-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Oχι απο βδομαδα θα παω...εγω μικρε εχω μαρεα καθε μερα,εσυ τι εχεις; Κια;of topic again
-
U 2!!!
-
-
ε που αλλου θα ηταν??
-
Ε; Τι εχασες ρε συ;
Κανα νεο για το ceed εχουμε;
-
Ξεφυλίζοντας κάποιο έντυπο χτες είδα ολοσέλιδη διαφήμιση του Ceed με τιμή εκκίνησης τα 13500 ευρώ (από 14000). Μάλλον εμπορικά δεν έχει μέχρι στιγμής την αναμενόμενη απήχηση και φαίνεται να επιβεβαιώνονται εκείνοι που υποστήριζαν πως με τιμή εκκίνησης 14000 ευρώ δύσκολα να κάνει ρεκόρ πωλήσεων τύπου Accent πχ...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Ξεφυλίζοντας κάποιο έντυπο χτες είδα ολοσέλιδη διαφήμιση του Ceed με τιμή εκκίνησης τα 13500 ευρώ (από 14000). Μάλλον εμπορικά δεν έχει μέχρι στιγμής την αναμενόμενη απήχηση και φαίνεται να επιβεβαιώνονται εκείνοι που υποστήριζαν πως με τιμή εκκίνησης 14000 ευρώ δύσκολα να κάνει ρεκόρ πωλήσεων τύπου Accent πχ...Λαθος.Ξεκινουσε απο 13,300 λογο προσφορας και τωρα που τελειωσε η προσφορα ξεκιναει απο 13,500.14,000 τιμη εκκινησης εχει το i30
-
ετσι κι αλλιως δε προκειτε να παει οπως το accent ουτε οπως to golf,focus,astra,auris κτλ γιατι ακομα δεν εχει πειστει ο ελληνας για το ποιων του αυτοκινητου. Αυτη ειναι μια πρωτη προσπαθεια η οποια στοχευει στο μελλον για την εταιρια και οχι σε αμεσα αποτελεσματα..
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
ετσι κι αλλιως δε προκειτε να παει οπως το accent ουτε οπως to golf,focus,astra,auris κτλ ...Χθες πέτυχα το Auris. Δεν μου προξένησε καμιά εντύπωση. Ήταν ασημένιο, ίδιο με το Yaris αλλά με διαφορετικό λογότυπο. Ευτυχώς που είχε το λογότυπο Auris και κατάλαβα ότι ήταν άλλο μοντέλο. Τίποτα το ιδιαίτερο.
-
Πρόσφατα είδα από κοντά Auris 1.6 συναδέλφου με φουλ εξοπλισμό. Πρώτες εντυπώσεις. Όντως μέτρια πλαστικά σε υφή στην κονσόλα, συμπαθητικό κατά τα άλλα εσωτερικό, όχι κάτι ιδιαίτερο σίγουρα. Αρνητική εντύπωση ο αρκετά μικρός, στο μάτι, χώρος αποσκευών. Αν δε κάνω λάθος τον δίνει η Toyota για 350 λίτρα. Μου φάνηκε σαφώς μικρότερος από του GTC μου (επίσης 350 λίτρα). Αρκετά κακή εντύπωση (σαν αίσθηση περισσότερο) οι πολύ λεπτές λαμαρίνες που έχουν χρησιμοποιηθεί στα περισσότερα τμήματα του εξωτερικού του αυτοκινήτου, ειδικά σε πόρτες. Λαμαρίνα που να βουλιάζει τόσο εύκολα ούτε στο Renault Clio του 2002 δεν πέτυχα. Μόνο σε κάτι Matiz, Αtos κλπ. Ακόμα και το Getz μου φάνηκε σαφώς πιο συμπαγές σαυτό. Σίγουρα δε καμιά σχέση με Γερμανία μεριά. Θα μου πείτε είναι η ουσία της αυτοκίνησης; Όχι σίγουρα, αλλά και κάτι τέτοιες λεπτομέρειες έχουν τη σημασία τους ειδικά σε τέτοιες κατηγορίες τιμής. Συν τοις άλλοις, το πολύ εύκαμπτο μέταλλο είναι ευάλωτο σε μικρά ή μεγάλα βαθουλώματα πχ σε χώρους κάθετης στάθμευσης από τις πόρτες των διπλανών ΙΧ.
Sorry για το off topic....
-
με λιγα λογια τι προτιματε ceed η auris??
-
κανένα...αλλά μεταξύ των δύο υποχρεωτικά σαφώς cee'd.
έχει ότι έχει ο Αούρης και κοστίζει πολύ λιγότερο.
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
με λιγα λογια τι προτιματε ceed η auris??Τς τς τς τς....!Μα ειναι ερωτησεις αυτες;
-
γιατι δεν απαντας??? Σαν τι θελεις να σε ρωτησω αν το bravo θα βγει αυτοκινητο της χρονιας??
