοιταξω το design?
-
Τι θα κοιταξω?Να μου το παρκαρουν πρωτη μουρη στο club και οταν φευγω να με αφηνει στις 4 το πρωι απο ιμομπιλαιζερ(μκ1 πουντο) η να ξεκιναω ταξιδι και να με αφηνει στο μετσοβο απο εγκεφαλο?(μκ2 πουντο).Σε ενα ταξιδι καλοκαιρινο που ρουφαει λαδια σαν βενζινη και αν δεν γνωριζεις αυτην την ιδιαιτεροτητα των ιταλικων θα κοιταξω το design?γιατί εκεί δεν σε συμφέρει;
πάω σύμφωνα με την λογική σου...
-
Koιτα να δεις,επι μια 10ετια οδηγουσα πουντο και για το μκ1 μου εβγαλε λιγες βλαβες.το μκ2 μου εβγαλε πααααααρα πολλες και προσωπικα εγω εχω ριξει μαυρη πετρα.Εχω το αξεντ 3 χρονακια και δεν εχει ζητησει τιποτα και κατα 99% ουτε θα ζητησει.Τα φιατακια τα εχω στη καρδια μου γιατι με φιατ εχω συνδεσει ομορφες στιγμες της ζωης μου αλλα οπως λεει και ο λαος αν καεις στο χυλο φυσας και το γιαουρτι.
-
το λες μόνος σου...πριν 10 χρόνια!
έχουν κάνει άλματα προόδου τα Fiat...για αυτό δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι.
-
Τι θα κοιταξω?Να μου το παρκαρουν πρωτη μουρη στο club και οταν φευγω να με αφηνει στις 4 το πρωι απο ιμομπιλαιζερ(μκ1 πουντο)Δοκίμασες να το ξεκλειδώσεις σύμφωνα με τις οδηγίες; Τα immo δεν χαλάνε συνήθως, απλώς μπλοκάρουν και τα ξεκλειδώνεις...
η να ξεκιναω ταξιδι και να με αφηνει στο μετσοβο απο εγκεφαλο?(μκ2 πουντο).Σε ενα ταξιδι καλοκαιρινο που ρουφαει λαδια σαν βενζινη και αν δεν γνωριζεις αυτην την ιδιαιτεροτητα των ιταλικων θα κοιταξω το design?
Ο εγκέφαλος στα Punto είναι ίδιος με δεκάδων άλλων αυτοκινήτων (μπορεί και του Accent σου δεν είμαι σίγουρος...). Μην τα χώνεις στην Fiat λοιπόν, τα ίδια σκατ@ φοράνε όλα!
Οσο για τα λάδια, με προσεκτικό διάβασμα θα δεις πως δεν καίνε μόνον τα ιταλικά... Και επειδή είχα και έχω ιταλικό, ποτέ δεν με απασχόλησε αν έκαιγε λάδια... Στο παλιό έκαιγε αν το πατούσες... ΟΚ και λοιπόν; Αλλαζα κάθε 5Κ χλμ και ποτέ δεν συμπλήρωνα... Πίστεψε με, το μοτερ δεν έπαθε το παραμικρό (γιατί να πάθει; επειδή λιπαίνεται καλύτερα;). Εννοείται σε ακραίες περιπτώσεις δεν ισχύει το ίδιο, αλλά δεν υπάρχουν ακραίες περισσότερες στα ιταλικά από ότι σε άλλες μάρκες πια...
Τέλος, θεωρείς πως σε σχέση με τα κορεάτικα, τα ιταλικά πλεονεκτούν μόνο στο design...
-
Koιτα να δεις,επι μια 10ετια οδηγουσα πουντο και για το μκ1 μου εβγαλε λιγες βλαβες.το μκ2 μου εβγαλε πααααααρα πολλες και προσωπικα εγω εχω ριξει μαυρη πετρα.Εχω το αξεντ 3 χρονακια και δεν εχει ζητησει τιποτα και κατα 99% ουτε θα ζητησει.Τα φιατακια τα εχω στη καρδια μου γιατι με φιατ εχω συνδεσει ομορφες στιγμες της ζωης μου αλλα οπως λεει και ο λαος αν καεις στο χυλο φυσας και το γιαουρτι.κοίταξε να δεις...επί 14 χρόνια οδηγούσα το scoupe gt turbo έχοντας 170000χλμ χωρίς αλλαγή δίσκου και οποιοδήποτε σερβις στην garrett. Με τα μπιλσταιν και τα ελατήρια κρατούσε μια χαρά αν και είχε χάσει πολύ πλέον σε άνεση. Ήμουν πράγματι ευχαριστημένος και κινούμενη διαφήμιση για την αξιοπιστία των αυτοκινήτων της εταιρείας. Το αμάξι το έχει ο αδερφός μου και το ανακαινίζει για...άλλο τόσο. Σίγουρα τα κορεάτικα απέδειξαν την αξιοπιστία τους και το value for money τους όμως ισχύει αυτό πλέον; Πλέον δεν είναι φθηνά είναι απλά φθηνότερα. Κοίταξε τις τιμές των citroen για παράδειγμα. Πρέπει πλέον να αποδειχθούν όχι απλά εφάμιλλα αλλά καλύτερα για να είναι ανταγωνιστικά . Είτε το δεχτείς είτε όχι το όνομα σε μία εταιρεία μετράει πολλές φορές περισσότερο από το ίδιο το προϊόν. Για παράδειγμα το χόντα σιβικ 1.8 που έχω τώρα εκ προοιμίου χαρακτηρίζεται αξιόπιστο παρόλο που είναι φουλ στα ηλεκτρονικά λόγω του ονόματος της εταιρείας. Αν το παρήγαγε η φίατ θα λέγαμε όλοι ότι θα είναι παθητικό στα ηλεκτρονικά πριν καν το οδηγήσουμε. Ας περιορίσουμε λοιπόν τους χαρακτηρισμούς και ας χαιρόμαστε τα αυτοκίνητα που έχουμε. Μετά ευκαιρίας...περιττό να γράψω ότι το ceed θα ήταν μια σοβαρή επιλογή στο μυαλό μου αν επέλεγα αυτοκίνητο σήμερα. Όπως άλλωστε και το auris. Η σειρά της χιουντάι να ετοιμάσει το αδερφάκι του c'eed εκεί αν δείτε τι θα κάνουν αν έχουν σωστή τιμολογιακή πολιτική...
