-
Παιδια καλυτερα να σιγουρευτητε οτι οντως εχετε βρει την σωστη ταυτοτητα .Σας το λεω γιατι και εγω παραλιγο-και για αυτο εδω και μηνες δεν ξανασχολουμε με τους αγωνες στην Κρητη - να παρεξηγηθω με φιλο μου αγωνιζομενο εδω στο Ηρακλειο καθοτι καποιοι εδω στο Ηρακλειο νομιζαν οτι αυτα που εγραφα εγω τα εγραφε συγκεκριμενος αγωνιζομενος -και δεν αναφερομε στην περιπτωση του scudo-μιχαλη.Παντως εκατσα και διαβασα σχεδον ολες τις δημοσιευσεις στους αγωνες στην Κρητη.Στην αρχη διαβαζε κανεις μονο συγχαρητηρια και ευχες .Αγωνιστικος παραδεισος η Κρητη.Οταν ομως αρχισε να πεφτει φως και στα παρασκηνια αρχισε πιστευω ενας διαλογος αρκετες φορες εποικοδομητικος και χρησιμος και αλλες φορες βεβαια ανουσιος εριστικος.Σε καθε περιπτωση παντως μαθαμε πολλα μεσα απο εδω για τους αγωνες στην Κρητη.Παντως αυτο ενοχλουσε κυριως βεβαια οργανωτες και ειδικα εδω στο Ηρακλειο εγινε απιστευτο κυνηγι μαγισσων και δυστυχως και απο αγωνιζομενους του Ηρακλειου .Και απειλες επεσαν -δεστε δημοσιευση Καπνισακη - αλλα και τηλεφωνα επεσαν.Και επειδη παραλιγο με τις δικες μου δημοσιευσεις να εμπλεξω αγωνιζομενους -βεβαια η αληθεια ειναι οτι τα γραφομενα μου ηταν πολλες φορες και δικες τους αποψεις αλλο που δεν εχουν τα κοτσια να τις πουν δημοσια -και επειδη δεν ειχε και νοημα να πω το επωνυμο μου μιας και μαλλον θα σας ειναι και αγνωστο επελεξα να σταματησω κυριως βεβαια γιατι μου το ζητησε ατομο αγωνιζομενος που εκτιμω πολυ.Οποτε καθιστε και αρχιστε τα αλληλοσυγχαρητηρια παλι.
Τα αναφερω ολα αυτα μιας και το ατομο που αναφερετε μαλλον δεν ειναι σε θεση αυτη την εβδομαδα να σας απαντα και αρα ο kkk που γραφει τουλαχιστον τωρα δεν ειναι αυτος που νομιζετε αλλα και γιατι ολα αυτα μου θυμιζουν την αντιστοιχη κατασταση που εγινε προ μηνων εδω στο Ηρακλειο με την περιπτωση μου.Απλως εδω γινεται ιντερνετικα. -
Φιλε rallylover επειδή όλοι κάνουμε λάθη από την πρώτη στιγμή είπαμε να μην αναφέρουμε κανένα επίθετο και να μην εκθέσουμε κανέναν. Ο Κώστας Κ - Δημητρης Σαρρής η Σπυ... η όπως αλλιώς λέγεται μακάρι να μην είναι ο αγωνιζόμενος που πουλάει το 106 Σ16 της αγγελίας οπως ο ίδιος ανέφερε σε ποστ δικό του.
Δε θα μπορουσαμε να φανταστούμε ένα αγωνιζόμενο με τέτοια πολυχρονη παρουσία , συνοδηγός δίπλα σε αγωνιζόμενο με τόση ιστορια , σοβαρό και με ήθος να υποπέπτει σε τέτοιο γελείο επίπεδο και με τόσο ανανδρο τρόπο , να εκθέτει το χώρο που ανήκει και αντιπροσωπεύει όλα αυτα τα χρόνια ..
Οποτε αφήνουμε στην άκρη τον χρήστη ΚΚΚ ο οποίος μόνο παράδειγμα προς αποφυγή αποτελεί πλέον και ας κρατήσουμε αυτό το θέμα των κρητικών αγώνων έτσι όπως ξεκίνησε που σαν σκόπος ήταν η ενημέρωση και η συζήτηση για τα προβλήματα που μας καίνε.
