-
Πραγματικα ενα πολυ καλο και προσεγμενο αμαξι..Καμια σχεση σχεδιαστικα με τα παλια μοντελα της ΚΙΑ..
-
Να ρωτησω...η 3θυρη εκδοχη ποτε ερχεται?
Υπαρχει καμια φωτο?
Θα ειναι φθηνοτερη?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Να ρωτησω...η 3θυρη εκδοχη ποτε ερχεται?Υπαρχει καμια φωτο?
Θα ειναι φθηνοτερη?
Πολυ πιέζει αυτός ο Joey για αμάξι ε;
-
οχι ρε..αστον αυτος παει για premium!
Για την κοπελα μου ειναι..
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
οχι ρε..αστον αυτος παει για premium!Για την κοπελα μου ειναι..
To 'χει το όνομα τελικά...
-
Και η δικια σου αυτο θελει?
-
Mάντης είσαι; Έχει κορόλλα βέβαια, οπότε δεν πιάνεται.
-
Μήπως είναι γνωστό αν θα βγει κάποια off-road έκδοση του Cee'd (όπως τα Cross Polo/Golf);
-
Οχι δεν νομιζω να βγαλει τετοια εκδοση!!
Υπαρχει στα χαρτια ενα suv μοντελο σε μικρες διαστασεις...Ετσι εχω δει σε κατι ξενα φορουμ
-
Έχω διαβάσει όλα τα πόστ και στις 15 σελίδες και ομολογώ οτι η κουβέντα είναι ενδιαφέρουσα.
Η γνώμη μου για το ceed είναι ότι σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει δεύτερο.
Ουσιαστικά παίζει μόνο του με το μόνο φτηνότερο το c4.
όσο για το σηματάκι που λέει kia και όχι κάτι απο Ευρώπη ή Ιαπωνία, με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Είμαι οδηγός 3ης γενιάς και οδηγώ 20 χρόνια και έχω πλέων μάθει πότε ένα αυτοκίνητο είναι καλό ή όχι,
ανεξαρτήτως σήματος.
Δεν περιμένω να μου το πούν τα περιοδικά. Στην Ελλάδα το 50% και παραπάνω είναι οδηγοί 1ης γενιάς
που μιά ζωή τα έβλεπαν τα αυτοκίνητα απο μακριά γιατί δεν είχαν λεφτά να τα αγοράσουν.
πριν 12-14 χρονάκια άρχισαν οι τράπεζες να δίνουν δάνεια και έτσι απέκτησε και η κουτσή Μαρία αυτοκίνητο.
Η κουτσή Μαρία όμως θα πάει να πάρει κάτι που είναι χτυπητό για να μπεί στο μάτι
της γειτόνισσας που είχε μπί έμ ντάμπλιγιου.
Κανείς όμως δεν είπε της Μαρίας της κουτσής οτι οι εποχές των ακριβών αυτοκινήτων έχουν περάσει.
Σήμερα με την συχνότητα πού αλλάζουν τα μοντέλα δέν συμφέρει καθόλου -ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ –
να δίνεις πολλά λεφτά για αμάξι γιατί μετά απο 2-3 χρονάκια που θα θες να το πουλήσεις
δέν θα πιάνει μία (που λέει ο λόγος).
Να σας φέρω και ένα παράδειγμα ενός φίλου με corolla 1,4 3,5 ετών.
Το αγόρασε 17.000 και του το παίρνουν 9.000 ενω ο φίλος μου ήθελε 11.500 και
ξέρετε τι του είπε ο αγοραστής?
« τι λές ρε μεγάλε, στα 3,5 χρόνια έχουν βγεί άλλα 2 μοντέλα με τα διπλάσια κομφόρ επάνω – σιγά μην σου δώσω 11.500 – δέν τα καίω καλύτερα!!!»
για αυτό λοιπόν κύριοι όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις και αυτό που έχω μάθει εγώ στα 40αντα μου σχεδόν
είναι ότι στην αγορά αυτοκινήτου δέν πρέπει να σε πιάσει κορόιδο η ΄΄γειτόνισσα΄΄. -
Σύμφωνα με τον μπακάλη τυφλοσούρτη που υπολογίζουμε οι περισσότεροι την αξία των αυτοκινήτων μας δηλ -20% το πρώτο έτος και -10% για κάθε επόμενο που το κρατάμε ...μία τιμή στα 10 χιλιάρικα θα ήταν μια χαρά.
/offtopic
-
Ο χρήστης andykar έγραψε:
Έχω διαβάσει όλα τα πόστ και στις 15 σελίδες και ομολογώ οτι η κουβέντα είναι ενδιαφέρουσα.
Η γνώμη μου για το ceed είναι ότι σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει δεύτερο.
