-
Γεια σας!
Θα ήθελα τη βοήθεια σας για αγορά αυτοκινήτου.
Το budget φτάνει τα 18-19.000 (τελική τιμή).Προσανατολιζόμουν σε C4 1.6 VTS. Μετά όμως από κάποιες βλάβες που διαβάζω άρχισα να το σκέφτομαι ότι δε γίνεται να δώσεις 19.000 και να έχεις προβλήματα.
Έτσι άρχισα να σκέφτομαι το focus (παρά το γεγονός ότι δε με ενθουσιάζει εξωτερικά) και το Leon. Το Leon είναι αρκετά αργό στην έκδοση των 100 ίππων ενώ για την έκδοση των 115 είχα διαβάσει ότι χρειάζεται super αμόλυβδη. Ο αντιπρόσωπος βέβαια με βεβαίωσε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς απλά αλλάζει ένα τσιπάκι στον εγκέφαλο και κάποια περειφερικά.Εσείς ποιό θα μου συστήνατε;
Επίσης μήπως θα μπορούσαν οι κάτοχοι των 3 αυτοκινήτων να που εντυπώσεις ;
(Τέλος είμαι ανοιχτός σε νέες προτάσεις)Ευχαριστώ πολύ!
-
Γεια σας!
Το budget φτάνει τα 18-19.000 (τελική τιμή).Προσανατολιζόμουν σε C4 1.6 VTS. Μετά όμως από κάποιες βλάβες που διαβάζω άρχισα να το σκέφτομαι ότι δε γίνεται να δώσεις 19.000 και να έχεις προβλήματα.
Έτσι άρχισα να σκέφτομαι το focus (παρά το γεγονός ότι δε με ενθουσιάζει εξωτερικά) και το Leon. Το Leon είναι αρκετά αργό στην έκδοση των 100 ίππων ενώ για την έκδοση των 115 είχα διαβάσει ότι χρειάζεται super αμόλυβδη. Ο αντιπρόσωπος βέβαια με βεβαίωσε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς απλά αλλάζει ένα τσιπάκι στον εγκέφαλο και κάποια περειφερικά.Εσείς ποιό θα μου συστήνατε;
-
Γεια σας!
-
Golf TSi?
-
ΟΥΥΥΥΥΥ 666
πάει πάνω από 18-19, καίει σούπερ αμόλυβδη αποκλειστικά, δεν είναι αξιόπιστο, θα σπάσει/χαλάσει κλπ
εγκάθετε
-
Είναι αρκετά πιο ακριβό. Το σκεφτόμουν στην αρχή για να είμαι ειλικρινής.
Αλλά μόνο το γεγονός ότι απαιτεί super αμόλυβδη με αποθεί! -
Ο χρήστης bios έγραψε:
Είναιαρκετά πιο ακριβό. Το σκεφτόμουν στην αρχή για να είμαι ειλικρινής.
Αλλά μόνο το γεγονός ότι απαιτεί super αμόλυβδη με αποθεί!Δεν απαιτεί σουπερ-αμόλυβδη. Ο lkar συνεχίζει κάποια 'πλάκα'-διαμάχη, την οποία δεν καταλαβαίνεις γιατί είσαι νέος στο φόρουμ.
Απλά ο κινητήρας έχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί πλήρως την 100αρα βενζίνη. Ίσως με την 95 να αποδίδει κάπως χειρότερα.
Σε κάθε περίπτωση, ΚΑΜΙΑ σχέση με τα c4, Leon κλπ.
-
Καλώς ήρθες φίλε στο φόρουμ!!
Φοκους? αμάξι που δεν βασίζεται πάνω στο θεικό & ανεπανάληπτο γκόλφ?
ΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥ!!!! 666
(σόρρυ Ικαρ αλλά δεν κρατήθηκα!!)
Επί του προκειμένου, υπάρχουν αρκετά πρόσφατα τόπικ γύρω από τι να πάρεις σε αυτή την κατηγορία. Προσωπικά θα έπαιρνα το φόκους που είναι μάλλον το καλύτερο στην κατηγορία του (παραπλήσιο είναι και το μάζντα 3) ενώ (αν δεν είσαι εγκάθετος!!) περίμενε και το νέο κία σιντ, θα είναι αστέρι και πολύ φτηνό...
για τα κακά του λεόν που λες γράφω και στο τόπικ πιο κάτω μεταξύ 307 και λεόν...
-
με το φόκους μόνο ν' αλλάξεις το άβαταρ σε 1-2 ώρες αργότερα
-
Βέβαια το focus δε με ενθουσιάζει εξωτερικά, το θεωρώ λίγο συντηρητικό.