-
Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
Φιλε rallylover επειδή όλοι κάνουμε λάθη από την πρώτη στιγμή είπαμε να μην αναφέρουμε κανένα επίθετο και να μην εκθέσουμε κανέναν. Ο Κώστας Κ - Δημητρης Σαρρής η Σπυ... η όπως αλλιώς λέγεται μακάρι να μην είναι ο αγωνιζόμενος που πουλάει το 106 Σ16 της αγγελίας οπως ο ίδιος ανέφερε σε ποστ δικό του.Δε θα μπορουσαμε να φανταστούμε ένα αγωνιζόμενο με τέτοια πολυχρονη παρουσία , συνοδηγός δίπλα σε αγωνιζόμενο με τόση ιστορια , σοβαρό και με ήθος να υποπέπτει σε τέτοιο γελείο επίπεδο και με τόσο ανανδρο τρόπο , να εκθέτει το χώρο που ανήκει και αντιπροσωπεύει όλα αυτα τα χρόνια ..
Οποτε αφήνουμε στην άκρη τον χρήστη ΚΚΚ ο οποίος μόνο παράδειγμα προς αποφυγή αποτελεί πλέον και ας κρατήσουμε αυτό το θέμα των κρητικών αγώνων έτσι όπως ξεκίνησε που σαν σκόπος ήταν η ενημέρωση και η συζήτηση για τα προβλήματα που μας καίνε.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΑΓΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΙΝΑΙ!! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΡΔΑΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΠΕΡΙ ΚΟΝΤΡΑΣ ΧΑΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ!!! ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗ!!! ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ!!!!! ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΑΡΡΗ ΠΟΥ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ!!!
-
Ο χρήστης s2000vti έγραψε:
...μετά 5-6ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ υπάρχει στο προγραμμα σπριντ στις ΡΟΥΠΕΣ ποτε δεν έγινε και ουτε μάθαμε ποτε γιατί?...Στο κομμάτι που με αφορά, φίλε έχεις χίλια δίκια. Έπρεπε να είχαμε εκδώσει Δ.Τ. και να εξηγούμε τους λόγους της αλλαγής. Θα το κάνω τώρα...
Στις 23 Ιουλίου είχαμε αποστείλλει στην ΕΘΕΑ την παρακάτω επιστολή, ενώ ταυτόχρονα την κοινοποιήσαμε και στις λέσχες του νησιού...Προς: ΕΘΕΑ – ΕΛΠΑ
Κοινοποίηση: Α.Λ.Α. ΧΑΝΙΩΝ
Α. Ο. ΚΡΗΤΗΣ
Α.Ο. ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΦΙ. Μ. Α.Κύριοι
Ύστερα από την έκτακτη γενική συνέλευση του Δ.Σ. της Λέσχης μας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009, αποφασίσαμε να μην πραγματοποιήσουμε το προγραμματισμένο για τις 6 Σεπτεμβρίου Rally Sprint, το οποίο προσμετρά στο αντίστοιχο Κύπελλο Κρήτης.
Οδηγηθήκαμε σε αυτή την απόφαση διότι μετά από σειρά επαφών που πραγματοποιήσαμε τους τελευταίους δύο μήνες με τοπικούς φορείς, καθώς και με το Α/Τ Περάματος, για τη διεξαγωγή του αγώνα στη διαδρομή Ρούπες – Αρκάδι αφού είναι η μόνη διαθέσιμη στην περιοχή μας, δεν καταφέραμε να πάρουμε σίγουρη απάντηση από το Α/Τ Περάματος που να μας διασφαλίζει ότι από τη μεριά τους δεν θα υπάρξει και πάλι πρόβλημα, καθώς επανειλημμένα μας εξέφραζαν αδικαιολόγητα ενδοιασμούς για το κομμάτι που προσπαθούμε να προσθέσουμε στην αρχή, ούτως ώστε η διαδρομή να είναι σύννομη με τους κανονισμούς.
