-
Έχει big four λέμε αύριο!
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Η Diana Crall στην Ελλάδα,Θεσσαλονίκη 3 και Αθήνα 4 Ιούλη.Αλλά είμαστε καλά είναι τιμές αυτές? ΑΠΟ 75 γιούρος?
Σορρυ αγαπητή νταιάνα θέλαμε να έρθουμε να σε δούμε αλλά είπαμε......ο Jarre είσαι μωρή?
αυριο θα παω να αγορασω με 45 ευρω νομιζω....
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Η Diana Crall στην Ελλάδα,Θεσσαλονίκη 3 και Αθήνα 4 Ιούλη.Αλλά είμαστε καλά είναι τιμές αυτές? ΑΠΟ 75 γιούρος?
Σορρυ αγαπητή νταιάνα θέλαμε να έρθουμε να σε δούμε αλλά είπαμε......ο Jarre είσαι μωρή?
Την είχα δει προ 2 ετών στο Ηρώδειο (και με πολύ λογικότερο εισιτήριο, δε θυμάμαι πόσο). Εξαιρετική. Αλλά και ο χώρος (Terravibe αν δεν κάνω λάθος) και οι τιμές είναι λάθος
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Η Diana Crall στην Ελλάδα,Θεσσαλονίκη 3 και Αθήνα 4 Ιούλη.
Αλλά είμαστε καλά είναι τιμές αυτές? ΑΠΟ 75 γιούρος?
αυριο θα παω να αγορασω με 45 ευρω νομιζω....
49 eyro τελικα!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έχει big four λέμε αύριο!Δυστυχώς έπρεπε να πουλήσω το εισητήριο πριν φύγω από Ελλάδα, αλλιώς θα ήμουν και γω εκεί σήμερα.
Από τον Φλεβάρη το είχα αγοράσει, και περίμενα πως και πως... -
.... εντυπώσεις από την Thrash Μαλακάσα ?
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... εντυπώσεις από την Thrash Μαλακάσα ? -
many thnx
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Rammstein.
Ποιος άλλος από εδώ μέσα;
Παρών
Nα κανονίσουμε να τα πούμε τότε!
-
-
μονο εγω δε θα παω σεργιο...
-
To tour μας το καλοκαίρι
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Rammstein.
Παρών
Περάσαμε καταπληκτικά με cavallino και tazz στη συναυλία των γεγμανών Γαμσταιν. Πολύ καλές παρέες και οι δύο!
Γυναίκες, σουβλάκια, μπύρες, στο περπάτημα λίγο από και μέχρι το αυτοκίνητο ταλαιπωρηθήκαμε, αλλά ψωμί και αλάτι φάγαμε με τα παιδιά...
Αν δεν ξεχνούσε και ο cavallinο το τηλέφωνό του, μπορεί και να συναντιόμασταν κιόλας!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Rammstein.
Παρών
Περάσαμε καταπληκτικά με cavallino και tazz στη συναυλία των γεγμανών Γαμσταιν. Πολύ καλές παρέες και οι δύο!
Γυναίκες, σουβλάκια, μπύρες, στο περπάτημα λίγο από και μέχρι το αυτοκίνητο ταλαιπωρηθήκαμε, αλλά ψωμί και αλάτι φάγαμε με τα παιδιά...
Να 'σαι καλά ρε φιλαράκ', κι εγώ γούσταρα πολύ που τα είπαμε από κοντά, αλλά σε κάποια φάση σε είδα να χώνεσαι μέσα στο κανόνι, και μετά σε έχασα
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Rammstein.