Ουσιαστικά παίζει μόνο του με το μόνο φτηνότερο το c4.Τελικά υπάρχει ή δεν υπάρχει δεύτερο; Η C4 είναι από 3ο και κάτω;
Τέλος, με την λογική την δικιά σου, δεν θα έπρεπε ν' αγοράζουμε καλά αυτοκίνητα, μόνον φτηνά μην τυχόν και χάσουμε στην μεταπώληση! Δηλαδή να οδηγείς συνέχεια πχ Atos , μιας και όταν θα το πουλήσεις θα χάσεις λιγότερα!
Μήπως, λέω μήπως κάτι τέτοιο φτάνει στα όρια της χαζομάρας; Γιατί θα είσαι πάντα στους δρόμους με ένα χειρότερο αυτοκίνητο!
Αν τόσο πολύ σε απασχολεί η μεταπώληση, πάρε ένα μεταχειρισμένο! Αν είναι άνω των 6 ετών θα το πάρεις στο 1/3 της αρχικής αξίας κι αν το πουλήσεις μετά από 2-3 χρόνια, θα χάσεις ελάχιστα συγκριτικά!
Αλλά βλέπεις υπάρχουν άνθρωποι που δεν θ'αγοραζαν μεταχειρισμένο με τίποτε, άλλοι πάλι δεν θ' αγόραζαν ευρωπαϊκό με τίποτε, άλλοι φτηνό με τίποτε,άλλοι ΚΙΑ με τίποτε, κ.ο.κ.
Αποψή μου; Το Cee'd φαίνεται μια χαρά, αλλά δεν παίζει μόνο του μπάλα, γιατί αν δίνεις 15Κ δίνεις και 16 ή 17 και παίρνεις κι άλλα αυτοκίνητα.
Καλό χρυσό λοιπόν, αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! Υπάρχουν κι άλλα, ανάλογα το γουστο... -
Παρεμπιπτόντως, η τιμή του cee'd αυξήθηκε 400 ευρώ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παρεμπιπτόντως, η τιμή του cee'd αυξήθηκε 400 ευρώ.Αραγε το i30 πόσο θα κοστίζει; Συνήθως είναι ακριβότερα τα Hyundai που είναι ίδια με τα ΚΙΑ ή όχι; Αν είναι ακριβότερο ακόμη από το Cee'd θα πέσει πάνω σε πολλά άλλα και θα πρέπει ή να το φορτώσουν με εξοπλισμό ή να ξεκινήσουν με κάποια καλή προσφορά εκτός από τα 7 χρόνια εγγύηση, πχ δωρεάν σερβις.
Αναγκαστικά θα κάνει κάτι παραπάνω από 14Κ νομίζω, γιατί μετά ποιος θ' αγοράσει το Accent που ξεκινά από τα 11Κ και φτάνει κάμποσο πιο πάνω;
Θα μου πεις, μήπως το αγοράζει κανείς και τώρα... -
Η λύση στο αίνιγμα του cee'd είναι το C4 και όχι δεν εννοώ το πολύ αποτελεσματικό εκρηκτικό
-
Το C4 όμως στα 1400 κυβικά έχει 20 άλογα λιγότερα απο το Ceed.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το C4 όμως στα 1400 κυβικά έχει 20 άλογα λιγότερα απο το Ceed.Σωστό, αλλά το 1.6 δεν είναι πολύ ακριβότερο... Επίσης το C4 έχει φθηνότερες εκδόσεις στα 1.4, γι' αυτούς που θέλουν απλώς ένα αυτοκίνητο να κάνουν την δουλειά τους (όσοι αγόραζαν δηλαδή παλιότερα Accent...).
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σωστό, αλλά το 1.6 δεν είναι πολύ ακριβότερο... Επίσης το C4 έχει φθηνότερες εκδόσεις στα 1.4, γι' αυτούς που θέλουν απλώς ένα αυτοκίνητο να κάνουν την δουλειά τους (όσοι αγόραζαν δηλαδή παλιότερα Accent...).
τί είπες τώρα ρε φίλε!!!....
θα αφήσω τον αξιόπιστο κορεάτη και θα πάρω τήν ζημιάρα Γαλλίδα?
αν θέλω να κάνω την δουλείά μου accent και πάλι accent -
Ο χρήστης andykar έγραψε:
Σωστό, αλλά το 1.6 δεν είναι πολύ ακριβότερο... Επίσης το C4 έχει φθηνότερες εκδόσεις στα 1.4, γι' αυτούς που θέλουν απλώς ένα αυτοκίνητο να κάνουν την δουλειά τους (όσοι αγόραζαν δηλαδή παλιότερα Accent...).
τί είπες τώρα ρε φίλε!!!....
θα αφήσω τον αξιόπιστο κορεάτη και θα πάρω τήν ζημιάρα Γαλλίδα?
αν θέλω να κάνω την δουλείά μου accent και πάλι accentο καθένας την επιλογή του. Εγώ προτίμησα την ζημιάρα γαλλίδα...που 2+ χρόνια δεν με απογοήτευσε να ναι καλά.
-
έλα πάλι στην 5ετία και τα ξαναλέμε .....
ελπίζω να μήν σου πάθει τίποτα φυσικά...
Kia Cee'd 2007