-
Πυξ Λαξ .... καθε Ιούλιο συναυλίες επανένωσης ... καθε Σεπτέμβριο αποχαιρετιστήριες συναυλίες
( οκ ... ανα δύο χρόνια )
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Πυξ Λαξ .... καθε Ιούλιο συναυλίες επανένωσης ... καθε Σεπτέμβριο αποχαιρετιστήριες συναυλίες( οκ ... ανα δύο χρόνια )
Αυτό. Και για κάποιο λόγο με έχει πρίξει ο κολλητός μου να πάμε τον Σεπτέμβριο στη συναυλία στη Θεσσαλονίκη και μου χαλάει όλο το διακοποπρόγραμμα
-
ας τους πυροβολήσει κάποιος να είναι όντως η τελευταία τους
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Θέλω να πάω στην συναυλία των Πυξ Λαξ στην Λάρισα, αλλά μου είπανε ότι εισιτήρια παίρνω μόνο από την Λάρισα . Ισχύει αυτό ή μπορώ να ψάξω και Θεσσαλονίκη πουθενά? Γνωρίζει κανείς?Εστω και καθυστερημενα,αν θες μπορω να το ψαξω γιατι ειμαι απο λαρισα.Να ρωτησω σε καποιο εκδοτηριο or something
-
Ευχαριστώ πολύ αλλά τελικά παρήγγειλα χθες βράδυ από το ticket pro. Πήραν προμήθειες και έξοδα courier αλλά 'νταξ, μια φορά θα πάμε . Thanks anyway
-
no prob .Θα σε δω εκει
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Πήραν προμήθειες και έξοδα courier... παντως είναι τρελό αυτο που συμβαίνει ( μόνο ) στην Ελλάδα. Η τιμή πώλησης ενός εισιτηρίου μέσω ιντερνετ να είναι πιο μεγάλη από το να πας να πάρεις απευθείας σπό το σημείο πώλησης ....
Δηλαδή τα online μαγαζιά έχουν πιο πολλά λειτουργικά έξοδα από ένα 'πραγματικό' μαγαζί ?
Πως είναι δυνατόν τα οδοιπορικά από την Αγγλία να είναι να είναι πιο φτηνά από την Καλαμάτα ?
-
Μωρέ θα πήγαινα με τον ΟΣΕ να τα πάρω από Λάρισα αλλά αυξήθηκε η τιμή του εισιτηρίου. Δυστυχώς έπεσα στην ανάγκη τους... 10%/εισιτήριο προμήθεια και 8€ η αποστολή με courier. Τραγικοί, ευτυχώς που είναι φθηνά τα εισιτήρια της συναυλίας!
-
Πόσο γκαντέμης μπορώ να είμαι;;;
Πάει η συναυλία του Waters
Χτες πήγα ο σάπιος για μπάσκετ και κέρδισα δωράκι ριξη πλάγιων συνδέσμων και βλέπουμε...
Τι το θελα το ρημάδι...
-
TΙ λες ρε Θύμιο
-
Ωωωωω! Μούφα μεγάλη! Περαστικά! Ούτε με πατερίτσες γίνεται η δουλειά?
Εγώ ετοιμάζομαι...6:30 ΟΑΚΑ!!
-
Άστα ρε φίλε. Πήγα να κάνω ένα σταμάτημα με τη μπάλα, το γήπεδο γλιστρούσε απ τη σκόνη και τα φύλλα των ευκάλυπτων, οπότε το δεξί πέλμα γλίστρησε προς την εξωτερική (δεξιά) πλευρά και το γόνατο γύρισε προς τα μέσα. Ο πόνος ήταν μεγάλος, αλλά τώρα οκ. Οι γιατροί λένε οτι ευτυχώς δεν έχω κόψει χιαστούς, ίσως όμως έχω μηνίσκο, κάτι που θα φανεί στη μαγνητική τη δευτέρα...Έβαλα γύψο μόνο στην πίσω πλευρά του ποδιού, ώστε να είναι σταθερό και βλέπουμε...
Καλά για τη συναυλία ούτε συζήτηση φυσικά!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ωωωωω! Μούφα μεγάλη! Περαστικά! Ούτε με πατερίτσες γίνεται η δουλειά?Εγώ ετοιμάζομαι...6:30 ΟΑΚΑ!!
Με πατερίτσες είμαι, αλλά το ρισκάρεις να πας σε τοσο κόσμο; Μια σπρωξιά να φάω...
-
Αν δεν είναι αρένα τα εισιτήρια, εγώ θα πήγαινα. Για ψυχολογικούς λόγους κυρίως. Αν είναι αρένα το ξεχνάς, εννοείται. Γενικώς στο κλειστό έχει άπειρα σημεία να σταθείς κάπου ξεκούραστα. Αν δεν χρειάζεται να οδηγήσεις κτλ δοκίμασε το. Μη σε λυγίσει τώρα μια ρήξη! Άντρες είμαστε!
-
Τώρα το εισιτήριο το χαίρεται ήδη ο κουμπάρος μου, οπότε...
Δε πειράζει! Θα το δω στο dvd, τι να κάνουμε!
-
Όχι ρε φίλε, τώρα το 'δα... Πόσο κρίμα. Περαστικά ρε Θύμιο.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Όχι ρε φίλε, τώρα το 'δα... Πόσο κρίμα. Περαστικά ρε Θύμιο.Ευχαριστώ ρε φίλε!
-
Θυμιο πολυ ατυχος και για τη συναυλια και πανω απ ολα για τον τραυματισμο Σε καταλαβαινω απολυτα γιατι απο τον φεβρουαριο εχω με τετοια θεματα κ ακομη δεν ξεμπλεξα,υπομονη,να το προσεχεις και περαστικα
-
Θυμιο περαστικα
Τωρα για την συναυλια Τι να πεις.....(θα κανω και τον θυμιο να ζηλεψει ) Μακαρι να μην τελειωνε ποτε... Δεν εχω κουραγιο να γραψω τιποτα ,δεν εχω λογια , απλα να αναφερω το χιτ της βραδιας το οποιο ηταν στο mother , οπου οταν λεει ''mother should i trust the goverment'', καταλαβαινετε οτι επεσε γιουχα, αλλα περα απο αυτο στον τοιχο απο πισω, περναει λεζαντα στα Ελληνικα '' Να παει να γαμηθει η κυβερνηση΄΄
Ροτζερ σε ευχαριστουμε, αυτη η παρασταση θα μας ακολουθει για ολη μας τη ζωη
-
Ζηλεύω, αλλά δε γαμιέται!!
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014