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Αρκετά κακή εντύπωση (σαν αίσθηση περισσότερο) οι πολύ λεπτές λαμαρίνες που έχουν χρησιμοποιηθεί στα περισσότερα τμήματα του εξωτερικού του αυτοκινήτου, ειδικά σε πόρτες. Λαμαρίνα που να βουλιάζει τόσο εύκολα **ούτε στο Renault Clio του 2002 **δεν πέτυχα. Μόνο σε κάτι Matiz, Αtos κλπ. Ακόμα και το Getz μου φάνηκε σαφώς πιο συμπαγές σαυτό. Σίγουρα δε καμιά σχέση με Γερμανία μεριά. Θα μου πείτε είναι η ουσία της αυτοκίνησης; Όχι σίγουρα, αλλά και κάτι τέτοιες λεπτομέρειες έχουν τη σημασία τους ειδικά σε τέτοιες κατηγορίες τιμής. Συν τοις άλλοις, το πολύ εύκαμπτο μέταλλο είναι ευάλωτο σε μικρά ή μεγάλα βαθουλώματα πχ σε χώρους κάθετης στάθμευσης από τις πόρτες των διπλανών ΙΧ.Αν εννοείς τα φτερά του Clio, αυτά είναι πλαστικά, για αυτό είναι τόσο εύκαμπτα.
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
με λιγα λογια τι προτιματε ceed η auris??Στα 1.4 σαφώς το Cee'd, αλλά θα περίμενα να πέσει λίγο ακόμη η τιμή (θα πέσει, γιατί έριξε και η Toyota τις τιμές του Auris ). Πάντως αν επέλεγα εκτός αυτών των 2 , μάλλον C4 θα έπαιρνα, αλλά δεν θα απέκλεια το Cee'd τόσο εύκολα...Μια μείωση τιμής, θα με έπειθε πάντως!
Στα 1.6 ,προφανώς δεν θα έδινα τα 21++ που ζητάει το Auris, αλλά και το Cee'd ακριβό μου φαίνεται... IMO , δεν έχει καν νόημα ν' αγοράσεις ένα από τα δύο σ' αυτά τα κυβικά, υπάρχουν ΠΟΛΛΑ πολύ καλύτερα εκεί έξω...
(το Bravo είναι ένα από αυτό προφανώς... ).
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Στα 1.4 σαφώς το Cee'd, αλλά θα περίμενα να πέσει λίγο ακόμη η τιμή (θα πέσει, γιατί έριξε και η Toyota τις τιμές του Auris ). Πάντως αν επέλεγα εκτός αυτών των 2 , μάλλον C4 θα έπαιρνα, αλλά δεν θα απέκλεια το Cee'd τόσο εύκολα...Μια μείωση τιμής, θα με έπειθε πάντως!
Στα 1.6 ,προφανώς δεν θα έδινα τα 21++ που ζητάει το Auris, αλλά και το Cee'd ακριβό μου φαίνεται... IMO , δεν έχει καν νόημα ν' αγοράσεις ένα από τα δύο σ' αυτά τα κυβικά, υπάρχουν ΠΟΛΛΑ πολύ καλύτερα εκεί έξω...
Επειδή εσυ είσαι κολλημένος με τα φίατ δέν νομίζω να έχεις και την απαίτηση να συμφωνούμε με αυτά που λές?
Κατ αρχήν το μπράβο δέν βγαίνει σε 1600άρι......
δεύτερον.....η έκδοση sport με όλα αυτα που πρέπει να έχει το αμάξι για να αντέχει στον ανταγωνισμό
πιάνει τα 21 χιλιάρικα.
Να σου θυμίσω οτι 21 χιλιάρικα έχει και η έκδοση sport του astra gtc που είναι 1600άρι και οχι 1400άρι
και έχει 180 αλογάκια και όχι 150.
νομίζω οτι εδώ έχουν κάνει κάποιο λαθάκι οι ιταλοί.
Αν τα βάλεις δίπλα δίπλα δέν νομίζω οτι χωράει και ρωτημα για το ποιο θα επιλέξει ο κόσμος.
Αν δέν ρίξει την τιμη η fiat το bravo θα πατώσει.
για μενα κάπου μεταξύ 18 και 19 θα ήταν πολύ καλά.......θα έσπαγε τα ταμεία.
Προσωπικά πιστεύω οτι το punto t-jet θα παει πολύ καλύτερα απο το bravo γιατί η τιμή του είναι σούπερ.
Οσο για τον αρούρη........ αστο......ξέχνα το......απορώ πως πάνε και δίνουν 21+ οταν υπάρχει το gtc και το bravo
με τα ίδια λεφτά.
Θα πρέπει να είσαι πολύ κολλημένος για να πάς να πάρεις αμάξι με 30 και 60 αλογάκια λιγότερα
οταν με τα ίδια χρήματα μπορείς να έχεις 150 ή 180 ίππους.