Αν δεν είχα διαβάσει για τα προβλήματα του C4 θα πήγαινα καρφωτός γι'αυτό!Βέβαια δε ξέρω κατά πόσο ισχύουν καθώς σε όλα τα forum βλέπω ότι έχουν προβλήματα με τα αμάξια τους.
Απλά φοβάμαι να δώσω τόσα χρήματα και μετά να τρέχω στις αντιπροσωπείες. -
Golf TSi...
-
Πόσο βγαίνει το TSI με τοκλειδί στο χέρι ξέρει κανένας;
-
Στα 18 που έχει η βασική υπολόγισε +1000
-
Δηλαδή 19.000 η βασική χωρίς τους τόκους 3 χρόνων; Ξεφεύγει μου φαίνεται!
Ποιά είναι η γνώμη σας για το C4 Coupe 1.6?
-
Ο χρήστης bios έγραψε:
Δηλαδή 19.000 η βασική χωρίς τους τόκους 3 χρόνων; Ξεφεύγει μου φαίνεται!Τους ποιους?
Με δοσεις θα το παρεις?Τα υπολοιππα αυτοκινητα που λες θα τα παρεις μετρητοις δηλαδη?
-
Όχι αλλά έχουν προσφορές. π.χ. το C4 βγαίνει 19200 με τόκους 3 χρόνων η έκδοση VTS.
Το Golf βγαίνει 19.000 στην απλή έκδοση. Προφανώς δε θα μείνεις στην απλή έκδοση άρα το λιγότερο 20.000 -
ή γκολφ ή τίποτα! Έτσι απλά είναι τα πράγματα. Διάβασε και κανά περιοδικό-εφημεριδα και θα δεις
ή θα πάρεις το λεον και...μετά η σεατ θα βάλει τον tsi και θα τα βλέπεις στο δρόμο και θα λες γμτ γμτ συνέχεια!
ή θα πάρεις το C4... θα το βλέπεις από πίσω και θα λες γμτ γτμ από μόνο σου χωρίς να βλέπεις τίποτα άλλο (πάλι συνέχεια)!
Αν πάντως δεν μπορείς γκλοφ ή δεν θες να περιμένεις, το φόκους είναι πολύ καλό (αλλά να το παρκάρεις και αυτό με τη μουρή γιατί δεν βλέπετε έτσι χοντροκομένο που'ναι από πίσω..ΓΜΤ )
ΥΓ.Στην ανάγκη πάρε την απλή έκδοση γκολφ ντε μια χαρά είναι -
Καταρχάς δε γίνεται να έχει 140 ίππους χωρίς ένα ESP.
Επίσης τι εννοείς ότι το C4 θα το βλέπω από πίσω και θα λέω γμτ? -
Ο χρήστης bios έγραψε:
Ποιά είναι η γνώμη σας για το C4 Coupe 1.6?Το 1.6 VTS είναι πάρα πολύ καλά εξοπλισμένο και προσωπικά το βρίσκω πιό όμορφο. Το TSI είναι πιό γυμνό αλλά έχει 30 άλογα παραπάνω.
Τώρα που ξαναβλέπω τις τιμές το TSI δέν είναι και τόσο κελεπούρι. Πχ, στα λεφτά που κάνει το TSI με τους 170 ίππους παίρνεις το δίλιτρο C4.
-
Ο χρήστης bios έγραψε:
Καταρχάς δε γίνεται να έχει 140 ίππους χωρίς ένα ESP.
Επίσης τι εννοείς ότι το C4 θα το βλέπω από πίσω και θα λέω γμτ?140 ίππους έχει όταν εσύ το θες, φρόντισε να το που και πότε! Και έχει 150+ άλογα τα οποία μπορεί να χειριστεί πολύ καλά (φίλος έχει το 1,6 fsi -σπορτλαιν όμως- και το πλαίσιο είναι πολύ πιο πάνω!)
Το C4 το θεωρώ άσχημο αμάξι, που σε 3-4 χρόνια η σιτροεν θα αλλάξει οικογενειακή γραμμή θα απορείς γιατί ακριβώς το κάναν έτσι.
Θα σου πρότεινα να πας για τεστ ντραιβ στο φόκους. Θα σε κερδίσει (αρκεί να μην πας και στο γκολφ).
Πάντως σε λίγους μήνες νομίζω πως η πλειοψηφία των αυτοκινήτων θα είναι με τουρμπο και θα έχεις κατι παροχημένο, δυστυχώς.
Βοήθεια για αγορά αυτοκινήτου