-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
http://www.rocking.gr/news/Theamatiki_i_propwlisi_gia_ti_sunaulia_tou_Roger_Waters_stis_8_Iouliou_Prostithetai_kai_deuteri_imerominia/9715/Δεύτερη συναυλία του Waters στις 9 Ιουλίου, λόγω εξάντλησης εισιτηρίων απ την πρώτη μέρα
παπατζες της didi, μονο για αρενα εχουν εξαντληθει για την πρωτη μερα, ενω αρχικα εβγαλαν ανακοινωση οτι οι 3/4 ζωνες ειχαν τελειωσει πριν το μεσημερι... Και του Σαββατου αρχισαν να τα δινουν χωρις καμια προειδοποιηση, με αρκετους που ηθελαν να πανε και στις 2 μερες (ηταν κοινο μυστικο οτι θα ειχε και δευτερη μερα), να πρεπει να γυριζουν στα εκδοτηρια να παρουν και για το Σαββατο.... Η ανοργανωσια παει συννεφο με αυτη την εταιρια
Anyway, εγω αν και ειχα μαθημα στις 10:30 το πρωι, εβγαλα λαπ τοπ (το ειχα παρει μαζι μου ειδικα για αυτο) μεσα στο αμφιθεατρο και εκλεισα στις 10:39 (να ναι καλα το ασυρματο της ΑΣΟΕΕ) το εισιτηριακι μου για την Παρασκευη στην αρεναWATERS ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
πούστηδες, έτσι και παίξει με σας o gilmour
-
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
5 χρονια μετα : SYSTEMπολλα volt ανατριχιλας
Παίζουν φέτος στο download. Ψήνομαι, αν και το εισιτήριο είναι ψιλοακριβό.
Το αυτό και για τον Waters. Τι σκατά, όλα είναι φθηνότερα στην Αγγλία, μόνο οι συναυλίες είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ...
-
χώστα για τον waters, παντού ακριβά είναι...
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
χώστα για τον waters, παντού ακριβά είναι...Στην Αθήνα, απ' όσο είδα, τα εισιτήρια ξεκινούν από 60€ ενώ εδώ από 85 λίρες. Αν βάλω και μεταφορικά...
-
65€ sto Velgio...
-
http://www.dailymotion.com/video/xinowf ... eece_music
-
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Δεύτερη συναυλία του Waters στις 9 Ιουλίου, λόγω εξάντλησης εισιτηρίων απ την πρώτη μέρα
παπατζες της didi, μονο για αρενα εχουν εξαντληθει για την πρωτη μερα, ενω αρχικα εβγαλαν ανακοινωση οτι οι 3/4 ζωνες ειχαν τελειωσει πριν το μεσημερι... Και του Σαββατου αρχισαν να τα δινουν χωρις καμια προειδοποιηση, με αρκετους που ηθελαν να πανε και στις 2 μερες (ηταν κοινο μυστικο οτι θα ειχε και δευτερη μερα), να πρεπει να γυριζουν στα εκδοτηρια να παρουν και για το Σαββατο.... Η ανοργανωσια παει συννεφο με αυτη την εταιρια
Anyway, εγω αν και ειχα μαθημα στις 10:30 το πρωι, εβγαλα λαπ τοπ (το ειχα παρει μαζι μου ειδικα για αυτο) μεσα στο αμφιθεατρο και εκλεισα στις 10:39 (να ναι καλα το ασυρματο της ΑΣΟΕΕ) το εισιτηριακι μου για την Παρασκευη στην αρεναWATERS ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Το έλαβες το εισιτήριο;
Εγώ τίποτα ακόμη και τα έκλεισα μισή ώρα αφού άνοιξε το σύστημα...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Πήγα στο live τους στο Παρίσι πριν κάνα δίμηνο. Καλοί ήταν παίξανε γύρω στη μιάμιση ώρα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πήγα στο live τους στο Παρίσι πριν κάνα δίμηνο. Καλοί ήταν παίξανε γύρω στη μιάμιση ώρα.Τους ειδα στο Βερολινο τον Νοεμβριο.....δεν περιμενα οτι θα ερχοντουσταν ποτε Ελλαδα....