Παρών
Να 'σαι καλά ρε φιλαράκ', κι εγώ γούσταρα πολύ που τα είπαμε από κοντά, αλλά σε κάποια φάση σε είδα να χώνεσαι μέσα στο κανόνι, και μετά σε έχασα
Νταξ, εγώ εκεί που πήγα να φωνάξω ΦΑΑΑΝΚΥΥΥΥΥΥ με πήρε η βάρκα από κάτω, θα είχα φωνάξει νωρίτερα αλλά αποφάσισα να σκύψω καλύτερα μη με πάρει καμιά ρουκέτα.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
:vava: μονο εγω δε θα παω σεργιο...Είσαι σάπιος, ξεκουνήσου λέμεεεεε
-
Δεν μπορεί, τρώει και έχει βαρύνει.
-
9/7 dj shadow Θεσ/νίκη και την επομένη νομίζω στο rock wave.
-
Καθυστερημένες εντυπώσεις από το Sonisphere Fest στην Σόφια:
1η μέρα:
Anthrax:
Χάλι μαύρο. Όχι σαν απόδοση, σαν μουσική. Ποτέ δεν ήμουν φαν, δεν μπορώ να κρίνω, αλλά νομίζω πως στα 80s έκανες ΠΟΛΥ εύκολα καριέρα στο metal. Καλή απόδοση όμως, την ιδρώσαν τη φανέλα, ειδικά ο Belladona (όσκαρ γελοίου κουρέματος εν ετει 2010)Megadeth:
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Τους είχα ξαναδεί κάποτε (με judas priest σε rockwave, πρεπει να ταν το 2000) και δεν μου είχαν φανεί άσχημοι. Τώρα είχαν οικτρό ήχο, η 'φωνή' του Mustaine ίσα που ακουγόταν, δεν καταλάβαινες πιο τραγούδι παίζουν, ο ξανθομπούμπουρας βαριόταν οικτρά. Τράβα γαμήσου, λοιπόν, μας έριξε και ένα χαλάζι και στρώσαμε.Slayer:
Πάλι δεν είμαι ιδιαίτερος φαν, αλλά ήταν αρκετά επίπεδα πιο πάνω απ τους υπόλοιπους. Το δίδυμο Kerry King - Jeff Hanneman σπέρνει φωτιές με τις κιθάρες (τρομερή μορφή ο ΚΚ), ο Araya μας κουράζει με τη φωνή του (βγήκε με μπλουζα της εθνικης χιλής ο απάλευτος) και γενικά ξυλίκι και τρακτέρ να περνάνε.Metallica:
Τι να πεις. ΜΠΑΝΤΑΡΑ. Σου πέρνουν τα @@ σου και στα τραβάνε μέχρι να ξεκολλήσουν. Hetfield = απόλυτη live μορφή. Ηχάρα , τεράστια οθόνη, σκηνική παρουσία, τραγουδάρες τα πάντα όλα. (ένα γήπεδο να τραγουδάει το creeping death )Είχαμε και την ιστορική στιγμή να δούμε επί σκηνής όλες τις μπαντες να παίζουν το Am i evil των Diamond Head. Θα το δούμε και σε dvd, μας είπαν.
Μέρα 2η:
- Stonesour:
Επιτέλους ακούμε 00s. Ηγετική μορφή ο Corey Taylor, ωραία τραγούδια, πολύ καλή παρουσία στην σκηνή, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι παίζαν μέρα μεσημέρι και το κοινό είχε σχεδόν μηδενική ανταπόκριση. Μας παίξαν και τραγούδια απ το album που βγαίνει το φθινόπωρο, είναι καλά. Ελπίζω να τους ξαναδώ στο μέλλον.
