-
Πω πωωω γκρίνιααααα!
Στα @@ μας για τις απόψεις του καθενός, το θέμα είναι η μουσική! Και η μουσική στο ΟΑΚΑ ήταν εκεί, κι ας είχαν τα... χρονάκια τους πλέον οι U2!
Τους απόλαυσα σίγουρα στα παλιά κομμάτια, ενώ σε μερικά συγκινήθηκα κιόλας (ήταν πάντα το ηχόχρωμα σε δύσκολες καταστάσεις ) και φυσικά δεν είχε καμία σχέση με την Θεσσαλονίκη το 97' τότε ήταν καλύτεροι, μόλις είχε βγει το Pop εξάλλου, ενώ τώρα ούτε που ...ξέρω τι έχουν βγάλει και τότε φυσικά κι εγώ ήμουν μικρούλης στα 21 μου...
Να και μια από τις φορές που καταλαβαίνω πως την νιότη μας, θα την χαρούμε και θα την καταλάβουμε αργότερα...
Αν εξαιρέσουμε μερικά θεματάκια με τον ήχο (ώρες ώρες ΔΕΝ ακουγόταν καλά η φωνή και φαινόταν το μπάσο πολύ για κάποιο λόγο) η συναυλία και το συγκρότημα άξιζαν κάθε € και την όλη ταλαιπωρία που μπήκα για να τους δω: άλλαξα ημερομηνίες την δουλειά, ενώ έπρεπε να είμαι και σε μια βάπτιση στα... Γιάννενα το πρωί του Σαββάτου...Γκαντέμης άνθρωπος!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
the edge
Είναι πολύ γ@μάτος κιθαρίστας κατα την άποψη μου
-
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=192569
Όταν η μουσική μπλέκεται με την πολιτική...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι σε κάθε set μπορούν να παίξουν ένα συγκεκριμένο αριθμό μεγάλων σε διάρκεια τραγουδιών οπότε προηγούνται κάτι hallowed, κάτι rime of the ancient mariner και φυσικά τραγούδια από τον εκάστοτε δίσκο που έχουν να προμοτάρουν.Δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό!! Μην προμοτάρεις ΕΝΑ τραγουδι απο καινουριο δίσκο (δεν θα πέσουν εξω οι πωλήσεις σου) και στρίμωξε το Alexander...Στην Ελλάδα είσαι...!! Εστω τεσπά στη συναυλία της Θεσ/νικης!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι σε κάθε set μπορούν να παίξουν ένα συγκεκριμένο αριθμό μεγάλων σε διάρκεια τραγουδιών οπότε προηγούνται κάτι hallowed, κάτι rime of the ancient mariner και φυσικά τραγούδια από τον εκάστοτε δίσκο που έχουν να προμοτάρουν.
Δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό!! Μην προμοτάρεις ΕΝΑ τραγουδι απο καινουριο δίσκο (δεν θα πέσουν εξω οι πωλήσεις σου) και στρίμωξε το Alexander...Στην Ελλάδα είσαι...!!** Εστω τεσπά στη συναυλία της Θεσ/νικης!**
Στην ποιά??
Αθήνα και πολύ μας είναι αλλά την επόμενη φορά θέλω ΟΑΚΑ! Όχι να μου το παίζουν ιστορία οι U2 και οι Maiden να τη βγάζουν με κάτι γηπεδάκια τύπου Περιστερίου, Μαλακάσες κτλ. Οι άνθρωποι έχουν ηγηθεί πολλάκις του Donington, του Rock in Rio, έχουν παίξει support γι' αυτούς οι Theater, οι Guns n Roses και πολλοί άλλοι πρωτοκλασάτοι και έχουν πουλήσει και 80 εκ δίσκους με μηδενική προβολή στα ΜΜΕ και σε ένα είδος που αποτελεί δεινόσαυρο της μουσικής.By the way απ' τα δύσκολα των Maiden το Alexander! Στα τύμπανα τουλάχιστον που το χω παλέψει αρκετά δεν βγαίνει όπως κάτι trooper ή hallowed.
-
Η γυναίκα πήγε Λυκαβηττό Αρβανιτάκη/Τσανακλίδου. Ωραία ήταν με αρκετό κόσμο. Πολιτικές αναλύσεις δεν είχε βέβαια αλλά η Τάνια το έπινε το ουισκάκι της και τράβαγε τις τζούρες της από κάτι σέρτικα επί σκηνής.
Εγω κάθησα και είδα το Iron Man 2 (καλά εφέ, βαρετή αμερικανιά συνολικά) και τακτοποιήσα κάτι άλλα θεματάκια.
-
Τις είδα τον Ιούλιο στο Θέατρο βράχων. Εξαιρετική φωνή η Τσανακλίδου αλλά και εξαιρετικά κακές επιλογές τραγουδιών στην καριέρα της. Το πιο ευχάριστο τραγούδι της είναι ίδιο με ποίημα του Καρυωτάκη!
-
Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι σε κάθε set μπορούν να παίξουν ένα συγκεκριμένο αριθμό μεγάλων σε διάρκεια τραγουδιών οπότε προηγούνται κάτι hallowed, κάτι rime of the ancient mariner και φυσικά τραγούδια από τον εκάστοτε δίσκο που έχουν να προμοτάρουν.
Δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό!! Μην προμοτάρεις ΕΝΑ τραγουδι απο καινουριο δίσκο (δεν θα πέσουν εξω οι πωλήσεις σου) και στρίμωξε το Alexander...Στην Ελλάδα είσαι...!!** Εστω τεσπά στη συναυλία της Θεσ/νικης!**
Στην ποιά??
Θεσσαλονίκη....Βόρεια Ελλάδα...! Εχουν παίξει εκει οι Maiden...
-
Eφτασε η Μεγαλη Μερα...
Τae Kwon Do λεμεεεεε!!!!
-
Ρε τι ώρα ανοίγουν οι πόρτες? Πουθενά δεν το λέει.
-
Όχι να μου το παίζουν ιστορία οι U2 και οι Maiden να τη βγάζουν με κάτι γηπεδάκια τύπου Περιστερίου, Μαλακάσες κτλ. Οι άνθρωποι έχουν ηγηθεί πολλάκις του Donington, του Rock in Rio, έχουν παίξει support γι' αυτούς οι Theater, οι Guns n Roses και πολλοί άλλοι πρωτοκλασάτοι και έχουν πουλήσει και 80 εκ δίσκους με μηδενική προβολή στα ΜΜΕ και σε ένα είδος που αποτελεί δεινόσαυρο της μουσικής.Κάθε πράμα στον καιρό του. Οι Έλληνες μπορεί να φημίζονται για τη heavy metal προτίμησή τους αλλά τα super group του είδους δεν είναι πια στις δόξες τους και 'μεις' δεν μετράμε εκατομμύρια φανς. Για την ιστορία, ήμουν μέσα στην πρώτη συναυλία των Μaiden στην Ελλάδα το 88, τότε που ο Bruce είχε ακόμα μακρύ μαλλί (και γω επίσης ) και ήταν στις δόξες τους.
Εκείνη την εποχή παίξαν Ν. Φιλαδέλφεια. Ήμουν αρένα και δεν είμασταν καν στριμωγμένοι, όπως φαίνεται και εδώ. Αλλά ήταν super.Πω πω πέρασαν κιόλας 22 χρόνια, σα χθες μου φαίνεται.
-
χάνουμε reworks με gonjasufi σήμερα
-
+1
-
Eνα μονο σχολιο για χθες:
FOKIN EL!!!!
-
Tα σπάσανε λέμεεεε!!!! Ουτε μπορούσα να φανταστω οτι θα έβρισκα τόση ενέργεια, όντας με 3 ωρες ύπνο και 10 δουλειά. Πολύ 'ξύλο' πάντως βρε παιδάκι μου, ακόμα πονάω...
Να ήταν και η οργάνωση αντίστοιχα καλή... Ήχος χάλια, εξαερισμός χάλια, ενημέρωση για πόρτες, έναρξη κτλ μηδαμινή. Είναι βλάκες επιεικώς. Με ανύπαρκτη διαφήμιση έκαναν 2 sold out στο Αθηνων Αρενα, μετά καπάκι sold out στο ταε-κβο-ντο και πάνω από 15Κ άτομα στο κλειστό. Το ΟΑΚΑ άνετα το γέμιζαν αν ασχολιοντουσαν σοβαρα...
Δεν τα σπάσανε όμως μόνο οι prodigy, αλλά και κάτι καλόπαιδα που έκαναν γης μαδιαμ το village δίπλα και το έριξαν στο πλιάτσικο. Αναρχικοί my ass και τα @@ μου κουνιούνται. Κοινοι ληστές είναι τα παληκάρια και τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
edit: Θα ήθελα πολύ να ακούσω και τα 'baby's got a temper' και 'spitfire'. Kαι μερικά ακόμα βέβαια, τα οποια οι περισσότεροι εκεί μέσα -λόγω ηλικίας και μόνο- δε θα τα γνώριζαν...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kαι μερικά ακόμα βέβαια, τα οποια οι περισσότεροι εκεί μέσα -λόγω ηλικίας και μόνο- δε θα τα γνώριζαν...Fire? Charly?
Τα παίξανε; Δεν τους είδα, λόγω απόστασης.
-
Οχι, αλλα σε σχεση με το '04 το set ηταν πολυ καλυτερο. Τι να λεμε τωρα, τα σπασανε...
Παντως τετοιο ντουμανι δεν νομιζω να εχω ξαναδει. Αν και φανατικος αντικαπνιστης, θα γουσταρα πολυ να δω αλυσοδεμενη ψηλα στο κεντρο του γηπεδου τη Μαριλιζα, να παιρνει τη δοση της... Που να βλεπε και μπροστα-μπροστα εναν να κραδαινει ενα μπλουζακι 'enjoy cocaine'.
Θελω να ελπιζω οτι αυτη η φορα των prodigy δεν ηταν η...τελευταια τσι στην Ελλαδα. Οχι τιποτα, θα με κανουν να παω Αγγλια και δεν κανω πλακα.
ΥΓ: Και εγω θα ηθελα What evil lurks, ruff in the jungle, wind it up και everybody in the place αλλα μου φαινεται παραειναι back to basics και οταν εβλεπα ποσοι early 20αρηδες υπηρχαν, ειχα αγχωθει...
ΥΓ2: Εκει που ο Liam 'εσπαγε' το no good ειχα τρελαθει τελειως. Μου θυμιζε slow jam (για οποιον junglist διαβαζει). Θα το φτιαξω στο pc και θα το λιωσω στο ακουσμα.
-
-
Επίδειξη IQ?
-
Επίδειξη αδιαφοριας ...
Ζπουτσα μας....
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014