Αποψή μου πάντα......δέν σημαίνει οτι ντε και καλά έχω δίκιο!!! -
Ο χρήστης andykar έγραψε:
Στα 1.4 σαφώς το Cee'd, αλλά θα περίμενα να πέσει λίγο ακόμη η τιμή (θα πέσει, γιατί έριξε και η Toyota τις τιμές του Auris ). Πάντως αν επέλεγα εκτός αυτών των 2 , μάλλον C4 θα έπαιρνα, αλλά δεν θα απέκλεια το Cee'd τόσο εύκολα...Μια μείωση τιμής, θα με έπειθε πάντως!
Επειδή εσυ είσαι κολλημένος με τα φίατ δέν νομίζω να έχεις και την απαίτηση να συμφωνούμε με αυτά που λές?
Κατ αρχήν το μπράβο δέν βγαίνει σε 1600άρι......
δεύτερον.....η έκδοση sport με όλα αυτα που πρέπει να έχει το αμάξι για να αντέχει στον ανταγωνισμό
πιάνει τα 21 χιλιάρικα.
Να σου θυμίσω οτι 21 χιλιάρικα έχει και η έκδοση sport του astra gtc που είναι 1600άρι και οχι 1400άρι
και έχει 180 αλογάκια και όχι 150.
νομίζω οτι εδώ έχουν κάνει κάποιο λαθάκι οι ιταλοί.
Αν τα βάλεις δίπλα δίπλα δέν νομίζω οτι χωράει και ρωτημα για το ποιο θα επιλέξει ο κόσμος.
Αν δέν ρίξει την τιμη η fiat το bravo θα πατώσει.
για μενα κάπου μεταξύ 18 και 19 θα ήταν πολύ καλά.......θα έσπαγε τα ταμεία.
Προσωπικά πιστεύω οτι το punto t-jet θα παει πολύ καλύτερα απο το bravo γιατί η τιμή του είναι σούπερ.
Οσο για τον αρούρη........ αστο......ξέχνα το......απορώ πως πάνε και δίνουν 21+ οταν υπάρχει το gtc και το bravo
με τα ίδια λεφτά.
Θα πρέπει να είσαι πολύ κολλημένος για να πάς να πάρεις αμάξι με 30 και 60 αλογάκια λιγότερα
οταν με τα ίδια χρήματα μπορείς να έχεις 150 ή 180 ίππους.
Αποψή μου πάντα......δέν σημαίνει οτι ντε και καλά έχω δίκιο!!!Καταρχήν, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ κολλημένος με τα FIAT! Μάλλον Golf θα έπαιρνα λόγω DSG!
Επίσης, ΔΕΝ θ'αγόραζα Bravo (ούτε Cee'd, i30 , Auris κλπ κλπ) γιατί είναι λίγο καιρό στην αγορά και φοβάμαι για την αξιοπιστία όλων!
Θ' αγόραζα πάντως σε 1-2 χρόνια από τώρα, κι αυτό γιατί και φθηνότερο θα ήταν, και θα είχε λύσει τα όποια προβλήματα.
Οσο για τις τιμές, κάνεις λάθος, παραθέτω από 4 τροχούς:
Τύπος Έκδοση Ιπποδύναμη ESP / Αερόσακοι / Κλιματισμός / Ηχοσύστημα Τιμή
1.4 Active 90 hp 90 * / 4 / A/C / - 14.450,00 -
συμφωνα με το σάιτ της φίατ δέν υπάρχει 120άρι
απο τα 90 άτια πάει στα 150.
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid=10&carid=100
μήπως για να μη σπάσει το Tjet? -
Το θέμα είναι η μικρομεσαία κατηγορία έχει μερικούς από τους πλέον συντηρητικούς αγοραστές. Δύσκολα λοιπόν θα εμπιστευτούν ένα φίατ πόσο μάλλον όταν έχει τούρμπο. Για αυτό πουλάει το αούρις που για μένα έχει καλύτερο βάλιου φορ μόνευ η ...σειρά 1, μιας και το αμάξι είναι μια εξέλιξη της (μέτριας) κορόλας και είναι τεχνολογικά πίσω. Όταν το σίντ λοιπόν δίνει επιτέλους 5 αστέρια (κάποιοι είχαν αμφιβολίες στο φόρουμ για αυτό πριν λίγους μήνες, όπως έχουν τώρα για την αξιοπιστία του) με μεταξονιάρα κορυφή στην κατηγορία (η 1 έχει πίσω κίνηση οπότε είναι περίεργη περίπτωση) και ένα 'φαντεζί' μοτέρ (δηλαδή με πολλά άλογα αλλά που για να τα πάρεις πρέπει να στροφάρεις) φαντάζει σαν την ιδανική επιλογή για τον οικογενειάρχη. Ναι μέσα είναι κακάσχημο και βαρετό, αλλά αυτό είναι μάλλον το λιγότερο...
Kia Cee'd 2007