-
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Εγώ τη merc σε ασημι (brilant silver).Παραδοσιακά της 'ανήκει' αυτό το χρώμα.
-
Ασημι (grigio) στο punto μου. Μου αρεσει σαν χρωμα ,αλλα ειναι η αληθεια οτι εχω βαρεθει να το βλεπω σαν χρωμα. Βεβαια γυαλιζει καταπληκτικα και κανει φοβερη αντιθεση με τα μαυρα προστατευτικα, μαυρους καθρεφτες κτλ. Επισης δεν φαινονται γρατζουνιες και βρομιες οπως προειπατε.
-
Χμμμμ.... σχετικά με το θέμα (συμφωνώ απόλυτα σημειωτέον για την ασημί λαίλαπα). Ποιες απαντήσεις έδωσε το πλουραλιστικό μας κοινό, απέναντι στη μονοτονία του ασημί.
Άσπρο, μαύρο, μαύρο, μαύρο, κόκκινο, άσπρο, άσπρο, άσπρο, μαύρο, μαύρο, μαύρο, κόκκινο, μαύρο, άσπρο...
(τα μοναδικά κίτρινα και μπλε εξαιρούνται για ευνόητους λόγους).
Αγαπητοί, πλην του κόκκινου, τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν είναι 'μή χρώματα'.Για αυτό κι εγώ απαντώ απλά: κερασί!
Υ.Γ. Στην Peugeot προσπαθούσαν να μου πλασάρουν με το στανιό το ασημί γιατί ήταν ετοιμοπαράδοτο. Όχι ρε άνθρωπε. Θα περιμένω 2 μήνες για να πάρω το 'Lucifer'. Μπααααααα.....
-
κερασί!
Τι κακό κι'αυτό.
Κερασί,μπανανί,κολοκυθί,φουντουκί και αχλαδί.Που τα βρίσκετε ρε όλα ετούτα
-
Ασημι η Corolla, και μαυρη η Mercedes
-
clio ασημι
pt cruiser ασημι
(μεταχειρισμενα και τα δυο οποτε δεν ειχα ποτε αποψη για το χρωμα)εμενα παντως μου αρεσει,γιατι και τον ηλιο κραταει μακρυα, και στην συνομοταξια των 'εγω δεν ασχολουμαι με το πλυσιμο αμα βρωμισει στο πλυντηριο' οποτε.....
παντως εχουμε πηξει στο ασημι, αν και δεν νομιζω οτι ειναι γκλαμουρια η οτιδηποτε αλλο, μαλλον αδιαφορο θα το χαρακτηριζα, εννοω στα περισοτερα αυτοκινητα δεν προσθετει κατι στον χαρακτηρα.
ιδανικο χρωμα νομιζω ειναι διαφορετικο για καθε αυτοκινητο και κατι που ταιριαζει σε ενα μοντελο δειχνει απαραδεκτο σε ενα αλλο οποτε δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει καποιο συγκεκριμνο χρωμα.
πχ, mg το παλιο και lamborghini, αλλαξτε χρωμα, racing green και κιτρινο και πειτε μου
μου αρεσει το πορτοκαλι το focus
-
Το 304 μπλε απλό, το 406 μπεζ versailles, το 307 μπλε recife. Για το 406, ο πωλητής επέμενε να το πάρουμε ασημί, για τον α β γ λόγο, αλλά εγώ έβαλα πόδι και κάναμε παραγγελία και μας ήρθε! Πιστεύω ότι του πάει πολύ. Και για το 307, blue recife και άσπρο είναι τα καλύτερα!!!
-
ΠΡΑΣΙΝΑΚΙ
-
'Kυνηγέ', δε φταίμε εμείς. Όπως αναφέρει και ο έταιρος καπαδόκης, οι γάλλοι έχουν φαντασία με τα χρώματα (μπλε recife, μπεζ βερσαλιών ).
Πού και να μετέφραζα το άνωθεν κερασί; 'κόκκινο λουσιφεράτο' (θα μας κυνηγάει και ο Χριστόδουλος) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το 304 μπλε απλό, το 406 μπεζ versailles, το 307 μπλε της θάλασσας. -
Ασημί ή το μπορντώ της Lancia! Το μπλέ (δεν θέλω σχόλια.. ) δεν ήταν επιλογή μου...αυτό είχε, αυτό πήρα!!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
......................