-Alice in Chains:
THE HORROR. Ότι πιο απαράδεκτο έχουν δει και ακούσει τα ματάκια κ τ αυτάκια μου live. Είναι απίστευτο ότι πληρώνουν το νοίκι τους δίνοντας συναυλίες. Το ακόμη πιο απίστευτο είναι ότι υπήρχε κόσμος που γούσταρε. Ο πιο απαράδεκτος 'frontman' ever, κάτι σαν τον jimmy hendrix σε εμφάνιση, με ταμπεραμέντο 95χρονου με εγκεφαλικό. Δεν τραγουδούσε αυτός, αλλά κάτι εφετζικλίκια. Είτε ο τραγουδιάρης είτε ο κιθαρίστας έπαιρνε το μικρόφωνο, η ίδια ακριβώς αηδία ακουγόταν. Θα μπορούσα να τους θάβω για ώρες, κάτι ελληνικά power metal support συγκροτήματα που χω δει κατα καιρούς παίζαν καλύτερα. Στα τσακίδια.-Manowar:
Αυτό το περίμενα με ανυπομονησία. Απογοητεύτηκα βέβαια. Δεν είδαμε ούτε γούνινο βρακάκι, ούτε σπαθιά, ούτε chopper, ούτε τίποτα. Είδαμε μια μπάντα-φάρσα, που δήθεν έπαιξε 45 λεπτά. 10 λεπτά λόγοι, 10 λεπτά ντεμέκ σολο (ούτε αυτό δεν έκανε ο DeMaio), να χαμε να λέγαμε να περνάει η ώρα. Οφείλω να παραδεχτώ ότι δεν πέρασα άσχημα, τα ρεφραίν τους (hail and kill ) κάνουν την ώρα να περνάει. Η φωνή του Adams βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ο DeMaio είναι ο εμετός όρθιος (μα μπασο με τρέμολο;;; ), ο κιθαρίστας παίζει (άθλια) σόλα σε άλλα τραγούδια απ αυτά που παίζει η υπόλοιπη μπάντα. Τέσπα, πέρασε η ώρα.-Rammstein:
Πανικός και όλεθρος. Το μαύρο πανί που καλύπτει πλήρως την σκηνή πέφτει και δίνει τη θέση του σε μια τεράστια γερμανική σημαία. Πέφτει και αυτή και αρχίζει το show. Μόνο ως μουσικοθεατρικό δρώμενο μπορεί να εκληφθεί η παράσταση των γερμανών. Όσο και να μην σας αγγίζει η μουσική τους, θα μείνετε άναυδοι παρακολουθώντας αυτή την μίξη kitsch, brutal, industrial, s&m εξτραβαγκάντζας. Φωτιές, πολλές φωτιές (δεν ξέρω αν υπήρχε φουλ πρόγραμμα στο terravibe λόγω του δάσους), πυροτεχνήματα, κουστούμια και δεν συμμαζεύεται. ΉΧΟΣ! Κάπως έτσι πρέπει να ακουγόταν η προέλαση 3-4 ιλών Panzer. Ώρες-ώρες έπρεπε απλά να χοροπηδας για να μείνεις όρθιος.
Τελειώνει η συναυλία και απλά προσπαθείς να τα χωρέσεις όλα στο νου σου, να καταλάβεις τι έγινε. Όσα dvd και να δεις, από κοντά είναι απίστευτο.Γενικότερα για την εμπειρία:
- Είναι πολύ εύκολο να πας Σόφια από Θεσσαλονίκη.
- Η Σόφια είναι φτηνή (1 ευρώ η τρομερή μπύρα Kamenitza) και έχει χαρακτήρα
- Είχε πάρα πολλούς Έλληνες.
- Τα εισιτήρια κόστιζαν τα μισά απ όσο στην Ελλάδα (90 ευρώ για όρθιος μπροστά και τις 2 μέρες είναι πολύ καλή τιμή)
- Didi music can suck my dick, θα ξαναπάω.
υγ. Οι βούλγαροι δεν μπορούν να χτυπήσουν παλαμάκια στην μπότα σε ένα απλό τραγούδι, πολύ γέλιο.
- Stonesour:
-
...και ευχαριστούμε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για τα πράγματα που μας είπε, ας πάμε τώρα στη Λίτσα Πατέρα...
Tzigierosarmadak, εσείς ζεσταινόσασταν από τις φωτιές στους Rammstein; Εμείς αναρωτιόμασταν πώς είναι να είσαι πρώτη σειρά...
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014