-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mωρέ και το λαμπάκι να άναβε, δεν θα ήταν όλα ρόδινα.σίγουρα ......... ποτέ δέν ξέρεις
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα τωρα απλα λεμε καμια μαλακια να περασει η ωρα το θεμα εινα ιοτι εσπασες το μοτερακι σου καινουργιο αμαξι!Καλα PDI δεν κάνει η ΚΙΑ? Τα υγρα δεν τα κοιτάνε?
ο θείος του είπε.........νομίζω
-
Το συγκεκριμένο λαμπάκι ανάβει κατόπιν εντολής του εγκεφάλου ο οποίος με την σειρά του
παίρνει εντολές απο 4-5 αισθητήρες.
Αφού το αυτοκίνητο δέν είχε καθόλου λάδι λογικό είναι οι αισθητήρες αυτοί να αρχίσουν
να στέλνουν συνέχεια βλάβες στον εγκέφαλο οπότε και να ανάβει συνέχεια.
Κατα την γνώμη μου θα έπρεπε να μήν αγνοηθεί η ένδειξη αυτή και να γίνει
ένα επιτόπιο γρήγορο τσεκαρισματάκι (λάδια, παραφλού)εχεις απολυτο δικιο,αλλα απο την στιγμη που ο κατοχος του αυτοκινητου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα σημαντικο,,δεν μπορω να επεμβω και εγω δραστικοτερα μετα βεβαια απο τα καθεκαστα επενεβην
παιδια,ετυχε τινα λεμε τωρα...παρολα αυτα το αυτοκινητο περιμενει την ολολαινουρια του μηχανη να φορεσει και ευχομαι τιποτα να μην ξανασυμβει οχι στο συγγενικο μου προσωπο,αλλα και στον καθενα -
άντε με το καλό....... του μπάρμπα
-
Ο χρήστης Nasos Abt έγραψε:
to 1.6 εχει ερθει και το εχει παρει συγγενικο μου προσωπο εδω και δυο εβδομαδες~~ομως επειδη το pdi δεν ηταν προσεκτικο και γενικοτερα στην προετοιμασια του αυτοκινητου,το αμαξι δεν ειχε σταγονα λαδι και εμεινε στον δρομο μετα απο 60 χλμ!αμαξι 3 ωρων!
παει για αλλαγη μηχανης τωρα...Οντως συμβαίνει πιο συχνά απο όσο νομίζεται ....για αυτό όσοι παραλαμβάνεται καινούρια αυτοκίνητα να προσέχετε!!!
-
αν και εχω δυο kia cerato picanto και απο το βολο ειμαι πολυ ευχαριστημενος αυτο που επαθε ο φιλος ειναι απαραδεκτο για τη τοπικη αντιπροσωπεια!! Κανονικα πρεπει να τους αλλαξει τα φωτα τωρα...
-
Κανονικα πρεπει να τους αλλαξει τα φωτα τωρα...
δεν χρειαστηκε τιποτα το ιδιαιτερο
μονοι τους αλλαξαν ολη την μηχανη
βεβαια τωρα αν δεν υπηρχαν οι γνωριμιες δεν ξερω τι θα γινοταν ακριβως,αλλα τελικα η Ελλαδα ετσι λειτουργει αναποφευκτα -
ποσο θα σας κοστιζε εαν δεν το καλυπτε η εταιρια; πως δεχτηκαν να αλλαξουν κινητηρα; η βλαβη καλυπτοταν απο την εγγυηση;
κριμα κενουργιο αυτοκινητο, και φαινετε για ωραιο αυτοκινητο το cee'd. -
Είναι ωραίο αυτοκίνητο!!!
-
Ενας φιλος μου ακουσε οτι οι κινητηρες του Cee'd ειναι αποτελεσμα συνεργασιας με την Mitsubishi.. Ισχυει κατι τετοιο?
-
και οι παλιοι κινητηρες της hyundai νομιζω οτι ηταν της Μιτσου
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Ενας φιλος μου ακουσε οτι οι κινητηρες του Cee'd ειναι αποτελεσμα συνεργασιας με την Mitsubishi.. Ισχυει κατι τετοιο?οχι δεν ισχυει αυτο... ειναι αποκλειστικα της ΚΙΑ
-
Ως πωλητης στην ΚΙΑ, μονο καλες εντυπωσεις εχω ακουσει μεχρι στιγμης απο πελατες. Στο δρομο, η προοδος ειναι μεγαλη καθως η αισθηση που αποκομιζει κανεις πλησιαζει αυτην των ευρωπαικων μικρομεσαιων. Το μονο 'προβλημα' που παρουσιαζεται σε πολυ μικρο ομως ποσοστο, ειναι βλαβη στο R/CD το οποιο και αντικαθισταται.
-
αισιοδοξο αυτο!!
-
Mια χαρα ειναι το προτιμω απο ενα golf 1.4.Mπραβο στην ΚΙΑ.
-
και εγω το προτιμο!!
-
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
Mια χαρα ειναι το προτιμω απο ενα golf 1.4.Mπραβο στην ΚΙΑ.δεν βγαίνει Golf 1,4 ....μόνο Golf 1.4T (122-140-170hp)
-
το κατεργησαν τον fsi τελικα??
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
εχουμε ιδεα με καταναλλωση τι παιζει καθως ο 1.4 απο οσο ακουω τσιμπαει λιγο...Ειμαι κατοχος ceed και η καταναλωση κυμαινεται στα 7.2 με 7.5 λιτρα σε αστικο κυκλο και σε ταξιδι 6.8 με 7.0
-
Ο χρήστης sakis_m έγραψε:
εχουμε ιδεα με καταναλλωση τι παιζει καθως ο 1.4 απο οσο ακουω τσιμπαει λιγο...
Ειμαι κατοχος ceed και η καταναλωση κυμαινεται στα 7.2 με 7.5 λιτρα σε αστικο κυκλο και σε ταξιδι 6.8 με 7.0
χωρις να γνωριζω πολλά για την καταναλωση των συγχρονων αυτοκινητων αυτα πρεπει να ειναι πολυ καλα νουμερα.....ειδικα το 7.2-7.5 για αστικο κυκλο.....
Kia Cee'd 2007