ΑΣΗΜΙ.
........................
'Γεια στο στόμα σου! Μόλις διάβασα τον τίτλο κατάλαβα αμέσως περί τίνος πρόκειται! Από Αccent μέχρι 911 όλοι ασημί! Δεν ξέρω αν είναι πλέον γκλάμο(υ)ρους αλλά μάλλον θεωρήται ως το 'σωστό' χρώμα για 'πρακτικούς' λόγους. Οι δρόμοι έχουν γίνει μια ασημί σούπα ΕΛΕΟΣ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ασημί ή το μπορντώ της Lancia! Το ΜΩΒ (δεν θέλω σχόλια.. ) δεν ήταν επιλογή μου...αυτό είχε, αυτό πήρα!!! -
ΜΩΒ...
-
...Κι εσυ τέκνον Χάρη?!!!
-
Μαύρο
Άσπρο
Κόκκινο
και χμμμ...ασημί (ΟΥΟΥ!) αλλά αυτό που μπλεδίζει στο φως...
Το σκούτερ μου είναι μπλε ελεκτρίκ (της HONDA, αυτό που έχει και το ΧΧ)!Αν είχα την επιλογή να διαλέξω χρώμα σε καινούργιο αυτοκίνητο μάλλον θα ήταν το άσπρο, το μπλε ελεκτρίκ ή το κόκκινο σε σπορ αυτοκίνητο, το άπρο, το midnight blue ή το BRG σε λιμουζινέ, και φυσικά, το old english white (ή ivory) σε κλασσικό.
-
σμαραγδενιο μαυρο μεταλλικο.χαμαιλεων χρωμα.αλλαζει αναλογα με τη φωτεινοτητα.
το ασημι εχει ενα καλο μονο.δεν φαινεται η σκονη.κατα τα αλλα βαρετο και πολυ συνηθισμενο.
ενω το σκουρο μεταλλικο αν το γυαλισεις,αστραφτει στη κυριολεξια. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool: ...Κι εσυ τέκνον Χάρη?!!!Εγώ για αντιστρεπτικές μιλούσα...Εσύ καρφώνεσαι μόνος σου
-
ΙΚΕ θα σε απογοητεύσω, το χρώμα είναι θέμα μόδας, πρόσεξε ότι το άσπρο τα τελευταία 1-2 χρόνια έχει ανέβει....πριν 4-5 χρόνια ελάχιστα αμάξια πωλούνταν σε αυτό το χρώμα (οι xsara) τότε όντως τα περισσότερα ήταν ασημί.
Επίσης η επιλογή χρώματος δεν έχει να κάνει με αυτό που λές, αλλά βάσει του ατόμου που το οδηγεί, παλιότερα υπήρχε και μια ανάλυση, κόκκινο αυτός που οδηγεί ριψοκύνδηνα πράσσινο και ασημί νομίζω αυτοί που είνα ιόριμοι και έτοιμη για οικογένεια ή ήδη οικογενειάρχες κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
και ασημί νομίζω αυτοί που είνα ιόριμοι και έτοιμη για οικογένεια ή ήδη οικογενειάρχες κλπ κλπ.Έεετσι,έτσι....για αυτό και εγώ έχω 3 αυτοκίνητα στη σειρά χρώματος ΑΣΗΜΙ
Βέβαια...το Φιατάκι όταν το πήρα ξέφευγε από τη μαζική λαίλαπα των κίτρινων Σπόρτινγκ..
Άσχετο βέβαια,ότι εγώ το ήθελα κίτρινο,αλλά μου ήρθε ως δώρο-έκπληξη από τους γονείς μου σε αυτό το χρώμα!Το Πόλο η σύζυγος (τότε συμβία) το αγόρασε ασημί,αφού ενωρίτερα της είχα απαγορεύσει:
- 1ον,να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο,και
-2ον,να το παραγγείλει ασημί
Ασφαλώςμε έγραψε,δίνοντάς μου ένα σαφές μήνυμα για το ποιος θα κάνει κουμάντο στο μέλλον,πράγμα το οποίο εγώ αγνόησα,και την παντρεύτηκα!!
Για την BMW μου,πάλι δεν φταίω καθ'ότι έτσι την βρήκα,έτσι την πήρα,και βρίσκομαι,τώρα κατηγορούμενος εις τριπλούν!!
- 1ον,να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο,και
Η ασημί λαίλαπα