Προς αποφυγή λοιπόν των φαινομένων που είχαμε στις δύο – τρεις προηγούμενες διοργανώσεις, όπως αλλαγές τμήματος και κοντέματος της διαδρομής την τελευταία στιγμή, διαπραγματεύσεις μέχρι και την παραμονή του αγώνα για το αν θα καταφέρουμε να τον πραγματοποιήσουμε κ.τ.λ. και εν τέλει προς αποφυγή οριστικής αναβολής και μη τέλεσης του αγώνα, κάτι που θα ήταν πλήγμα για το θεσμό του Κυπέλλου, ζητούμε από την ΕΘΕΑ να αναθέσει τη διοργάνωση του αγώνα σε άλλη Λέσχη, προτείνοντας κάποια από τις τέσσερις στις οποίες έχει κοινοποιηθεί η παρούσα επιστολή, οι οποίες και έχουν μεγάλη πείρα από τέτοιες διοργανώσεις.Για τη ΡΕ. Λ. Α.
Γιώργος Δαμανάκης...ύστερα από αυτό, το 'νέο αίμα του Α.Ο. Κρήτης' ζήτησε από την ΕΘΕΑ και πήρε έγκριση να πραγματοποιήσει τον αγώνα στις 20 Σεπτεμβρίου στο Καστέλι
-
Ο χρήστης TOYOTA RACING έγραψε:
Φιλε rallylover επειδή όλοι κάνουμε λάθη από την πρώτη στιγμή είπαμε να μην αναφέρουμε κανένα επίθετο και να μην εκθέσουμε κανέναν. Ο Κώστας Κ - Δημητρης Σαρρής η Σπυ... η όπως αλλιώς λέγεται μακάρι να μην είναι ο αγωνιζόμενος που πουλάει το 106 Σ16 της αγγελίας οπως ο ίδιος ανέφερε σε ποστ δικό του.
Δε θα μπορουσαμε να φανταστούμε ένα αγωνιζόμενο με τέτοια πολυχρονη παρουσία , συνοδηγός δίπλα σε αγωνιζόμενο με τόση ιστορια , σοβαρό και με ήθος να υποπέπτει σε τέτοιο γελείο επίπεδο και με τόσο ανανδρο τρόπο , να εκθέτει το χώρο που ανήκει και αντιπροσωπεύει όλα αυτα τα χρόνια ..
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΑΓΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΙΝΑΙ!! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΡΔΑΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΠΕΡΙ ΚΟΝΤΡΑΣ ΧΑΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ!!! ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗ!!! ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ!!!!! ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΑΡΡΗ ΠΟΥ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ!!!
ΜΠΡΑΒΟ!!!!
-
Χρόνια τώρα ο Καρδαμάκης και ο Σαρρής (ο αληθινός όχι o ψευτικος τωβ 4Τ ) είναι άνθρωποι με ήθος που βοηθάνε αγωνιζόμενους με κάθε τρόπο υλικά και ψυχικά , και προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις απόταν ημουν 18 κ ξεκίνησα να τρέχω δεξιοτεχνίες μαζί τους και ήταν δάσκαλοι κ όχι αντίπαλοι.
Να προσθέσω οτι ο Καρδαμάκης εκμεταλέυεται τις γνώσεις του στους εγκεφάλους και το στήσιμο ωστε να βοηθήσει κάθε αγωνιζόμενο αντί να τον ξεζουμίσει 'όπως κάνουν αλλοι αγωνιζόμενοι επαγγελματίες..
Αντιστοιχα τα ίδια έχω να πώ και για το φίλο Δαμιανάκη από Ηράκλειο που με έχει βοηθήσει άπειρες φορες με τις γνώσεις του στα αγωνιστικά peugeot.
-
Gonakinen εφτιαξες αγωνιστικο 106 ? Κατι ειδα στις συμμετοχες του Ομαλου ή μου φαινετε .
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Gonakinen εφτιαξες αγωνιστικο 106 ? Κατι ειδα στις συμμετοχες του Ομαλου ή μου φαινετε .Ναι Μιχάλη αλλά λόγω θητείας έμεινα πίσω στο μοτέρ και δε πρόλαβα τον Ομαλό. Ευελπιστώ στο Καστέλλι ή το Κρήτης να είναι έτοιμο.