Δεν σου αρεσαν τοσο δηλαδη? -
Καλοί ήταν απλά η αρχή ήταν λίγο υποτονική αλλα μετά το κοινό πήρε μπρός. Είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα και τους ακούω από το πρώτο τους CD φανατικά οποτε δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός κριτής αλλα προσωπικά έφυγα απολύτως ευχαριστημένος. Το μονο πρόβλημα ήταν ο ήχος αλλα σε αυτό δεν φταίγανε αυτοί αλλα ο χώρος. Χτύπησα κι εγώ το εισιτηριάκι μου για Waters live @ Bercy
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλοί ήταν απλά η αρχή ήταν λίγο υποτονική αλλα μετά το κοινό πήρε μπρός. Είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα και τους ακούω από το πρώτο τους CD φανατικά οποτε δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός κριτής αλλα προσωπικά έφυγα απολύτως ευχαριστημένος. Το μονο πρόβλημα ήταν ο ήχος αλλα σε αυτό δεν φταίγανε αυτοί αλλα ο χώρος. Χτύπησα κι εγώ το εισιτηριάκι μου για Waters live @ BercyΜπορει και να εγινες ο αγαπημενος μου Mod μετα απο αυτο
Βερολινο ηταν πολυ ζωροι απο την αρχη.. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλοί ήταν απλά η αρχή ήταν λίγο υποτονική αλλα μετά το κοινό πήρε μπρός. Είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα και τους ακούω από το πρώτο τους CD φανατικά οποτε δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός κριτής αλλα προσωπικά έφυγα απολύτως ευχαριστημένος. Το μονο πρόβλημα ήταν ο ήχος αλλα σε αυτό δεν φταίγανε αυτοί αλλα ο χώρος. Χτύπησα κι εγώ το εισιτηριάκι μου για Waters live @ Bercyτο ξεφορτώθηκε ο κλάμπανος?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Καλοί ήταν απλά η αρχή ήταν λίγο υποτονική αλλα μετά το κοινό πήρε μπρός. Είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα και τους ακούω από το πρώτο τους CD φανατικά οποτε δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός κριτής αλλα προσωπικά έφυγα απολύτως ευχαριστημένος. Το μονο πρόβλημα ήταν ο ήχος αλλα σε αυτό δεν φταίγανε αυτοί αλλα ο χώρος. Χτύπησα κι εγώ το εισιτηριάκι μου για Waters live @ Bercy
το ξεφορτώθηκε ο κλάμπανος?
Nope
Δεν ξέρει ακόμα λέει -
καλά, θα βγάλει και λ7 στο τέλος, να μου το θυμηθείς
-
Πήγαμε χτες το βράδυ Antwerpen για την συναυλία.
Ήχος - φως και ανατριχίλα όταν ξεκίνησε, με το ελικόπτερο να κάνει την εισαγωγήΠετάχτηκα απ την θέση μου και πήγα μπροστά αλλά δυστυχώς ήμουν απ τους ελάχιστους που είχαν τέτοιες προθέσεις
Να πώ ότι ξενέρωσα? Ένα στάδιο που και στην αρένα είχε μόνο θέσεις για καθήμενους
Μόλις πήγαμε να κουνηθούμε να μας μπαγλαρώνουν οι σεκιουρητάδες και να μας στέλνουν πίσω στις θέσεις μας
Σε κάποια φάση νόμιζα ότι πήγα σε θέατρο, όχι σε συναυλίαΤουλάχιστον στην Ολλανδία η αρένα ήταν για τους όρθιους ρε πστ... Όχι οτι κι εκεί είχε καναν ιδιαίτερο παλμό, αλλά ειδικά στο Βέλγιο ήταν ξενέρα.
Έτσι εξηγείται γιατί επέλεξαν την ελλάδα ως τόπο για το γύρισμα του DVDΣτα @ μας όμως, ούτως η άλλως οι αναμνήσεις όταν ακούς αυτό το άλμπουμ και η όλη σκηνική παρουσία είναι από άλλο κόσμο.
Ένα σχόλιο ακόμα: ΠΑΡΑ πολλοί, το μόνο που έκαναν ήταν να βγάζουν φωτό ( με φλας κι όλας ), ανάθεμα και πήραν πρέφα τί γίνονταν
Κι ένα τιπ για όσους πάνε Ελλάδα. Μην πάτε πολύ μπροστά, διαλέξτε ένα σημείο κάπου το κέντρο αλλά προς τα πίσω για να έχετε καλή εποπτεία της σκηνής, όλα τα λεφτά είναι η παράσταση που δίνεται με τα βίντεο και τις διάφορες χορογραφίες Δυστυχώς ούτε κι αυτές απολαύσαμε εκεί που καθόμασταν.
υγ. αυτός είναι ο πρώτος δίσκος που θυμάμαι, τον είχε αγοράσει η μάνα μου και πρέπει να τον ακούω από 4 χρονών. Θυμάμαι ακόμα που τον έβαζα στο πικάπ με τον αδερφό μου και τον ακούγαμε συνέχεια
FEAR BUILDS WALLS
-
http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231111553
Prodigy και πάλιιιι!!!
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014