-
Eνας λογος που το σκεφτομαι διπλά αν θα παω
-
δυνατοί οι BLACK KEYS χτες
είχαν κι αυτούς support
pas mal
(o Patrick Carney είναι ακόμα πιο φλωρόφατσα από κοντά )
-
Υπό άλλες συνθήκες θα τους έβλεπα κι εγώ σε 8 μέρες στο Λονδίνο αλλά ας όψεται που βρήκα εξάφνις δουλειά!!
-
-
Πηγε κανενας dilated peoples χθες στη θεσ/νικη κ αποψε αθηνα?
-
-
-
Tίμια
βραδιά ηλεκτρονικής κυρίως μουσικής στο Paradiso στο Amsterdam με τους Εlectro Guzzi να ξεχωρίζουν
http://www.paradiso.nl/web/Agenda-Item/WONDERGROUND.htm
7,5 εισιτήριο μόνο (πληρώσαμε βέβαια 35€ για 8 ώρες πάρκινγκ )τσίμπησα και το σκονάκι (st devote ακούει )
-
.... ακούει και θα σε σιάξει ...
-
Ωωωωπ, Epica το Σαββατοβραδο που περασε, οπως παντα ολα σουπερ!
-
uuuuuuup . Θα έχει παρουσία αύριο το 4τforum στο ΟΑΚΑ;
-
Σαφώς. FOS θα είμαι με καμιά 15αρια άτομα παρέα. Τα τυπάκια έχουν πάρει σβάρνα το κέντρο και βολτάρουν. Ο Flea έχει ανεβάσει Ακρόπολη, ο Chad αγνωστό στρατιώτη και ψώνια στη Diesel κτλ. To βράδυ που θα κατέβω στο Dude για ποτό θα χω τα μάτια μου ανοιχτά γιατί πέρσι εκεί γύρω είχα πετύχει Janick Gers.
ΥΓ: ενημερωτικά επειδή πέρασα πριν λίγο από ΟΑΚΑ η είσοδος για FOS είναι απ' το κολυμβητήριο
ΥΓ1: έχουν φέρει καμιά 15αρια νταλίκες πράγματα...παίζει να είναι όσες είχαν φέρει και οι U2 και οι AC/DC -
Aρένα θα ειμαι εγώ, για λίγο δεν πρόλαβα τα FOS εισητήρια, τα οποία ήταν σε πολύ λογική τιμή παρεπιπτόντως.
Λέω να φορέσω καπελάκι 4tf.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λέω να φορέσω καπελάκι 4tf.
Μπράβο. Έτσι να έρθεις, να γίνεις αυτομάτως ακίνδυνος γιατί θα έχω ωραία κορίτσα μαζί μου.
-
Εγω αρενα οπως ο ταυρος, με ποσους ακριβως δε ξερω, γιατι εχω καμια 30αρια ατομα συνολικα απο ξεμπαρκη παρεα ο καθενας που θα ειναι μεσα . Καπελακι 4τ δεν εχω, αλλα θα φοραω μπλουζιτσα πεπερς την οποια την εχω παρει εδω και 7 μηνες και την κραταω ευλαβικα για αυριο
Btw οι setlists τους στις τελευταιες 5-6 συναυλιες ειναι παραπανω απο ικανοποιητικες ,αν εξαιρεσεις την παπατζα που καναν στο Γκεζελκιρχεν που δεν παιξαν το otherside . Eλπιζω να μην κανουν κανα τετοιο αστειο θα ανεβω στη σκηνη και θα κυνηγαω τον flea να τον χτυπησω με φανελα boston celtics (κατι αντιστοιχο με το ριζοσπαστη για τον Κασιδιαρη )
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΜΟΣ
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Eλπιζω να μην κανουν κανα τετοιο αστειο θα ανεβω στη σκηνη και θα κυνηγαω τον flea να τον χτυπησω με φανελα boston celtics (κατι αντιστοιχο με το ριζοσπαστη για τον Κασιδιαρη )Πάνε με μπλούζα Κόμπε και θα σου παίξει πριβέ ότι θες.