-
Έτσι σας θέλω. να αναδεικνύεται ότι καλύτερο και όχι το αντίθετο. Ας μην μείνει η κρητική λεβεντιά κενό γράμμα.
-
ΕΓΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΛΕΚΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙ?ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΤΟ ΛΟΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ .ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΑΝΑΝΤΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Σημφωνα με αδιαψευτες πληροφοριες , στο Καστελι θα λαβει μερος ενας παλιος αγωνιζομενος , πολυ αγαπητος στους θεατες , τουλαχιστον την εποχη που ετρεχε , μιας προσεφερε πλουσιο θεαμα χωρις να υστερει σε ταχυτητα και αποτελεσματα .
Σαφως και ειναι αγαπητος και στους αγωνιζομενους , μιας και ειναι ανθρωπος με ηθος και με πολυ καλη παρουσια στα αγωνιστικα δρωμενα της Κρητης , σε αλλες βεβαια εποχες .
Σε καλοσωριζουμε ξανα στην οικογεννια μας , και σου ευχομε καλους αγωνες . -
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΠΟΛΙΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΕVO ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ
ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΛΠΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΒΑΛΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΜΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΚΑΘΑΡΟ ΔΗΛ ΕΝΩ ΑΝΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΥΜΠΑΚΙ ΕΒΑΛΕ ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΙΓΜΕΝΗ? -
Τι στο καλο εχει ιντερνετ και μεσα στο αγωνιστικο.Πολυ εξελιγμενα τελικα τα κρητικα αγωνιστικα
-
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΠΙΖΩ ΜΙΚΡΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΣΤΕΛΙ -
Ετσι βεβαια η θα διαβαζεις σωστα το δρομο η θα γραφεις στο ιντερνετ αν κανεισ και τα δυο μαζι τοτε εξοδο.
Πρεπει να βγαλουν το ιντερνετ μεσα απο το αγωνιστικο -
Αστοχο και κακο μα πολυ κακο το χιουμορ σου φιλε μου.Ειναι λυπηρο να ειρωνευεσαι και να κοροιδευεις μια ατυχια ενος πληρωματος.Και επιτελους πρεπει να καταλαβετε και εσυ και ο kkk και γενικα η παρεα σας οτι εδω δεν ειναι ουτε facebook να παιζουμε ουτε φαναρια Γερμανου η βιομηχανικη να σχολιαζουμε ετσι ακομψα προσπαθειες-για να σας θυμισω την παλια σας καριερα-.Ισως αυτo που προκαλεσατε εδω να επηρεασουν την αγωνιστικη εικονα και τις σχεσεις με την αγωνιστικη κοινοτητα καποιων που εχουν δωσει πολλα στους αγωνες και μαλλον θα πρεπει να κοψετε πλεον αυτο το κακο παιχνιδι ποσο μαλλον αφου γνωριζετε προσωπα πραγματα.
Ελπιζω με την μετεπειτα σταση σας να δειξετε οτι αξιζετε να ανηκετε στην ευρυτερη οικογενεια των αγωνων αλλιως παρακαλω να συνεχισετε την ενδοξη καριερα σας και παλι στα ΤΕΙ και στο jumboΜε εκτιμηση
rallylover -
να μας πειτε κ σε μας τους νεους οδηγους ποιος ειναι ο παλιος αγωνιζομενος?
-
Βρέθηκε κανείς στο Τυμπάκι το ΣΚ που μας πέρασε;
Για πόσο ακόμα οι Κρητικοί λάτρεις του σπορ θα πρέπει να ανέχονται διοργανώσεις με τόσο ελεεινό επίπεδο ασφάλειας; Τι περισσότερο έχουν τα παιδιά του GTCC που διοργανώνουν άψογους αγώνες; Γιατί ένας οργανωτής με πολύχρονη πείρα στους αγώνες δεν μπορεί να εξασφαλίσει ούτε τα βασικά, όπως π.χ. το να βγάζει έξω όποιον κάνει ηθελημένα 'παντιλίκια' στο GP καταστρέφοντας τις χρονομετρημένες προσπάθειες των άλλων αλλά και θέτοντάς τους σε κίνδυνο;Άραγε με το να αποχωρούν σιγιά σιγά όλοι από τέτοιες διοργανώσεις θα αλλάξει κάτι;
Υ.Γ. Παρακαλώ μην αναλωθούμε στο ποιος είμαι, δεν είμαι κανένας, είμαι ένας θεατής.