-
Πηγε η αδερφη μου και ειδε το ceed και της αρεσε αρκετα. Εχει και 109 αλογα στα 1.4, δεν το λες ασχημο, αλλα...... φοβαμαι οτι μετα απο 2-3 χρονια θα το πουλησει λιγοτερα απο τα μισα
-
[quote='xenos']Πηγε η αδερφη μου και ειδε το ceed και της αρεσε αρκετα. Εχει και 109 αλογα στα 1.4, δεν το λες ασχημο, αλλα...... φοβαμαι οτι μετα απο 2-3 χρονια θα το πουλησει λιγοτερα απο τα μισα
-
[quote='HighFidelity']
Αν θέλει να το πουλήσει νωρίς, να πάρει Auris... Θα δώσει 2.500 -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Βέβαια μπορεί να πάρει κι ένα C4... Σκ@τ@ μεταπώληση έχει κι αυτό, αλλά είναι φθηνότερο από το Cee'd και τα παραπάνω άλογα του Cee'd δεν θα απασχολήσουν την αδελφή σου λογικά!Σ' αυτα τα λεφτα, μαλιστα, παιρνει το 1.6...
-
Τα ιταλικά από το 98 και μετά σε σχέση με τα πρηγούμενα είναι καλύτερα. Για λάδια τώρα αν καίνε. Το ciquecento στα 130.000 χλμ έκαιγε και πολλά. Άλλαξα τα τσιμουχάκια των βαλβίδων. 10.000χλμ έχω κάνει και λάδι σχεδόν καθόλου. Άντε να βάλω 200 γραμμάρια στα 4000χλμ. Αλλά είναι και 899cc με 38 άλογα. Και είναι και 96 μοντέλο. Το Bravo από την άλλη και αυτό με 60.000χλμ δεν τσιμπάει τίποτα. Από ζημίες, δεν έχει βγάλει. Μπορεί η ποιότητα κατασκευής στα πλαστικά να είναι καλή και όχι πολύ καλή αλλά για τα λεφτά του είναι μια χαρά. Χώρια τα φθηνά ανταλλακτικά. Τα κορεάτικα από την άλλη, είναι σκυλιά. Έχουμε και στη δουλειά και στην παρέα, δεν έχουν βγάλει με 70.000 μέχρι και 130.000 χλμ τίποτα. Άλλα σε αυτά τα χιλιόμετρα γεννάνε. Λάδια, μπουζί και βενζίνη μόνο. Μεγάλη υπόθεση για μία εταιρία που έκανε έτσι αισθητή την εμφάνισή της από το 1991 και μετά. Αν τώρα σκεφτείς στο θέμα τι πληρώνω και τι αξιοπιστία έχω, εκεί ε δε θα μου άρεσε το πολυτελείας το αμάξι με διπλά λεφτά να με αφήνει. Τι λοιπόν δεν πάει καλά δεν ξέρω. Ξέρω όμως και βλέπω διπλάσια σε τιμή αυτοκίνητα, να μένουν στο δρόμο. Ε τόσο έξυπνοι είναι η Κορεάτες και τόσο χαζοί οι άλλοι; Δε μπορούν να κάνουν και εκείνοι το ίδιο αξιόπιστα αυτοκίνητα; Γιατί εκτός από την παθητική ασφάλεια όταν σκας 30 και 40 και 50.000 ευρώ ε, σου κάθεται άσχημα να το βλέπεις το αμάξι να το πηγαίνει η οδική βοήθεια στο δρόμο βόλτες. Οι mercedes και οι bmw έχουν πολύ μεγαλύτερη ιστορία στην αυτοκίνηση. Όμως μια εταιρία πρόσφατη σχετικά ιστορία αποδεικνύεται και πιο αξιόπιστη. Τι κάνει καλύτερο η KIA στα μοτέρ και είναι πιο αξιόπιστα δεν ξέρω. Ξέρω όμως ότι στον τομέα αυτό η αξιοπιστία τους, δεν πληρώνεται χρυσάφι. Αλλού όμως σε μάρκες που ανέφερα πιο πάνω πληρώνεις και απαιτείς όχι μόνο ποιότητα κατασκευής αλλά και μοτέρ αξιόπιστο.
Kia Cee'd 2007