Άσχετο αλλά ο Κασιδιάρης ήτανε στο Chateau το Σάββατο. Άλλος επαναστάτης από κει.
-
Το ρημάδι το otherside.... Δε λεω, καλο και το parallel universe, και το i like dirt ,που προτίμησαν απο το californication, αλλά otherside δεν είναι ...
Κατα τα αλλα, ΤΟ ΚΑΜΟΣ. Ο φλεα και ο τσαντ ηταν συγκινητικοί . -
Τι μάθαμε στο σημερινό (χθεσινό) live:
- θετικά
flea είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παίχτης και ψυχάρα, στην κλίμακα Steve Harris παίρνεις 9,8 άνετα
Chad Smith είσαι πολύ δυνατός performer και αξιόλογος drummer, η μπάντα σου σου οφείλει πολλά
- αρνητικά
Anthony Kiedis είσαι αντικοινωνικός και λίγος για frontman, κάτι τυπάκια τύπου Dickinson και Hetfield γελάνε με την πάρτη σου, το ξέρουμε ότι είναι ράδιο αρβύλα τα περί Ελληνικής καταγωγής αλλά όχι και να στραβώνεις κιόλας
ο τραυματίας κύριος με την κιθάρα καθόλα αξιοπρεπής και φιλότιμος αλλά Frusciante δεν είναι.-
μάγκες το ΟΑΚΑ δεν είναι το στούντιο στο γκαράζ του Flea οπότε 42 διαφορετικά τζαμμαρίσματα μας κάνουν τραμπάλα και το κέφι πάει περίπατο
καλό το setlist αλλά οι ελλείψεις πολλές
δυναμώστε λίγο την κιθάρα, δεν μπορεί κάτι θα αξίζει και αυτός ο καημένος με τις φράτζες και το γύψο στο πόδι
Γενικές παρατηρήσεις:
- τελικά το youtube είναι αξιόπιστος μάρτυρας και δυστυχώς οι Peppers δεν είναι καλή live μπάντα
- η διοργάνωση αξιοπρεπής
- οι παρευρισκόμενοι ήταν κατηγορίας 'ο κλασσικός ο μλκ ο έλληνας', τύφλα να χουν οι Πυξ Λαξ
Αναμένουμε εναγωνίως Foo Fighters και Muse ώστε να ξανανέβουμε επίπεδο.
- θετικά
-
Πόση ώρα έπαιξαν; Κοντά 2 ώρες;
Στέφαν μια χαρά ήταν το σετλιστ, τί δεν έπαιξαν και λες για σημαντική έλλειψη;
Μη μου πεις τίποτα funky monks ή my lovely man -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
μάγκες το ΟΑΚΑ δεν είναι το στούντιο στο γκαράζ του Flea οπότε 42 διαφορετικά τζαμμαρίσματα μας κάνουν τραμπάλα και το κέφι πάει περίπατοΠροφανώς ο Kiedis χρειαζόταν το break κάθε φορά. Πάντως εγώ ευχαριστήθηκα όλα τα improvisations.
- η διοργάνωση αξιοπρεπής
Εχωσαν όλον τον κόσμο από arena & FOS να περάσει από μία μόνο πύλη πλάτους λίγων μέτρων και είναι αξιοπρεπής;
- οι παρευρισκόμενοι ήταν κατηγορίας 'ο κλασσικός ο μλκ ο έλληνας', τύφλα να χουν οι Πυξ Λαξ
Όπως λέει πολύ εύστοχα αυτό το review 'Φαντάζομαι πως μεγάλο μέρος του κοινού πρέπει να ήταν εξοικιωμένο με το ΟΑΚΑ καθώς θα είχε βρεθεί εκεί και στις συναυλίες των U2, Madonna και Beyonce.'
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014