-
Για να μην αναφέρουμε την πτώση ενός θεατή και παραλίγο δεύτερου από ύψος σχεδόν δύο μέτρων όταν υποχώρησε ξύλινη κερκίδα. Κανονικά ο συγκεκριμένος θα έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο και στη συνέχεια να κάνει αγωγή στους οργανωτές διεκδικώντας αποζημίωση, αλλά τυχεροί είναι (οι οργανωτές) που μέσα στην αγωνία τους τα παιδιά δεν έδωσαν συνέχεια στο θέμα.
-
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
Αστοχο και κακο μα πολυ κακο το χιουμορ σου φιλε μου.Ειναι λυπηρο να ειρωνευεσαι και να κοροιδευεις μια ατυχια ενος πληρωματος.Και επιτελους πρεπει να καταλαβετε και εσυ και ο kkk και γενικα η παρεα σας οτι εδω δεν ειναι ουτε facebook να παιζουμε ουτε φαναρια Γερμανου η βιομηχανικη να σχολιαζουμε ετσι ακομψα προσπαθειες-για να σας θυμισω την παλια σας καριερα-.Ισως αυτo που προκαλεσατε εδω να επηρεασουν την αγωνιστικη εικονα και τις σχεσεις με την αγωνιστικη κοινοτητα καποιων που εχουν δωσει πολλα στους αγωνες και μαλλον θα πρεπει να κοψετε πλεον αυτο το κακο παιχνιδι ποσο μαλλον αφου γνωριζετε προσωπα πραγματα.
Ελπιζω με την μετεπειτα σταση σας να δειξετε οτι αξιζετε να ανηκετε στην ευρυτερη οικογενεια των αγωνων αλλιως παρακαλω να συνεχισετε την ενδοξη καριερα σας και παλι στα ΤΕΙ και στο jumboΜε εκτιμηση
rallylover+10000000000000000000
Ας σταματήση επιτέλους αυτο το παιχνίδι με τους κλεφτες και τους αστυνόμους
δεν ειδα ομως κανένα να πάρει μέρος στη συζήτηση περι ομοσπονδίας οπου κάποιοι αγωνιζώμενοι,επαγγελματίες,συνοδηγοι θεατες και διαφοροι εμπλεκομενοι του αθλήματος και παλευουν για να αλαξει η εικονα και οι ποιοτητα των αγώνων??? Πηγε κανείς απο τα ΔΣ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ??? ΑΛΑΧ ΡΕΛΑ ΑΟΚ ΑΟΛ.Οπως και το 2ημερο στο τυμπάκι ηταν για τα παν......ια
Οντος η οργανωση και το επιπεδο πλεον εχουν καταπατηθει μπροστα στο οικονομικο όφελος
λυπάμε που το λέω αλλα δεν είναι έτσι οι γιορτες μηχανοκινητου αθλητισμού οπως τις διαφημίζεται.πρέπει να την αλλάξετε αυτή τη τακτική αν θέλετε να πάτε μπροστά σε όλα τα επίπεδα.Και αυτό που μου κάνει εντύπωση έιναι ποιος ελέγχει τα GP TUNING παει ο αλλος να τρέξει υποτιθετε με το αυτοκινητο της βολτας του και ξαφνικα εχει εναν αντιπαλο που που ειναι τέρας απο καθε καλολοειδι επανω 200 αλογα μα για σταθειτε ρε παιδια ειναι δυνατον???
ο καθενας εκανε οτι ηθελε αν η οργάνωση δεν μπορεί να διασφαλισει την ασφάλεια των θεατών να μας πει οτι έρχεσθε με δική σας ευθύνη.
Και πολύς κόσμος αναρωτιετε γιατί εχει λίγους αγωνες η κρήτη φέτος οπως οι ρεθυμνιώτες δεν είχαν λεει κανένα.
H ΑΛΑΖΟΥΜΕ ΟΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ
Aγώνες στην Κρήτη...